• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yakında yelkenleri açıp denize açılıyorsun, hadi bakalım, vira bismillah :9::9::9::9: az kalmış çoooook azz :52::52::52::52:

inşallah olacak ... tabi sizin sayesinde... bugün yapınca cesaret geldi... eşime deniyelim dedim... oda biraz daha alış dedi... bir kaç gün sonra bitecek inşallah... en geç haftaya:))) iş olmasa daha rahat olacak ... ama iş engelliyor biraz...

Bende bişi sorcam malum hala acemiyim:-D 2. Denemeden önce egzersiz yapmaya gerek var mı?:26:_

Yaparsan daha iyi olur. Eğer kasılma falan oluyorsa egzersizler sayesinde kasılmaları kontrol altına alabiliyosun:) Yani kaslar seni değil, sen onları yönetiyosun:1: Zaten acele etme. Bi anda olcak diye bişey yok. Mesela ben 1 haftada yendim ama hergün egzersiz yapamadım çalıştığım için. Düzenli yapsaydım egzersizleri belki de bi kaç günde yenerdim:) Umarım sen de bi an önce yenersin:):)

Kızlar az önce 2. denememizi de yaptık. Başta egzersizsiz denedim olmadı, sonra egzersiz ydpıp denedik oldu:16: ama çok korktum eyvah dedim yenmişken başa mı döndüm:18: neyseki başardık ikinciyi de:16:

Kızlar az önce 2. denememizi de yaptık. Başta egzersizsiz denedim olmadı, sonra egzersiz ydpıp denedik oldu:16: ama çok korktum eyvah dedim yenmişken başa mı döndüm:18: neyseki başardık ikinciyi de:16:

ikinci kere tebrikler canım:)egzersizde olduğu gibi denemelerdede zaman zaman zorlandığımız oldu bizlerinde başa donmek falan yok.

ben kotuyum ya grıp oluyorum galıbaa.ben pek degerlendırmedım bu ay yumurtlama gunlerımı zaten takmamaya calısıyorum uzerıne dusmuyorum pekkk[/QU
en iyisini yapıyosun canım stressiz olunca daha kolay olcağını söylüyolarr.geçmiş olsunn herkes grip bu sıralar

cok saol canımmm hava degısımınden oluyo galıbaaa

ya ben doktora gittiğimde neden böyle agrıyor demiştim oda bu çok normal hatta ağrı sızı 6 ay sürer demişti ne yani şimdi 1 kere başardık diyelim sonra bunu 6 ay alışmayamı beklicez çok fazla ya gerçekten oakdar sürüyormu içindeyken çokmu acıyor yapabilenler bilgi versin lütfen berayy canım sen bu işi halledenlerdensin bilgilendirirsen mutlu olurum canım

Merhabaa Kızlar Yenen Arkadaşları Tebrik ederim. :46::46::46: O kadar Yeni kişi Gelmişkii Başka bir Konudamıyım acabaa diyee şüphelenmeye başlamıştım. Bu Saatte Bu kızz burdaa napıyo diyebilirsinizz Çünküü eşimm yokkk o yüzdenn benide uyku tutmadı. Soluğu Burdaa Aldım. Bu saatte varsa burdaa olan yazsın lütfennn :16::16::16:

merhaba canımmm.çok iyi gidiyor cok zor alıştım ama sonunda herşey normale girdi şükür:)7-8 kadar oluyo yendiğimm.senin ne kdar oldu yanlış hatırlamıyosam sen hemen alışmştın dimi

Evet Bendee 5 Eylülde Yenmiştim. Ve Alışmam Çok çabuk oldu. Hiç problem çıkmadı bendee çok şükürr. Bu aradaa 7-8 Yazmışsın ya 7-8 Ay demek istedin heraldee. Gün Olmucağınaa göree. O kadar oldumu yawww seninn:26::26:

merhabalar ben dün üye oldum siteye gerçekten çok iyi destek oluyosun arkadaşlara.. ben 9 aylık evliyim ve her ilişkide ağlıyorum ne yapcağımı bilmiyorum :( çok acı çekiyorum.. eşimle severek evlendik ve hiç bişey yaşıyamıyoruz kendimden onu uzaklaştırdığımı düşünüyorum.. ilişkide bişey demiyo ama uyurken arkasını dönüp yatması bile beni rahatsız ediyo ve cok tartışıyoruz önceden herşeyden önce bei düşünürdü şimdi en son planda ben oluyorum hep acaba bunların tüm sebebi ilişkide birlikte olamamız mı? lütfen bana yardım edin

Back
X