kızlaar ben başardım galiba yaaaaaaaa

eş parmağı denemiştik sadece onun haricinde hiç egzersiz yapmadım, yaptığımız tek şey ben alttayken popomun altına yastık koymak ve ıkınmak oldu,bacaklarımı iyice açtım canım biraz yandı ama birisi sizi çimdiklese daha çok yanıyor emin olabilirsinz :)) ilk denemede p..sin yarısı girdi sonrakinde hepsi girdi dün gece yarısı girebildi bu sabah hepsi :)) yani bi düzene oturmadı tabi ama gire çıka alışacak vaji :)) bu arada ben eşimin p...sinin girdiğini farketmiyorum girdimi diye sürekli soruyorum biraz ilerletince hepsini sokmaya çalışınca birazcık acı oluyo oda çok az git gel de yaptı eşim ve o şekilde boşaldı :)) ayyyyy yaaaaaa çok mutluyumm... bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyodummm gerçekten bumuymuş diyor insan

bu siteyi bi kaç yıldır farklı farklı konular için takip ediyordum vajinsmstan şüphelenince de ilk baktığım yer bu site oldu.. Rabbim burda taktik veren deneyimlerini anlatan herkesten razı olsun...ıkınmak nefes alıp vermek popo altına yastık koymak benim aklımın ucundan geçmezdi...allah hepinizden razı olsun yenemeyenler bi an önce yensin inşallah...