Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm o gunden sonra baya bir ilerledim dediğin gibi basladım sansıma 2 gunde dersım yoktu artık esımle yapıyorum egzersızlerı ıkımızde bu ilerliyişe cok sasırıyruz :nazar: sana cok tesekkur ederimm..

rica ederim, elimden geldiğince her zaman yardımcı olurum. ilerlediğini duymak benim için teşekkürden bile kıymetli. ha gayret devam :16::16::16::16:

Arkadaşlar merhaba;
ben 2 yıllık evliyim ve vajinismusu yeni yendim.Yazılanların çoğunu okudum hep parmak egzersizleri gibi yöntemler yazılmış ama ben bunu doktorum sayesinde yendim.Ben tek parmağımı sokunca bile acıdan kıvranıyordum.Şu an mutluyum ve gerçekten sizlere yardımcı olmak isterim.2 yıldır gitmediğim dr kalmadı Ankarada ve hepsi saçma yöntemler uyguladılar taki son doktoruma kadar.

tebrikederim seni böyle yendimettimdiyenleri okudukça nasıl mutlu oluyorum anlatamam ne illet bişiymiş bu ya evlenmeden önce ne hayallerle evleniyoruz neyle karşılaşıyoruz eskiden insanlar nasıl yapıyormuş anlamış değilim bizim zamanda bi sorun var galiba neyse canım doktorum sayesinde demişssin açıkcası yenmiş biri olarak bilgilerine ihtiyacımız var :)

Arkadaşlar merhaba;
ben 2 yıllık evliyim ve vajinismusu yeni yendim.Yazılanların çoğunu okudum hep parmak egzersizleri gibi yöntemler yazılmış ama ben bunu doktorum sayesinde yendim.Ben tek parmağımı sokunca bile acıdan kıvranıyordum.Şu an mutluyum ve gerçekten sizlere yardımcı olmak isterim.2 yıldır gitmediğim dr kalmadı Ankarada ve hepsi saçma yöntemler uyguladılar taki son doktoruma kadar.

tebrık ederım gozunaydın kurtulmussun darısı herkesın basınaaaaaaa

Günaydınnn kızlarrrrr.Egzersizciler yılmayın devam edin, hadi sıra sizde, başaracaksınız inanın,..:8:

selam arkadaşlar bende aranızda yeniyim konuyu bayadır takip ediyorum hatta ne çok yardımcı oldunuz sizler sayesinde ne çok bilgilendim anlatamam ama egzersizlere daha 3 gündür başladım bugün yani 3 n.cü gün parmağımı tek parmağımı oda yarıya kadar alabildim o basınç hissi midemi bulandırıyor beynim dönüyor 20 günlük evliyim bu durumu yıllara vurmadan hemen atlatmak istiyorum bu ıkınma yöntemiyle içeri girme olayınıda yeni okudum çok şaşırdım böyle birşey mümkünmü ya eğer arkadaşın dediği gibi ise bu durumdan kurtulmak inş. hiçde zor olmicak ama denemek lazım yazmak kolay olsada iş başa düşünce ne olacak bilemiyorum cumagünü dr a gideceğim vajinamın sol köşesinde dışardan belirgin tuvalet pozisyonunda durduğumda cevizbüyüklüğünde hisettiğimama normal duruşda ufak bir şişkilinlik hisettiğim bir şişiklik var çok korkuyorum daha ilişkiye tam anlamıyla giremeden spekulum olayını yaşıyacak olmakbeni inanılmaz ürkütüyor Allah yardımcımızolsun...

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bende inanmıyordum ama inan o kadar basit ki o yöntemle. ilk önce parmağınla denemeni tavsiye ederim ne olduğunu anlayabilmen için. Hissedeceğin bir şey olmalı. Çok az ittirip ıkınınca resmen kayıyor içine doğru. Hafif kayganlaştırıcı birşey sürebilirsin zorlanırım diyorsan. Geç kalmadan hemen başlamalısın bence. Pişman olmayacaksın emin ol. Sonra buraya yaz tekrar yardımcı oluruz elimizden geldiğince.

ya lütfen allah rızası için bana yardım edin başaramıyorum bir türlü olmuyor olmuyor olmuyor.her zaman diyorum bu defa olacak yine olmuyor yine olmuyor yine olmuyor...............
sadece parmak egzersizini tek başıma yapabiliyorum o da tek parmakla.bir türlü aşama geçemiyorum,eşimle denemeye çalışıyorum ama bacağımı açamıyorum bile,hele eşim bacağımı yukarıya doğru kaldrıp girmeye çalışınca kalbim duracak gibi oluyor vanım çok ağrıyo değdiği gibi.
yani bu başka pzizyonda güzel sonuç vermezmi,illaki bacağımı açıp kendime doğru mu çekmem gerek.ayağımı uzatarak olmuyor mu.
kendime jel de aldım oda işe yaramadı.gerçi nasıl işe yarasınki daha ben elime alamıyorum yerine yerleştireyim,eşimde tam bilmiyo kayıyo.
sonuç olarak nasıl olacak bilemiyorum.15 aydır evliyim ve beni kurtaracak o cümleleri bekliyorum.belki bir kişinin tecrübesi benimde vajiden kurtulmamı sağlar.hepinizden tecrübe ve yorumarınızı bekliyorum.çok öptüm sizi ...........................

Canım bu kadar kasma üzme kendini. Bence Üste çık sen üstte ol kontrol sende olsun. Parmağını nasıl alıyorsan öyle dene. Tavsiyem eşine söyle hiç hareket etmesin. Sen sadece başını kendi ellerinle al sonra ıkınarak ittir inan hiç birşey anlamayacaksın. Bir parmağımı alıyorum demişsin bu çok büyük bir şey. Sakın bozma moralini.

Canım bu kadar kasma üzme kendini. Bence Üste çık sen üstte ol kontrol sende olsun. Parmağını nasıl alıyorsan öyle dene. Tavsiyem eşine söyle hiç hareket etmesin. Sen sadece başını kendi ellerinle al sonra ıkınarak ittir inan hiç birşey anlamayacaksın. Bir parmağımı alıyorum demişsin bu çok büyük bir şey. Sakın bozma moralini.

elamm canm sen yendinmi?bende yendimde gitgeller hızlı olmuyo b...ma da olmuyo ne önerirsin hızlanmak için?benmde sorunum şimdilik bu inş.zamanla oda düzelir ama ben sabırsızım baya

cnm ben p.. aşamsını denemeye çalışıyorum 2 parmaktan sonra. ama bitürlü başaramadım. sadece başı giriyor. gerisi yok :(( yapamıyoruum
aşırı basınç var ittiremiyorum.
canm başı oluyosa inanki gersi çok kolayy..bak başını al sonrasında hafif hafif gitgeller yap bak göreceksin gitgeller sayesinde yavaş yavaş girecek bu arada ıkınmayı ve nefesi de unutmaa az kaldı cnmm sende yeneceksn bak çok basitt bak yeneceksn kendine güvenn

canm başı oluyosa inanki gersi çok kolayy..bak başını al sonrasında hafif hafif gitgeller yap bak göreceksin gitgeller sayesinde yavaş yavaş girecek bu arada ıkınmayı ve nefesi de unutmaa az kaldı cnmm sende yeneceksn bak çok basitt bak yeneceksn kendine güvenn

umarım canım bu akşamda denicez. artık bitsin istiyorum.

umarım canım bu akşamda denicez. artık bitsin istiyorum.

hadi bakalım inş hayırlı haberlerle gelirsin canm panik yapma kendne güven öncelikle sonrada bol jelle dene pes etmeyin ama yapacaz diyin ve yapın inan sonrasında bumuydu diceksin hadi cesaret birazz kızlarr cesaret egzersiz ve kendine güvenle bu iş bitecek hadii

Arkadaşlar merhaba;

doktor kim nerde adresi varmı benm istanbuldayım verebilirmisin

Ooooohoooo sen cok kucuksun kuzum ya en guzel yillardir20-22 tadini cikar .kiz ne acelen vardi o yasta evlendin:3: bise sorcam cnm simdi sen gitgelde hizlanabildin mi ben hala yavasim ve o yuzden esim icine bo...alamio giriste problem yok ama biraz hizlanarak gelgit yapinca sonlara dogru biyere degio sanki acayip basinc oluyo bu ne zmn geccek yahuuu...

ahh canımmm ahhh aynı sorun bende de var ve hala ddüzelmedi dün denedik yine aynı girişte problem yok gelgitte oldu aslında yinede çok hızlı değildi uzun sürdü b..madı bende dayanamadım çıktı dışarı b..ldı..niye böle oluyo anlamıyorum..kızlar sizdede böle oluyomu herkestemi aynı yoksa kısa mesafedede b..lınıyomu?? şimdide bu dert çıktı yardım edin kızlar niye böle oluyo

Kızlarr. Bende Sizin ki bir problem Yok Ben Gayet Hızlı Bir şekilddee yapabiliyorum. Mübarek Makina Gibi Hattaaa:1::1::1::1::17: Ben Vajiyi yeneli 1 ay oldu. Çok Şükür Hiç sorunum olmadı. Bide Ben sürekli yapıyorummm :1::1::17: O yüzdendee Etkisi varr . Hahhahahahha:52::52::52::52:

Back
X