• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

üff bende aldım sinameke malzemelerini ama bi türlü yapamadım çok eriniyom yaa :( yok vajiyken kaldımm hamilee zaten oğlum olmasa 3 sene bu duruma nasıl dayanırdım bilmiyorumm

ee vajılıyken nasıl dogum yapabildin ya ?? doğum sonrası atlatabildin mi vajiyi?? eşimde istiyo fakat ben daa vajiyi yanmeden doğum yapmaktan korkuyorum o zaman iiice psikolojim bozulur diye korkuyrumm

Canlarımmm ❤ Her Hangi Bir Sorunuzz Olursaa Lütfen Çekinmedenn Yazınn. Hemen Yardımcı Olurumm. İster Forumdan İster Özelden ister Msn 'denn . Her türlü yardımcı olurum. Benim Burda Bulunma Sebebim Benim Gibi Vajinismus derdini yaşayann arakadaşlarıma yardımcı olmak.Başkaa Hiç birr niyetim yok.Çünkü Ben Kendime söz vermiştimm. Benim Gibi bu sorunu yaşayanlara yardımcı Olmak için.:16::16: Ben Burdayımm !! :21::21::21:

merhaba cadıkedi, benim de sorunum aynı. bir süredir takip ediyorum burayı umudum sayenizde arttı siz yenenleri duydukça:) ben böye bi egzersiz olduğunu bilmeden parmakla denemiştim (orta parmak) girince müthiş sevindim. önceleri eşime söyleyemedim çekindim,anladımki bu yapılan bişeymiş. burdaki arkadaşları okuyuncu 2 parmak (orta ve işaret) denedimhemen hemen ilk boğuma kadar girdi. bundan sonra ne ypsam daha doğru olur lütfen sen ve bu sorunu yenen herkes bize yardımcı olun.

Canım süper gidiyorsun, çok cesursun, bu çok güzel bir şey:34:

Ben senin bu aşama biraz içimde bekletmiştim sonra da kendime bir aparat hazırlamıştım. Kulak çubuğunu aldım, üzerine birkaç kat peçete sardım, streç film sardım, ameliyat eldivenine geçirdim. Eldiveni yıkadım ve jelledim. Sonra da başladım egzersize, ve o aparatı aldığıma inanamadım:51:

Sen de benim gibi olacaksın, kesin aparat yapacaksın ve aldığını görünce şok geçireceksin, aparat parmaktan da kolay aslında ama bana ilk çekici gelen parmaktı , içeriyi hissedebiliyordum:ssz:

Anladım Canım ❤ Pardonn Yanlışş Hatırlamışımm. Allahh Oğlunu Sana bağışlasınn.:16::16: İnşallah Bu dertten Bir an öncee Kurtulursunn ❤

amin canım Rabbim isteyen herkese versin öyle müthiş bi duygu kii tadılmaya değerr sakın geç kalmayın bebek için :49: canım sen vajiyi yendikten sonra eşinin sana tavrı değiştimii

amin canım Rabbim isteyen herkese versin öyle müthiş bi duygu kii tadılmaya değerr sakın geç kalmayın bebek için :49: canım sen vajiyi yendikten sonra eşinin sana tavrı değiştimii

Hemdee Nasıl Değişti anlatamam. Benim Bile Tavrım Değişti.. Artık sesim dahaa güçlüü ve daha Yüksek çıkıyoo ❤ ❤ Kendimee güvenim var çünkü. O zamanlar Kendime güvenim yoktu. Herşeyee Susuyodumm. Boyun Eğiyodum.Amaa Şimdi Öylee değill:16::16:

Kızlar ben bugün aranızda olamıcam :43: işlerim var yapmam gereken:43: Belki gece geç saatte girebilirim:8: öyleki telefon numaramı sizlere veresim var gelin varsa kaçırmayayım diye :1::9: Neyse telefondan misafir olarak kontrol edebilirsem onu denerim :9:

Ayyy İnşallah ağzındann Bal damlıyorr kızz ❤ ❤ Bekliyoruzzz Heyecanlaa:16::16:

Aslında eylülkelebek gelin oldu ama kendi farketmediği için tekrar test edip onaylaması lazım. :9:Yani pazar günü kesinlikle ben gelinim yazacak ondan eminim, bir de beklediğim ve umutlu olduğum egzersizciler var çok yakın olanlar var çünkü, eli kulağında geliyor gelinnnnnnn....

GEL GELİNİM TOPİĞEE GELLLL :3:

Back
X