Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2 parmak kendimde yapamadım olmadı yanı rimel hemen hemen 2 parmak kalınlığında onu alabildim defalarca ama 2 parmağı beceremiyorum.zaten üst pozisyonda olu olursa alt pozisyonda yönunu ayarlayamıyoruz bi türlü :( ama olcak inşallah kimse bu beladan ölmemiş bende ölmem yapıcam kesinlikle.şu regl dönemini bi atlatayım inşallah olacak.. desteğin için çokkk teşekkür ederimmmm ustaa :)))

Bu super iste esinin parmagiylla calismaya devam edin canm icinde bekletin biraz sonra aparat hazirlarsin mum yada rimelle kalinlastirarak devam et en kisa zamanda yeneceksn yeterki bi hafta saril egz esinle.denemeye gelincede nefes ikinma ve totoya yastigi unutma..

canım işte bizim durumumuz böyle oluyor kendimizi korumaya alıyoruz o yüzden kasılıyoruz. Sen de şimdi doğumdan yeni çıktığın için korumaya aldın kendini ama belki biraz daha geçince sorun çözülür çünkü zaten vajiyi aşan birisin tekrar başarırsın.
Spinal sezeryan nasıl oluyor?

evt cnm umarım tekrar başa dönmem
spinal sezeryan belden aşağını uyuştıurup yapıyorlar
bebeğin doğduğu anı ilk sesini duyuyorsun ama sezeryan oluyorsun

Bende 20 günlük evliyim jinekologa gittim ilişkiye giremiyorum diye alttan baktı jel verdi birde kas gevşetici ama gene tık yok olmuyor eger gene yapamazsanız psikiyatra gidersiniz dedi ama gitmedim resmen psikolojim altüst oldu eşim zorlamıyor ama sonucta bende artık olsun istiyorum vajinismusmuyum acaba cünkü bacaklarımı tam acamıyorum sol bacagım kasılıyo ve sevişmede sorun yok ıslanmadada tam p.... gelceği zaman eşimi itiyorum nolur diye yalvarıyorum yeni yenii p.... ucuna değiyor ama içine sokamıyor acıyor sanki orası cok dar acılmayacak gibi resmen yırtılcak gibi.banada yardımcı olun ne olur. bir egzersizkler varmıs nasıl oluyomus banada tarif edermisniz ????????

Bende 20 günlük evliyim jinekologa gittim ilişkiye giremiyorum diye alttan baktı jel verdi birde kas gevşetici ama gene tık yok olmuyor eger gene yapamazsanız psikiyatra gidersiniz dedi ama gitmedim resmen psikolojim altüst oldu eşim zorlamıyor ama sonucta bende artık olsun istiyorum vajinismusmuyum acaba cünkü bacaklarımı tam acamıyorum sol bacagım kasılıyo ve sevişmede sorun yok ıslanmadada tam p.... gelceği zaman eşimi itiyorum nolur diye yalvarıyorum yeni yenii p.... ucuna değiyor ama içine sokamıyor acıyor sanki orası cok dar acılmayacak gibi resmen yırtılcak gibi.banada yardımcı olun ne olur. bir egzersizkler varmıs nasıl oluyomus banada tarif edermisniz ????????

canım hoşgeldin aramıza buraya geldiysenn kendını şanslı hisseet en başta birinci sayfada kegel egzersizin nasıl oldugu açıklanmış.daha çok yenısın çabuk aşarsın eminim ben 2 sene sonrasında yendım ve burda olan arkadaslarla onların mücadelerını okudukça guven geldi.inan bana sende başarıcaksın.buraya sık sık gel kim ne yazmış oku rahatlarsın. yırtılcak gibi bi his aslında kendımız yapıyoruz. herşey beyınle alakalı sen kendını rahat bırakırsan hiçbişiy olmuyo sana bişiy söyliymmii ben buraya gelmeden önce oranın kapalı oldugunu düşünüyodum aynayla bakmama ragmen derın nefes alıp ıkınınca oranın açıldıgını gördüm ınanamdık eşimle ben bizdeki korku yetersız bilgiden kaynaklandıgını düşünüyorum. neyse.açıldıgını gorunce kulak çöpünü denedım ilk tedırgın oldum ama ittirdikçe içeri,, hiçbişiy olmadıgını anladıkça bı kaç gün denedım.aynayla.gün gün kalınlaştırdım.göz kalemi en sonda rimelden kalın bişiyle yırtılma olmuyo bende kanamada olmadı kanama denılen şeyde zaten zorlanmasıyla alakalı korkma.ve öğle bi cesaret geliyorki artık p... alabilirim düşüncesine kapılıyosun denemk istıyosun ınan bana ama egzersiz şart hergun bıkmadan usanmadan yapcagına ınanrak devam et. sen eşinin dokunmasına izin verıyosun ben dokundurtmuyodum bile kendım bile dokunamıyordum düşün.şükret canım neleri var. kendıne iyi bak aklına takılan bişiy olursa yaz mutlaka bi arkdaş cvp lar iii akşamlar

canım hoşgeldın ınş bıran önce halledersin sorununu daha çok yeni evlisin.bütün vajinisms hastalarımı düşnüyo bilmiyorum ama bende kapalı diye düşünüyodum orası.öyle bişey yok tabi biz beynimizde çok büyüttüğümüz için çok acıycak sanıyoruz kendimizi kasıyoruz kasıncada gerçekten acıyo izin vermiyoruz aslında öyle basit bişeymişki geçen zamana yazık diyorum ben şimdi:(bunun sırrı kendini kasmamak.dr a gittigimde bir örnek verilmişti çok hoşuma gitmişti.bir çocugun agzına bir kaşık bal verilse çocuk bunu almak ıstemese ve biz zorlasak nolur dudakları acır dimi halbuki kendi isteğiyle o balı yese hiç sorun olmaz bizim yaşadıgımızda bu örneğe benziyo

kızlar bu kengel den bişey anlamadım birileri bana acıkca anlatırmı
mesela idrarım gelirken tutup tutup bırakıcakmıyım bide bunu her idrar geldiğindemi yapcam denedm olmadı :(

canım ben eşimi itiyorum ama o hadde geldiğindeyken üzerimden atıyorum ve titreme geliyr kasılma yani kac tane kas gevsetici içtiyssemde rahat edemedm

ben kegel hiç yapmadım ama canım bildiğim kadarıyla idrarını tutup bırakman sadece ilk başta yapman gereken.o anda hangi kasları kastığını anlayıp sonra sürekli yapman idrar anında değil yani

canım ben eşimi itiyorum ama o hadde geldiğindeyken üzerimden atıyorum ve titreme geliyr kasılma yani kac tane kas gevsetici içtiyssemde rahat edemedm

kegeli yapmaya başla canım sonra vajini aynayla incele sen kaaplı sanıyosun ya ıkın orda deligin açildıgını görceksin kapalı olmadığını beynin kabullensin bende diyordum bende sorun var kapalı o bilinçaltımızın bir oyunu bize sonraki aşamada bol kayganlaştırıcı sürerek parmak yada aparat egzersizi.bu sana şu anda zor gelebilir ama sıkmayınca kendini kasmadığında sende kayıp gitceğini görceksin.bu bacak titremesini bende yaşıyodum aynen senin gibi itiyodum.biz çok acıycak sanıyoruz yok öyle bişeyy

kegeli yapmaya başla canım sonra vajini aynayla incele sen kaaplı sanıyosun ya ıkın orda deligin açildıgını görceksin kapalı olmadığını beynin kabullensin bende diyordum bende sorun var kapalı o bilinçaltımızın bir oyunu bize sonraki aşamada bol kayganlaştırıcı sürerek parmak yada aparat egzersizi.bu sana şu anda zor gelebilir ama sıkmayınca kendini kasmadığında sende kayıp gitceğini görceksin.bu bacak titremesini bende yaşıyodum aynen senin gibi itiyodum.biz çok acıycak sanıyoruz yok öyle bişeyy

ıkınıcam orası acılınca parmagımımı sokcam yani anlamadım :(

ıkınıcam orası acılınca parmagımımı sokcam yani anlamadım :(

önce bıraz alış canım vajini incele o sonraki aşama biliyorum simdı parmagımı hayatta sokamam falan diyosundur.hepimiz böyle dedik ama oluyo orası esnek biyer sonuçta çocuk bile cıkıyo düsünsene.balon gibi düşün ilk girişe izin verince içersi boşluk hem duyarsız.parmagını yavaşca sokcan canım bu zor gelirse mumla falan aparat yapcaksın kendine egzersiz yaparak vajiyi genişletceksin kulak pamuguyla baslıyanlarda var streclıyosun bol jelle kendini sıkmadan yapınca kolayca kayıyo.bu egzersizler şart canım doktorada gitsen sana yaptırcağı bu.sakın bundan korkma acı falan yok aslında kendini sıkmasan anlamıycaksın bile.ben doktorla yendim doktor parmak kalınlığında aparatı sokmuş hıç anlamadım bile ben muayene ediyo sanıyodum:)söyledğinde şok oldum inanamadım görünce bacaklarım nasıl titredi hiç korkulcak bişey değilmiş

önce bıraz alış canım vajini incele o sonraki aşama biliyorum simdı parmagımı hayatta sokamam falan diyosundur.hepimiz böyle dedik ama oluyo orası esnek biyer sonuçta çocuk bile cıkıyo düsünsene.balon gibi düşün ilk girişe izin verince içersi boşluk hem duyarsız.parmagını yavaşca sokcan canım bu zor gelirse mumla falan aparat yapcaksın kendine egzersiz yaparak vajiyi genişletceksin kulak pamuguyla baslıyanlarda var streclıyosun bol jelle kendini sıkmadan yapınca kolayca kayıyo.bu egzersizler şart canım doktorada gitsen sana yaptırcağı bu.sakın bundan korkma acı falan yok aslında kendini sıkmasan anlamıycaksın bile.ben doktorla yendim doktor parmak kalınlığında aparatı sokmuş hıç anlamadım bile ben muayene ediyo sanıyodum:)söyledğinde şok oldum inanamadım görünce bacaklarım nasıl titredi hiç korkulcak bişey değilmiş

dr a gittim eliyle 2 kanadı actıgında bile kasıldım acıyo dedim kadın ters ters baktı gene olmassa psikiyatra git dedi. elimle denedim eve geldiğimde aama 2 kanadı acarken bile acıo :( birde içeri bişey sokcm hadi soktum diyelim zarımı objelerlermi delmiş olcam oyy oyy kocam ben denerm der netsem ben bilemeedm

dr a gittim eliyle 2 kanadı actıgında bile kasıldım acıyo dedim kadın ters ters baktı gene olmassa psikiyatra git dedi. elimle denedim eve geldiğimde aama 2 kanadı acarken bile acıo :( birde içeri bişey sokcm hadi soktum diyelim zarımı objelerlermi delmiş olcam oyy oyy kocam ben denerm der netsem ben bilemeedm
bende gitmıştim jinekologa aynen senin gibi kendımı kastığım için acıdı bana anestol verdi göndrdi olmadı tabı.içieri bişey sokmak zor gelcek tabi sana ama bu egzersizler sayesinde yeniliyo canım yani kaçış yok bu sayede esniyo zara gelince ona takılma eşinle konuş yada onun yanında yap istersen sen yapamassan onada izin verebilirsin bu esnemeler sayesinde cogumuzdan gelmedi kırmızılar gelsede bir iki damla gelen olmuş eşin için umarım zarın önemı yoktur.

bende gitmıştim jinekologa aynen senin gibi kendımı kastığım için acıdı bana anestol verdi göndrdi olmadı tabı.içieri bişey sokmak zor gelcek tabi sana ama bu egzersizler sayesinde yeniliyo canım yani kaçış yok bu sayede esniyo zara gelince ona takılma eşinle konuş yada onun yanında yap istersen sen yapamassan onada izin verebilirsin bu esnemeler sayesinde cogumuzdan gelmedi kırmızılar gelsede bir iki damla gelen olmuş eşin için umarım zarın önemı yoktur.

eşim zaten bana üzülüyo sonucta o bişekilde zevk alıyor dısardan sürtünme yoluylada ama ben bişey anlamıyorum salak gibi hisediyorum boşuna duşa gir boşuna carsaf değiştir bi işe yarasa gam yemeyecem ondan hemen çözmek istiyorum bu durumu offffff ama yapamıyorum iştee.

bu arada orası ıkınınca acılıyor dedniz ya parmak sokucam ya nereye kadar sokcam dayanabildiğim kadarmı yoksa sonuna kadar mı denemem lazım

eşim zaten bana üzülüyo sonucta o bişekilde zevk alıyor dısardan sürtünme yoluylada ama ben bişey anlamıyorum salak gibi hisediyorum boşuna duşa gir boşuna carsaf değiştir bi işe yarasa gam yemeyecem ondan hemen çözmek istiyorum bu durumu offffff ama yapamıyorum iştee.

bu arada orası ıkınınca acılıyor dedniz ya parmak sokucam ya nereye kadar sokcam dayanabildiğim kadarmı yoksa sonuna kadar mı denemem lazım

kendini uzme mutlaka hallolcak canım.parmagını önce bir bogum kadar sok alış iyice yapabılıyosan hepsını sok demınde deiğim gibi canım ilk girişten sonrası boşluk ve his yok orda yani bir boğum girince sen devam edersen çok kolay olcak sadece başında kasarsan zorlanırsın gerisi kolay.medikalden ultrason jeli al hem fıyatı uygun hemde zararı yok yada eczaneden istersen su bazlı bir jel al kayganlaştırıcı olarak

kendini uzme mutlaka hallolcak canım.parmagını önce bir bogum kadar sok alış iyice yapabılıyosan hepsını sok demınde deiğim gibi canım ilk girişten sonrası boşluk ve his yok orda yani bir boğum girince sen devam edersen çok kolay olcak sadece başında kasarsan zorlanırsın gerisi kolay.medikalden ultrason jeli al hem fıyatı uygun hemde zararı yok yada eczaneden istersen su bazlı bir jel al kayganlaştırıcı olarak

jelim var dr vermişti ama bişeye yaramamıstı emla da denedim agrısız olur diye genede olmadı umarım en kısa sürede hallederiz peki siz naptınız hallettiniz mi ?girişlerde sorun olmuyo demi artık

jelim var dr vermişti ama bişeye yaramamıstı emla da denedim agrısız olur diye genede olmadı umarım en kısa sürede hallederiz peki siz naptınız hallettiniz mi ?girişlerde sorun olmuyo demi artık

ben hallettim yendikten sonra bile alışana kdr kendimi kastım zamanla alıştım bir müüdet jelle yaptım sonra jelide bıraktım şimdi herşey mukemmel kendime kızıyorum naptım ben diye ne kolaymış su anda hiç kasmıyorum dün aksam hıç anlamadım bile girişi çok kolaymış ya kendimizi nasıl boşa üzüyoruz nasıl gözümüzde büyütmüssek.ben doktorla yendim egzerszlerde zorlandığım anlar oldu hiçbirimiz güle oynıya yapmadık ilk başta bu egzersizleri sen yeterki pes etme buraya her zaman gir yapamasandaa.ben yapamıyorum deyip vazgecme kendine bu kötulüğü yapma inan zor değil.milyonlarca kadın yapıyo sonuçta.kastığında o an dur gevşemeye calış.ben ilk egzersiz yaparken çok gerilirdim bacaklarım titrerdi ama zamanla herşey geçiyo şu anda vajinsms yaşadığımı bile unuttum gibi:)

emla ben hiç kullanmadım canım kullanan arkdaşlar var ben bepanthen fito krem kullandım.birde bebeyagı.bebeyağı mantar yapıyomuş diye duydum tavsiye edilmiyo pek ama dr bana onu vermişti.

Back
X