kızlarrrrrrrrrr bu gece egzersizin alasını yaptımmmm:):) bugüne kadar sadece kulak çöpü sokmuştum bi kere bu gece kulak çöpünü 1 tane olarak içime soktum sonra iki sonuna kadar girdi inanamadım ya kayıp gidiyoo:) daha sonra eşime dedeim gel deneyelimm(sabırsızım hemen olsun bitsin) eşimle denedik yarısına kadar giriyo çok az bişi kaldı ama ben yeter bugünlük dedim.....ve sonra eşim kalktı ben yataktayken eldiven istedim eşimden daha önce parmagımı hiç denememiştim ve çok itici gelmişti parmagımla önce serçe parmagım sonra digeri sonra diger hepsini teker teker aldım :) (tabi zaten eşim boşaldıgı için kaygandı sonra iki parmak aldım 3 parmakta çok ugraştıgım için acıdı bıraktım ama inanamadım parmagım sonuna kadar giriyoooo zzar nerde ?:) anlamadım sanki parmagım daha uzun olsa girdikçe girçek gibi bide şeyi farkettim orası sag sol yaptıkça genişliyo oda gibi:) şaka gibi) ya sizinle paylaşmak istedim ....bu arada parmakla yapınca rahat yön bulunuyo ama p... deneyince yönünü tuturamıyosun ondan acıyo bence parmagı dibin e kadar soktum hiç acı yok p..... yarısı girdi ama acı hissediyon sonuçta yön bulmak için ugraşıyonn çpkkkkkkkkkkkkkkkk seviçliyim yaaaaaa:)