• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Önerileriniz icin cok Sagolun ama esimin organı deliği bulamıyor bana kalırsa bende utanıyorum biraz ama parmağını soktu o zaman dedik tamam delik var ama neden penis o deliği bulamıyor cok mü dar nasıl olacak bu is yani açıkcası biraz cahilim hiç araştırmadım pozisyona bakicam ama girmesi icin deliğe benim nasıl durmam
Lazim

merhaba.. daha çok yeni evlisiniz ilk zamanlarda halletmek daha kolay oluyor.. ilk başta elinizle yönlendirin, takıldığınız noktada da yönü popoya doğru eğimli olacak, yani eğer sen alttayken deneme yaparsanız poponun altına yastık koyarsan daha kolay olur ya da poponu havaya kaldırırsan.. sen üstte olacaksan da eşine sırtın dönük şekilde daha kolay.. sana tavsiyem takıldığın yerde hemen vazgeçme azıcık sabredersen o rahatsızlık veren histen kurtulursun, derin nefes al nefes verirken ilerletmeye çalışın..

Dikkat Dikkat!!!

Ekim ayının 13. gelini aranıyor!!!

Neredeysen çık ortaya!!! :9::9::9:

Ayıp ayıp... Ekim ayının 13. gelini...

Ben hasta hasta buralara kadar geleyim, sen buraya gelip de "kızlarrrrrr ben de artık gelinim" yazma... Aşk olsun...:(

Son düzenleme:
bu akşam kesin deneyeceğim, jel ile denemem daha hijyenik olacak gibi sanırım. yazdıklarını okurken o kadar heyecanlandım ki o kadar basit görünüyor ki inşallah hayal kırıklığı olmaz bugünkü denemem :( çok teşekkür ederim eşimden başka kimseyle paylaşamadığım bi konu ve birileriyle paylaşmak fikir almak çok önemliymiş gerçekten. başaran birinin tavsiyelerini dinlemek beni daha çok heyecanlandırdı, yalnız olmadığımı hissediyorum şimdi :(

evet, vajina dengesini bozmamak adına her zaman su bazlı jeller kullan. gleit gelen gibi eczanede satılanlar da olabilir. ya da OK, durex gibi prezervatif markalarının kokusuz olan jelleri de olabilir (koku tercihe bağlı, uzun egzersiz süreci olursa koku bir süre sonra rahatsız edici olabiliyor). bol bol kullanmak istiyorsan ultrason jeli de olabilir. ultrason jeli medikallerde 1lt olarak satılıyor ve çok ucuz. egzersizde çekinmeden bol bol kullanabilirsin. seni daha rahat kılar, zorlamadan doğacak tahrişi kayganlaştırarak azaltır. ben hep onu kullandım, ilişkide de hala kullanıyorum. yenip de alışınca, rahat olduğunda bırakırsın jelleri.

Yani hamileyken yapamayacak mıyım egzersiz?

ilk 3 ay çok önemli, onu atlatmışsın anladığım kadarıyla. ama bu durumu kendi jinekoloğuna danış mutlaka. eğer ilişki yasak değilse ve egzersize izin verirse yapabilirsin. yusnes' in dediği gibi hamileyken de yenebilirsin karnın büyümeden. ancak mutlaka doktor görüşü alarak ve onun kontrolünde ilerlemelisin. bebeği de kendini de riske atmak olmaz. eğer izin yok denirse bebekten sonra toparlanıp doktorun tamam dediğinde gene gelirsin burada ya da doktorunun yardımıyla bu sorunu aşarsın. hiç umutsuz olma, bebeğine odaklan, sağlıklı kalmaya bak. allah analı babalı büyütsün, sağlıkla kucağına almak nasip etsin. :nazar::nazar::nazar:

ben artık vajinismus denen illetten kurtulmaktan vazgectim cunku degecek biri yok artık hayatımda
eşimle tartıstık beni dövdü
kime ne anlatayım bilmiyorum
cok kötüyüm kime söylenirki 2 aylık evliyim ve hiç mutlu değilim cok kötüyüm agladım saatlerce ama cözüm yokki annemlerede anlatamam derdimi
bir rabbim var şükür.

ben artık vajinismus denen illetten kurtulmaktan vazgectim cunku degecek biri yok artık hayatımda
eşimle tartıstık beni dövdü
kime ne anlatayım bilmiyorum
cok kötüyüm kime söylenirki 2 aylık evliyim ve hiç mutlu değilim cok kötüyüm agladım saatlerce ama cözüm yokki annemlerede anlatamam derdimi
bir rabbim var şükür.

Cnm lütfen öncelikle sakin ol.Dünyan başına yıkılmış gibi hissettiğini biliyorum ama düzelecek emin ol.Eşinin ne sebeple olursa olsun seni dövmeye hakkı yok.Biz eşlerimize Allah ın bir emanetiyiz.Bu konuyu bence içine atıp saklama.Kesinlikle seni eşine karşı kışkırtmakta istemiyorum ama şu anda hiçbirşey hakkında karar verme.Öfkeyle acıyla verilen kararlar daha büyük pişmanlıklara sebep olabilir.

Cnm lütfen öncelikle sakin ol.Dünyan başına yıkılmış gibi hissettiğini biliyorum ama düzelecek emin ol.Eşinin ne sebeple olursa olsun seni dövmeye hakkı yok.Biz eşlerimize Allah ın bir emanetiyiz.Bu konuyu bence içine atıp saklama.Kesinlikle seni eşine karşı kışkırtmakta istemiyorum ama şu anda hiçbirşey hakkında karar verme.Öfkeyle acıyla verilen kararlar daha büyük pişmanlıklara sebep olabilir.

zaten ne kararı verebilirim ki veremem kime anlatsamda inanmaz cunku 8*9 sene cıktık sevdik 2 aylık evliyiz bunu yapıtııgına kimse inanmaz dısardan cok sessiz mülayim biridir kendisi.
ama bazı sorunlar yüzünden değişiyo ama artık vajinismusu yenmeme gerek kalmadıı böyle bir insan için ugrasamam agladım saatlerce yanıma bilw gelmedi birde okumus insan dayak yiyen kadınları gördüğünde laf ederdi simdi aynısını karısına yapıyor

Merakla bekleyeceğim :34:

az önce denedim serçe parmakla yarısına kadar gelebildim biraz bekledim parmağımı hareket ettirmeden. ama aşırı derecede bi yanma hissi oluyo acaba yanlış mı yapıyorum diye tereddüt ettim. popoya doğru itmeye çalıştım ama neden yanma oluyo. vaji hissiz bi bölge demiştin ama sanırım oraya kadar gelemedim. naapsam ki? off :(

zaten ne kararı verebilirim ki veremem kime anlatsamda inanmaz cunku 8*9 sene cıktık sevdik 2 aylık evliyiz bunu yapıtııgına kimse inanmaz dısardan cok sessiz mülayim biridir kendisi.
ama bazı sorunlar yüzünden değişiyo ama artık vajinismusu yenmeme gerek kalmadıı böyle bir insan için ugrasamam agladım saatlerce yanıma bilw gelmedi birde okumus insan dayak yiyen kadınları gördüğünde laf ederdi simdi aynısını karısına yapıyor

Şu anda bunları düşünme bence.Sakinleştiğiniz zaman ciddi bir konuşma yaparsın eşinle.

az önce denedim serçe parmakla yarısına kadar gelebildim biraz bekledim parmağımı hareket ettirmeden. ama aşırı derecede bi yanma hissi oluyo acaba yanlış mı yapıyorum diye tereddüt ettim. popoya doğru itmeye çalıştım ama neden yanma oluyo. vaji hissiz bi bölge demiştin ama sanırım oraya kadar gelemedim. naapsam ki? off :(

canım yarısına kadar alman bile büyük gelişme... pes etme... Dedim ya girerken yanma oluyor hepimiz çektik o yanmayı... Devamı hissiz...biraz ilerlersen hissiz bölgeyi hissedebilirsin tatlım:34:

canım yarısına kadar alman bile büyük gelişme... pes etme... Dedim ya girerken yanma oluyor hepimiz çektik o yanmayı... Devamı hissiz...biraz ilerlersen hissiz bölgeyi hissedebilirsin tatlım:34:

Birde ben jel alamadım utandığım için (bundan utandığım içinde ayrıca utanıyorum) daha önce doktorun verdiği antifungal bi krem vardı canesten krem onu kullandım. vajinaya sürmem için vermişti. bişey olur mu acaba?
eşime almasını söyledim oda çekiniyor almaktan jeli. birde bu jelin bi markası var mı? tavsiye edebileceğiniz bi marka?

d

vallaha ne diyeceğimi bilmiyorum... Dayak konusunda çok katı düşünüyorum... Eşimi hep uyarmışımdır baştan bir gün bir tokat dahi atsan anında boşarım seni diye... Allah yaşatmasın belki de yaşayınca daha farklı düşünür insan... Bu sitenin bir derdim var bölümüne yazsana canım derdinı... Rahatlarsın...

Birde ben jel alamadım utandığım için (bundan utandığım içinde ayrıca utanıyorum) daha önce doktorun verdiği antifungal bi krem vardı canesten krem onu kullandım. vajinaya sürmem için vermişti. bişey olur mu acaba?
eşime almasını söyledim oda çekiniyor almaktan jeli. birde bu jelin bi markası var mı? tavsiye edebileceğiniz bi marka?
Dert etme ben de çok utanmıştım, kadın eczacıdan alınca daha rahat oluyor... Benim kullandığımın adı long time dı, emla diye bi jel kullananlar da var. Bir de giletgelen diye bi jel daha varmış. Hiç olmadı marketlerde okey ya da durexin jelleri varmış. Canım yavaş yavaş ilerleyeceksin, serçe parmağının yarısını yerleştirmek bile bir başarı, kutluyorum seni:46:

Dert etme ben de çok utanmıştım, kadın eczacıdan alınca daha rahat oluyor... Benim kullandığımın adı long time dı, emla diye bi jel kullananlar da var. Bir de giletgelen diye bi jel daha varmış. Hiç olmadı marketlerde okey ya da durexin jelleri varmış. Canım yavaş yavaş ilerleyeceksin, serçe parmağının yarısını yerleştirmek bile bir başarı, kutluyorum seni:46:

yarın eczanden alacağım bi jel muhakkak. birde ilerleyen aşamalar için prezervatif almam gerekiyor sanırım. serçe parmaktan sonra işaret parmağı sonra mum la mı deneyeceğim yada sadece parmak yeterli mi?

yarın eczanden alacağım bi jel muhakkak. birde ilerleyen aşamalar için prezervatif almam gerekiyor sanırım. serçe parmaktan sonra işaret parmağı sonra mum la mı deneyeceğim yada sadece parmak yeterli mi?

Canım prezervatif şart değil, ameliyat eldiveni de olur. Evet serçeden sonra işaret, ondan sonra orta ondan sonra işaret ve orta birlikte. Ondan sonra da aparata geçmen iyi olur, mum olur, kulak çubuğunu kalınlaştırırsın. Dur şimdi gözünü korkutma hemen:34: öncelikle serçe parmağı bi halledelim:-)

Son düzenleme:
arkadaşlar tanıdığım birisi var ve kızcağaz 18 yaşında 1,5 yıllık evli ve vajinismus mübtelası . kayınvalidesillen kalıyor. baştan okumadım ama kızcağaz zor durumda derdini yalnız benimle paylaştı bende yardımcı olmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Back
X