• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gitgellerde acı oluyo mu, bende yeni yendim ama henüz git gel yapamıyoruz..

Git gel yaparken acı hissetmiyorum, Tek hissettiğim wc baskısı. Ara sıra yanma olabiliyor, bir de ben eşimin mikisi çıkacak gibi hissedip çok izin vermiyorum, sanki kayıp çıkacakmış gibi oluyor:26:

kızlaar ben başardım galiba yaaaaaaaa :D eş parmağı denemiştik sadece onun haricinde hiç egzersiz yapmadım, yaptığımız tek şey ben alttayken popomun altına yastık koymak ve ıkınmak oldu,bacaklarımı iyice açtım canım biraz yandı ama birisi sizi çimdiklese daha çok yanıyor emin olabilirsinz :)) ilk denemede p..sin yarısı girdi sonrakinde hepsi girdi dün gece yarısı girebildi bu sabah hepsi :)) yani bi düzene oturmadı tabi ama gire çıka alışacak vaji :)) bu arada ben eşimin p...sinin girdiğini farketmiyorum girdimi diye sürekli soruyorum biraz ilerletince hepsini sokmaya çalışınca birazcık acı oluyo oda çok az git gel de yaptı eşim ve o şekilde boşaldı :)) ayyyyy yaaaaaa çok mutluyumm... bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyodummm gerçekten bumuymuş diyor insan :D bu siteyi bi kaç yıldır farklı farklı konular için takip ediyordum vajinsmstan şüphelenince de ilk baktığım yer bu site oldu.. Rabbim burda taktik veren deneyimlerini anlatan herkesten razı olsun...ıkınmak nefes alıp vermek popo altına yastık koymak benim aklımın ucundan geçmezdi...allah hepinizden razı olsun yenemeyenler bi an önce yensin inşallah...

Vallaha tebrik ederim canım o dediğin pozisyonu 4. ilişkimize girdiğimiz halde ben yapamıyorum. Deniyorum, o pozisyonda bacaklarımı mutlaka kasıyorum:26:

Biri daha kurtuldu halaylar sana gelsin :64::64::64::64::64::64::64::64:

çok teşekkür ederim herşey için. bugün kendimi daha iyi hissediyorum. bikaç gün içinde regl olacağım. o dönemde egzersize devam edilmiyor değil mi?

Canım şahsi fikrim deneme. Regl dönemi vaji mikroplara daha açık bir hal alıyor ama tabii o dönemde deneyip denemeyenler var mıdır bilmiyorum? :44:

çok sevindim mutlulukolsun yaa darısı başıma bize de dua edin :) aynen benim de ıkınmak ve nefes almak, popoyu kaldırmak falan hiç bilmediğim şeylerdi. çevremdeki evli herkes hemen kolayca oluyormuş gibi konuşuyordu özellikle de genç bayanlar. evlenene kadar kendime çok güveniyordum kesin yaparım ben diyordum. bilmediğim bir sürü şey varmış. iyi ki bulmuşum burayı :)

teşekkür ederim canımm darısı başına inşallah hani hep derler ya herşey erkeğe bağlı diye bence herşey kadına bağlı ne kadar rahat olursam o kadar kolay oluyomuş onu öğrenmiş oldum ;)

Vallaha tebrik ederim canım o dediğin pozisyonu 4. ilişkimize girdiğimiz halde ben yapamıyorum. Deniyorum, o pozisyonda bacaklarımı mutlaka kasıyorum:26:

Biri daha kurtuldu halaylar sana gelsin :64::64::64::64::64::64::64::64:

canım ben üsteyken de denedik ama öyle daha zor geldi ben altta daha iyi bana göre...allaha şükürler olsun yaa üstümden bir yük kalktı gerçekten

kayganlastirici jeller sperm hareketini yavaslatabilir. jel kullandiklari halde hamile kalanlar da var. serviks agzi vajinanin üstünde oldugu icin spermlerin oraya gecmesi icin tirmanmalari gerekiyor. normalde yumurtlama dönemi yaklasirken ve yumurtlama süresince salgilanan servikal mukus bu noktada merdiven görevi görüyor ve spermler bu yumurta aki kivamindaki seyle yüzerek cervixi gecip rahime girebiliyor. normal jeller cok destekleyici degil ama sperm dostu kayganlastiricilar da var. hamilelik planliyorsaniz bepanthen kullanmayin. servikse ulasamadan daha vajina kanalinda spermlerin büyük bir kismi heder olur. yag bazli seyler kullanmaktan da mümkün oldugunca uzak durun. mümkünse su bazli ürünler kullanin. hamilelik planliyorsaniz jinekolojik muayeneyi atlamayin, gerekli hormon testlerinizi yaptirin ve önceden folik asite baslayin. bütün bunlarin konusuldugu bir topigimiz de var: http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/546066-vajinusmusu-yenip-hamile-kalmak-isteyenler.html :51:

Kesinlikle Alakası Yok Bepanthen Kullanıpta Hamilee Kalan o kadar çok tanıdığım var ki. Bepathen'nin amacı ordaa hem kayganlaşmasını hemde tahriş olmasını engelliyo. Yani Hamile kalmak isteyenlere hiç bir zararı olmazz. :emir_bebek::emir_bebek:

çok teşekkür ederim herşey için. bugün kendimi daha iyi hissediyorum. bikaç gün içinde regl olacağım. o dönemde egzersize devam edilmiyor değil mi?

Evet Canım Regl Döneminde Egzersiz yapma. Çünkü Mikrop Kapabilirsinn. Kanalların açık olduğu için. Regl olana kadar egzersizee devamm :16::16::16:

kızlaar ben başardım galiba yaaaaaaaa :D eş parmağı denemiştik sadece onun haricinde hiç egzersiz yapmadım, yaptığımız tek şey ben alttayken popomun altına yastık koymak ve ıkınmak oldu,bacaklarımı iyice açtım canım biraz yandı ama birisi sizi çimdiklese daha çok yanıyor emin olabilirsinz :)) ilk denemede p..sin yarısı girdi sonrakinde hepsi girdi dün gece yarısı girebildi bu sabah hepsi :)) yani bi düzene oturmadı tabi ama gire çıka alışacak vaji :)) bu arada ben eşimin p...sinin girdiğini farketmiyorum girdimi diye sürekli soruyorum biraz ilerletince hepsini sokmaya çalışınca birazcık acı oluyo oda çok az git gel de yaptı eşim ve o şekilde boşaldı :)) ayyyyy yaaaaaa çok mutluyumm... bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyodummm gerçekten bumuymuş diyor insan :D bu siteyi bi kaç yıldır farklı farklı konular için takip ediyordum vajinsmstan şüphelenince de ilk baktığım yer bu site oldu.. Rabbim burda taktik veren deneyimlerini anlatan herkesten razı olsun...ıkınmak nefes alıp vermek popo altına yastık koymak benim aklımın ucundan geçmezdi...allah hepinizden razı olsun yenemeyenler bi an önce yensin inşallah...

Bravoo Canımm. İşte Budurr Vajiyi yendinn. Artık Yapamadığın zamanların Acısını Çıkar. Bol bol yapmaya çalış. Alışman içinn söylüyorumm. Artık vaji yok ,Korku Yok mutluluk var. Allah Başka dert Vermesinn. EKİM GELİNİ OLDUN. Halaylarr Sanaa ve Bütün EKİM GELİNLERİNE Gelsinnn :52::52::52::52::46::46::46::46::21::21::21::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64:

cadıkedi dua et inş olur ya çok umudum kalmadı ama inş olur.

Saçmalama:20: "Umudum kalmadı" diye bir cümle yok bizim lugatımızda "umudunu kaybetme" var... Ayrıca 10,5 cm bahsetiyorsun canım ben o kadar bile yapamamıştım:34: Kalınlığını hiç ölçemedim ama o kadar olmadığına eminim:34: Emin ol başarmaya çok yakınsın:34:

dün egzersiz yapacaktım odaya geçtim ama oğlum peşimi bırakmayınca yapamadım yaa :(( bide ben bebe yağıyla yapacam olur demii

Canım bebeyağı olur elbette ama sana tavsiyem çok zorunda kaldığında bebe yağı kullan. Çünkü ben ilk egzersiz zamanımda bebe yağı kullanmıştım mantar oldum, ve çoğu kişi de bebe yağının mantar yaptığını söylüyor:44:

Back
X