• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok ya ben yapamıyorum ne egzersiz ne penis denemesi hiçbişey ya-pa-mı-yo-rum:(( regl olmadan önce misafir geldi sonra regl sonra bayram iyice soğmuşum offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffff 4 ay bitecek ben hala ilerleyemedim olmuyor olmuyor

2 gün öncesine kadar bende aynı senin gibi düşünüyodum egzersiz yapmak falan nerde asla itici geliyodu bugün eşime gleitgelen jel aldırdım ve bu akşamdan itibaren egzersizlere başladım parmakla yapamam derken ilk kulak çubuğundan kendime aparat yaptım :) ilk denememdede olduu ve ben evleneli 1,5 yıl oldu çok geç kaldım çookk ama sen başındasın bu sayfa sayesinde burdan okadar faydalı şeyler öğrendimki doktoro gitsem heralde bu kadarını yapamazdım insan kendi kendinin doktoru oluyomus bu durumda allah yardımcımız olsun inşallah bizde yeneriz bu illetii

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]KASIM AYININ İLK GELİNİ ARANIYOR[/td]
[td]ARANIYOR[/td]
[td]HEYECANLA BEKLİYORUZ:27:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]eylulkelebek[/td]
[td]10,5 cm aparat[/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pissa[/td]
[td]3 parmak + aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]

[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :) EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...KASIM AYININ İLK GELİNİNİ BEKLİYORUZ HAYDİ BAKALIMMMMM...BİR İNAT, BİR CESARET BAŞLAYIN EGZERSİZLERE...

GEL GELİNİMMMM LİSTEYE GELLLLLLLLLL :1:

Son düzenleme:
arkadaşlar ekim ayıda bitmiş oldu halen aynı durumdayız.bi türlü aparata geçemiyorum ve eş denemesi yapamıyorum.yapabildiğim sadece tek parmak
kim bana etkileyici şeyler söylerde bu sayede başarılı olursam allah ona ne muradı varsa versin.aklıma geldikçe kendime dua ederken onada ederim.lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
artık ağlamak değil gülmek çok gülmek hatta kahkaha atmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım aparatı boşver şimdilik. Madem parmakta iyisin parmakta devam et:34: İşaret parmağındaysan orta parmağa geç:34: Yahu parmağı başarabiliyorsun işte daha ne olsun, çok az kaldı senin de inan bana:34:

cadıkedı ben p..s denemsıne kadar gelmıstım fakat bayram regl falan derken ara sogudu yarın bıtıyo ıns nerden baslayım sımdı son aparatla calısıp p..s mı deneyım nasıl daha ıyı olurr???

cadıkedı ben p..s denemsıne kadar gelmıstım fakat bayram regl falan derken ara sogudu yarın bıtıyo ıns nerden baslayım sımdı son aparatla calısıp p..s mı deneyım nasıl daha ıyı olurr???

Kişiden kişiye değişir canım. Eğer kendini son aparata hazır hissediyorsan direk son aparattan başla, ona cesaret edemem diyorsan baştan başla son aparata kadar gel:34: Aparatta kaç cm desin bu arada?? Haydi bakalım, listeye aldım seni de bu arada :34:

eşime dedim ultrason jeli ai dıye bi zararı olmasın dedi herhangi bi sorun olmuyo dmi arkadaşlar..
bugün penisle denedik ıkındım ve popomu kaldırdım ve girdi biraz :) p..s içindeyken kendimi sıkıyorum eşim ortasından sıkıyosun diyo beni mi kandırıyo giriyo diye sıkmıyorum ıkınıyorum dedim sıkıyosun giriyo senn haberin yok dedi :1:

Çok yakınsınnnn aynen devammmmm:27::27:

yaaaa ben seni yerim. ne güzel anlattın yine. dediğin sayfayı da okudum. acımıyor hissetmiyorsun dediğinde sevindim kalınlaşınca acıdı ama beklettim dediğinde tırstım. az önce jel siparişini verdim. bugün de aynada baktım yine ama duvar görüyorum tabi. ama bişi sokmaya iteklemeye çalıştığımda heralde açılır. kulak çöpü ya da parmak denicem ilk ama karar veremedim daha. haftasonu evde yokum pazartesi başlıcam bakalım. umarım kasım ayında çok daha fazla kişi başarır. burada yazılanları okursak aslında olacak sanırım ilk defa bu kadar gaza geldim :D

Harikasınnnnnnn:46::46::46: Emin ol açılıyor orası :34: bakma aynada boşver sen, ben hiç aynada incelemedim :9: aldım aynayı karşıma tamam ama direk bir şey yerleştirmeye odaklandım, bakiim ne varmış bu nasıl bir şeymiş demedim yani hiç :1: duvar var diye düşünme:20: o kadar resim yükledim yok işte duvar falan :15::34:

cadıkedı ya 4 lü aparat en buyugu sanırım 13 yada 14 cm sanırımm tam bılmıyorum ama onu rahat yapıyodumm ama baklım nolcak yarın denerım ıns

Son düzenleme:
başa döndüm tekrar başa... Ağlaya ağlaya bi hal oldum.. duygularım karışık, kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum.. çare bulamıyorum, kaçmak istiyorum.. yapmasak olmaz mı dedim sevdiğime.. yapmasak olmazmııı.. şaka dedim sonra. keşke ciddi olsam. keşke yaşamasak benim kabusumu.. yarim beni istiyo ben onu ama kavuşamadıkça o üsteliyo ben kaçıyorum... Allahım nasıl bir sınav bu. ne zormuş yarabbim......

Başa falan dönmüyorsun:20: sadece yoruldun artık:20: oysaki biraz inat her şeyi hallediyor:34:

cadikedi ilk yendiğinde kan geldi mi?merak ettiğim parmak egzersizi yapınca kan geliyor mu gelmiyor mu?

Canım ne egzersiz sırasında ne de ilişkiler sırasında benden kan gelmedi. Egzersiz sırasında orayı esnettiğimiz için çoğumuzdan kan gelmedi. Bu konuyu mutlaka eşlerinizle konuşun kızlar. Bilmeleri lazım. İnanmazlarsa burayı okutun:34:[/COLOR]

cadıkedı ya 4 lü aparat en buyugu sanırım 13 yada 14 cm sanırımm tam bılmıyorum ama onu rahat yapıyodumm ama baklım nolcak yarın denerım ıns

Ben 10cm bile yapmadan yendim:34: Oldukça hazırsın sen, yarın gelinsin , elimizde mendil halayın için bekliyor olucaz :64:

Merhaba canm bravo cok iyi gidiyorsun regl donemi gozunu korkutmasin biter bitmez motive olmus bi sekilde son kaldigin aparattan basla.1saat calis yarim saat icinde beklet sonra evet bugun yaparim dersen pen..e gec senin hazir olmana bagli..

kızlar kendime inanamıyorum başarıyorum galiba ilk egzersiz denememi kulak çubuğundan kendime bi aparat yaptım ve hiç acı çekmeden içeme alabildim allahım bu kabus biticek galiba çok mutluyumm olucak :)şimde ne yapmalıyım kızlar bana bi akıl verin

İşte budur:34: bunları duymak istiyoruz biz:46::46::46: Bak biraz cesaret biraz inat hiç acı olmadığını artık biliyorsun. Ve artık beynin oranın acımadığını biliyor. Çok yakınsın inan bana:34:

aynanın karşısında inceledim evet arkadaşım ilk önce kulak çubuguyla dene demişti onuda yaptım o bir gün ugraşmıştı ama ben 5 dakkada acı hissetmeden sokabildim başka neler yapmam gerekiyo

3 gün oldu egzersizlere başlayalı ve 10 tane kulak çubugu yapabildim ama aparata gecemiyorum olmuyo ne yapmam gerekiyo biraz daha kulak çubuguyla devam ediyimmi

Merhaba canm bravo cok iyi gidiyorsun regl donemi gozunu korkutmasin biter bitmez motive olmus bi sekilde son kaldigin aparattan basla.1saat calis yarim saat icinde beklet sonra evet bugun yaparim dersen pen..e gec senin hazir olmana bagli..

tamam kızlar tesekkur ederım ıns yarın guzel haberlerle gelırımm :)))

Back
X