• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cadikedi bu ayin ilki ben olucam ins.iki parmak yaptim oldu.gaza geldim 3parmakta oldu.sonra bi kalemi pamukla,kalınlaştirip onu da alabildim.şuan biraz yama var normal mi penise geçeyim mi ne dersin

arkadaşlar ekim ayıda bitmiş oldu halen aynı durumdayız.bi türlü aparata geçemiyorum ve eş denemesi yapamıyorum.yapabildiğim sadece tek parmak
kim bana etkileyici şeyler söylerde bu sayede başarılı olursam allah ona ne muradı varsa versin.aklıma geldikçe kendime dua ederken onada ederim.lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
artık ağlamak değil gülmek çok gülmek hatta kahkaha atmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar ekim ayıda bitmiş oldu halen aynı durumdayız.bi türlü aparata geçemiyorum ve eş denemesi yapamıyorum.yapabildiğim sadece tek parmak
kim bana etkileyici şeyler söylerde bu sayede başarılı olursam allah ona ne muradı varsa versin.aklıma geldikçe kendime dua ederken onada ederim.lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
artık ağlamak değil gülmek çok gülmek hatta kahkaha atmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

etkileyici şey derken neyi kastediyorsun?? bu kişiden kişiye değişir.. mesela ben bu iş için eşimin beni aldatacağı aklıma gelince deliriyordum.. daha çok hırslanıyordum.. bazısıda daha duygusal bakıyor olaya sen hangi gruptasın??

çok az kaldı merak etme güleceksin... şimdi etkileyici şeyler derken neyi kastediyorsun bu kişidien kişiye değişir.. mesela ben eşimin bunun yüzünden beni aldatacağı aklıma gelice daha çok hırslanıyordum.. bazıları daha duygusal bakıyor olaya sen hangi gruptansın??

çok az kaldı merak etme güleceksin... şimdi etkileyici şeyler derken neyi kastediyorsun bu kişidien kişiye değişir.. mesela ben eşimin bunun yüzünden beni aldatacağı aklıma gelice daha çok hırslanıyordum.. bazıları daha duygusal bakıyor olaya sen hangi gruptansın??[/QUOdaha çok duygusal.yani beni uygulamaya geçirecek sihirli sözlere ihtiyacım var.belki üstüne düşüp uygulamaya kalksam başarıcam ama bi türlü yapmaktan korkuyorum

Karıştırma orasını Şaka bir yana , evlen bakalım sen de vajinismus musun? Öyleysen zaten egzersiz yapa yapa orası esniyor.. O delikler yavaş yavaş açılıyor, hissetmiyorsun

evlenecez işallah görücez ilişkiyi geçtim çocuk felan nasıl doguruluyoki 2 deliktenmi çıkıyoo anlamadımm:43:

çok az kaldı merak etme güleceksin... şimdi etkileyici şeyler derken neyi kastediyorsun bu kişidien kişiye değişir.. mesela ben eşimin bunun yüzünden beni aldatacağı aklıma gelice daha çok hırslanıyordum.. bazıları daha duygusal bakıyor olaya sen hangi gruptansın??[/QUOdaha çok duygusal.yani beni uygulamaya geçirecek sihirli sözlere ihtiyacım var.belki üstüne düşüp uygulamaya kalksam başarıcam ama bi türlü yapmaktan korkuyorum

arkadaşım... sayfaları her gün okuyorsun... yenenleri görüyorsun.. senin onlardan hiç bir farkın yok... hem düşün sevdiğin kişi çok mutlu olacak... tam olarak onun kadını olacaksın... değmez mi?? ben en çok eşim için sevinmiştim... birde o mutlu olduğu için çoook mutlu olmuştum.. inan eşlerimiz için değer... değmez mi?? acı yok egzersizler esnasında sende anladın bunu.. e oozaman ne duruyorsun... kalk yap şu işi....

merhaba.. söyleyeceklerim etkileyici olacak mı bilemem ama ben yine de yazayım..:)eğer parmakta rahatsan aparata geçmen şart değil.. egzersizlerine parmakla devam et..burada parmakla da başaran çok kişi var bende onlardan biriyim.. ama yok ben illa da aparat yapmak istiyorum diyorsan en baştan başla yani kulak çubuğu ya da doğum günü mumuyla.. onu rahat yaptıkça adım adım kalınlaştırırsın.. egzersiz yaparken her zaman bir önceki aşamadan başla ki daha kolay olsun.. ben bu dönemde eşimin iyi niyetini suistimal ettiğimi düşünüyordum.. şu an huzursuzsun.. biz bu huzursuzluğun ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz.. bundan kurtulmakta bununla yaşamakta senin elinde.. kafanı yastığa koyup dönüp durmayı mı seçiyorsun yoksa huzur içinde uyumayı mı?

arkadaşım... sayfaları her gün okuyorsun... yenenleri görüyorsun.. senin onlardan hiç bir farkın yok... hem düşün sevdiğin kişi çok mutlu olacak... tam olarak onun kadını olacaksın... değmez mi?? ben en çok eşim için sevinmiştim... birde o mutlu olduğu için çoook mutlu olmuştum.. inan eşlerimiz için değer... değmez mi?? acı yok egzersizler esnasında sende anladın bunu.. e oozaman ne duruyorsun... kalk yap şu işi....

:=) ..................................

canım ya jelsiz yapabilirmiyim var mı bi yöntemin

yusnes arkadaşlarında dediği gibi erteliyorsun.. kaçmaya çalışıyorsun, bahanelerin arkasına sığınıyorsun.. bizde yaptık aynı şeyleri.. ama çözüm değil.. ultrason jeli 4-5 lira civarında onu edinmeye çalış.. kasım gelini olmak istediğini biliyorum bunu başarabilirsin çok kısa zamanda halleden arkadaşlar var.. ama şunu unutma ki bu durum kişiden kişiye değişir.. aramızda 2 günde yenen de var çok daha uzun süren de var.. hafife almamak gerekli..en yakın zamanda egzersiz raporlarını almak dileğiyle

bu sözleri bende kendime söylüom özellikle gündüzleri ama akşam olunca puuufffffffffffffffffffff yok oluyo

arkadaşım.. birde aparatla denesen olmaz mı?? ben şöyle yapıyordum.. aparatı girişe ayna yardımıyla yerleştiriyordum.. sonra aynayı bırakıyordum.. itiyordum o gidiyordu... bakmıyordum yaparken.. kalk birde onunla dene olma mı?? bu arada bunları kendine söylemeye devam et.. yani kendi kendine motive et..

ya eşim tek yapamıyo içine koymaya çalışıyo ama kayıyo tabi jelde kullanıoz,bende elime alamıyorum korkuyorum

:))) neyden korkuyorsun?? mumdan mı?? senin elinde olsa daha iyi olur.. kontrol sende olur o zaman .. basınç hissettiğinde bekletirsin .. gel git yaparsın.. Allah aşkına dene.. eline al aparatı kendin yap bir şey yok şimdi sana ağzına bir şey sok desem yapamaz mısın?? aynı işte hiç bir farkı yok.. vajinada senin organın..

eşime dedim ultrason jeli ai dıye bi zararı olmasın dedi herhangi bi sorun olmuyo dmi arkadaşlar..
bugün penisle denedik ıkındım ve popomu kaldırdım ve girdi biraz :) p..s içindeyken kendimi sıkıyorum eşim ortasından sıkıyosun diyo beni mi kandırıyo giriyo diye sıkmıyorum ıkınıyorum dedim sıkıyosun giriyo senn haberin yok dedi :1:

:16::16: Canım ben de ilk girdiğimde buraya aynen şöyle yazmışım hatta 12598. sayfada ilk günden bugüne neler yaşadığım anlattığım bir yazı var. İstersen onu da bir oku. Aynen şöyle demişim "parmak falan diyorsunuz ama ben onu düşününce bile kendimi kasıyorum, uyy şimdi de kastım" yazmışım. Ama inat ettim ve vajiyi 4 günde yendim :9: Azcık cesaret, azıcık da inat :34: Ben otururken sırtımı yaslıyordum koltuğa, halının üzerinde yapıyordum denemeleri. Bele yastık koyunca popo yukarı çıkıyor ya, o yüzden parmak yönünü daha çabuk buluyor, yastığın faydası o. İnanır mısın ben kegeli çok az yaptım. Sonra parmak egzersizi için cesaret geldi, aynayı falan hazırladım, oturdum yapmaya. Götürdüm parmağı ama parmak vajiye yaklaşırken ben bacakları yavaş yavaş kapatmaya başlıyordum, kasıyordum, tirtir titriyordum, bacaklarımın titremesine engel olamıyordum. Yok bu böyle olmayacak dedim ve topladım aynayı falan. Aynı gün ayna bana baktı ben aynaya baktım ya da kendimle bakıştım huehue:1: Sonra dedim ki "bu böyle olmaz, nasıl yeneceksin korkarak?, topla kendini ve ne yap et ilk parmağı bugün oraya yerleştir:20:" sonra tekrar kurdum aynayı aldım karşıma, bebe yağı sürdüm parmağıma ve vaji girişine, gözlerimi kapadım, kıstım, kasa kasa serçe parmağın ucunu getirdim vajinin ucuna. Bir tanıştırdım kendilerini :1: "bak dedim parmakcığım bu vaji, şu sıralar biraz samimi olacaksınız birbirinize, o yüzden iyice alışmanı tavsiye ederim :1: biraz öyle beklettim, sonra çok çok çok az ittirdim, biraz da öyle beklettim hiçbir şey yapmadım sadece orada tuttum, içeri yerleştirmedim, ağzında tuttum sadece, sonra çok çok çok az ittirdim, ucu çok az girdi çok çok az da yanma oldu, sonra biraz daha biraz daha derken bi baktım tüm serçe girmiş :53: anammmm tüm parmak içerde bekledim biraz, e dedim niye acımadı :51: o zaman devam , yavaşcana çıkardım serçeyi, sonra vajiyle işaret parmağımı tanıştırdım aynı şekilde, biraz biraz derken girişte yanma hissettim, sonra baktım battı amanınnnn:53: o zaman dedim sen yanlış yoldasın derin nefes al, yönünü değiştir, popoya doğru ittirdim, baktım ilerliyor hem de o girişteki yanmadan eser yok, acı yok, yanma yok:52: o gazla biraz da hareket ettirdim içeride:1: o girişteki yanma kısmını atlatınca ilerisinin ne kadar hissiz olduğunu farkettim, sonra o gazla orta parmağı da güzelcene yerleştirdim:51::51: Sonraki gün kaşıntıdan geberdim, niye mi mantar olmuştum çünkü, bebe yağı mantar yapıyormuş :1: sonra mantar geçsin diye bekledim, sonra eşimin ailesi geldi gitti 2,5 ay kaldı derkennnn , ben egzersizden soğudum, cesaret edemedim bir daha:31: aradan aylar geçti, tekrar girdim buraya bakalım napmışlar, Ekim ayı yarışması vardı, eneee dedim herkes yenmiş yahuu, ben niye yapamayayım, tekrar bir cesaret geldi, ertesi gün gittim jel aldım, birinci gün yukarıda anlattıklarımın aynısını yaptım, ikinci gün bir aparat hazırladım kendime, kulak çubuğundan, baktım onu yerleştirebildim, sonra tekrar kalınlaştırdım salatalık kalınlığında bir aparat daha yaptım anaa baktım onu da alabiliyorum:53: o gazla ertesi gün de son aparatla çalıştım, eşimin başı ağrıyordu deneyemedik ama ben hazırdım, olacaktı:33: 4. gün gel bakiim sen buraya baş ağrısı falan dinlemem dedim veeee 4. gün vajiye elveda dedimmmmmm:64::64::64: "

yaaaa ben seni yerim. ne güzel anlattın yine. dediğin sayfayı da okudum. acımıyor hissetmiyorsun dediğinde sevindim kalınlaşınca acıdı ama beklettim dediğinde tırstım. az önce jel siparişini verdim. bugün de aynada baktım yine ama duvar görüyorum tabi. ama bişi sokmaya iteklemeye çalıştığımda heralde açılır. kulak çöpü ya da parmak denicem ilk ama karar veremedim daha. haftasonu evde yokum pazartesi başlıcam bakalım. umarım kasım ayında çok daha fazla kişi başarır. burada yazılanları okursak aslında olacak sanırım ilk defa bu kadar gaza geldim :D

Back
X