• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yenı gleın haberlerını gördukce cok sevınıyorum kızlar
Rabbım hepınızı bu ılleten kurtarsın ..
hep dıyorum vajıyı yenınce gunez ayrı bır doguyor hersey cok daha farklı ..
omzunuzdan yuk kalkıyor ve unutmayınkı her gune nasıl güneş doğuyorsa
sızınde sıkınıtlarınıza inşallah gunes dogacak .. caresız dermansız bı dert degıl
burda bırbırıne destekle kac kısı yendı sızde yenıceksınız bırbırınıze destegınıze guvenın
ve pes edıp kacmayın ertelemeyın kızlar
3 yıl buraya ara ara bakıp peehh egsersızmız onu yapsam zatı vajıyı yenerdım ben yapamam der kacardım
hep gızlı okurdum burayı ama nezaman kararlı bır sekılde yazdım 1 ayda yendım 5 yıllık esaretten kurtuldum
suan ezanlar okunuyor Rabbıme yalvarıyorum hepınız tum bu dertten muzdarıp olanların gunesını ustune dogursun
bu sıkıntıdan kurtulsun inşallah :29:

kızcaksınız bana biliyorum ama ben bunun bi küçüğünü yaptım yapmam lazım diyorum salakça inatlaşıyorum elimde olmadan. bide zaten önce orta parmağımı alıyorum hem yolu bulayım hemde gözüme sokayım girdiğini diye. birine sinirlenirsinde tokat atmak istersin ya şimdi kendime bunu hissediyorum............................................................................................ vajinin ağzı konusunda ne diyorsunuz daha mı açılması lazım? daha açılır mı?[/QUOT

iyi de bu inadın çok mesnetsiz. egzersiz yapmadan kaç saat geçirdin bilmiyorum ama yapmadıkça daraldı orası. 10 santim eniyse eğer bence penis denemesine geçebilirsin derim.[/QUO

elimde olmadan dedim dikkat edersen... sen de bu psikolojiyi yaşadın, yaşayan herkesin zaman zaman "mesnetsiz"yaptığı şeyler oluyo inan bana

kızcaksınız bana biliyorum ama ben bunun bi küçüğünü yaptım yapmam lazım diyorum salakça inatlaşıyorum elimde olmadan. bide zaten önce orta parmağımı alıyorum hem yolu bulayım hemde gözüme sokayım girdiğini diye. birine sinirlenirsinde tokat atmak istersin ya şimdi kendime bunu hissediyorum............................................................................................ vajinin ağzı konusunda ne diyorsunuz daha mı açılması lazım? daha açılır mı?[/QUOT

iyi de bu inadın çok mesnetsiz. egzersiz yapmadan kaç saat geçirdin bilmiyorum ama yapmadıkça daraldı orası. 10 santim eniyse eğer bence penis denemesine geçebilirsin derim.[/QUO

elimde olmadan dedim dikkat edersen... sen de bu psikolojiyi yaşadın, yaşayan herkesin zaman zaman "mesnetsiz"yaptığı şeyler oluyo inan bana

evet yaa ben elimde olmadan kısmını görmemişim kötü bir niyetim yok yanlış anlama. ikna edici olmaya çalıştım sadece... yoksa yardım amacıyla açıyorum burayı sonuçta...

bu aksam bira alicam valla skldim parmak sok sok nereye kadar dimi ama aaaaaaa:47:

içki uyku ılacı ne denersen dene hıc bırıse yaramaza burda bunları denıyen oldu
ben esıme bana tecavuz et bıle demıstım yeterkı olsun bıtsın dıye
ama bu hastalık bılınc altı korku ve bu korkuyu alt etmedıkce hıc bısey kar etmıyor
ben kafaya esımın p. olcusunde aparatı alırsam bu ıs bıter dedım ve o boyuta gelınce bıttı
zor sartlarda esımden gızlı gozden uyku akar gece 3 4 de yapardım o uyudugunda egsersızı
kızlar yenınce hava soguk malum ayakalrınıza corap patık gıyın ve terlıksız yere basmayın
bırde jınekolog doktora gorunun alttan muayene korkunuzuda yenın ınanınkı vajıyı yenmıs kadar oluckasınız
doktor muayenesınden cıkınca benım doktorum elımı sıkmıstı 5 senelık vajılı olarak kendım yenıp hemende doktor muayenesıne gelmeme
ve korkusuz gecırmeme ...

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Liste güncellendi , listede adı olmayan, egzersizi güncellenmeyen lütfen söylesin bu ara takip edemedim kızlar özür :(

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.svd85 [/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]10 Kasım 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.lenorecuervo[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]10 Kasım 2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]Tahminen 4cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 7 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL :D...
Arkadaşlar ilk 4 listesindeki gelinler artık bana onay versinler vajinismusu yendikleri tarihi ekleyeyim lütfen :64:

2 gelinimiz art arda geldi svd85 ve lenorecuervo ikinizi de kutluyorum :64::64::64::64::64::64::64:

Halay çekmek isteyenler 64 sayısının önüne ve arkasına iki nokta (:) ekleyin :34:

cnm ben artık parmagı geçtim eşimin p....aldım 1 -2 cm kaldı ama bence oldu benide öle ekl istersen çünkü hepsi girdi nerdeyse o baskıyıdaa hissettim

ve artık vajinismusu yenmiş bulunuyorum :42: önce çapı ve boyu 10 küsur olan yani en son kullandığım mumdan aparatla egzersiz yaptım, tam yapmadım aslında soktum hemen çıkardım,rahatsız etti çünkü. ön sevişme ve sonrasında penis denemesi yaptık ve ilk başta dura dinlene de olsa yaptım. üstte ve arkam dönük pozisyondaydım, jel kullanmadım. ilk oturduğumda da bu muymuş böyle hepimize acı çektiren dedim, o kadar kolay ve doğal geldi ki, bi kere aparat ve parmağın iticiliği yok :) birkaç pozisyonda denedik, gitgel de yaptık ve her şey yolunda. gerilince hafif yanıyor ama hemen kendimi sakinleştirebiliyorum. yüzümü ona dönüp tekrar denediğimde ve yine olduğunda, yüzünde gördüğüm mutluluğu ve doğrulup bana sarılmasını da hiçbir şeye değişmem :17: hepiniz tadın bu mutluluğu istiyorum, içimdeki huzur herkesin içinde olsun istiyorum, hep birlikte kırlarda koşalım istiyorum :1: egzersizlerin peşini bırakmayın, keza burayı da..herkese çok teşekkür ederim, siz olmasaydınız yenebilir miydim, ne kadar sürerdi bilemiyorum. iyi ki varsınız :16:

Oooooo Canım Benimmm Bravooo:16::16::16: Çok Tebrik ediyorum. Allah başka dert,sıkıntı vermesin.Artık Bugünlerinizin Keyfini çıkarr.

Halaylarr sanaa gelsinnnn.. Haydeeeeeeeeeeeeeeeeeee:16::16::16::21::21::21::21::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62:

günaydın arkadaşlar. yenenlenr adına çok mutlu oldum ne mutlu sizesevincinize katılıyorum.halayınıza ben de katılıyorum ama ama çakamiyorum çünkü bilmiyorum:) bende çok yakındım yenmeye ama 10 cm aparatta takılıp kaldım. bir türlü girişe bile alamıyoru. çıldırcam girse ucu gerisi gircek biliyorum çünkü daha önce bunun biraz daha incesini aldım ve kaydı gitti. neden olmuyo bana yardım et lütfen bi tek sen var görünüyosun oliviera inşaallah msji yazana kadar sende çıkmış olmazsın.

hayatım derin bir nefes al ve tekrar dene yapacak başka birşey yok bunun tek çaresi tekrar tekrar egzersiz yapmak olmadı diye canını sıkıp moralini bozma olmazsa bir daha bir daha dene olacak göreceksin. ben parmakla egzersiz yapıyodum ve kayganlaştırıcı jel sürüyodum parmağıma sen de öyle yap çok kolay oluyo.

bu aksam bira alicam valla skldim parmak sok sok nereye kadar dimi ama aaaaaaa:47:

hayatım içkiyle falan olmaz bu iş zamanında ben de denedim ama olmadı önce beyninde bunu halletmen lazım beyninden o korkuyu atacaksın kendini oraya birşeyin girebileceğine inandıracaksın buna inanmanın tek çaresi de egzersiz.

günaydın arkadaşlar. yenenlenr adına çok mutlu oldum ne mutlu sizesevincinize katılıyorum.halayınıza ben de katılıyorum ama ama çakamiyorum çünkü bilmiyorum:) bende çok yakındım yenmeye ama 10 cm aparatta takılıp kaldım. bir türlü girişe bile alamıyoru. çıldırcam girse ucu gerisi gircek biliyorum çünkü daha önce bunun biraz daha incesini aldım ve kaydı gitti. neden olmuyo bana yardım et lütfen bi tek sen var görünüyosun oliviera inşaallah msji yazana kadar sende çıkmış olmazsın.

hayatım aparatına kayganlaştırıcı jel sürüp öyle dene.

ve artık vajinismusu yenmiş bulunuyorum :42: önce çapı ve boyu 10 küsur olan yani en son kullandığım mumdan aparatla egzersiz yaptım, tam yapmadım aslında soktum hemen çıkardım,rahatsız etti çünkü. ön sevişme ve sonrasında penis denemesi yaptık ve ilk başta dura dinlene de olsa yaptım. üstte ve arkam dönük pozisyondaydım, jel kullanmadım. ilk oturduğumda da bu muymuş böyle hepimize acı çektiren dedim, o kadar kolay ve doğal geldi ki, bi kere aparat ve parmağın iticiliği yok :) birkaç pozisyonda denedik, gitgel de yaptık ve her şey yolunda. gerilince hafif yanıyor ama hemen kendimi sakinleştirebiliyorum. yüzümü ona dönüp tekrar denediğimde ve yine olduğunda, yüzünde gördüğüm mutluluğu ve doğrulup bana sarılmasını da hiçbir şeye değişmem :17: hepiniz tadın bu mutluluğu istiyorum, içimdeki huzur herkesin içinde olsun istiyorum, hep birlikte kırlarda koşalım istiyorum :1: egzersizlerin peşini bırakmayın, keza burayı da..herkese çok teşekkür ederim, siz olmasaydınız yenebilir miydim, ne kadar sürerdi bilemiyorum. iyi ki varsınız :16:

tebrik ederim canım Allah herkese yaşatsın...burası gerçekten farklı bi dünya,,herkes yardıma hazır ve sizi en az sizin kadar iyi anlayan insanlarla dolu..peşinizden yenenler bol olsun inşallahhh :))) :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlar yubenden başka kimse görünmüyor ama nasılsa okursunuz -bu arada yuben merhaba- ama hepinize çoook teşekkür ederim. oldu, aldıııııııııııııııııııım
sabahtan beri inat ettim sinir oldum, moralim bozuldu, vazgeçtim, olmıcak dedim, olmadı tekrar denedim ve olduuuuu çok şükür. sevincime bakan penis denedim ya da yendim sancak ama eğer ölçü kıstası mezurayı aparatın etrafına sarıp ölçmekse (bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim) 9cm hatta 10 bile diyebiliriz aparatı aldım. ama şimdi oturduğumda vajinamda bi baskı hissediyorum bu normal mi? destek olan yol gösteren herkese çooooooooooooook teşekkürler :) cadıkedicim beni bi güncelle bakiim:34:

Son düzenleme:

:) dimi ama :)
canım ben içki alkol denemedim ama uyku hapı içtim kaç sefer, kocama benden habersiz koy bigün dedim yazık bitanem onu da yaptı, ama inadına uyanık oldum daha hassas oldum acaip isteksiz oldum olmadı velhasıl. hep diyoruz ya beyinde, kafada bitiyo diye, evet egzersiz yaparak beynin kafasına, gözüne sokucaz olduğunu acımadığını :)

kızlar yubenden başka kimse görünmüyor ama nasılsa okursunuz -bu arada yuben merhaba- ama hepinize çoook teşekkür ederim. oldu, aldıııııııııııııııııııım
sabahtan beri inat ettim sinir oldum, moralim bozuldu, vazgeçtim, olmıcak dedim, olmadı tekrar denedim ve olduuuuu çok şükür. sevincime bakan penis denedim ya da yendim sancak ama eğer ölçü kıstası mezurayı aparatın etrafına sarıp ölçmekse (bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim) 9cm hatta 10 bile diyebiliriz aparatı aldım. ama şimdi oturduğumda vajinamda bi baskı hissediyorum bu normal mi? destek olan yol gösteren herkese çooooooooooooook teşekkürler :) cadıkedicim beni bi güncelle bakiim:34:

sevinmekte çok haklısın çünkü sona doğru yaklaştın artık.10 cmden sonra eş denemesine başlayabilirsin canım.ölçüyü doğru şekilde almışsın:34:baskı çok normal herkeste oldu hatta idrar hissi de oluyor.bunların hepsi normal.zamanla geçiyor diyorlar ama ben de hala hissediyorum bakalım nezaman geçecek

sevinmekte çok haklısın çünkü sona doğru yaklaştın artık.10 cmden sonra eş denemesine başlayabilirsin canım.ölçüyü doğru şekilde almışsın:34:baskı çok normal herkeste oldu hatta idrar hissi de oluyor.bunların hepsi normal.zamanla geçiyor diyorlar ama ben de hala hissediyorum bakalım nezaman geçecek

Aldım canım ama baya zorlandım inşaallah bundan sonrası zor olmaz bitsin artık. tanıdık birini görmek ne güzel. insan sevincini paylaşmak istiyor, iyiki burayı ve sizleri bulmuşum ve iyiki üye olmuşum. dışardan okuyup da çekinen arkadaşlar lütfen çekinmeyin. burası size çooooook iyi gelcek. ben zor üye oldum ama inat ettim oldum . iyiki olmuşum bu kadarına cesaret edebilirmiydim bilmiyorum.

kendi adıma konuşacak olursam şöyle söyleyim ben 11.5cmde yendim fakat p..s le karşılaştırma yapınca yeterli bir ölçü değildi benim için.gel gelelim kurutulduktan sonra gördüm ki 10 cmde olduğu kadar zorlanma olmuyor p...s daha yumuşak canın yanmıyor ve o yolunu kendi buluyor.yani şimdi hissettiğinden çok farklı birşey ya da acı hissetmiyorsun

süper canım tebrikler!! bişi kalmamışki senin yenmene zaten. güzel haberleri bekliyoruuuuuz :D

Back
X