• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar baştan beri takip etmediğimdden anlayamadım henüz ne yapmam gerektiğini nerden başlamam lazım 2 aylık evliyiz bizde bu süre uzaddıkça sanki ben yenemeyeceğim gibi geliyo bu hastalığı nolursunuz yardım edin banada

merhaba.. ilk önce doktordan başlıyoruz.. doktora gittin mi?? fiziksel bir sorunun yok demi.. yoksa kegel egzersizini yapıyorsun.. tuvalette idrarını yaparken tutup bırakıyorsun bir kaç defa .. böylece hangi kasları kastığını anlıyorsun... bundan sonra ayna yardımıyla vajınanı inceliyorsun.. ıkınıyorsun.. bir yer açıldığını göreceksin.. dokonmaya çalış.. sonrada egzersizlere başlıyorsun.. bu kadar uzun olduğuna bakma 2 günde yenen arkadaşlar var.. hadi şimdi başla:))) herkes yapıp yeniyorsa sende yapabilirsin.. kendine güven.. ve kendini motive et..

slm kızlar baştan beri takip etmediğimdden anlayamadım henüz ne yapmam gerektiğini nerden başlamam lazım 2 aylık evliyiz bizde bu süre uzaddıkça sanki ben yenemeyeceğim gibi geliyo bu hastalığı nolursunuz yardım edin banada

merhaba.. ilk önce doktordan başlıyoruz.. doktora gittin mi?? fiziksel bir sorunun yok demi.. yoksa kegel egzersizini yapıyorsun.. tuvalette idrarını yaparken tutup bırakıyorsun bir kaç defa .. böylece hangi kasları kastığını anlıyorsun... bundan sonra ayna yardımıyla vajınanı inceliyorsun.. ıkınıyorsun.. bir yer açıldığını göreceksin.. dokonmaya çalış.. sonrada egzersizlere başlıyorsun.. bu kadar uzun olduğuna bakma 2 günde yenen arkadaşlar var.. hadi şimdi başla:))) herkes yapıp yeniyorsa sende yapabilirsin.. kendine güven.. ve kendini motive et..

Canım Acabaa tahriş Filan mı Oldun ?? O yüzdenn Canın Yanıyor olabilir. İstersen Bir dr git. Yadaa Tamamen psikolojiktee Olabilir. Kesin Bişey Söyleyemiyorum..:18::18::16::16::16:

cakiltasi acaba seninkisi agrili iliski olabilir mi? kasmadan denemeye calis, yada muayene ol derim ben

gittim canlarım doktora.. yaptı muayeneyi.. bu durumda senin sağlıklı bir ilişkin olması mümkün değil kasıyosun dedi. eğer hiç kasmadığın halde ağrın olursa gel dedi ama ben kasıyorum yani. bunu hissediyorum zaten..

Son düzenleme:
benim pc bozuk, eskisi kadar sık giremiyorum. sen yendin ama doktora gitmedin sanırım. arkadaşlar disparoni olabilir demişler, bence de haklılar. bir doktora görünsen ne dersin? yendin çünkü, yapabildin bunu, sürekli acı çekmemen lazım.

gittim doktora yazdım bir önceki cevabımda da.. eşimle o yendiğimden sonra bir kere tam anlamıyla ilişkiye girdik.. bayada sürdü.. ne acı hissettim ne bişey. pozisyon falan denedik o derece.. hatta yazdım foruma orgazmmı hissettiğim falan diye.. bi o oldu işte, sonrakiler yine eskisi gibi..

2yıllık evliyim burdan okuduklarımla parmak egzerSİzine başladım önce serce parmak sonra işaret parmak ve şuan 2 parmakla yapabiliyorum sonrasında ne yapabilirim nasıl devam etmeliyim bilmiyorum

merhaba.. 2 parmakta rahat olana kadar 2 parmağa devam et.. eğer git gel yapabiliyorsan yapmaya çalış.. rahat olduktan sonra 3 parmak deneyebilirsin.. ya da denemelere geçebilirsin kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap.. ben 2 parmaktan sonra yenmiştim..sabırla egzersizlerine devam et.. yakın zamanda kurtulman dileğiyle..

merhaba 2 parmakla rahat oluyor ama 3 parmakla yapamıyorum ve ne sıklıkla yapmalıyım ve ben vazelin sürüyorum burda jellerden falan bahsediliyo ismi falan varmı nediye istemeliyim eczaneden ayrıca cvp verdiğin için çok saol

merhaba 2 parmakla rahat oluyor ama 3 parmakla yapamıyorum ve ne sıklıkla yapmalıyım ve ben vazelin sürüyorum burda jellerden falan bahsediliyo ismi falan varmı nediye istemeliyim eczaneden ayrıca cvp verdiğin için çok saol

eğer kendini hazır hissediyorsan eş denemelerine geçebilirsin.. 3 parmakla denerken işaret parmağı ve orta parmağı küs şeklinde yüzük parmağını da orta parmağın yanına doğru yaparak denemeye çalış.. mutlaka bir jel edin.. medikallerden ultrason jeli alabilirsin.. 1lt.si 5 liraydı.. ya da okeyin durexinde jeleri var onlardan biri de olabilir..büyük marketler ya da eczanelerden alabilirsin.. ben ultrason jeli kullandım ve memnunum..su bazlı jel diye geçiyor bunlar

eğer kendini hazır hissediyorsan eş denemelerine geçebilirsin.. 3 parmakla denerken işaret parmağı ve orta parmağı küs şeklinde yüzük parmağını da orta parmağın yanına doğru yaparak denemeye çalış.. mutlaka bir jel edin.. medikallerden ultrason jeli alabilirsin.. 1lt.si 5 liraydı.. ya da okeyin durexinde jeleri var onlardan biri de olabilir..büyük marketler ya da eczanelerden alabilirsin.. ben ultrason jeli kullandım ve memnunum..su bazlı jel diye geçiyor bunlar

çok teşekkür ederim jelle denemeye devam edeceğim bundan sonrasını

kızlarrrr nabersınızzz ben gıremedım bayadan berııı yenen varmı hıc eskıyı okuyamadım henuzzz cakıltası sen yanmıstınnn nasıl basa donersınnn kasma kendınııı rahat bırakmaya calıss canımmm selaaaa senı cok ozledımmmm

Bakk sanaa Kendimdenn Örnek Verim Canım. Benim doğum günüm 10 EYLÜL 'deydi . Ve Ben Önümee Tıpkı Senin gibi Bir hedef koymuştum. Doğum günüm Gelmedenn Bu Vajiyi Yenicemm dedimm. Vee İnan Öylee Birrr egzersizlere daldım ki. Sırff hedefimi gerçekleştirmek için hiç durmadann hem kendim hemdee eşimee egzersiz yaptırdımm. Ve Ben Bu azimlee 10 EYLÜL Gelmedenn 5 EYLÜL'de Yendimm. Hedefimii gerçekleştirdimm. :16: Sanadaa demem o ki önüne hedef koymann çok iyi olmuş. O zaman napıyosunn. Bol bol egzersiz yapıyosunn ve 15 KASIM Gelmedenn Sen Bu İşi Bitiriyosunn !! :45::45:

inşallah dediğin gibi olur doğum günüm gelmeden bu iş biter ilk egzersizim kulak çubuğuyla oldu ve hiç zorlanmadım :)) ben bu işi yarın gece bitiririm :))) yardımlarınız için çok teşekkürederim böyle rahat rahat utanmadan sıkılmadan kimseye anlatamadıklarımı sizinle paylaştım okadar rahatladım ki sizlerin sayesinde burda okuduklarımdan çok şey öğrendim allah hepinizden razı olsun pazartesi inşallah hep beraber benim halayımı çekeriz :)))

kizlar felaket bir sekilde basim agriyor. uzandim ve bisey farkettim. yüzüm dahil tüm vücudumu kasiyorum. bildiginiz alnimi falan da kasiyormusum normal otururken,yürürken falan. esim sagolsun masaj yapti da biraz rahatladim. bacaklarimi kollarimi bile hep kasiyorum. sabah kalkinca zaten dayak yemis gibi kalkiyordum. bende uzandim az önce ayaklarimi,bacaklarimi,ellerimi,tek tek parmaklarimi, kollarimi,omuzlarimi falan kasip biraktim baya yarari oldu. bence bunlarada dikkat etmek gerek vajinismusta kasiliyoruz sonucta tüm vucud kitleniyor ya ondan paylasayim dedim.

ben bakireyim hiç kimse ile cinsel beraberlik yaşamadım fakat vajinal bölgeme dokunamıyorum çok korkuyorum dokunmaya bile korkuyorum ayrıca cinsel bir konudan bahsedildiğinde resmen kasılıyorum ve çok kötü bir sancı oluşuyor. yani böyle bir durumda iken nasıl cinsel beraberlik yaşayacağım, bende vajinusmus durumunu yaşarmıyım? vajinusmus yaşayan bayan arkadaşlar sizdede bakireyken böyle durumlar oluyormuydu? yoksa normal mi bunlar? yardımcı olursanız sevinirim....

Egzersiz aşamasında olan arkadaşlarım ne durumdasınız aklınıza takılan birşey varsa çekinmeyin sorun mutlaka[/QUOTE

ben egzersiz asamasındayım 2 parmak yapabiliyorum ama 3e gecemedim jel kullanılıyomuş ben sadece vazelin sürerek yapıyorum parmagıma tavsiyelerını beklıorum mutlakaaa

merhaba canım.2parmak egzersiz için çok iyi bence sen de kısa sürede yenersin için rahat olsun.ben mumla çalışmıştım parmak yapmadım ama 2 parmakta rahat olduğun zaman yani git gel yapmada zorlanmadığın zaman 3 parmağa geçebilirsin sonra zaten eş denemesi var:46: vajinanın doğal florasını bozmamak için su bazlı jeller kullanıyoruz.vazelinin bu konu için zararlı olabilceğine dair doktorların yazdığı yazıları okumuştum ama bir tecrübem olmadı açıkçası.enfeksiyon kapmamak açısından prezervatif ve su bazlı jeller kullanman yararına olcaktır.jel olarak okey ve durex kullanmıştım şimdiyse medikallerden lt sini 4-5 liraya temin edebileceğin ultrason jelini kullanıyorum su bazlı oldukları için zararsızlar.2 parmak yapabildiğine göre pozisyon olarak sorunun yok sanırım.gayet iyi durumdasın egzersizlere devam ettiğin sürece kısa zamanda yeneceğine inanıyorum.allah yardımcın olsun arkadaşım.sormak istediğin başka birşey varsa yazmaktan çekinme burda mutlaka birinden cevap alırsın.hayırlı haberlerini bekliyorum.

ben bakireyim hiç kimse ile cinsel beraberlik yaşamadım fakat vajinal bölgeme dokunamıyorum çok korkuyorum dokunmaya bile korkuyorum ayrıca cinsel bir konudan bahsedildiğinde resmen kasılıyorum ve çok kötü bir sancı oluşuyor. yani böyle bir durumda iken nasıl cinsel beraberlik yaşayacağım, bende vajinusmus durumunu yaşarmıyım? vajinusmus yaşayan bayan arkadaşlar sizdede bakireyken böyle durumlar oluyormuydu? yoksa normal mi bunlar? yardımcı olursanız sevinirim....

merhaba.kendimden örnek verecek olursam benim vajinusmu yaşama nedenim tamamen uydurma hikayeler insanların yanlış yönlendirmesi yüzünden biliç altımda yarattığım korku nedeniyle oldu.yok birleşik halde kalmalar doktor müdahaleleri,yok patlayan kızlık zarları(balon mu patlasın!) yok yırtılıyor yok çarşaflar kan oluyor...yok böyle saçmalıklar!öncelikle bu tür saçmalıklara inanma lütfen.ve toplumun kız çocuğuna olan baskısı yüzünden ayıptır günahtır ve benzeri namus bekçilikleri yüzünden meğer biz kendi vücudumuzu hiç tanıyamamışız,sanki orası yasak bölge.sen bizim inandırıldığımız bu yalanlara kanmazsan hiç te vajinismus olmazsın bence.bu yüzden şimdiden kendi vücudunu tanı o bölgeyi incele yapısını öğren ve en önemlisi kendini kasma rahat ol.gerçekten korkulacak kasılacak hiç birşey yokmuş düşünsene üstelik insanlar bundan zevk bile alıyorlar.Lütfen bilinç altına böyle şeyleri yerleştirme.ben hep vajinismus olurum diyordum korkuyordum ve başıma geldi.herşey senin zihninde bitiyor...

Son düzenleme:
eşimin parmağı düşüncesi itici geliyor.ona denetemiyorum o yüzden:))

Amaa Tatlım onun Çok Büyük Etkisi Var gerçektenn. Eşinee Güvenin gelicekk. Ve sende yapmak isticeksinn. Banada İlk başlarda öylee itici gelirdi. Amaa Ne olursaa olsun benim Mutluluğumdan Önemli değil. Yinedee eşimee yaptırmıştım. Ve o Şekildee yenmiştim.:16::16:

Merhabaa Canım. 2 Parmakla Yapmayaa Devam et. Hepsi Bir anda olacak diyee bişey yok. Zamanla 3.parmakta olacaktır. 2 Parmağa devam. Kendini ne zaman hazır hissedersen 3.parmağa geç. Bendee Senin Gibi Parmak egzersizi yaparak yenmiştim. En son 3 parmak birden aldım ve tabiki eşimle eş denemesidee yaptık. Eşim Parmaklarını Sokmuştu. Sendee eşine yaptır. Bu eşinee karşı güven duymanı sağlıcakk. Kesinliklee Çok önemli eş egzersizi. Jellere Gelince Eczaneden alabilirsin. Marketlerdede var OKEY'in Yada Durex 'in Jelleri Var. Onlardan Birini al. Vazelin kullanma derim ben. Egzersizlere Devam et. Sakın araa vermee. İnş Güzel Haberlerini Alırız..:16::16:

Back
X