- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #127.521
Canım Lütfenn Kendini böyle şartlandırma bi kere. Sen evlenmeden neden böyle şeyleri okuyup beynini kötü şeylerle dolduruyosun. Yapma güzelim inan hem sana hemde eşine yazık olur. Bak Burdaki arkadaşların yarısı Bu vajinismus derdiyle Uğraşıyolar..Bu illet öyle birşey ki başa bela. Hiç düşünme sen böyle şeyleri Mutlu olmak istiyosan böyle şeyleride okumaa.Sen mutluluğunu,huzurunu,yuvanı düşün. Allahın izniyle inş çok mutlu olursunn canımm...
![]()
cümlemiz mutlu olur inşallah..çok çok teşekkür ederim. burdan hiç bir şey okumak istemedim zaten özellikle bilinç altıma korku yerleştirmeyim diye, ki çevremde bana cinselliğin çok güzel bir şey olduğunu anlatır fakat nerden, ne zaman, ne şekilde oldu bilemiyorum ama durumum bu yani gerçekten ilk geceyi hayal etmeye bile korkuyorum. aslında benim sorunum vücudumun her köşesine karşı çok hassasım. elim önemsiz bir şekilde bile kesilse şoka girip bayılıyorum. acaba şimdiden uzman yardımı almak çok mu abes olur. yani cidden sorun yaşayacağım belli ne kadar güzel şeyler düşünsemde korkumu bir türlü atamıyorum...