- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #125.581
ahh kızlar benim başıma öyle tuaf şeyler geldiki vajunusmus + bebek + düşük + tekrar ilişki zorluğu hangisi anlatsam bilmiyorum 9 eylülde evlendim ilk ilişkimizi denedik zarı yırttık ama zardan sonra devam edelimö derken ortalarda bastım çığlığı çık diye bağırışım vardı anlatamam çok şaşırdım o şekil acımasına o an titreme ağlama herşey tuttu beni sağolsun eşim sakinleştirmeye çalıştı çok iyi davrandı üzerime gelmedi sonra bidaha denedik tabi ıslaklık çok var ucu giriyor ama daha fazla gidemiyorduk herneyse o önden gelen sıvıyla ben hamilekalmışım meğer bunu öğrendiğimizde gül gül ölmüştük o işi tam yapamadan bebekmi geliyor şimdi diye şaşkınlıklar içinde kalmıştık neyse o günlerde birdaha denemedik zaten daha yeni 1 ay oldu evleneli ilk denemede nasıl hamile kaldıysam halen inanamıyorum.. sonrasında 5 ekimde geçen cuma günü şiddetli kasık ağrıları başladı ve tuvalette bir parça düşürdüm ardından bi parça daha kan pıhtıları vs gelmeye başladı şok oldum bebeğimi düşürüyordum doktora gittim ve beni o korkunç masaya yatırdı ben daha eşimle tam ilişkiye giremeddiğimi anlatmadım karnımdan bakıcak sandım daha eşimle bu işi halledemeden doktor vajinama kocaman bişeyi hızlıca bi soktu inanılmaz bi çığlık attım beklemiyordum sağ bacağım havaya zığladı resmen ve o kocaman şey rahimdeydi alttan ultrason muayenesi oluyordum inanın şok oldum içimdeydi eşimle yapamadığımız şeyi doktor yaptı evet canım çok acıdı inkar etmiyorum ama en azından birşeyin içime girebileceğine inandım rahatladım ve düşük sonrası daha kanamam bitmesi bitsin inş. artık gereğiyle bu işi yapabiliriz diye umuyorum inş. olur hepinizin Allah yardımcısı olsun...