• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tatlım egzersizlere hiç ara vermemeye çalış. Hergün mutlaka yapmaya çalış. Çekinme bir gün yapamadın diye ertesi gün de yapamayacaksın diye bir şey yok. Egzersizsiz penis deneme. Ben yendiğim halde 3-4 ilişkiye kadar egzersiz yapıyordum.:34:

canımbenim tşkkr ederim. tamam şimdi gidiyorum bişey yapıcam ama hangisini bilmiyorum henüz karar veremedim :) ondan sonrada iyi giderse penis denicem. dua et nolur.

Yenmişsin yahu hayırlı olsun :23: Pazar günü yendiğinin iyice farkına varacaksın :3::27: Baskı zarar değdiği için değil penis iyice içeri girdiği için olmuştur;)

ay cnm ewet inanamıyorum pazar günü bi deneme daha yaopalım bakalım ianamıyorum ya zaten bu kadar olduya çok şükürr benim listeye güncelleyinnn:) halay nerden çekiliyo bilmiyom siz benim yerime çekin :)

sonunda oldu oh beeeeeeee yarısına kadar aldım acı yok çok kolaymış orta parmaktan bile kolay oldu çok şükür çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmm

hadi kızlar sizde yapabilirsiniz çoooooooooooooooooooooooooooook kolay işin sırrı ön sevişmeyi biraz uzun tutmak sonra oluyo kendiliğinden hem de jelsiz yaptım ben inanamıyorum...

sonunda oldu oh beeeeeeee yarısına kadar aldım acı yok çok kolaymış orta parmaktan bile kolay oldu çok şükür çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmm

tebrik ederim canım kutluyorum seni ehhh artık halayını da çekelimm ki senin halaya katılmak isteyip yenenler olabilirr....ohhhhhh :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ve artık vajinismusu yenmiş bulunuyorum :42: önce çapı ve boyu 10 küsur olan yani en son kullandığım mumdan aparatla egzersiz yaptım, tam yapmadım aslında soktum hemen çıkardım,rahatsız etti çünkü. ön sevişme ve sonrasında penis denemesi yaptık ve ilk başta dura dinlene de olsa yaptım. üstte ve arkam dönük pozisyondaydım, jel kullanmadım. ilk oturduğumda da bu muymuş böyle hepimize acı çektiren dedim, o kadar kolay ve doğal geldi ki, bi kere aparat ve parmağın iticiliği yok :) birkaç pozisyonda denedik, gitgel de yaptık ve her şey yolunda. gerilince hafif yanıyor ama hemen kendimi sakinleştirebiliyorum. yüzümü ona dönüp tekrar denediğimde ve yine olduğunda, yüzünde gördüğüm mutluluğu ve doğrulup bana sarılmasını da hiçbir şeye değişmem :17: hepiniz tadın bu mutluluğu istiyorum, içimdeki huzur herkesin içinde olsun istiyorum, hep birlikte kırlarda koşalım istiyorum :1: egzersizlerin peşini bırakmayın, keza burayı da..herkese çok teşekkür ederim, siz olmasaydınız yenebilir miydim, ne kadar sürerdi bilemiyorum. iyi ki varsınız :16:

ve artık vajinismusu yenmiş bulunuyorum :42: önce çapı ve boyu 10 küsur olan yani en son kullandığım mumdan aparatla egzersiz yaptım, tam yapmadım aslında soktum hemen çıkardım,rahatsız etti çünkü. ön sevişme ve sonrasında penis denemesi yaptık ve ilk başta dura dinlene de olsa yaptım. üstte ve arkam dönük pozisyondaydım, jel kullanmadım. ilk oturduğumda da bu muymuş böyle hepimize acı çektiren dedim, o kadar kolay ve doğal geldi ki, bi kere aparat ve parmağın iticiliği yok :) birkaç pozisyonda denedik, gitgel de yaptık ve her şey yolunda. gerilince hafif yanıyor ama hemen kendimi sakinleştirebiliyorum. yüzümü ona dönüp tekrar denediğimde ve yine olduğunda, yüzünde gördüğüm mutluluğu ve doğrulup bana sarılmasını da hiçbir şeye değişmem :17: hepiniz tadın bu mutluluğu istiyorum, içimdeki huzur herkesin içinde olsun istiyorum, hep birlikte kırlarda koşalım istiyorum :1: egzersizlerin peşini bırakmayın, keza burayı da..herkese çok teşekkür ederim, siz olmasaydınız yenebilir miydim, ne kadar sürerdi bilemiyorum. iyi ki varsınız :16:

tebrikler canım gözün aydın çok sevindim adına...bundan sonra herşey çok daha güzel olacak:64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62:

tebrik ederim hayatım çooook sevindim biriniz başarınca ben de çok mutlu oluyorum.darısı diğer kızların başına.

kızlar bende biraz önce deneme yaptık eşimle baya girdi acı olmadan sanırım tam zara dayandıki acayip baskı oldu tam bitiremeden eşimm b..... o yüzden tam yapamadık ama çok az kaldı inanıyorum...1 -2 cm kaldı sanırım ben az bişi popomu kaldırsaydım bitmişti ama ne yapalım buna da şükür ben hiç içime alamıyodum burayla tanışalı baya yol katettim .tabi bazı arkadaşlara göre yavaşım ama ne yapım tek bitsin de yavaş yavaş olsun.. yarın eşim nöbetçi inş pazar günü hallederiz artık...ama baya girdii çok mutluyum yol katetmek güven veriyo...önceden kendime hiç güvenim yoktu ben yapamıccam kesinlikle diyodum çünkü 1 cm bile içime alamıyodum ama artık nerdeyse yarısından fazlası giriyo dua edin benim için çünkü ben hepinize ediyorum ii geceler

çok güzel gidiyosun arkadaşım tebrik ederim seni olacak egzersize devam eşin olmasa bile sen evde parmakla egzersizini yap beş dakika bile olsa egzersizin bu işi yenmede etkisi çok büyük.senin başarmanı çok istiyorum çünkü sen de benim gibi baya uzun bir süredir bu hastalıkla uğraşıyosun ama oluyo daha da iyi olacak göreceksin

günaydın arkadaşlar. yenenlenr adına çok mutlu oldum ne mutlu sizesevincinize katılıyorum.halayınıza ben de katılıyorum ama ama çakamiyorum çünkü bilmiyorum:) bende çok yakındım yenmeye ama 10 cm aparatta takılıp kaldım. bir türlü girişe bile alamıyoru. çıldırcam girse ucu gerisi gircek biliyorum çünkü daha önce bunun biraz daha incesini aldım ve kaydı gitti. neden olmuyo bana yardım et lütfen bi tek sen var görünüyosun oliviera inşaallah msji yazana kadar sende çıkmış olmazsın.

hadi kızlar sizde yapabilirsiniz çoooooooooooooooooooooooooooook kolay işin sırrı ön sevişmeyi biraz uzun tutmak sonra oluyo kendiliğinden hem de jelsiz yaptım ben inanamıyorum...

canım çok sevindim senin adına bir daha yaşama o kötü günleri inşaallah darısı bizlerin başına

günaydııın. hopefor ben buradayım canım ama tabi şöyle böyle yap yapabilirsin diyebilecek kişi değilim çünkü ilk egzersizime bugün başlıcam artık kaçış yok :( 1 tanecik kulak çöpüyle denicem ama hep içimde yapamıcam korkusu. onu da strece sardıktan sonra illa eldivene fln geçirmemize gerek var mı kızlar ya? ztn o kadar incecik şey olmaz ki eldivenle. parmakla yapmaya çalışmıştım hem deliği göremedim hem içim fena oldu daha değdiremeden. artık zaten eşim de inanmıyor rahat rahat yapabileceğimize anlatıyorum ama pek kaale almıyor yani

Back
X