• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhabalar ben dün üye oldum siteye gerçekten çok iyi destek oluyosun arkadaşlara.. ben 9 aylık evliyim ve her ilişkide ağlıyorum ne yapcağımı bilmiyorum :( çok acı çekiyorum.. eşimle severek evlendik ve hiç bişey yaşıyamıyoruz kendimden onu uzaklaştırdığımı düşünüyorum.. ilişkide bişey demiyo ama uyurken arkasını dönüp yatması bile beni rahatsız ediyo ve cok tartışıyoruz önceden herşeyden önce bei düşünürdü şimdi en son planda ben oluyorum hep acaba bunların tüm sebebi ilişkide birlikte olamamız mı? lütfen bana yardım edin

Cinsel ilişkinn kişiler arasındaki normal ilişkiyi dahi etkilediğini duydum sağlıklı bir cinsel yaşam mutluluğa sağlıksızı boşanmaya kadar götürebiliyor .. Acil doktora görün bence..allah yardımcın olsun.

ya ben doktora gittiğimde neden böyle agrıyor demiştim oda bu çok normal hatta ağrı sızı 6 ay sürer demişti ne yani şimdi 1 kere başardık diyelim sonra bunu 6 ay alışmayamı beklicez çok fazla ya gerçekten oakdar sürüyormu içindeyken çokmu acıyor yapabilenler bilgi versin lütfen berayy canım sen bu işi halledenlerdensin bilgilendirirsen mutlu olurum canım

Canım içindeyken ağrımıyor. Sadece çok hafif bir yanma ve tuvaletin varmış gibi bir baskı hissediyorsun. İdrar kesesi oraya yakın olduğu için bu baskıyı hissediyormuşsun. Daha ileri gidenlerin söylediğine göre bunlar da kısa sürede geçiyormuş öyle aylar sürmüyor yani. 6. ilişkide zevk almaya başlayanlar var. :34:

merhabalar ben dün üye oldum siteye gerçekten çok iyi destek oluyosun arkadaşlara.. ben 9 aylık evliyim ve her ilişkide ağlıyorum ne yapcağımı bilmiyorum :( çok acı çekiyorum.. eşimle severek evlendik ve hiç bişey yaşıyamıyoruz kendimden onu uzaklaştırdığımı düşünüyorum.. ilişkide bişey demiyo ama uyurken arkasını dönüp yatması bile beni rahatsız ediyo ve cok tartışıyoruz önceden herşeyden önce bei düşünürdü şimdi en son planda ben oluyorum hep acaba bunların tüm sebebi ilişkide birlikte olamamız mı? lütfen bana yardım edin

Canım bir an evvel egzersizlere başla. Ben de eşimle çok tartışıyorum adam temizliğe taktı. Herkes cinsel ilişkiye bağlıyordu bunu. Daha 2 gün oldu çözeli o yüzden bir değişim gözlemlemedim kendilerinde ama ilerleyen zamanlarda bakalım olacak mı:44: Bir an evvel parmak egzersizlerine başla. Canım yanıyor, acıyor, yapamam , parmağımı sokamam, ben başaramam, yine canım yanacak gibi düşünceleri atmalısın zihninden. Bak ben 4 günde yendim, inat ettim... Acımayacak dedim, acısa da katlancam dedim, egzersiz sırasında acı dı mı çıkardım tekrar denedim bu sefer acımadı... CESARET lütfennnnnn AZİMMMM haydi bakalım egzersize başla şimdi :34:

offf bende doğumdan sonra eşimden resmen kaçar oldum 5 ayda 4 kere anca oldu resmen ilişkide ağlıyorum bitsin diye dua ediyorum :14:

Kızlar inanın egzersizler sırasında da , başardığınız zamanlardaki tam cinsel ilişki sırasında da o öncesinde çektiğiniz, batma, ağrı, zorlama, duvar hissi hiç biri olmuyor. Biraz cesaret lütfennnnn...:46::46:

Canım bir an evvel egzersizlere başla. Ben de eşimle çok tartışıyorum adam temizliğe taktı. Herkes cinsel ilişkiye bağlıyordu bunu. Daha 2 gün oldu çözeli o yüzden bir değişim gözlemlemedim kendilerinde ama ilerleyen zamanlarda bakalım olacak mı:44: Bir an evvel parmak egzersizlerine başla. Canım yanıyor, acıyor, yapamam , parmağımı sokamam, ben başaramam, yine canım yanacak gibi düşünceleri atmalısın zihninden. Bak ben 4 günde yendim, inat ettim... Acımayacak dedim, acısa da katlancam dedim, egzersiz sırasında acı dı mı çıkardım tekrar denedim bu sefer acımadı... CESARET lütfennnnnn AZİMMMM haydi bakalım egzersize başla şimdi :34:

Canım peki bu aparat dediğiniz ne onu anlamadım eczaneden falan mi alıyosunuz yada mumu biseye mi sarıyosunuz :(

Canım peki bu aparat dediğiniz ne onu anlamadım eczaneden falan mi alıyosunuz yada mumu biseye mi sarıyosunuz :(

Canım satılan aparatlar varmış ben onları bilmiyorum. Ben kendi kendime aparat hazırladım. Kulak çubuğunu aldım, 3-4 kat peçeteye sardım, 2-3 kat kağıt havluya sardım, streç filme sardım sonra da ameliyat eldivenlerinin orta parmağına geçirdim. Ama ben kalınlaştırdım, kalınlığını sen kendin hazırla, başlangıçta ince olsun. Yapabilirsen serçe parmağınla başla, onu yapamam diyorsan serçe parmağından biraz daha ince bir aparat hazırla tarif ettiğim gibi :34:

hazır aparatlar var ama burda çoğu arkadaş kendisi aparat hazırladı.. egzersize parmakla, kulak çubuğuyla ya da doğum günü mumları var ya onlardan biriyle başlayabilirsin.. parmakla yapacaksan eldiven kullan.. kulak çubuğu ya da mumla başlayacaksan da önce streçle sonra ya prez. geçir ya da eldiven de olur.. adım adım kalınlaştırarak ilerleyeceksin..bu dönemde sen ve eşin stresli olduğun için sorunlar yaşanması çok normal.. bu sorunları çözebilmek için önce bunu çözmek gerek..

Canım ben kulak çubuğunu aldım, 3-4 kat peçeteye sardım, sonra bir de 2 kata kağıt havluya sardım, sonra streç film ile sardım, sonra da ameliyat eldivenlerinin orta parmak kısmına yerleştirip, eldiveni bağladım, yıkadım jelledim ve denedim oldu :16: Kalınlığını sen ayarlayacaksın :16:

Canmsın ya cok tesekür ederim sagol allah razı olsun

merhaba arkadaşlar:) ben bu sayfaya az önce üye oldum.aslında teşekkür etmek için üye oldun:) ben 1 buçuk aylık evliyim ve bu sorunla uğraşıyordum:( sorunumun ne olduğunu yani vajinismus olduğumu burdaki yorumlardan okuyarak öğrendim ve tavsizlere uyarak dün bu sorundan kurtuldum:) kurtulmama vesile olan herkese çoooooooooooookkkkk teşekkür ederim:):) ve ben de üye olup bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirsem ne mutlu banaa:)

tebrık ederım gozunaydın. Bır kısı daha kurtuldu bır kısı daha huzura kavustu ne guzel

Kızlar inanın egzersizler sırasında da , başardığınız zamanlardaki tam cinsel ilişki sırasında da o öncesinde çektiğiniz, batma, ağrı, zorlama, duvar hissi hiç biri olmuyor. Biraz cesaret lütfennnnn...:46::46:

Insallah dedigin gibi olur canm o duvarı asamıcam gibi geliyodu.. Calısıyorum aksam olmasını sabırsızlıkla beklıyorum egzersizler icin

Insallah dedigin gibi olur canm o duvarı asamıcam gibi geliyodu.. Calısıyorum aksam olmasını sabırsızlıkla beklıyorum egzersizler icin

Egzersizlerde sadece girişte biraz yanma oluyor, eğer duvara çarpmış gibi hissedersen, batma olursa yönünü değiştir, popoya doğru eğ...

Esra Merhaba canım. Yaşadığın şeyler gerçektenn insanın hayatını derinden etkiliyo. Bende Bir zamanlar Senin Gibi Vajinismustum. Ve Bu Siteyi Bulduktan sonraa Çok çok şey değişti. Sende Bu siteyi Buldun.. Çokk Şanslısın. Burdaki arkadaşlarımızla birlikte vajili arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ben kendimden bahsedim biraz. Öncelikle ben burda egzersiz yapan arkadaşları duyduğumdaa şaşar kalırdım. Bunlar nasıl yapıyolar ben aslaa yapamam deyip ön yargılı davranıyodum. İlk zamanlar. Sonraa Baktım Olmuyo Bu şekilde Gitmiyo. Egzersizlere Başlamaya karar verdim. İlk Başta Kulak çöpüylee başladım işe. Onun Tamamının girdiğini gördükten sonraa Bütün ön yargım bitmişti. Ve artık sürekli egzersiz yapmak istiyodum. Ben Aparatlarla Çalışmadım onun yerine Parmak egzersizi Yaparak yendim. Önce İşaret parmağımla işe başladım hepsini içime alabildim. SOnra orta parmak denedim oda olduu ve sonraa 3 parmak birden denedim oda olmuştu. Tabi bunları Yapmam hemen hemen 1 aya yakın sürdü. Ondan sonra Eş denemesi Yapmaya başladık. Yani eşim parmağını soktu. İlk işaret parmağı,orta parmağını ve sonra iki parmağını birden sokmuştu. O şekilde Eş denemesi yaptıktan sonraa bayaa ilerlemiştim zatenn Ve Yendimmm.İnan banaa korkularımm hep boşaymış .bunun içinmi bu kadar acı çektim dedim. Yani Demem Oki egzersiz çok önemli. Kesinliklee Yapmalısın. Burda 1 hafta egzersiz yapıp yenen arkadaşlarımız bile oldu. Önemli olan istemek ve azim. Biz Burdayızz !! Sana hep yardımcı oluruz. Takıldığın yerlerdee çekinmeden sorabilirsin. İnş Tez vakitte Kurtulursun Bu sıkıntıdann..:16::16::16:

Esra Merhaba canım. Yaşadığın şeyler gerçektenn insanın hayatını derinden etkiliyo. Bende Bir zamanlar Senin Gibi Vajinismustum. Ve Bu Siteyi Bulduktan sonraa Çok çok şey değişti. Sende Bu siteyi Buldun.. Çokk Şanslısın. Burdaki arkadaşlarımızla birlikte vajili arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ben kendimden bahsedim biraz. Öncelikle ben burda egzersiz yapan arkadaşları duyduğumdaa şaşar kalırdım. Bunlar nasıl yapıyolar ben aslaa yapamam deyip ön yargılı davranıyodum. İlk zamanlar. Sonraa Baktım Olmuyo Bu şekilde Gitmiyo. Egzersizlere Başlamaya karar verdim. İlk Başta Kulak çöpüylee başladım işe. Onun Tamamının girdiğini gördükten sonraa Bütün ön yargım bitmişti. Ve artık sürekli egzersiz yapmak istiyodum. Ben Aparatlarla Çalışmadım onun yerine Parmak egzersizi Yaparak yendim. Önce İşaret parmağımla işe başladım hepsini içime alabildim. SOnra orta parmak denedim oda olduu ve sonraa 3 parmak birden denedim oda olmuştu. Tabi bunları Yapmam hemen hemen 1 aya yakın sürdü. Ondan sonra Eş denemesi Yapmaya başladık. Yani eşim parmağını soktu. İlk işaret parmağı,orta parmağını ve sonra iki parmağını birden sokmuştu. O şekilde Eş denemesi yaptıktan sonraa bayaa ilerlemiştim zatenn Ve Yendimmm.İnan banaa korkularımm hep boşaymış .bunun içinmi bu kadar acı çektim dedim. Yani Demem Oki egzersiz çok önemli. Kesinliklee Yapmalısın. Burda 1 hafta egzersiz yapıp yenen arkadaşlarımız bile oldu. Önemli olan istemek ve azim. Biz Burdayızz !! Sana hep yardımcı oluruz. Takıldığın yerlerdee çekinmeden sorabilirsin. İnş Tez vakitte Kurtulursun Bu sıkıntıdann..:16::16::16:

Ben de yenen biri olarak bir şey sorucam :26: Bu ilişki sırasındaki yanma ve tuvelet hissi geçiyor di mi?

Back
X