- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #125.161
Yanımda oldugunuzu bilmek yalnız olmadığımı bilmek okadar iyi geldiki anlatamam iki haftada yenmeniz mucize gibi lütfen banada yadim edin lütfen
Tatlım bende çok kısa sürede yendim. 10 gün filan sürdü. bende 11 aylıkken evliyken 25 mayısta yendim.
Bende o kadar korkuyordum ki, bacaklarımı eşime hiç açamazdım. Hemen kapatır sımsıkı kasılırdım.

Sonra burayı buldm. Egzersiz yapmaya karar verdim. Vajinama bile bakamıyor dokunamıyordum benim için bir fobi idi.
İlk önce aynayı aldım elime. İnceledim baktım baktım ona yabancıydım ama benimbi parçamdı.
Sonra küçük kulak cubugunu streçleyip sokmayı denedim. Ikındım ofladım pufladım. ağladım. İçim daraldı. Ama yapmayı başardım.
Sonra mum ile deneme yaptım. Ayna elimde baka baka orayı genişletmeye ve alışmaya çalıştım. Sonra eşimin parmagıyla denedik. Ama kasılmalarım devam ediyordu tabi. Ama eskisi gibi değildi. sonra birgün oldu hepsini yapabilidim. Ve zamanla da ilişkimiz düzene girdi.
MAyıstan bu yana bayağı bir yol katettik. Sakın vazgeçme canım..
Ben 11 aylık evliyken yendim dedim. ama eşimle 6 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik. Vajinumus bir kabustu. ama yenince hiç acımıo. İnan bana. İlk önce egzersiz yap canım. Lütfen daha fazla erteleme.