Sevgili Arkadaşlar,
Ben kısaca hikayemi anlatıp bu durumda olan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum... Önceden de bahsettiğim gibi 1 buçuk aylık evliyim. Zaten ilk talihsizlik düğün günümde buldu beni

Tam düğün gün sabahı regli yani adet aldum

Bir hafta bu şekilde geçti. Aslı bu daha iyi olur diye düşünüyordum, hem alışmış olurum diyordum.Ama olmadı... Neyse benim adet dönemim bitti ve birlikte olmanın zamanı gelmişti. İkimiz de istiyorduk ama tam birleşme anında olan oluyordu.Bacaklarım ve vajinam kasılıyordu. Başlarda bunun sebebini strese bağlıyorduk. Evet stres vardı ama ilk gece stresi değildi tabiki

Ben gerçekten de korkuyordum. sebebini de bilmiyordum.. Belki de birlikte olursak vajinama bişey olacak die... Ama biraz araştırma yaptım, çünkü böylle devam etmesi imkansızdı.Allah eşimden razı olsun çok anlayışlı davrandı. Doktora gitmeye karar vrmiştik artık. Ama bu site sayesinde gerek kalmadı:):) Egzersizleri yapmaya geçen hafta başladım.. Düzenli yaptığım söylenemez. Ama azmettim ve kendimi daha doğru beynimi psikolojimi düzelmem gerektiğinin farkına vardım:)
Önce baş parmağımla başaladım egzersize, tabi vajinama ve parmağıma vazelin sürdüm. Burnumdan derin nefes alıp verdim zaten vajinaya yerleştirince parmağı nefes alıp verdikçe kendisi kayıp gidiyo

Sonra orta parmak, sonra da ikisini denedim:) Dün akşam da eşimle denedik ve olduuu:) Eşimle birlikte olurken de nefes egzersizi yaptım:) Gerçekten canım da yanmadı korkadım da:)
Bide birkaç tavsiye daha: Evlenmeden önce anlatılan saçma sapan anlatılan herşeyi unutun.. Yok çok acıyomuş,çok kanıyomuş, yok bayılanlar varmış, falan filan gibi saçma şeylerin hepsi YALAN... bunlar yüzünden belkide bir buçuk ayım zehir oldu

Belki demiyorum kesinlikle bunlar yüzünden oldu.... Sadece rahat olun korkacak hiç bişey yokmuş:)
Sadece kendinize güvenin ve rahatlayın. İnanıın sivri ısırığı bundan daha acı verir size

Rabbime şükürler olsun ben kurtuldum. İNŞALLAH BU DURUMDA OLAN HERKES İSTEĞİNE KAVUŞUR:):)