- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #125.761
Bence senin gelin olmam çokkk yakındır.... Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz...
Gerçekten mi çok sevindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence senin gelin olmam çokkk yakındır.... Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz...
Gerçekten mi çok sevindim26 Ekim eşimin doğum günü o gün gelmeden yenersem süper olacak
![]()
Bence yaparsın.Benimde kasımda evlilik yıldönümüm hep o zamana yeneyim istiyordum, daha erken yendim, hadi bakalım darısı sana![]()
Yenen arkadaşlar sizi tebrik ediyorum....gözümde olimpiyat 1. Si gibisiniz şuan....ben dün kalın aparattan sonra cesarette bir adım geriye attım..((...ama olsun sizleri duymak da hoşşşş.....inşaallah dua edin de bizde kurtulalım artıkkkkkkkkkkkkk.........
cadıkedi inş bugün yenersin:)kalın aparatının çevresi kaç cm?profilindeki kedi yüzünden yazılarının çoğunu okumadan geçiyorum:)))çok sinirli bakıo.hani kediler öyle bakıp üstüne atlar ya o yüzden geçiyorum valla:)))))
şeker86 sakın uzatma.ben 1 yıl nasıl geçti hatırlamıyorum bile.hemen egzersizlere başla.vakit kaybetme.
neler yapıcam bilmiyorum ki..
birde bende ufak bir kist varmış onunda etkisi olabilir miş canımın acısında..diane 35 diye bir ilaç vardı elimde 1 ay içsem geçermi acaba kist.hastalığımda yeni bitti.
cadıkedi insan şöyle sevimli bir kedicik koyar:))cnm aparatı iple ölç.ipi cetvelin üstüne kaç cm olduğu belli olur.inş cetvelin vardır:)
belkide ama onun acı yapcağınıda pek sanmıyorum aslında kimsede duymadım böyle bişey.
evet arkadaşlar ne yapcam ben ya parmaklarımı sokamam da ya nasıl bişey bu korkuyorum çok.
hadi yasenin bu kedi cadıdan fazla:))inş bugün kurtulursun cnm.haberini bekliyorum:)
Korkunun ecele faydası yokSana şöyle söyleyeyim liflenirken bile elimi vajiye götüremezdim. Asla ama asla dokunamazdım. Öncelikle cesaretini iyi toplaman gerekiyor. Asla vajisine dokunamayan ben dün salatalık kalınlığında bir aparatı vajiye yerleştirdim. - Ki burada parmak egzersizindeki "parmak" kelimesini bile okuyunca bacaklarımı kapatıyordum, düşünmek istemiyordum, aklıma gelsin istemiyordum, kaçacak delik arıyordum
ama egzersizsiz başarmak çok zor gibi... Parmağımı ilk yerleştirdiğimde azıcık yanmam oldu öyle korkulacak bir şey değil, sonra içeriyi hissettim, ıkınarak içerideki tepkiyi anladım. Girişte yanma olsa bile devamında hiçbir şey hissetmiyorsun, sanki uyuşmuş gibi inan bana
![]()
herkese merhabalar.ben daha yeni olmuş biriyim ve umarım doğru yere yazıyorumdur.bu siteyi bulana ve burda ki deneyimleri okuyana kadar bende vajinusmus olduğumu düşünüyordum.ama şimdi kafam çok karıştı.en iyisi sebebini anlatayım.yaklaşık 7 yıllık evliyim.ilk gece canım çok acıdı ve ondan sonra 7 ay boyunca ilişki yaşayamadık.sonra bu sorun kendiliğinden geçti ya da biz önemsemedik,bilemiyorum.şimdi 2 yaşında bir bebeğim var ve doğumdan sonra sanki bişeyler ters gitmeye başladı.ya da ben öyle hissettim.bişeyler olmuyor,olamıyor.neyi ne kadar anlatmalıyım onu da bilmiyorum.aslında genel olarak isteksiz biriyim.eşim yaklaşmadıkça benden hiç talep olmaz yani:)am o geldiğinde de bahanelerle savamıyorsam,mecbur kalıyorsam sonrasında pişman olmuyorum.bende istekleniyorum.ama iş ilerledikçe ben kendimi kasıyorum,girmesine engel oluyorum.biraz telkinle konsantreyle bişeyler oluyor ama tabi bende istek filan kalmıyor.psikiyatriye gittim ilaç verdi,bitince gel dedi.ama sanki o da işe yaramadı.bu arada ben fitil,tampon filan kullanabiliyorum.onlar pek sorun olmuyor.bana fikir verebilecek kimse var mı?[/QU
merhaba arkadaşlar.bir kaç gün önce yine burda yukarıda ki gibi bir sıkıntım olduğundan bahsetmiştim.daha sonra burdan öğrendiğim gibi parmak ve mum egzersizi yaptım.dün kayganlaştırıcı jel aldım ve gece de eşimle deneme yaptım.aynen öğrendiğim gibi nefes hareketleri ve ıkınarak biraz ilerleme kaydettik.p...sin yarısı girebildi.canım acıdı tabi ki.ama büyük bir öğretmen edasıyla eşime çıkmamasını beklemesi gerektiğini az sonra alışacağımı söyledim.gerçi alışamadım ama biz o pozisyondayken bize bi gülme krizi geldi.herşey yalan oldu:)sonra bi türlü toparlayamadık kendimizi:) konsantrede kalmadı zaten.bu akşam bi daha deneyeceğiz.belki birazda bugün ilerleme kaydedebiliriz.
bu sitede öğrendiğim çok şey oldu ama en önemlisi kendime güvenmem gerektiğini öğrendim.eğer ben kendime güvenirsem altından kalkamayacağım iş yok.inşallah bu derdi çekenler en kısa zamanda şifa bulur.
Korkunun ecele faydası yokSana şöyle söyleyeyim liflenirken bile elimi vajiye götüremezdim. Asla ama asla dokunamazdım. Öncelikle cesaretini iyi toplaman gerekiyor. Asla vajisine dokunamayan ben dün salatalık kalınlığında bir aparatı vajiye yerleştirdim. - Ki burada parmak egzersizindeki "parmak" kelimesini bile okuyunca bacaklarımı kapatıyordum, düşünmek istemiyordum, aklıma gelsin istemiyordum, kaçacak delik arıyordum
ama egzersizsiz başarmak çok zor gibi... Parmağımı ilk yerleştirdiğimde azıcık yanmam oldu öyle korkulacak bir şey değil, sonra içeriyi hissettim, ıkınarak içerideki tepkiyi anladım. Girişte yanma olsa bile devamında hiçbir şey hissetmiyorsun, sanki uyuşmuş gibi inan bana
![]()