- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #127.461
çok tatlısın çok tşkkr ederim. eee çok oldun ama demezsen:) bi kaç sorum olcak. biraz kendime güvenim gelince eşimle deniyoruz ama alamıyorum çok umudum kırılıyor o zamanben sırtüstündeyken oluyo daha uygun bi duruşu var mı? nasıl yapmalıyım? bi de bu ay bizim evlilik yıldönümümz 1-2 hafta içinde olur mu ki ben dr.muyum dicen ama hani mümkün mü diye soruyorum

Canım öyle bir şey demem merak etme. Ama çıkmam gerekecek bu sorundan başka sorunu başka arkadaşlar yanıtlar diye düşünüyorum

Egzersizi sırt üstü yapman rahat olur. Penis denemelerini diyorsan birkaç sayfa öncesinde ben çok uuzzuunn bir yazı yazdım, orda fotoğraflar da var. Sen üstte eşin altta olacak ve sen eşine sırtını döneceksin. Ben ve birçok arkadaş bu pozisyonda yendik ama bazı arkadaşlar senin şu an tarif ettiğin pozisyonda yendi. Aslında bu da kişiden kişiye değişiyor. Birkaç sayfa öncesine gidip benim paylaştığım uzun yazıyı bulursan aklındaki çoğu soruya da cevap almış olursun. Bulamazsan da benim profilime gir, yazdığım cevaplar kısmına tıkla bir de orada ara başlığı sık sorulan sorular olacak. Ben 4 günde yendim, sende de o azmi görüyorum

Bu arada eğer sırt üstü denemek istiyorsan belinin altına yastık koy. Vajina yolu aşağı doğru yani popoya doğru eğer düz ya da yukarı zorlarsanız girmez. O yüzden yönü aşağı doğru olmalı. Zaten merak ettiklerini sor mutlaka cevaplayan olur,
Son düzenleme: