- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #128.021
Canım elektrikler kesildi evin neti gitti msn e giremiyorum:-(
güzel yürekli arkadaşım anladım bi sorun olduğunu. müsait bi aninda anlatırım ayrıntılı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım elektrikler kesildi evin neti gitti msn e giremiyorum:-(
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....yaptım çok şükür. belki bi çoğuna göre küçük ama bana göre büyük adım attım:) 2 parmaktan sonra ilk defa kendi parmağımdan başka bişey aldım. benim kilit noktamdı. mumu bikiç kat sardım ama bütün denemelerime rağmen onu alamadım sonra kulak çubuğuyla kalın bi aparat yaptım veeeeeee oldu sonuna kadar aldım. manyak derecede mutluyum. sonra mumu denedim o da girdi orta parmağın 2. boğumu kadar ama o fazla olmadı. kendimi topladım tekrar kulak çubuğunu denedim oldu, old. çok şükür. burda bize yardımcı olan herkese beraya side althea ya vee özellikle cadıkediye çooooooooooook teşekkür ederim. inşaallah tamamına erdireceğim Allah'ın izni sizlerin desteğiyle. yapayan arkadaşlara bi dip not: arkadaşlar inanın bana dedikleri gibi acı yoooooooook kayıyo gidiyo, arkadaşların ısrarla söyledikleri yöne dikkit edin. dua edin bunu p... dede başarıyım.. sevgiler
Eee CanlarımmmYokmu Sorusu Olannn ??
![]()
Egzersiz yapmaya kesın karar verdım artıkparmak kullanmak ıstemıyorum denıyorum parmagımı da goremıyorum delığıde zorlanıyorum ne kullanabılırım ve nasıl yapabılırım lutfen bırı cvp versın.
![]()
egzersiz olarak ne aparatı kullanmalıyım yanı mum aklıma geldı ama nasılolcuak mumu aldıgım gıbı mı kullanıcam bıraz yardm etsen cnm![]()
Canım Orgazm Olabilmen için Klitoris'i Uyarmanız lazım bir şekilde. Çünkü Kadının Zevk aldığı yer orası. Yani Delikten kadın zevk almaz. Artık Klitoris'i ne şekilde uyarırsın orası sana yada eşine kalmış. Sürtünme yoluyla yada elinlee yada eşin eliylee yapcakk.![]()
[[/COLOR][/B]
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....yaptım çok şükür. belki bi çoğuna göre küçük ama bana göre büyük adım attım:) 2 parmaktan sonra ilk defa kendi parmağımdan başka bişey aldım. benim kilit noktamdı. mumu bikiç kat sardım ama bütün denemelerime rağmen onu alamadım sonra kulak çubuğuyla kalın bi aparat yaptım veeeeeee oldu sonuna kadar aldım. manyak derecede mutluyum. sonra mumu denedim o da girdi orta parmağın 2. boğumu kadar ama o fazla olmadı. kendimi topladım tekrar kulak çubuğunu denedim oldu, old. çok şükür. burda bize yardımcı olan herkese beraya side althea ya vee özellikle cadıkediye çooooooooooook teşekkür ederim. inşaallah tamamına erdireceğim Allah'ın izni sizlerin desteğiyle. yapayan arkadaşlara bi dip not: arkadaşlar inanın bana dedikleri gibi acı yoooooooook kayıyo gidiyo, arkadaşların ısrarla söyledikleri yöne dikkit edin. dua edin bunu p... dede başarıyseım.. sevgiler[/
sen yendın bu işi acı yok en azından bunu gormus oldun p... s denemesını de aparatı aldıgın şekılde dene nefes ve ıkınma teknıklerını unutma sakın ha olmadınmı o zaman sakın umutsuzluga kapılma bu gun olmazsa yarın sen bunu yeneceksın ınanıyorum
benim de doktorum erkekti. iyi de bir adama benziyordu ama göründüğü gibi çıkmadı malesef:/ neyse artık..
hah tamam o zaman, içim rahatladı şimdi :)
Kızlar vallaha cadılığım tutacak artık
Yahu biraz geçmiş sayfalara dönüp okuyun ama
O kadar vajina resmi paylaştım, duvar olmadığını göstermeye çalıştım... Ama kimse okumasın diye hazırlamadım ben onu
Sürekli yazmak benim için zor oluyor en azından profilime tıklayın yazdığım cevapları karıştırın sık sorulan sorular başlıklı olacak
Yok orada duvar yokkkkkkkkkkk, et parçası falan değil o , bastırınca giriyor içeri
yaaa ben onlineken de kimse olmuyor. kulak çöpü de aldım bugün. ama oturmadım ayna karşısına. şu an için sorunum deliği görememe nereye sokacağımı bilsem ( ki anüsü görüyorum orası değil tabi biliorm akıntı gelen bölge) ama tabi neresine sokcam anlayamadım bırakmıştım ve parmakla yapamam dedim. kulak çöpüne sadece streç sarıp jellesem yetmez mi? eldivene gerek var mı? zaten şu an mum ya da daha kalın aparat hayal geliyor. bıktırcam sizi ama her sayfayı yazılanları okuyorum sanırım ben çok korkak ve zayıfımbişiyi beceremiyorum.
yaaa ben onlineken de kimse olmuyor. kulak çöpü de aldım bugün. ama oturmadım ayna karşısına. şu an için sorunum deliği görememe nereye sokacağımı bilsem ( ki anüsü görüyorum orası değil tabi biliorm akıntı gelen bölge) ama tabi neresine sokcam anlayamadım bırakmıştım ve parmakla yapamam dedim. kulak çöpüne sadece streç sarıp jellesem yetmez mi? eldivene gerek var mı? zaten şu an mum ya da daha kalın aparat hayal geliyor. bıktırcam sizi ama her sayfayı yazılanları okuyorum sanırım ben çok korkak ve zayıfımbişiyi beceremiyorum.
canım benım ıkınırken acılmamasına ımkan yok wc oturur vazıyette ıkınmayı dene
sid belki şeyde olanilir ben aynanın karşısına geçince ıkınamıyodum daha dogrusu ıkınmaktaktan çok sıkıyodum bide bakmamayı denesin senin dedigin gibi wc de denesin ben öle yaptım bakmadan
sid belki şeyde olanilir ben aynanın karşısına geçince ıkınamıyodum daha dogrusu ıkınmaktaktan çok sıkıyodum bide bakmamayı denesin senin dedigin gibi wc de denesin ben öle yaptım bakmadan
çoook sağolun kızlar destek için de bakmadan hiç yapamam. ıkınıyorum evet hatta anüs de ıkınınca açılıyor. kegel de yapıyordum. belki de dediğin gibi sıkıyor muyum acaba ıkınmak yerine ama dediğim gibi anüs açılıyor. ilk yapmaya çalıştığımızda penis girmişti ama sonuna kadar değil ve acımıştı tabi sıktığım için yani demek bişi girebiliyor da heh buraya sokcam demem gerek önce görüp
yaaaa kızma okudum hepsini hele senin yazdıklarını ve resimlere de baktım yetmedi googledan baktım ama o resimlerde göstermek için olsa gerek hep bi delik oluyor. bastırınca içeri giriyor diyorsun yani. peki bi de o akıntının geldiği kapalı sandığım kısma bastırarak deneyeyim ama cumartesiye erteliciim :/
kızlarrrrrrrrrr bu gece egzersizin alasını yaptımmmm:):) bugüne kadar sadece kulak çöpü sokmuştum bi kere bu gece kulak çöpünü 1 tane olarak içime soktum sonra iki sonuna kadar girdi inanamadım ya kayıp gidiyoo:) daha sonra eşime dedeim gel deneyelimm(sabırsızım hemen olsun bitsin) eşimle denedik yarısına kadar giriyo çok az bişi kaldı ama ben yeter bugünlük dedim.....ve sonra eşim kalktı ben yataktayken eldiven istedim eşimden daha önce parmagımı hiç denememiştim ve çok itici gelmişti parmagımla önce serçe parmagım sonra digeri sonra diger hepsini teker teker aldım :) (tabi zaten eşim boşaldıgı için kaygandı sonra iki parmak aldım 3 parmakta çok ugraştıgım için acıdı bıraktım ama inanamadım parmagım sonuna kadar giriyoooo zzar nerde ?:) anlamadım sanki parmagım daha uzun olsa girdikçe girçek gibi bide şeyi farkettim orası sag sol yaptıkça genişliyo oda gibi:) şaka gibi) ya sizinle paylaşmak istedim ....bu arada parmakla yapınca rahat yön bulunuyo ama p... deneyince yönünü tuturamıyosun ondan acıyo bence parmagı dibin e kadar soktum hiç acı yok p..... yarısı girdi ama acı hissediyon sonuçta yön bulmak için ugraşıyonn çpkkkkkkkkkkkkkkkk seviçliyim yaaaaaa:)