• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben santim falan ölçmedim arkadaşlar, eş işaret parmağı ilk boğum hesabındayım. :)) bu 10 santimler falan da ne ola ki :SS

mrb arkadaşlar.ben burayı 1 aydır falan takıp edıyorum ama ilk defa yazıyorum.3aylık evlıyım ve burada yazılanları yapmaya calısıyorum.adetım yenı bıtmıstı ve denemek ıstedım ben.p...sın yarısını aldım kanama oldu.hepsını alamadım.acıdı ve kastım kendımı .bundan sonra ne yapmam gerekıyo bana yardımcı olurmusunuz ..

merhaba..yarısından sonra bir şey kalmamış aslında.. tam orada bir yere takılıyor gibi oluyor ya ordan sonra yön popoya doğru eğimli olacak.. eğer altta deniyorsan poponu biraz havaya kaldır.. böylece yönü ayarlamış olursun.. yenmeye çok yakınsın:)

teşekkür ederim:)).evet bıyere takılıyo sankı yer kalmamıs gıbı gelıyo ve cok acıyo .ben ustte denıyorum alttayken olmuyo cunku.cok ıtıyorum .cok mutlu oldum suandaa.sankı olmamıs gıbı gelıyo bana kanama olmasına rağmen ..:)))

teşekkür ederim:)).evet bıyere takılıyo sankı yer kalmamıs gıbı gelıyo ve cok acıyo .ben ustte denıyorum alttayken olmuyo cunku.cok ıtıyorum .cok mutlu oldum suandaa.sankı olmamıs gıbı gelıyo bana kanama olmasına rağmen ..:)))

Canım üstteyken eşine sırtını dön bir de öyle dene, ben öyle başardım:34:

üstte aslında daha kolay oluyor, yönü tam denk geliyor.. takıldığı yerde derin nefes al ve nefes verirken ilerlet.. ya da ıkın, ıkınınca daha kolay oluyor..jelin var mı, bol jel kullan

ıkınınca aparatlar gırıyo evet bılıyorum ama o an stresle ıkınmayı falan unutuyorum.jel var ama cok fazla surmuyoruz.bıdahakıne cok surelım.birde benım bugun kanamam oldu bıkac gun beklemek gerekırmı acaba ..

kimse kalmamış ama ben yine de yazıp rahatlayayım:)
eşim çok anlayışlı bu konuda ama artık o da bunaldı..13 ay oldu evleneli..:(
hep bişeyler eksik..hiçbirşeydeb zevk almıyorum.yeme, içme, gezme hiçbirşey istemiyorum çevremdekilerle bile zoraki konuşuyorum. aklımda hep bu konu var :( .bunalımlardayım :(
eşimi çoooook seviyorum onun gözlerine baktığımda hep içim doluyor ağlamaklı oluyorum. artık onu mutlu etmek istiyorum..bunu aşabilirim çalışayım başaracağım diyorum ama sadece düşüncede kalıyor yine erteliyorum :(
neyse..
lütfeeen dua edin arkadaşlar. bitsin bu işkence....Allah hepimizin yardımcısı olsun...

işte bir kaçak daha!!! tekrar hoşgeldin. neden kaçtın ki??? şimdiye yenmiş de alışmıştın bile. bu iş duayla olmaz, oturup egzersiz yapacaksın. sen çabalamazsan allah sana neden yardım etsin ki??? armut piş ağzıma düş yok, emek olmadan yemek olmaz. geriledim diye de canını sıkıp ertelemeye devam etme. asıl, ertelediğin zaman geriliyorsun. bak 2 ayın boşa geçmiş, daha kaç ay kaybedeceksin? değer mi?? yendiğin zaman boşa geçirdiğin bu 2 aya çok yanacaksın. lütfen erteleme hergün 10dk. da olsa egzersizi yap ilerle. bak 4 günde yendi cadıkedi, onu örnek al, hırs yap kurtul artık bu beladan. her şey senin elinde, eşine gözlerin dolarak değil gözlerinin içi gülerek bak. sen çabala, herkes yardımcı olur sana burda. hadi bakalım, üşenmeyi bırak :12::12::12:

Sağol canım üşenmezsen sayfanın yukarısına çık ve evlendiğim günden bu yana başımdan geçen sonra da nasıl yendiğimi anlattığım yazıyı oku sizler için üşenmedim tüm yazılarımı topladım :16:

ay ben seni unutmuşum!!! ama şu yazdığını unutmamıştım "çevremden saklamıyorum, hastalık bu arkadaş"!!! hayran kalmıştım, valla helal olsun, bu ne özgüven diye imrenmiştim. tam da aynı zamanlar foruma girmişiz sanırım, benim üyelik ne zamandı hatırlamıyorum ama senin bu yazdığını çok iyi hatırlıyorum :52::52::52::52::52: sana özelden bişe sorucam, bakarsın. :10::10::10:

lütfen kimse alınıp kırılıp forumu terk etmesin çünkü bu kendinize zarar.. sorular arada gözden kaçıyor olabilir.. gerekirse bir kaç defa yazın..gün içerisinde yazdığınızda cevap hemen gelmeyebilir.. bir çok arkadaşımız akşamları tek tek okuyup cevap vermeye çalışıyor.. yani soruyu yazdığınız an cevap gelmemiş olabilir..ama daha sonra cevap verenler olacaktır.. aslında bende benzer bir konudan muzdaripim..soru soruluyor fakat cevaplar pek takip edilmiyor.. karşılıklı anlayış gerekli sanırım..

hay eline sağlık!!! soru soruyorum cevap verilmiyor deneceğine, sordukları sorunun takibini yapmıyor arkadaşlar. sonra da küsüp gitmeler... kime zararı var ki bunun? herkes kendine ediyor... egzersiz yapmayan kendi ömründen çalar.

Merhaba arkadaşlar:) Ben bu sayfaya az önce üye oldum.Aslında teşekkür etmek için üye oldun:) Ben 1 buçuk aylık evliyim ve bu sorunla uğraşıyordum:( Sorunumun ne olduğunu yani vajinismus olduğumu burdaki yorumlardan okuyarak öğrendim ve tavsizlere uyarak dün bu sorundan kurtuldum:) Kurtulmama vesile olan herkese çoooooooooooookkkkk teşekkür ederim:):) Ve ben de üye olup bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirsem ne mutlu banaa:)

tebrikleeeeeeeeer gizli takipçimiz!!! gözünaydın :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar:

Back
X