• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

esra merhaba.. hoşgeldin.. umutsuzluk yok burada.. hepimiz senin gibi ağlayarak başladık.. defalarca olmuyor yapamıyorum diye kalktık yataktan.. ama hepimiz atlattık.. sende bunu başarabilirsin kendine inan.. sana yazılan mesajları sayfaları takip ederek görebilirsin..eğer burayı takip edersen yenmen daha çabuk olur.. bu işin çözümü arkadaşlarında dediği gibi egzersiz..şu an egzersiz fikrine hazır değilsen önce ayna da vaji.yi incele.. ıkındığın zaman oranın açıldığını göreceksin.. sonra adım adım parmakla ya da mumla, ya da kulak çubuğuyla egzersize başlayabilirsin.. takıldığın her aşamayı sor herkes yardımcı olmaya çalışır.. ilk adımı bugün attın.. burayı buldun.. devamı gelecek:10::10:

gerçekten cok teşekür ederim inşllh bende başarırım sizler gibi olurum :)

:9::9::9::9::9::9::10::10::10::10::10::10::27::27::27::27::27:12 Ekim gelinine merhaba diyin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:27::27::27::27::27:4 gün egzersiz yapıp 4 günde yendim kendimi kutluyorum sizlerin huzurunda :27::27::9::9::9::9::9::9::10::10::10::10::10:

Cnmmmmmmm superrrrrrrrr su an sana nasil imrendimmmmmmmm yaaaaaa lütfen benim yanımda olllll bende yenmeyi istiyorummmmmmmmmmmmmmm gözün aydinnnnnnnnnnnnnn :9:

Evetttttt arkadaşlar gördüğünüz gibi hiç üşenmeden başlangıçtan bugüne kadar olan kısmı sizlerle paylaştım.

Demem odur ki ;

* EGZERSİZ EGZERSİZ EGZERSİZ
* KORKMUYORUM - BAŞARACAĞIM
* BEN GÜÇLÜ BİR KADINIM BUNU BAŞARABİLİRİM
* EGZERSİZ SIRASINDA CANINIZ YANARSA ÇIKARIN APARATI BEKLEYİN TEKRAR CESARET EDİN, YİNE Mİ ACIDI TEKRAR TEKRAR... İNANIN BEN ÖYLE YAPTIM... SALATALIK KALINLIĞINDAKİ APARATI ERTESİ GÜN KULLANDIĞIMDA CANIM ÇOK YANDI GERİ ÇIKARDIM DERİN NEFES ALDIM BİR GÜN ÖNCE BAŞARDIM ŞİMDİ DE BAŞARABİLİRİM DEDİM TEKRAR DENEDİM VE BAŞARDIM...

LÜTFEN CESARETİNİZİ TOPLAYIN... BEN EGZERSİZİ YARIM BIRAKTIĞIM İÇİN, BİR TÜRLÜ CESARET EDEMEDİĞİM İÇİN BU ZAMANA KADAR ERTELEDİM AMA TAM ANLAMIYLA KARAR VERİNCE 4 GÜNDE YENDİM GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ , HERKESE BAŞARILAR DİYORUM, HAYDİ KIZLARRRRRR EGZERSİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:16::16::16::16::16::16::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::27::27::27::27::27::27:
[/QUOTE]

CANIM GERÇEKTEN OKURKEN KENDİMİ GÖRDÜM 12 AYLIK EVLİYİM AYNILARINI YAŞADIM VE ŞİMDİ 2 GÜNDÜR ÇOK YOĞUN EGZERSİZ YAPIYORUM HATTAN DÜN AKŞAM MUMDAN 12 CM LİK APARATLA ÇALIŞTIM VE DÜN ÇOK GERGİN OLDUĞUM İÇİN BİRAZ ZORLANDIM AMA BAŞARDIM. BENDE BAŞARICAM ALLAHIN İZNİYLE AMA NE ŞEKİLDE DAHA KOLAY OLUYOR NASIL YATMALIYIZ BUNLARIDA PAYLAŞ. ACI YANMA OLDUMU GİTGEL YAPABİLDİNİZMİ ? ....

Cnmmmmmmm superrrrrrrrr su an sana nasil imrendimmmmmmmm yaaaaaa lütfen benim yanımda olllll bende yenmeyi istiyorummmmmmmmmmmmmmm gözün aydinnnnnnnnnnnnnn :9:

Sağol canım üşenmezsen sayfanın yukarısına çık ve evlendiğim günden bu yana başımdan geçen sonra da nasıl yendiğimi anlattığım yazıyı oku sizler için üşenmedim tüm yazılarımı topladım :16:

Evetttttt arkadaşlar gördüğünüz gibi hiç üşenmeden başlangıçtan bugüne kadar olan kısmı sizlerle paylaştım.

Demem odur ki ;

* EGZERSİZ SIRASINDA CANINIZ YANARSA ÇIKARIN APARATI BEKLEYİN TEKRAR CESARET EDİN, YİNE Mİ ACIDI TEKRAR TEKRAR... İNANIN BEN ÖYLE YAPTIM... SALATALIK KALINLIĞINDAKİ APARATI ERTESİ GÜN KULLANDIĞIMDA CANIM ÇOK YANDI GERİ ÇIKARDIM DERİN NEFES ALDIM BİR GÜN ÖNCE BAŞARDIM ŞİMDİ DE BAŞARABİLİRİM DEDİM TEKRAR DENEDİM VE BAŞARDIM...

LÜTFEN CESARETİNİZİ TOPLAYIN... BEN EGZERSİZİ YARIM BIRAKTIĞIM İÇİN, BİR TÜRLÜ CESARET EDEMEDİĞİM İÇİN BU ZAMANA KADAR ERTELEDİM AMA TAM ANLAMIYLA KARAR VERİNCE 4 GÜNDE YENDİM GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ , HERKESE BAŞARILAR DİYORUM, HAYDİ KIZLARRRRRR EGZERSİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:16::16::16::16::16::16::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::27::27::27::27::27::27:

CANIM GERÇEKTEN OKURKEN KENDİMİ GÖRDÜM 12 AYLIK EVLİYİM AYNILARINI YAŞADIM VE ŞİMDİ 2 GÜNDÜR ÇOK YOĞUN EGZERSİZ YAPIYORUM HATTAN DÜN AKŞAM MUMDAN 12 CM LİK APARATLA ÇALIŞTIM VE DÜN ÇOK GERGİN OLDUĞUM İÇİN BİRAZ ZORLANDIM AMA BAŞARDIM. BENDE BAŞARICAM ALLAHIN İZNİYLE AMA NE ŞEKİLDE DAHA KOLAY OLUYOR NASIL YATMALIYIZ BUNLARIDA PAYLAŞ. ACI YANMA OLDUMU GİTGEL YAPABİLDİNİZMİ ? ....[/QUOTE]

Canım git gel çok az yapabildik, hissetiğim daha çok yanma ve wc baskısıydı ama o da zamanla geçermiş. Ben üstteydim eşim altta. Ben eşime sırtımı döndüm, gerçekten bu pozisyonda daha kolay oluyor. Sonra bu pozisyonu değiştirdim, eşime yüzümü döndüm ve yine başardım. Bir kere başarınca gerisi geliyor zaten :ssz::16:

Vayyy beeee ben de mi burada yenenler arasına katılacaktım ben de mi yenemeyenlere destek olacaktım hey gidi günler heyyyyyyy:9::9::9::9::ssz::27::27::27:

egel egzersizini tam olarak nasıl yaptın.bide hangi poziyonda pe...s aldın içine ve sen mi aldın elinle eşin mi

KIZLARRRR BURAYA KADAR SIKILMADAN OKUDUNUZ MU? BAKIN BURAYA KALAN OLAN KISIM BAŞLANLANGIÇTA EKİM 2011 - SON KISIM DA MART 2012 - MART 2012 DEN SONRA YAZMAYI BIRAKMIŞIM, GİRMEMİŞİM BURAYA, DEMEKKİ EGZERSİZLERİ DE BIRAKTIM :1: SIRA GELDİ İKİNCİ KISMA YANİ TEKRAR KARAR VERİP BU TOPİĞE TEKRAR GİRDİĞİM EKİM 2012 YANİ BU AY :1::1::1:

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

8 EKİM 1. GÜN

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

9 EKİM 2. GÜN

10 EKİM 3. GÜN

11 EKİM 4. GÜN (BUGÜNÜ ERTESİ GÜNE BAĞLAYAN GECE BEN DE BAŞARDIM :1::1::1::kkk:

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MUTLU SON :16:

Demem odur ki ;

egel egzersizini tam olarak nasıl yaptın.bide hangi poziyonda pe...s aldın içine ve sen mi aldın elinle eşin mi

Canım kegeli açıkçası çok az yaptım. Ben üstteyken eşime sırtımı döndüm o pozisyonda ilk başarılı deneme geldi,(ben elimle yön verdim) sonra ona yüzümü döndüm o da ikinci başarılı denemeydi :16:

Son düzenleme:
Canımmm Allah razı olsunn üşenmeden paylaşmışsınn...bende gece sen mutlu haberi paylaşınca ilk girdiğin günden bugüne okudum yazılarını bugünü bekleyemedim bileee(egzersizlerede bukadar üşenmesem çokk ii olur benim için :)))Ama süpersin azimm ve kararlılıkla oluyo demekkiii...bende yapamadım bi aparatı çok hayal kırıklığı olmuştu demekki herkes bi yaptığını sonra yapamayabiliyo ve sonra tekrar deniyoo...teşekkür ederim her konuda aynı şeyleri yaşayan birilerinin varlığı daha da rahatlatıyo bizim serüvende olanları...Ne mutlu sana bu başarıları gözlerim yaşlı mutluluktan dört köşe kendim başarmış gibi seviniyorum...bu nasıl bi duygudur hiç tanımadığın birine kendi canından gibi seviniyo insann.....GÜZELLL ŞEYLER BUNLARRR...Tekrar TEBRİKLER...MUTLULUKLARINIZ KAT KAT FAZLA ARTARAK BİR ÖMÜR DAİM OLSUNNN İNŞAALLAHHHHHHHH:)))

Vayyy beeee ben de mi burada yenenler arasına katılacaktım ben de mi yenemeyenlere destek olacaktım hey gidi günler heyyyyyyy:9::9::9::9::ssz::27::27::27:

çok teşekkür ederim anlattığın için yoruldun tek tek bularak.tabi sen şimdi mutlusun,mutlu olduğun için bişey gözüne gelmez için kıpır kıpır.anlattığın herşey bana uyuyor,bende anasınıfı öğretmeniyim gündüz çok yoruluyorum akşam hiçbişey yapamıyorum anca hafta sonu ,bu yüzdende adapte olamıyorum.15 aylık evliyim.bir iki haftadır parmak egzersizinden eş denemesine ve aparata geçemiyorum,nasıl oluyoda o kadar kalın ve uzun şeyi içinize alabiliyosunuz

Canımmm Allah razı olsunn üşenmeden paylaşmışsınn...bende gece sen mutlu haberi paylaşınca ilk girdiğin günden bugüne okudum yazılarını bugünü bekleyemedim bileee(egzersizlerede bukadar üşenmesem çokk ii olur benim için :)))Ama süpersin azimm ve kararlılıkla oluyo demekkiii...bende yapamadım bi aparatı çok hayal kırıklığı olmuştu demekki herkes bi yaptığını sonra yapamayabiliyo ve sonra tekrar deniyoo...teşekkür ederim her konuda aynı şeyleri yaşayan birilerinin varlığı daha da rahatlatıyo bizim serüvende olanları...Ne mutlu sana bu başarıları gözlerim yaşlı mutluluktan dört köşe kendim başarmış gibi seviniyorum...bu nasıl bi duygudur hiç tanımadığın birine kendi canından gibi seviniyo insann.....GÜZELLL ŞEYLER BUNLARRR...Tekrar TEBRİKLER...MUTLULUKLARINIZ KAT KAT FAZLA ARTARAK BİR ÖMÜR DAİM OLSUNNN İNŞAALLAHHHHHHHH:)))

Amin canım benim çok sağol:16: Umarım sizler de biran önce başarırsınız... Azmedince oluyor gerçekten :1::16::16::34:

çok teşekkür ederim anlattığın için yoruldun tek tek bularak.tabi sen şimdi mutlusun,mutlu olduğun için bişey gözüne gelmez için kıpır kıpır.anlattığın herşey bana uyuyor,bende anasınıfı öğretmeniyim gündüz çok yoruluyorum akşam hiçbişey yapamıyorum anca hafta sonu ,bu yüzdende adapte olamıyorum.15 aylık evliyim.bir iki haftadır parmak egzersizinden eş denemesine ve aparata geçemiyorum,nasıl oluyoda o kadar kalın ve uzun şeyi içinize alabiliyosunuz

Canım inan ben de aynı şeyi düşünüyordum. Bunlar nasıl parmak sokuyor yaaaa, nasıl aparat alıyorlar mümkün değil yapamam diyordum. Gerçekten azmettim, denedim ve oldu. 4 gün diyorum ama aslında eşimle 3. gün deneseydik 3. günde yenecektim biliyorum. Sizlere yardımcı olsun yeterki... Neler çektiğinizi biliyorum çünkü... Uykundan feragat edeceksin, mutlaka mutlaka her akşam denemeye çalışacaksın. İnan başka yolu yok. Azmetmek zorundasın... Azmedince oluyor gerçekten:16::34:

Canım inan ben de aynı şeyi düşünüyordum. Bunlar nasıl parmak sokuyor yaaaa, nasıl aparat alıyorlar mümkün değil yapamam diyordum. Gerçekten azmettim, denedim ve oldu. 4 gün diyorum ama aslında eşimle 3. gün deneseydik 3. günde yenecektim biliyorum. Sizlere yardımcı olsun yeterki... Neler çektiğinizi biliyorum çünkü... Uykundan feragat edeceksin, mutlaka mutlaka her akşam denemeye çalışacaksın. İnan başka yolu yok. Azmetmek zorundasın... Azmedince oluyor gerçekten:16::34:

pe.....s denemesi yaparken önce eğzersiz yapıp sonramı denemeye geçiyosunuz yoksa ön seviş.. den sonra gşrmesinimi bekliyosunuz

Sağol canım üşenmezsen sayfanın yukarısına çık ve evlendiğim günden bu yana başımdan geçen sonra da nasıl yendiğimi anlattığım yazıyı oku sizler için üşenmedim tüm yazılarımı topladım :16:

Neeeeee usenmesiiiii cadiiii bı çırpıda okudummm hepsini birbucuk yıllık evliyimmmm kendi hayatımı okudum tek fark sen araştırma egzersiz yapmissin ben hiç yapmadım yapamadım imkansız gibi geliyo hatta yazdıklarını okurken gıpta ettim..imrendimmmm..bu arada geçenlerde esimin olayını anlatmıştım sana o gece ağladım ufak bı tartıştık uyudum;( dün süperdi birlikte yemeğe çıktık cok keyifli vakit geçirdik esim özürler diledi eve geldik zaptedemedim ama yarın denemek icin izin istedim çünkü hiç hazır değildim bugün denicezzzz kendimi hazırlamaya calisiyorummmmmmmm yardımmmm etti rahatlamaya cok ihtiyacım varrrrr;);))

pe.....s denemesi yaparken önce eğzersiz yapıp sonramı denemeye geçiyosunuz yoksa ön seviş.. den sonra gşrmesinimi bekliyosunuz

Önce iki kere egzersiz yaptım, sonra da eşime hazır olduğumu söyledim. Ön s.....meden sonra ben eşimin üzerindeyken ona sırtımı döndüm, elimle yönlendirdim ve başardım :16:

Neeeeee usenmesiiiii cadiiii bı çırpıda okudummm hepsini birbucuk yıllık evliyimmmm kendi hayatımı okudum tek fark sen araştırma egzersiz yapmissin ben hiç yapmadım yapamadım imkansız gibi geliyo hatta yazdıklarını okurken gıpta ettim..imrendimmmm..bu arada geçenlerde esimin olayını anlatmıştım sana o gece ağladım ufak bı tartıştık uyudum;( dün süperdi birlikte yemeğe çıktık cok keyifli vakit geçirdik esim özürler diledi eve geldik zaptedemedim ama yarın denemek icin izin istedim çünkü hiç hazır değildim bugün denicezzzz kendimi hazırlamaya calisiyorummmmmmmm yardımmmm etti rahatlamaya cok ihtiyacım varrrrr;);))

Canım ben araştırmadım, sadece burada yazılanları okudum ve yenen arkadaşlara egzersizlerle ilgili sorular sordum. Egzersiz yapmadan başarmak çok zor oluyor inşallah siz yaparsınız:34: Eşinle aranızın düzelmesine de çok sevindim , Allah mutluluğunuzu arttırsın :34::16: İstersen söylediğim pozisyonda dene, ama başarılı olamazsan umutsuzluğa kapılma, bak ben önceleri nasıl umutsuzmuşum, şimdi size başarı hikayemi anlatıyorum, inan sende yenince anlatacaksın yenemeyenlere:16: Eşinin üzerindeyken ona sırtını dönüp kendin yönlendirmeye çalış p...si ben öyle başardım ilk denemeyi:34: O gelmeden hiç olmazsa parmak egzersizi yapabilsen harika olur:34:

Back
X