• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar:80:
6.denemeyi de yaptık sonunda jel de kullanmadık her şey doğal olsun diye,ve o kadar rahat oldu ki anlatamam hiçbir ağrı sızı batma hissetmedim ve hatta hoşuma bile gitti:17:,artık sanırsam tam olarak normale döndük:21:şükürler olsun ,Allah herkese bu duyguyu nasip etsin:16:,bu dertle uğraşanlarla yardım etsin tez zamanda kurtulsun herkes inşş,

Son düzenleme:
6.denemeyi de yaptık sonunda jel de kullanmadık her şey doğal olsun diye,ve o kadar rahat oldu ki anlatamam hiçbir ağrı sızı batma hissetmedim ve hatta hoşuma bile gitti:17:,artık sanırsam tam olarak normale döndük:21:şükürler olsun ,Allah herkese bu duyguyu nasip etsin:16:,bu dertle uğraşanlarla yardım etsin tez zamanda kurtulsun herkes inşş,

ohhh ohhh ne güzel darısı bize :D Bugün 2. deneme olacak :1::14::27::26:

Ben hala inanamıyorum :1: Eşime sürekli şimdi sen benim içimde misin? Oldu mu yani? Başardık mı sonunda? Ben şimdi senin tam anlamıyla karın mıyımmm yupppiiiii:9: deyip duruyordum :27:

Merhaba arkadaşlar:) Ben bu sayfaya az önce üye oldum.Aslında teşekkür etmek için üye oldun:) Ben 1 buçuk aylık evliyim ve bu sorunla uğraşıyordum:( Sorunumun ne olduğunu yani vajinismus olduğumu burdaki yorumlardan okuyarak öğrendim ve tavsizlere uyarak dün bu sorundan kurtuldum:) Kurtulmama vesile olan herkese çoooooooooooookkkkk teşekkür ederim:):) Ve ben de üye olup bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirsem ne mutlu banaa:)

Merhaba arkadaşlar:) Ben bu sayfaya az önce üye oldum.Aslında teşekkür etmek için üye oldun:) Ben 1 buçuk aylık evliyim ve bu sorunla uğraşıyordum:( Sorunumun ne olduğunu yani vajinismus olduğumu burdaki yorumlardan okuyarak öğrendim ve tavsizlere uyarak dün bu sorundan kurtuldum:) Kurtulmama vesile olan herkese çoooooooooooookkkkk teşekkür ederim:):) Ve ben de üye olup bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirsem ne mutlu banaa:)

Ayyyy ne güzellll:9: Aynı gün çözmüşüz :21: Tebrik ederim canım seni de :27::46::46::46::46:

tebrikler canımm:46: sana da gelsin halaylar :64::64::64:

Ben hala inanamıyorum :1: Eşime sürekli şimdi sen benim içimde misin? Oldu mu yani? Başardık mı sonunda? Ben şimdi senin tam anlamıyla karın mıyımmm yupppiiiii:9: deyip duruyordum :27:

ben de çok sormuştum oldu oldu mu diye yüz kere sordum gün boyunca hatta:1: gerçekten inanmak zor oluyor başta çünkü zor olacağını düşündüğümüz için kolaylığını görünce bilinç kabullenemiyor,aslında çok kolaymışş hem de egzerszilerden çoook dahah kolayy yapınca anlıyoruz işte sonra da havalara uçuyoruz:10:

ben de çok sormuştum oldu oldu mu diye yüz kere sordum gün boyunca hatta:1: gerçekten inanmak zor oluyor başta çünkü zor olacağını düşündüğümüz için kolaylığını görünce bilinç kabullenemiyor,aslında çok kolaymışş hem de egzerszilerden çoook dahah kolayy yapınca anlıyoruz işte sonra da havalara uçuyoruz:10:

Evet ben de bu kadar kolay olacağını sanmıyordum:)) Gerçekten de herşey kafada bitiyor... :1: Ama egzersizlerin çok yararı oldu. Tavsiye de bulunanlardan Allah razı olsun:)

Sevgili Arkadaşlar,
Ben kısaca hikayemi anlatıp bu durumda olan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum... Önceden de bahsettiğim gibi 1 buçuk aylık evliyim. Zaten ilk talihsizlik düğün günümde buldu beni:( Tam düğün gün sabahı regli yani adet aldum:( Bir hafta bu şekilde geçti. Aslı bu daha iyi olur diye düşünüyordum, hem alışmış olurum diyordum.Ama olmadı... Neyse benim adet dönemim bitti ve birlikte olmanın zamanı gelmişti. İkimiz de istiyorduk ama tam birleşme anında olan oluyordu.Bacaklarım ve vajinam kasılıyordu. Başlarda bunun sebebini strese bağlıyorduk. Evet stres vardı ama ilk gece stresi değildi tabiki:( Ben gerçekten de korkuyordum. sebebini de bilmiyordum.. Belki de birlikte olursak vajinama bişey olacak die... Ama biraz araştırma yaptım, çünkü böylle devam etmesi imkansızdı.Allah eşimden razı olsun çok anlayışlı davrandı. Doktora gitmeye karar vrmiştik artık. Ama bu site sayesinde gerek kalmadı:):) Egzersizleri yapmaya geçen hafta başladım.. Düzenli yaptığım söylenemez. Ama azmettim ve kendimi daha doğru beynimi psikolojimi düzelmem gerektiğinin farkına vardım:)
Önce baş parmağımla başaladım egzersize, tabi vajinama ve parmağıma vazelin sürdüm. Burnumdan derin nefes alıp verdim zaten vajinaya yerleştirince parmağı nefes alıp verdikçe kendisi kayıp gidiyo:1: Sonra orta parmak, sonra da ikisini denedim:) Dün akşam da eşimle denedik ve olduuu:) Eşimle birlikte olurken de nefes egzersizi yaptım:) Gerçekten canım da yanmadı korkadım da:)
Bide birkaç tavsiye daha: Evlenmeden önce anlatılan saçma sapan anlatılan herşeyi unutun.. Yok çok acıyomuş,çok kanıyomuş, yok bayılanlar varmış, falan filan gibi saçma şeylerin hepsi YALAN... bunlar yüzünden belkide bir buçuk ayım zehir oldu:( Belki demiyorum kesinlikle bunlar yüzünden oldu.... Sadece rahat olun korkacak hiç bişey yokmuş:)

Sadece kendinize güvenin ve rahatlayın. İnanıın sivri ısırığı bundan daha acı verir size:1: Rabbime şükürler olsun ben kurtuldum. İNŞALLAH BU DURUMDA OLAN HERKES İSTEĞİNE KAVUŞUR:):)

sizlerle gurur duyuyoruzz....:))tebrik ederim senide...sende aynı şekildemi yendin..ne kadar sürdü paylaşabilirmisin.

sizlerle gurur duyuyoruzz....:))tebrik ederim senide...sende aynı şekildemi yendin..ne kadar sürdü paylaşabilirmisin.

Teşekkür ederim :):):) Hikayemi paylaştım zaten, belki başkalarına faydası olur diye:):) Evet ben de egzersiz yoluyla üstesinden geldim çok şükür:)))

mrb arkadaşlar.ben burayı 1 aydır falan takıp edıyorum ama ilk defa yazıyorum.3aylık evlıyım ve burada yazılanları yapmaya calısıyorum.adetım yenı bıtmıstı ve denemek ıstedım ben.p...sın yarısını aldım kanama oldu.hepsını alamadım.acıdı ve kastım kendımı .bundan sonra ne yapmam gerekıyo bana yardımcı olurmusunuz ..

Sela yardım ett;((((

kusura bakma ancak gördüm. geldiğimde hep kaldığım sayfadan başlıyorum güncele gelemeden uykum gelmişti dün. çok birikince gecikmeli cevap yazıyorum :17::17::17:

eşinin biraz seni anlaması lazım. benim eşim de egzersize karşıydı. ben hep doktora gitmek istedim ama o istemedi, dr.luk bişeyin yok senin diye, halbuki ben biliyordum vajinismus olduğumu :((( günler aylar geçti. benim sorunum nedeniyle artık o sıkıntı yaşamaya başladı (sertleşme sorunu). her deneme hüsranla sonuçlanınca psikolojisi bozuluyor ve etkileniyordu. o aralar burayı buldum. egzersizden ilk bahsettiğim gün o kadar kötü tepki verdi ki hüngür hüngür ağladım destek olmazsan ben yenemem diye. yine de istemedi öyle saçmalık mı olur diye. sana rağmen yapıcam başka yolu yokmuş dedim. sonradan biraz yumuşadı, ultrason jelimi aldı :))) ben ilerledikçe sevindi ama o evdeyken egzersiz yapamadım. tedirgindim, hafta sonları boş geçiyordu ona rağmen toplam 20 egzersizde 10cm.e geldim. sonrası denemeler başladı ama her seferinde sertleşme sorunu yaşıyorduk. egzersiz bitmiş çile bitmemişti. her şey kötüye gitti, doktora gitmeyi kabul etmedi. bütün suçu bana yıkıyordu. ben de delirmiştim artık. 3 ay sonunda dr.a gitmeyi kabul etti, gitti tahlil yaptırdı sorun çıkmadı. sertleşme sorunu tamamen psikolojik çıktı. bu iş doğal olacak diyor başka bir şey demiyordu, ama benim hazırlanmadan yapmam mümkün değildi. bunu bi türlü kabullenemedi. iyice delirip neredeyse boşanmaya varacakken, sıfırdan başladık. zaman verdik birbirimize, bu konudan uzak durduk, yeniden denedik ama gene olmadı. 1,5 ay da öyle deçti. artık umudu kesmiştim, yeneceğime inanmıyordum. sonra bir gün oluverdi, kafasındaki "doğal olmalı" kalıbını kırınca!!! bu yazdıklarımı istersen eşine okut. bu hastalık bizim hastalığımız ama eş desteği olmayınca, egzersiz bitse bile kabus bitmeyebiliyor. ben çok sürünmeme rağmen kurtuldum. o yüzden umudunu kaybetme, bu hikayenin detaylı hali başarı öykülerimizde var. istersen girip onu da oku. sen de artık oyalanma ve egzersize başla. sana özelden mesaj atmış mıydım ben??? hatırlayamadım...

Back
X