• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yemek yaptım gezdim eve geldim artık kaçış yok bu egzersizden:( doğru banyoya gidiyorum kulak çöpümle. ıkındığımda orada kapalı olarak gördüğüm duvar gibi et parçasına doğru ittirsem olur mu? demiştim ya ben delik göremiyorum diye acaba ztn orası o kapalı gibi görünün yer? deliği görsem bi bi şekilde sokcam kaçış yok off

canım oturuş şeklin nasıl...çöyle yap istersen yatağının başlık kısmına ayna koy ve sende karşısına geçip otur ve aç bacaklarını hafif yatar gibi otur ki açıklığı görebilesin...en alt kısım da orası o yüzden görmekte zorlanma diye...bel kısmına destek olacak yasyık falan koy ve uzanır gibi ama tamamen uzanmaktan bahsetmiyorum yarım ay gibi duracak şekilde oturuyoruz...ve ıkınıp orayı yukarı doğru kaldırır gibi bi hareket ediyoruz.....en alt kısıma bakıcaksın delik orda ellerinle açtırabilirsin incelemekten korkma...

selam kızlar bana yardımcı olun lütfen yaa ben egzersiz yapıyorum egzersizlerde hiç acı olmuyo bi kaç gün denedikten sonra p...se geçtik ama olmadı çok canım acıyo yönü bulamıyoruz heralde :((( eşli egzersiz yapamıyoruz eşim buna yanaşmıyo yaa ne yapmalıyım yardım edin lütfen

eşler bu konuda çok duyarlı olmayabiliyor.. sen kendin yap egzersizlerini.. eş egzersizleri eşe güvenmek açısından çok önemli.. ama bende sadece kendim egzersiz yaparak yendim.. egzersizi bir kaç kez deneyip hemen denemeye geçmek çok doğru değil..egzersizde rahat olana kadar devam etmek gerekiyor.. sen tam olarak rahat olabildin mi? bu önemli rahat olmadıysan egzersize devam et..bir de p...s denemesinden önce egzersiz yaparsan daha kolay oluyor.. egzersizde hangi aşamadasın tam olarak bilmiyorum ama yönü egzersiz sırasında görmüşsündür.. düz ya da yukarı doğru değil.. popoya doğru eğimli olacak..

bu aparat dediginiz sey ne peki :(

merhaba rahat olabilmenin yolu egzersizden geçiyor.. egzersizi parmakla ya da aparatla yapabilirsin.. aparat olarak arkadaşlar genellikle kulak çubuğu ve mum kullanıyorlar.. ilk adım olarak kulak çubuğu ya da doğum günü mumlarını streçleyip prez. geçirip kullanabilirsin.. sonra da aşama aşama etrafına peçete sararak kalınlaştırıyorsun

arkadaslar merhaba ben 2 senenin sonunda esimle birbirimizi severek evlendim o ana kadr ilk geceyle ilgili hic bi korkum yoktu ta ki o ana kadar. suan 6 aylik evliyim ve olmuyor:/ bundan 2 ay once saygin micozkadiogluna gittim ve konusmalari bni pek tatmin etmedi. kendim yapabilirim cesaretiyle ne zaman denesem sonuc husran :( ve sanirim evliligim sallntida yardim edin :((((

hayatım ben de doktora gitmiştim bana egzersizlerden bahsetmişti ben de eve geldikten sonra böyle şey olur mu oraya birşeyler sokarak bu iş yenilir mi diye düşünüp gitmekten vazgeçmiştim ve tam bir yıl ertelemiş oldum bu işin tek çaresi egzersiz başka çaresi yok.olmaz aklım almıyor dediğim şeyleri yaparak bu hastalığı yendim dediğim gibi egzersizler olmadan bu iş olmuyor mağlesef ilk başta biraz zorlanıyorsun ama zamanla yaptıkça alışıyorsun öyle olmaz böyle olmaz canım yanar ben hayatta yapamam derken tam yedi yıl kaybettim boşuna geçmiş yedi yıl ve inan bana korkulacak hiçbirşey yok.yendiğim gün dedim ki bumuymuş benim bunca yıl korktuğum şey.inan kaybettiğin her gün boşuna kendine çektirdiğin çileden ızdıraptan başka birşey değil.bugüne kadar olan herşeyi unut ve ben bu hastalığı yenebilirim deyip başla egzersizlere yavaş yavaş aşama aşama bak burda bu hastalığı yenen bir sürü insan var onlar da seninle aynı şeyleri yaşadılar ve yendiler demek ki sen de yenebilirsin yenemeycek olsam ben yenemezdim düşünsene dilekolay yedi yıl hadi hayatım biraz cesaret olacak göreceksin benim gibi sen de yeneceksin yete ki buna inan ve çalışmalara başla:16

kızlar günaydın. bugün pazar gireniniz pek olmaz ama hasbelkader biriniz görürsünüz belki. penis denemesi yaptık bugün ama olmadı. önce eşimin parmağını aldım sonrada penisi denedik olmadı. alamadım. popomun altına doğru yastık koydum, hemen hemen bütün pozisyonmarda denedik ama alamadım. nerde yanlış yapıyorum acaba. ucunu bi alsam gerisi gelcek biliyorum ama ucunu niye alamıyorum acaba yönden dolayımı yönümüz doğru olmadığı için mi ucunu alamıyorum. ne dersiniz, napıyım, ne önerirsiniz ?????????????????????????

jel kullandınız mı acaba?? bol jel kullanın. ilk denemede olmaması normal, bu seni demoralize etmesin. bir de eşinin tek parmağından sonra mı denediniz? daha kalın aparatla egzersiz yapmış mıydın? eşinin iki parmağını deneyip ondan sonra penis deneyin isterseniz. benim aklıma bunlar geldi. :44::44::44::44::44:

arkadaşlar hepinize çokkkkkkkkk teşekkür ederim ben 3.5 yıldır vajiye p.... hiç alamıyodum sadece sürtünme oluyodu ve çok mutsuzdum çok sinirli bi kadın olmuştum artık herkesin bebek sorusundan sıkılmıştım ve bebek istiyodum eşimin arkadaşlarının hepsinin baba olması onun çocugu olmaması içini burkuyodu tabi bana belli etmiyodu ama ben çok üzülüyodum burayla tanıştım size çok teşekkür ederim benim kaader arkadaşlarımm:) ama şuun nerdeyse bitti yendim sayılır vajiyi 1-2 cm kaldı sadece yani eşime göre oldu yani o oldu diyo ama ben tabi inanamıyorum çok mutluyum darısı herkesin başına :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: çok mutluyum kızlar pes etmeyin ve hemen başlayı egzersizlere ben kulak çöpüyle başladım en son 2 parmak tam aldım ve eş denemesi yaptımm çünkü bi an önce olsun bitsin istiyordum darıssı başınıza

Tatlım Tebrik ederim seni. Bravooo. Allah başka dert vermesinn. Halaylarr sanaa gelsinnn. HAYDEEEEEEE:21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64:

kizlar bi sorum var. peki yönünü doğru bulduk ve ittirmeye başladk diyelim kızlık zarına geldiğinde takılıp kalıyor mu duvar var gibi yani kızlık zarına dayandığında acıyor mu? artık bugün kulak çöpünü almam lazım elime çok erteledim:(

kızlık zarı soğan zarı kadar ince bir şey, hissedebileceğin bir şey değil. zaten çoğu kişide halka ya da hilal şeklinde, vajinanın 2-3cm içerisinde deliğin çevresinde incecik bir tabaka. yani yüzüğünü düşün onun içinde soğan zarı kaplı diye düşün, parmağını ordan geçirirken o zarı hissedebilir misin? vajina açık bir yer zaten. o duvar gibi hissettiğimiz yer vajinanın eğiminin değiştiği yer. onu düzlemenin bir yolu var, ayağından güç alıp poponu hafifçe kaldıracaksın, o zaman yol daha düz oluyor ve duvar hissiyatı kayboluyor. biz yön nedeniyle duvara tosluyor gibi oluyoruz, o kaldığımız yerde yönü popoya verirsek her şey kayar gider, his yok zaten. tabi yön dışında kasmamızın da payı büyük. elini yumruk yap öteki elinin bir parmağını o yumruğun içine sokmaya çalış, elini sıktığın sürece içeri bir şey girmez. vajina da onun gibi, sıkarsan içine bir şey sokamıyorsun. sen uzun zamandır oyalanıyorsun egzersize başlamak için, bir başlasan gerisi gelecek aslında. özelden mesaj da atıcam, umarım işine yarar. ben kulak çöpü iğne gibi diye tedirgin olmuştum, direk serçe parmakla başladım. tek parmak bitince iki parmağı yapamadım, mumdan aparat hazırlayıp içimde bekleterek yol almıştım. kulak çöpü yapamazsan serçe parmak dene.

arkadaşlar,iki hafta önce psikoloğum penis denemesine geçmemizi söyledi.ama eşim gece çalışıyor,evde olduğunda da ikna edemiyordum.Ama sonunda ikna ettim yarın inşallah deniyeceğiz.nolurrr benim için dua edin...

canım oturuş şeklin nasıl...çöyle yap istersen yatağının başlık kısmına ayna koy ve sende karşısına geçip otur ve aç bacaklarını hafif yatar gibi otur ki açıklığı görebilesin...en alt kısım da orası o yüzden görmekte zorlanma diye...bel kısmına destek olacak yasyık falan koy ve uzanır gibi ama tamamen uzanmaktan bahsetmiyorum yarım ay gibi duracak şekilde oturuyoruz...ve ıkınıp orayı yukarı doğru kaldırır gibi bi hareket ediyoruz.....en alt kısıma bakıcaksın delik orda ellerinle açtırabilirsin incelemekten korkma...

ben sırtımı duvara yaslar gibi oturuyordum az önce dediğin gibi yaptım ve gördüm!ama çoook küçük bir delik orası kulak çöpü jellenmiş elimde kaldım öyle :( yaklaştıramadım bile bu kadar küçük yere bu bile nasıl girecekken penis nasıl girsin dedim topladım herşeyi. ama en azından deliği gördüm mercimek kadar di mi

kızlık zarı soğan zarı kadar ince bir şey, hissedebileceğin bir şey değil. zaten çoğu kişide halka ya da hilal şeklinde, vajinanın 2-3cm içerisinde deliğin çevresinde incecik bir tabaka. yani yüzüğünü düşün onun içinde soğan zarı kaplı diye düşün, parmağını ordan geçirirken o zarı hissedebilir misin? vajina açık bir yer zaten. o duvar gibi hissettiğimiz yer vajinanın eğiminin değiştiği yer. onu düzlemenin bir yolu var, ayağından güç alıp poponu hafifçe kaldıracaksın, o zaman yol daha düz oluyor ve duvar hissiyatı kayboluyor. biz yön nedeniyle duvara tosluyor gibi oluyoruz, o kaldığımız yerde yönü popoya verirsek her şey kayar gider, his yok zaten. tabi yön dışında kasmamızın da payı büyük. elini yumruk yap öteki elinin bir parmağını o yumruğun içine sokmaya çalış, elini sıktığın sürece içeri bir şey girmez. vajina da onun gibi, sıkarsan içine bir şey sokamıyorsun. sen uzun zamandır oyalanıyorsun egzersize başlamak için, bir başlasan gerisi gelecek aslında. özelden mesaj da atıcam, umarım işine yarar. ben kulak çöpü iğne gibi diye tedirgin olmuştum, direk serçe parmakla başladım. tek parmak bitince iki parmağı yapamadım, mumdan aparat hazırlayıp içimde bekleterek yol almıştım. kulak çöpü yapamazsan serçe parmak dene.

açıklama için çooook teşekkürler çok güzel örnekler vermişsin. farkettin di mi ertelediğimi :( az önce de yapamadım ilk defa deliği gördüm ve küçücük geldi buraya hayatta sokamam dedim. mesajını bekliyorum

açıklama için çooook teşekkürler çok güzel örnekler vermişsin. farkettin di mi ertelediğimi :( az önce de yapamadım ilk defa deliği gördüm ve küçücük geldi buraya hayatta sokamam dedim. mesajını bekliyorum

evet, hepinizi gözetliyorum, senin gibi kaçaklar özellikle takipte :1::1::1: gül biraz, gülümse gevşe rahatla. bak bu mercimeği althea da söylemişti, sonra aparatı içerde uyumaya başladı. :52::52::52::52::52: korkmana gerek yok, ilk başta küçük görünebilir ama orası o kadar güzel ve rahat genişliyor ki, ilk çubuğu sokunca anlayacaksın bunu. hadi kalk üşenme tekrar hazırlan ve bugün ilk girişi yap. ben burada bekleyeceğim seni, gevşe nefes al derince, ıkın orası biraz daha açılsın, girişe yerleştir ve her nefes verişinde biraz ittir. yönü biraz girdikten sonra popoya doğru, eğimi verince kendi kayıp gidecek. mesajı da atıyorum, onu da oku ve başla. bugün senin için dönüm noktası olsun. hem bak 11. ayın 11. günü. uğurlu gelsin sana :52::52::52:

ben sırtımı duvara yaslar gibi oturuyordum az önce dediğin gibi yaptım ve gördüm!ama çoook küçük bir delik orası kulak çöpü jellenmiş elimde kaldım öyle :( yaklaştıramadım bile bu kadar küçük yere bu bile nasıl girecekken penis nasıl girsin dedim topladım herşeyi. ama en azından deliği gördüm mercimek kadar di mi

canım eğer kocaman bi delik olarak sürekli orda var olsa mikroplardan nasıl korunuruz...O nun yapısı Allah tarafından böyle küçük gözükür ama okadar genişliyor ve büyüyorki anlatamam...yoksa kim bunu becerebilirdiki???sen egzersiz yaptıkça zaten genişliyecek emin ol hepimiz ilk gördüğümüzde böyle dedikk...yok olmaz burası küçücük nasıl olur falan diye söylendik durduk..şimdi sen dediklerimi yap bize güven bizimki kocaman mıydı yahuuuu bizimkide küçücüktü ayen mercimek kadar...ama bak biz artık yendik vajiyii...sende yeneceksin...kegel egzersizini bol bol yap...ve kulak çöpüyle başlaa..göreceksin kulak çöpünü doğru hareketle alırsan hiç anlamayacaksın bile...işte ozaman anlayacaksın oraya neler giriyoo:))))pes etmemek güçlü olmak ve ertelememek bunun kuralı şartı ......dinle bizi kendini dinlemekten vazgeççççç...ben 13 aylık evliyken 5 günlük egzersizle başardım canımmm ve kulak çöpünü ilk aldığım gün rimelle bile yapabildimm...sanmaki ben cesurdum..Arkadaşlar sağolsun verdiler gazıı ve dedim ben ekim gelini olucam herkes yapmuş bende yapıcamm...ve kulak çöpünü oraya alana kadar çok gelgitler yaşadım yapamıcam galiba felan diyeee ama başardım vazgeçmediğim için başardımmm...ben oraya bakamıyor dokunamıyordum düşünki ben yaptımm sende yaparsınn...hadiii cesur ol yaaa ne eksiğin var benden bizdennn...haberlerini bekliyorumm haydiii:)))

jel kullandınız mı acaba?? bol jel kullanın. ilk denemede olmaması normal, bu seni demoralize etmesin. bir de eşinin tek parmağından sonra mı denediniz? daha kalın aparatla egzersiz yapmış mıydın? eşinin iki parmağını deneyip ondan sonra penis deneyin isterseniz. benim aklıma bunlar geldi. :44::44::44::44::44:

çok tşkkr ederim. evet jel kullanrık.evet eşimin tek parmaktan sonra denedik ama ben ondan önce 10cm aparat aldım eşime güvenim artsın yön sorunumuz olmasın diye onun parmağını aldım.bilmiyorum denicem Allahım bitsin istiyorum artık

((o duvar gibi hissettiğimiz yer vajinanın eğiminin değiştiği yer. onu düzlemenin bir yolu var, ayağından güç alıp poponu hafifçe kaldıracaksın, o zaman yol daha düz oluyor ve duvar hissiyatı kayboluyor. biz yön nedeniyle duvara tosluyor gibi oluyoruz, o kaldığımız yerde yönü popoya verirsek her şey kayar gider, his yok zaten. tabi yön dışında kasmamızın da payı büyük. elini yumruk yap öteki elinin bir parmağını o yumruğun içine sokmaya çalış, elini sıktığın sürece içeri bir şey girmez. vajina da onun gibi, sıkarsan içine bir şey sokamıyorsun))

sela harikasın:46: özellikle yolu düzleme tarifin mükemmel bunu mutlaka denicem. inşaallah işe yarar ve yenerim bugün ya da yarın, canım çok tşkkr ederim duyarlı davrandığın için

Back
X