• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 gün oldu egzersizlere başlayalı ve 10 tane kulak çubugu yapabildim ama aparata gecemiyorum olmuyo ne yapmam gerekiyo biraz daha kulak çubuguyla devam ediyimmi

Canım kulak çubuğu da aparat zaten:34: Kulak çubuklarını arttır, peçeteye sar, streç filme sar, ameliyat eldivenine ya da prezervatife geçir jelle ve dene , başaracaksın, hızlısın, süpersin, harikasınnn, haydii devammmmmmmmmm:34:

başa döndüm tekrar başa... Ağlaya ağlaya bi hal oldum.. duygularım karışık, kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum.. çare bulamıyorum, kaçmak istiyorum.. yapmasak olmaz mı dedim sevdiğime.. yapmasak olmazmııı.. şaka dedim sonra. keşke ciddi olsam. keşke yaşamasak benim kabusumu.. yarim beni istiyo ben onu ama kavuşamadıkça o üsteliyo ben kaçıyorum... Allahım nasıl bir sınav bu. ne zormuş yarabbim......

canim ben seni yenmis hatirliyorum :(karistirdm galiba.
Oncelikle moralini bozma illede aglicam diosan agla bi icini rahatlatt sonrada hizla aparatini al elinee seni cookk iyi anliyorm bende 1,5yill gece gunduz zirladim ama aglanak care deill bu hastalikla inatlasacaksin..inanmasan bile kendine inaniyormus gibi yapip tesbih ceker gibi yapicam basaricam diyceksinn.simdi aglamayi birakk yaparsinn inan bana bi kafani bosalt rahatla sonra egz basina gec neyle calisiyorsun suan en son nerde kalmidtin..

Arkadaşlar konuları benim okuduğum gibi okuyun yer imlerine her defasında son okuduğum sayfayı kayıt ediyorum her girdiğimde silip sonuna kadar okuyup tekrar bıraktığım yerde kayıt edip kapatıyorum böylelikle hiç bir yazıyı kaçırmamış oluyorum bu konu bizler için çok önemli öyle üstten son sayfayı okuyupda yada okumayıp soru sorarak zaman kaybetmeyin derim elbetteki egzersiz sıralarında yapıpda olmayan aksilikler üzerine konuşabiliriz o ayrı birşey ama baştan baştan sorup cvp beklemeyin buda zaman kaybı açın en başındanda açmak zorunda değilsiniz ortalardan gelin valla ben öyle yapıyorum ama egzersiz sırasında başıma bi olay gelirse yada ilişki sırasında ters birşeyler olursa yaptım olmadı gibi yazılarda gayet normal olur... valla üzülüyorum git gide çoğalıyoruz Allah ım yardım et bende hiç ilerleme yok mesela:43: bayramdan beri egzersiz sıfır:43: ertelemek okadar kötü birşeyki ben p...s 3 4 santim alabiliyorken şimdi ucu değse kaçıyorum bekledikçe korkuda artıyor ne olur birşeyleri başaranlar varsa bırakmadan deneyin kurtulun hepimiz kurtuluruz inşallah...

Arkadaşlar konuları benim okuduğum gibi okuyun yer imlerine her defasında son okuduğum sayfayı kayıt ediyorum her girdiğimde silip sonuna kadar okuyup tekrar bıraktığım yerde kayıt edip kapatıyorum böylelikle hiç bir yazıyı kaçırmamış oluyorum bu konu bizler için çok önemli öyle üstten son sayfayı okuyupda yada okumayıp soru sorarak zaman kaybetmeyin derim elbetteki egzersiz sıralarında yapıpda olmayan aksilikler üzerine konuşabiliriz o ayrı birşey ama baştan baştan sorup cvp beklemeyin buda zaman kaybı açın en başındanda açmak zorunda değilsiniz ortalardan gelin valla ben öyle yapıyorum ama egzersiz sırasında başıma bi olay gelirse yada ilişki sırasında ters birşeyler olursa yaptım olmadı gibi yazılarda gayet normal olur... valla üzülüyorum git gide çoğalıyoruz Allah ım yardım et bende hiç ilerleme yok mesela:43: bayramdan beri egzersiz sıfır:43: ertelemek okadar kötü birşeyki ben p...s 3 4 santim alabiliyorken şimdi ucu değse kaçıyorum bekledikçe korkuda artıyor ne olur birşeyleri başaranlar varsa bırakmadan deneyin kurtulun hepimiz kurtuluruz inşallah...

üzülme canım çogumuz yendık sende asarsın astıktan sonrada bumuymus dıe hayıflanırısn sıkma canını :=)

hadi kızlar olur olmayınca üstelemeyin dinlenin sonra egzersize devam edin egzersiz cok önemli bi de deneyeceğiniz zaman gene egzersiz yapmıs olun eşinizin penisine uygun aparatı deneyene kadar ya da en azından benim için calışın ben 3,5 aydan sonra başardım ama inanın cok zor bir 3,5 aydı aldığım gecelikleri giymeye yüzüm bile yoktu nesinki diyordum eşim anlayışlıydı ama o da ister istemez kafasına takıyordu bu durumu bana belli etmeden ve kavgalar cıkıyordu aramızda dışardan gelmiyordu işi bitse dahi ama şimdi öle degıl cok degıstı istesek de istemesek de bu erkekler için cok önemli bir evlilikte ben de biraz hırs yaptım o an gelince ölücem sanıyordum klasik bir laf oldu ama ben yaparsam herkes yapar diyorum inşallah hergecen gün bir gelin cıkar aramızdan

Canım doğru diyosun da bizimki onu da kabul etmiyo:25:...Egzersizi de duş alırken yapsam nasıl olur dersin?? vallahi kendime ayıracak 5dk. vakit bulamıyorum...kuaföre bile gidemiyorum düşün yani...Eşim sağolsun çok anlayışlı davranıyo ama ben kendi kendime yeneyim diye bekliyo...kendinin anlayışlı olmak dışında başka bir çabası yok...egzersizi beraber yapmak istemedi...ben kendim yapıyorum dediğimde de "İçeriyi kurcalayıp duruyosun, en son bana bırakacaksın" dedi...yani galiba kendiliğinden bitiversin diye bekliyo anlamadım ki...2 haftadır yapamayışımın da sebebi var canım: önce annemler bana kalmaya geldi, e 1 hafta öyle geçti...sonra da bayramın ilk günü teyzemi kaybettik, elim varmıyo hiç bişey yapmaya...buralarda da kendimi biraz toparlayayım diye geziniyorum, dağıldım resmen...eşim yastayım diye üzerime gelmiyo deneyelim de demiyo...öyle yani...

Başın Sağolsun Canım. Evet Haklısın Şöylee Bir Okuyuncaa sebeplerin varmış. Fakat seninde Bildiğin gibi Hayat devam ediyor. Duş alırkende Yapabilirsin. Eğer kendini rahat hissedersen yapp tabi. Eşinlee Konuşmanı tavsiye ederim. Çünkü Bu Şekilde Olmaz. Seninle birlikte egzersiz yapsaa çok daha iyi olur. Ayrıcaa İlla Kan mı görmek İstiyo?? Tam anlayamadım. :18: Egzersiz yapıyosun sonuçta Kızlığın bozulabilir yada Bozulmayadabilir. Bunun İçin Kesin Bişey Söyleyemeyiz. Eşinee Bu durumu Anlatman Lazım.

Cadikedi bu ayin ilki ben olucam ins.iki parmak yaptim oldu.gaza geldim 3parmakta oldu.sonra bi kalemi pamukla,kalınlaştirip onu da alabildim.şuan biraz yama var normal mi penise geçeyim mi ne dersin

Maşallah Bu ne hızzz:10::10: Harikasınn. Yanmaa Olması gayet Normal. Çünkü Daha yeni yeni yapıyosun. Ben 3 Parmak içime aldıktan sonra Yenmiştim vajiyi. Eşinedeee egzersiz yaptırr. Eşin parmaklarını soksun git gel yapsın. Ondan sonra kendini tam olarak ne zaman hazır hissedersen p...s deneyin. Bravo sanaa. Yenmenee çok az kaldııı. Hadi hayırlı Haberlerini Bekliyoruz Canımmm:16::16::16:

canim ben seni yenmis hatirliyorum :(karistirdm galiba.
Oncelikle moralini bozma illede aglicam diosan agla bi icini rahatlatt sonrada hizla aparatini al elinee seni cookk iyi anliyorm bende 1,5yill gece gunduz zirladim ama aglanak care deill bu hastalikla inatlasacaksin..inanmasan bile kendine inaniyormus gibi yapip tesbih ceker gibi yapicam basaricam diyceksinn.simdi aglamayi birakk yaparsinn inan bana bi kafani bosalt rahatla sonra egz basina gec neyle calisiyorsun suan en son nerde kalmidtin..

evet canım doğru hatırlıyosun yenmiştim ben.. o aparatı bir daha elime almak istemiyorum. aparatsız eşimle çalışıcam.. sen yendin mi bu arada ben bayadır yoktum burda..

Ben 10cm bile yapmadan yendim:34: Oldukça hazırsın sen, yarın gelinsin , elimizde mendil halayın için bekliyor olucaz :64:

merhaba cadıkedi, benim de sorunum aynı. bir süredir takip ediyorum burayı umudum sayenizde arttı siz yenenleri duydukça:) ben böye bi egzersiz olduğunu bilmeden parmakla denemiştim (orta parmak) girince müthiş sevindim. önceleri eşime söyleyemedim çekindim,anladımki bu yapılan bişeymiş. burdaki arkadaşları okuyuncu 2 parmak (orta ve işaret) denedimhemen hemen ilk boğuma kadar girdi. bundan sonra ne ypsam daha doğru olur lütfen sen ve bu sorunu yenen herkes bize yardımcı olun.

başa döndüm tekrar başa... Ağlaya ağlaya bi hal oldum.. duygularım karışık, kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum.. çare bulamıyorum, kaçmak istiyorum.. yapmasak olmaz mı dedim sevdiğime.. yapmasak olmazmııı.. şaka dedim sonra. keşke ciddi olsam. keşke yaşamasak benim kabusumu.. yarim beni istiyo ben onu ama kavuşamadıkça o üsteliyo ben kaçıyorum... Allahım nasıl bir sınav bu. ne zormuş yarabbim......

Canım sen Vajiyi yenmiştinn. Ne oldudaa Yinee Böylee bi halee geldinn. Sen Zoru Başarmıştınn. P....s İçinee almıştınn. Tamamını yapmıştın. Şimdi Niyee Korkuyosun dahaa. O vaji illetinin oyununa niyee geliyosunn. Nedeenn olmuyo ?? Sen Çok iyi biliyosun neden olmadığını ?? Çünkü Kendini Sıkıyosun. Kendini sıkmasann Korkmasan Olurmu ?? Hayır olmazz. Peki Niyee kendini sıkıyosun çünkü vajii tamamen beynini sarmış durumda. Sürekli Seni kandırıyoo. Bunu Hem Kendinee Hemdee Eşinee Yapmaa. Sende Gördün Acı diyee bişey Yok.. Beynimizin Oyununa Yenik düşüyosun. Bu Doğanın kanunu. ALLAH Orayıı Öylee Bir Yaratmış ki. Bunu Sende Biliyosun. Sakin Olman Gerekk. Kendini Toparlaman ve vajiyee bi DURRR Demen lazımm.. Unutmaa Sen zoru Başardın. İstesenn Rahatlıklaa Yaparsınn.. Acıı Yokkk !! :16::16: Allah yardımcın olsunn tatlım..

yok ya ben yapamıyorum ne egzersiz ne penis denemesi hiçbişey ya-pa-mı-yo-rum:(( regl olmadan önce misafir geldi sonra regl sonra bayram iyice soğmuşum offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffff 4 ay bitecek ben hala ilerleyemedim olmuyor olmuyor

Ohh Ne güzel Yapmaaa o zaman..:19: Dememizi Bekliyosann Yanılıyosun..:20: Yapmakkk ZORUNDASINNN!! Bizdeee yaptıkk. Bizdee acı çektikkk. Bizde ağladıkkkk. Amaa Nolduu Hiçççççç!! Ağlamakla yapamıyorum demekleee olmuyo bu işlerrr. Ne kadarrr yapamıyorumm desendee bu illeti Yenmen için yapman lazım. Bi kere en başta senin kendinee güvenin yok. Güveninn Olmazsaaa en baştaa yenilmiş sayılırsınn zatenn. K. bakmaa Bu şekildee yazıyorum amaa inan senin için. Bana hiç yararı olmazz bu yazdıklarımın. Kendini Toparlaa Diyee Yazıyorumm. Cesaretini Toplaa Ve herkess Gibii Sendee yap !! Herkess Nasıl Yapıyo ?? Senin Bir eksiğin varmı onlardann Yok ??? Eee o zamann. Birazcık azimlee Bitiriceksin bu işi. İlk Baştaa kulak Çöpüylee Yap. Oraya Bişeylerin Girdiğini görr. Alışanaa kadar Kulak çöpüüne devamm. Hadii Doğruu Egzersizeee :16::16::16:

slm arkadaşlar nasılsınız dün geç çıktım kapanmıştı jel alamadım bende bebeyağıyla yaptım bir parmak yaprım arkasından 2 bugünde 3 parmağa geçecem arkasından hemen muma geçerim bi kaç gün muma devam ederim sonra eşdenemesi diye düşünüyom eş denemesi bile deyince kasılıyom yavv

1,5 yılıık evliyim ama 15 kasım doğum günüm inşallah doğum günümde bu vajinusmustan kurtulurum bende kasımm gelini olmak istiyorum :)))

Bakk sanaa Kendimdenn Örnek Verim Canım. Benim doğum günüm 10 EYLÜL 'deydi . Ve Ben Önümee Tıpkı Senin gibi Bir hedef koymuştum. Doğum günüm Gelmedenn Bu Vajiyi Yenicemm dedimm. Vee İnan Öylee Birrr egzersizlere daldım ki. Sırff hedefimi gerçekleştirmek için hiç durmadann hem kendim hemdee eşimee egzersiz yaptırdımm. Ve Ben Bu azimlee 10 EYLÜL Gelmedenn 5 EYLÜL'de Yendimm. Hedefimii gerçekleştirdimm. :16: Sanadaa demem o ki önüne hedef koymann çok iyi olmuş. O zaman napıyosunn. Bol bol egzersiz yapıyosunn ve 15 KASIM Gelmedenn Sen Bu İşi Bitiriyosunn !! :45::45:

kızlar deneme yapamadık eşim yine uyudu kaldı:(2 gün misafir var:(pazar gece boşuz inş pazar bu iş bitecek:)))))))

Tatlım Önünee Bir hedef Koy. Ben Bu Tarih gelmedenn Vajiyi yenicem dee meselaa.. Hedeff inan çok önemli. Amaa sen pazar Günü Biticek demişsin. Hadii İnş. Güzel Haberlerini alırızzz.:16::16:

Son düzenleme:
Back
X