Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:52: yaptım çok şükür. belki bi çoğuna göre küçük ama bana göre büyük adım attım:) 2 parmaktan sonra ilk defa kendi parmağımdan başka bişey aldım. benim kilit noktamdı. mumu bikiç kat sardım ama bütün denemelerime rağmen onu alamadım sonra kulak çubuğuyla kalın bi aparat yaptım veeeeeee oldu sonuna kadar aldım. manyak derecede mutluyum. sonra mumu denedim o da girdi orta parmağın 2. boğumu kadar ama o fazla olmadı. kendimi topladım tekrar kulak çubuğunu denedim oldu, old. çok şükür. burda bize yardımcı olan herkese beraya side althea ya vee özellikle cadıkediye çooooooooooook teşekkür ederim. inşaallah tamamına erdireceğim Allah'ın izni sizlerin desteğiyle. yapayan arkadaşlara bi dip not: arkadaşlar inanın bana dedikleri gibi acı yoooooooook kayıyo gidiyo, arkadaşların ısrarla söyledikleri yöne dikkit edin. dua edin bunu p... dede başarıyım.. sevgiler

Ohh Ohhhhhhhhhhh Budurr !!!:46::46::46::46::46:

Harikaa Gidiyosunn. Bu Şekildeee Devam et Egzersizleree.Bak Görüceksin en kısa Zamandaa Başardımm Haberinide Alacaz.
Sen Çok Yol Katetdin Bunu Unutmaa. Artık Vajinismusu Yenmene Ramak Kaldıı .. Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy:16::16::16::21::21::21::21::21::32::32::32::32:

Egzersiz yapmaya kesın karar verdım artık :( parmak kullanmak ıstemıyorum denıyorum parmagımı da goremıyorum delığıde zorlanıyorum ne kullanabılırım ve nasıl yapabılırım lutfen bırı cvp versın. :(

Egzersiz yapmaya kesın karar verdım artık :( parmak kullanmak ıstemıyorum denıyorum parmagımı da goremıyorum delığıde zorlanıyorum ne kullanabılırım ve nasıl yapabılırım lutfen bırı cvp versın. :(

Canım öncelikle kulak çubuğundan başla, bir tane kulak çubuğuna bir kat peçete sar, streç filmle sabitle, o incelikte eldivene ya da prezervatife geçiyor mu ama onu bilmiyorum, geçiyorsa eldivene ya da prezervatife geçir jelle ve yerleştirmeye çalış:34:

egzersiz olarak ne aparatı kullanmalıyım yanı mum aklıma geldı ama nasılolcuak mumu aldıgım gıbı mı kullanıcam bıraz yardm etsen cnm :(

Canım Parmakla Rahat Yapamıyosan Öncelikle İlk aşamayı Yapman lazım.Yani Kulak Çöpüyle İşe Başlıcaksın. Aynanın Karşısına Geç Bacaklarını sonuna kadar ayır Sonra ellerinle Vajinanı ayır Ve Ikınn Ikındığındaa Deliğin Açıldığını görüceksin. Ve Delik Açıldığında Kulak Çöpünü Yavaş Yavaş Deliğe doğru İttir. Derin Dein nefes al. Ver Bir Bakıcaksın Kulak Çöpünün Hepsi İçerdee. Önce Bu dediğimi yap Sonraa Aparatlara Geçerizz:16::16::16:

[[/COLOR][/B][/QUOTE]

Canım Orgazm Olabilmen için Klitoris'i Uyarmanız lazım bir şekilde. Çünkü Kadının Zevk aldığı yer orası. Yani Delikten kadın zevk almaz. Artık Klitoris'i ne şekilde uyarırsın orası sana yada eşine kalmış. Sürtünme yoluyla yada elinlee yada eşin eliylee yapcakk.:34::34:

normalde yanı vajıyı yenmeden once surtunme yolu ıle denemelerde gayet guzel orgazm oluyodum orada sorun yok ama suan normal ılıskı yasıyorum bende hıc tık yok anestoleden bır sey hıssetmıyorum kı sanırım onu bırakınca anlıyacam yanı suan zevk yok sen anestol kullanıyomusun ne kadar zaman sonra hısettın bu aksam anestol kullanmadan denıyecegım bakım

normalde yanı vajıyı yenmeden once surtunme yolu ıle denemelerde gayet guzel orgazm oluyodum orada sorun yok ama suan normal ılıskı yasıyorum bende hıc tık yok anestoleden bır sey hıssetmıyorum kı sanırım onu bırakınca anlıyacam yanı suan zevk yok sen anestol kullanıyomusun ne kadar zaman sonra hısettın bu aksam anestol kullanmadan denıyecegım bakım[/QUOTE]

Canım Ben Hiç Anestol kullanmadım. Fakat demek istediğim şey Normal İlişkide Deliğin içine git gel yaptığında Kadın Ordann zevk almaz.Kadının Zevk aldığı yer Yukarda Klitoris noktasını uyararak sağlanır. Ben Bunu Anlatmaya Çalıştım. Yani bir kadın sadece Git gellerle Orgazm olmaz.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:52: yaptım çok şükür. belki bi çoğuna göre küçük ama bana göre büyük adım attım:) 2 parmaktan sonra ilk defa kendi parmağımdan başka bişey aldım. benim kilit noktamdı. mumu bikiç kat sardım ama bütün denemelerime rağmen onu alamadım sonra kulak çubuğuyla kalın bi aparat yaptım veeeeeee oldu sonuna kadar aldım. manyak derecede mutluyum. sonra mumu denedim o da girdi orta parmağın 2. boğumu kadar ama o fazla olmadı. kendimi topladım tekrar kulak çubuğunu denedim oldu, old. çok şükür. burda bize yardımcı olan herkese beraya side althea ya vee özellikle cadıkediye çooooooooooook teşekkür ederim. inşaallah tamamına erdireceğim Allah'ın izni sizlerin desteğiyle. yapayan arkadaşlara bi dip not: arkadaşlar inanın bana dedikleri gibi acı yoooooooook kayıyo gidiyo, arkadaşların ısrarla söyledikleri yöne dikkit edin. dua edin bunu p... dede başarıyseım.. sevgiler[/

sen yendın bu işi acı yok en azından bunu gormus oldun p... s denemesını de aparatı aldıgın şekılde dene nefes ve ıkınma teknıklerını unutma sakın ha olmadınmı o zaman sakın umutsuzluga kapılma bu gun olmazsa yarın sen bunu yeneceksın ınanıyorum

Kızlar vallaha cadılığım tutacak artık:20:

Yahu biraz geçmiş sayfalara dönüp okuyun ama:20:

O kadar vajina resmi paylaştım, duvar olmadığını göstermeye çalıştım... Ama kimse okumasın diye hazırlamadım ben onu :19:

Sürekli yazmak benim için zor oluyor en azından profilime tıklayın yazdığım cevapları karıştırın sık sorulan sorular başlıklı olacak:41:

Yok orada duvar yokkkkkkkkkkk, et parçası falan değil o , bastırınca giriyor içeri:ssz:

yaaaa kızma okudum hepsini hele senin yazdıklarını ve resimlere de baktım yetmedi googledan baktım ama o resimlerde göstermek için olsa gerek hep bi delik oluyor. bastırınca içeri giriyor diyorsun yani. peki bi de o akıntının geldiği kapalı sandığım kısma bastırarak deneyeyim ama cumartesiye erteliciim :/

yaaa ben onlineken de kimse olmuyor. kulak çöpü de aldım bugün. ama oturmadım ayna karşısına. şu an için sorunum deliği görememe nereye sokacağımı bilsem ( ki anüsü görüyorum orası değil tabi biliorm akıntı gelen bölge) ama tabi neresine sokcam anlayamadım bırakmıştım ve parmakla yapamam dedim. kulak çöpüne sadece streç sarıp jellesem yetmez mi? eldivene gerek var mı? zaten şu an mum ya da daha kalın aparat hayal geliyor. bıktırcam sizi ama her sayfayı yazılanları okuyorum sanırım ben çok korkak ve zayıfım :( bişiyi beceremiyorum.

yaaa ben onlineken de kimse olmuyor. kulak çöpü de aldım bugün. ama oturmadım ayna karşısına. şu an için sorunum deliği görememe nereye sokacağımı bilsem ( ki anüsü görüyorum orası değil tabi biliorm akıntı gelen bölge) ama tabi neresine sokcam anlayamadım bırakmıştım ve parmakla yapamam dedim. kulak çöpüne sadece streç sarıp jellesem yetmez mi? eldivene gerek var mı? zaten şu an mum ya da daha kalın aparat hayal geliyor. bıktırcam sizi ama her sayfayı yazılanları okuyorum sanırım ben çok korkak ve zayıfım :( bişiyi beceremiyorum.

cnm sen kafaana şimdiden yapamıcam diye yerleştirmişin öle düşün me bak ben yenemedim ama 2 parmak alabiliyorum baya gelişma var yani...bak öncelikle bende senin gibiydim ben 3.5 senelik evliyim sorun zaten bundan dolayı çıkıyo bak deligin nerde oldugunu bile bilmiyosun bundan oluyo bu hastalık ben ayna karşısına geçince yapamadım dokunamadım bile ama tuvalette otururken kulak çubugunu soktum ve girdi sende dene tuvalette otururken yön daha kolay oluyo inanamazsın hepsi giriyo bide senin sorunun delik galiba ayrıt edemiyomusun bi ç.... yaptıgımız yer var bide ortada vajina var bunu rahatlıkla görürsün zaten yani ben zaten görünce yappamıyorum tuvalette otururkenn tam göremiyorum ama deligi bildigim için rahatlıkla alıyorum önccelikle sana şunu söyleyim bende senin gibi ilk zamanlar hangi delik yanlış yeremi yapıyoruz die düşünüyodum bu işte cahilligimizden keşke ailemiz bize azcıkta olsa bu konu hakkında bilgi verseee bilgisizlik çok kötü bende yaşadım ama şuan rahatım bütün parmaklarımı tek tek alabiliyorum hepsini bide 2 parmak alıyorum bak ben sana şunu diyim parmak konuşunca itici geliyo inan ben hayatta yapmam diyodum ama şöle yap dedigim gibi kulak çöpüyle tuvalette dene sonunna kadar giriyo dene bak çok rahat hemde girişte ıkın zaten kulak çöpü rahat giriyo onun sonuna kadar girdigini görünce rahatlıyosun sonra yatarak hafif poponu kaldırarak eline eldiven geçir serçe parmagını ıkınarak derin nefes al sokkmaya çalış inan giriyo neden parmak diyorum daha ii inceliyosun inanamazsın oranın genişligine ben şok oldum oda gibi resmen ve inan cnm yanömadı p....denemesi yaparken yönünü ayarlıyamıyoruz duvara çarptıgı için yanıyo ama parmagını dene şok olucaksın bak kaç kişi yapıyo ben yapamam deme yapamasam ben yapamazdım cnm çok kıymetlide :) hiç acı yok parmak egzersizinde ama önce kulak çöpü deene

canım benım ıkınırken acılmamasına ımkan yok wc oturur vazıyette ıkınmayı dene

sid belki şeyde olanilir ben aynanın karşısına geçince ıkınamıyodum daha dogrusu ıkınmaktaktan çok sıkıyodum bide bakmamayı denesin senin dedigin gibi wc de denesin ben öle yaptım bakmadan

çoook sağolun kızlar destek için de bakmadan hiç yapamam. ıkınıyorum evet hatta anüs de ıkınınca açılıyor. kegel de yapıyordum. belki de dediğin gibi sıkıyor muyum acaba ıkınmak yerine ama dediğim gibi anüs açılıyor. ilk yapmaya çalıştığımızda penis girmişti ama sonuna kadar değil ve acımıştı tabi sıktığım için yani demek bişi girebiliyor da heh buraya sokcam demem gerek önce görüp

sid belki şeyde olanilir ben aynanın karşısına geçince ıkınamıyodum daha dogrusu ıkınmaktaktan çok sıkıyodum bide bakmamayı denesin senin dedigin gibi wc de denesin ben öle yaptım bakmadan

bence ılk etapta vajınayı ıncelemesı gerekır dıye dusundum dırek aparatla orayı bulmaya calışması daha cok ters teper bence

çoook sağolun kızlar destek için de bakmadan hiç yapamam. ıkınıyorum evet hatta anüs de ıkınınca açılıyor. kegel de yapıyordum. belki de dediğin gibi sıkıyor muyum acaba ıkınmak yerine ama dediğim gibi anüs açılıyor. ilk yapmaya çalıştığımızda penis girmişti ama sonuna kadar değil ve acımıştı tabi sıktığım için yani demek bişi girebiliyor da heh buraya sokcam demem gerek önce görüp

ya tabiki önce inceleee bul bak ıkın açıldıgını gör ben baktım ama bakarak bişi sokamadım tabi kendini nasıl rahat hissedersen öle yap yeterki yap

yaaaa kızma okudum hepsini hele senin yazdıklarını ve resimlere de baktım yetmedi googledan baktım ama o resimlerde göstermek için olsa gerek hep bi delik oluyor. bastırınca içeri giriyor diyorsun yani. peki bi de o akıntının geldiği kapalı sandığım kısma bastırarak deneyeyim ama cumartesiye erteliciim :/

erteleme canım benım bak benım 3 yılım olucekkk bende hep erteledım bılıyomusun ustune gıttım ve ıkı gunde yendım daha yenı 26 ekımde suan musaıt ısen 1 dk bıle erteleme derım her sanıyenı degerlendır

kızlarrrrrrrrrr bu gece egzersizin alasını yaptımmmm:):) bugüne kadar sadece kulak çöpü sokmuştum bi kere bu gece kulak çöpünü 1 tane olarak içime soktum sonra iki sonuna kadar girdi inanamadım ya kayıp gidiyoo:) daha sonra eşime dedeim gel deneyelimm(sabırsızım hemen olsun bitsin) eşimle denedik yarısına kadar giriyo çok az bişi kaldı ama ben yeter bugünlük dedim.....ve sonra eşim kalktı ben yataktayken eldiven istedim eşimden daha önce parmagımı hiç denememiştim ve çok itici gelmişti parmagımla önce serçe parmagım sonra digeri sonra diger hepsini teker teker aldım :) (tabi zaten eşim boşaldıgı için kaygandı sonra iki parmak aldım 3 parmakta çok ugraştıgım için acıdı bıraktım ama inanamadım parmagım sonuna kadar giriyoooo zzar nerde ?:) anlamadım sanki parmagım daha uzun olsa girdikçe girçek gibi bide şeyi farkettim orası sag sol yaptıkça genişliyo oda gibi:) şaka gibi) ya sizinle paylaşmak istedim ....bu arada parmakla yapınca rahat yön bulunuyo ama p... deneyince yönünü tuturamıyosun ondan acıyo bence parmagı dibin e kadar soktum hiç acı yok p..... yarısı girdi ama acı hissediyon sonuçta yön bulmak için ugraşıyonn çpkkkkkkkkkkkkkkkk seviçliyim yaaaaaa:)

hayatım süpersin çok sevindim olacak. bir de istersen ilişkiyi sen yönetmeye çalış sonuçta en iyi seni sen biliyosun sen yönlendir o yapsın.ben öyle yapıyorum o zaman acı falan da olmuyo.terkrar tebrik ederim.

Back
X