- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #126.581
Benim İlk Mesajda Yazdığım şey şuydu. Arkadaş Bepathen kullananların hamile kalamacağını iddaa ettiği için bende öyle bişeyin olmadığını söylemeye çalıştım. Bepanthen Kullanıpta Hamile Kalanların olduğunu söyledim. 3-5 ileti var demişsin fakat ben benim en son yazdığım mesajdan itibaren okudum sayfalarca sürdü onu söylemeye çalıştım ordaa. Ve Ayriyetende Bu Konuyla İlgili Son Yorumumu Yapmıştım zaten. Onun Üzerine Konuşmaya gerek yok.
bepanten kullananların hamile kalma ihtimali jel kullananlara göre hayli düşük. çiçekrose' un anlatmaya çalıştığı da bu. ihtimal düşüyor diyoruz ama sen hala bildiğini okumaya devam ediyorsun. kim hamile kaldı bepanten kullanarak söyler misin? geçen aralık ayından beri bu topikteyim daha bir allahın kuluna rastlamadım bepanten kullanarak hamile kalan. hani arada bir olmuştur, mucizedir sen de bunu emsal mi gösteriyorsun? su-i misal emsal olamaz. yazılanları hiç okumadan cevaplamış gibisin. insanlar bebek diyor sen hala sayfalarca sürmüş bilmem ne. ifadelerin çok net, keskin ve köşeli. diğer arkadaşlar hep tavsiye niteliğinde yazıyor, sen fetva veriyorsun. burdan faydalanan çok insan var, o yüzden daha dikkatli davranmak ve yazmak gerekli. bir kez daha yineliyorum, hiçbirimiz doktor değiliz ve "bu budur, bunu aksini iddia edeni döverim" moduna giremeyiz.