• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben ilk yaptıktan sonra iki kere daha denedik ilişkiye girmeyi. ilk seferki kadar başarılı geçmedi :P ilk yaptığımızda tamamına yakınını almıştım. diğerlerinde tamamını almayı hedefledim ama ilkinde aldığım kısmını bile tutturamadım :) egzersiz yapmam gerekiyor farkındayım ancak çok yapmamış olmama rağmen nedense yıllarım egzersizle geçmiş gibi isteksizim :P şu an evde yalnızım kalkıp yapsam iyi olacak bu gece belki deneme yaparız yine. ama çay içip dizi seyrederek internete giriyorum. üşengeç olmak zor iş vesselam :P :27:

canım bende bu konuyu çok araştırdım nette..benim içinde önemli çünkü böyle şeyler...şöyle bi sonuç çıktı =normal şartlarda biz oraya parmak sokmuyoruz fakat bunu zevk için yapanlar var bu nedenle normalde alınması doğru...FAKAT biz istisna bi durumdayız yani doktorada gittiğimizde bize aparat veriyor yani bu da tedavi amaçla kullanılıyor..dolayısıyla en önemli cevap niyet canım...ameller niyetlere göredir...biz tedavi maksadıyla bunu yapıyoruz ve sık sık yapmak zorundayız dolayısıylada bizim almamıza gerek yok..için rahat etmiyorsa yinede alabilirsin..

bunu ben de düşündüm ama aparatla egzersiz yapmak bana zevk vermiyor,oradan gelen akıntı tamamen mekanik, cinsel ilişkiye girmiş kabul etmiyorum kendimi, o yüzden alma gereği duymuyorum. ama eşimle denerken giriş yapmamışsa bile abdest alıyordum, çünkü o vakitlerde içimde beraber olma isteği duyuyordum, gelen akıntı mekanik değildi. ben de araştırdım kesin bir bilgi olmamakla birlikte benim çıkardığım sonuç bu.

kızlar selam ben 3 ay aradan sonra tekrar geldim araya ramazan girmesiyle egzersize ara verdim halada yapmıyorum başlıcam tekrar size sorum olcak biz eşimle bu illeti yenemeyince o şekilde bebek sahibi olmak istyoruz bi kaç aydır vaji içine boşalma oluyor ama bebek olmuyor ama ben adetim nerdeyse 20-25 gün gecikiyor böyle olanınız varmı aranızda[/QUOT

canım bu iş sadece bebek sahibi olmakla olmaz ben de senin gibiydim hatta bu işi yapamayınca tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmayı bile düşündüm doktorla bile görüşmeye gittim fakat doktor da yapmak istemedi önce bu işi halledeceksin olmazsa ben yine tüp bebek tedavisi uygularım dedi ilk başta kızmıştım ama sonra hak verdim.bak hayatım ben de tam yedi yılda yendim sen de yenebilirsin.yapmak zorundasın herşeyden önce kendin için kendi mutluluğun için yapmak zorundasın yoksa hep birşeyler yarım kalacak hayatında benim öyleydi.inan bana korkulacak hiçbirşey yok.

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Liste güncellendi , listede adı olmayan, egzersizi güncellenmeyen lütfen söylesin bu ara takip edemedim kızlar özür :(

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]Tahminen 4cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]Orta parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 5 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL :D...

Son düzenleme:
Haftasonu gelir hoş gelir ley ley lümü lümü leyyy:64:

Art arda gelin gelir lümü lümü gelin gel burayaaaaaaa:64:

Obağğğğğ teyy teyyyyy :64::64::64::64::64:

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Liste güncellendi , listede adı olmayan, egzersizi güncellenmeyen lütfen söylesin bu ara takip edemedim kızlar özür :(

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]Tahminen 4cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]Orta parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 5 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL :D...

hadi kızlar egzersizlere devam gelin olmaya az kaldı:16:

Arkadaşlar bende orta parmağımı tam alabiliyorum artık ama dün iki parmak almayı denedim bi türlü beceremedim siz nasıl yaptınız belki ben bi yerde yanlış yapıyorumdur??

Canım parmaklarını küs şeklinde üst üste getirmen lazım, yan yana mı almaya çalışıyorsun?

nasıl gidiyor alışabildin mi iyce

Canım artık egzersiz yapmadan alabiliyorum. Ama dün ilk kez canım yandı. Acımadı da yanma hissettim. Önce jelsiz denemek istedim, ıslaklık bana göre iyiydi çünkü, baktım olmuyor jelle denedik ama benim için biraz sıkıcıydı dün geceki. 7 kere oldu şimdiye kadar. 6. ilişkimde problem yoktu da 7. ilişkimde biraz yanma hissettim:30:

Canım artık egzersiz yapmadan alabiliyorum. Ama dün ilk kez canım yandı. Acımadı da yanma hissettim. Önce jelsiz denemek istedim, ıslaklık bana göre iyiydi çünkü, baktım olmuyor jelle denedik ama benim için biraz sıkıcıydı dün geceki. 7 kere oldu şimdiye kadar. 6. ilişkimde problem yoktu da 7. ilişkimde biraz yanma hissettim:30:

ne güzel,ben artık saymayı bıraktım baya oldu çünkü bir ay geçti gitti:)),yendiğim günden beri jel kullanmıyorum ben sen de bırakabilirsin jeli aslında, yanmalar bende de oluyor nadiren ama tahammül edilmeyecek düzeyde değil çok şükür merak etme zamanla onalrda geçecektir dün nerdeydik şimdi yenmiş muahbbetini yapıyoruz baksana en güzeli bu,

ne güzel,ben artık saymayı bıraktım baya oldu çünkü bir ay geçti gitti:)),yendiğim günden beri jel kullanmıyorum ben sen de bırakabilirsin jeli aslında, yanmalar bende de oluyor nadiren ama tahammül edilmeyecek düzeyde değil çok şükür merak etme zamanla onalrda geçecektir dün nerdeydik şimdi yenmiş muahbbetini yapıyoruz baksana en güzeli bu,

Evet canım haklısın:)

canım ön sevişeyi ne kadar uzun tutarsan o kadar kolay oluyo.çok şükür ben bugüne kadar hiç acı hissetmedim.baya baya alıştım sayılır.adamı da mahvettim.

canım bende bu konuyu çok araştırdım nette..benim içinde önemli çünkü böyle şeyler...şöyle bi sonuç çıktı =normal şartlarda biz oraya parmak sokmuyoruz fakat bunu zevk için yapanlar var bu nedenle normalde alınması doğru...FAKAT biz istisna bi durumdayız yani doktorada gittiğimizde bize aparat veriyor yani bu da tedavi amaçla kullanılıyor..dolayısıyla en önemli cevap niyet canım...ameller niyetlere göredir...biz tedavi maksadıyla bunu yapıyoruz ve sık sık yapmak zorundayız dolayısıylada bizim almamıza gerek yok..için rahat etmiyorsa yinede alabilirsin..

tşkkr ederim canım diğer arkadaşlarda bu doğrultuda cplar verdi. ben de böyle düşünüyorum ama emin olmadım. ben de önemserim bu gibi konuları, senin de araştırmış olman biraz daha rahatlattı beni :)

kızlar bugün bişeyler olsun istiyorum. tv izliyoruz, sohbet ediyoruz ama benim aklım hep orda, deneyip öyle mi yapsam yoksa direk penis mi denesek. tereddüdüm daha önce 2 parmaktan fazla aparat ve eşimin pamağını aldıktan sonra kendi parmağımı alamamaktan kaynaklanıyo. kafayı yiceeeeeem

canım ön sevişeyi ne kadar uzun tutarsan o kadar kolay oluyo.çok şükür ben bugüne kadar hiç acı hissetmedim.baya baya alıştım sayılır.adamı da mahvettim.

kızlar bende biraz önce deneme yaptık eşimle baya girdi acı olmadan sanırım tam zara dayandıki acayip baskı oldu tam bitiremeden eşimm b..... o yüzden tam yapamadık ama çok az kaldı inanıyorum...1 -2 cm kaldı sanırım ben az bişi popomu kaldırsaydım bitmişti ama ne yapalım buna da şükür ben hiç içime alamıyodum burayla tanışalı baya yol katettim .tabi bazı arkadaşlara göre yavaşım ama ne yapım tek bitsin de yavaş yavaş olsun.. yarın eşim nöbetçi inş pazar günü hallederiz artık...ama baya girdii çok mutluyum yol katetmek güven veriyo...önceden kendime hiç güvenim yoktu ben yapamıccam kesinlikle diyodum çünkü 1 cm bile içime alamıyodum ama artık nerdeyse yarısından fazlası giriyo dua edin benim için çünkü ben hepinize ediyorum ii geceler

kızlar bende biraz önce deneme yaptık eşimle baya girdi acı olmadan sanırım tam zara dayandıki acayip baskı oldu tam bitiremeden eşimm b..... o yüzden tam yapamadık ama çok az kaldı inanıyorum...1 -2 cm kaldı sanırım ben az bişi popomu kaldırsaydım bitmişti ama ne yapalım buna da şükür ben hiç içime alamıyodum burayla tanışalı baya yol katettim .tabi bazı arkadaşlara göre yavaşım ama ne yapım tek bitsin de yavaş yavaş olsun.. yarın eşim nöbetçi inş pazar günü hallederiz artık...ama baya girdii çok mutluyum yol katetmek güven veriyo...önceden kendime hiç güvenim yoktu ben yapamıccam kesinlikle diyodum çünkü 1 cm bile içime alamıyodum ama artık nerdeyse yarısından fazlası giriyo dua edin benim için çünkü ben hepinize ediyorum ii geceler

Yenmişsin yahu hayırlı olsun :23: Pazar günü yendiğinin iyice farkına varacaksın :3::27: Baskı zarar değdiği için değil penis iyice içeri girdiği için olmuştur;)

Son düzenleme:
kızlar bugün bişeyler olsun istiyorum. tv izliyoruz, sohbet ediyoruz ama benim aklım hep orda, deneyip öyle mi yapsam yoksa direk penis mi denesek. tereddüdüm daha önce 2 parmaktan fazla aparat ve eşimin pamağını aldıktan sonra kendi parmağımı alamamaktan kaynaklanıyo. kafayı yiceeeeeem

Tatlım egzersizlere hiç ara vermemeye çalış. Hergün mutlaka yapmaya çalış. Çekinme bir gün yapamadın diye ertesi gün de yapamayacaksın diye bir şey yok. Egzersizsiz penis deneme. Ben yendiğim halde 3-4 ilişkiye kadar egzersiz yapıyordum.:34:

Back
X