• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Facede yazılar varya bende en yazmak istiyorum biliyomusunuz arkadaşlar ''''eşiyle her pozisyonda ilişkiye giren bayanlar idolümsünn''' :1:

o ne kiz? facede böyle bir grup mu var?

bende konuyla alakasiz ama kusura bakmaiyn buraya yazmak zorundayim, ben almanyada yasadim ya aslinda ögretmenim ama bi türlü uygun bi is bulamadim farkli ilanlara yöneldim. yurtdisi fuar organizasyonu diye bi is var, akici almanca konusan,yurtdisi yazismalari yapabilecek,almanyaya giris cikis sorunu olmayan birini ariyorlarmis sizce böyle bi is bana uygun mudur? ne yapilir tam olarak

Herkese meraba nasılsınız bakalım hafta sonu egzersiz yapmakla geçiti dün mumla yaptım içimde beklettim kalktım yürüdüm sonra eşimle denedik ama olmadı yaa sorun nerde ben anlayamıyorum şu sıralar cinsel anlamdada bi isteksizlik var ondan mı dersiniz

bende hftasonu denedım gecen salı doktora gtmıstık 3 gun o kıtabı okudum doktorun verdıgı cem kece nın hırs yaptım kendıme guvenım geldı doktor 3ay gelceksınız deyınce yıkılmıstım ve allahasukurler olsun bu cuma yendım o ılletı.. parmakla denedım bırkacgun snra esımın p. nısını kendım tutarak yerlestrdım ve ıkı denemede basarılı oldu.. once ıcınde ıstek olması lazım cnm hırs yap bıde....doktorun sert konusması benı cok hırslandırdı 3ay dıle kolay dedım ıkı pozısyonda denedık ıkısıde oldu ama once kadın ustte seklnde pozsynla kendım yerlestrıorum dene cnm bunu.. mumla yapabılıosan esınle cok rahat yaparsın cnm ben hıc ınanamıodum ama coksukur oldu gercı hala ınanamıorum acaba olmadı oldumu sandım dıorum ama ıcınde hsseettım esımın bana karsı bakısları ble deıstı olduktan snra cok mutlu oldu

yaaa ben onlineken de kimse olmuyor. kulak çöpü de aldım bugün. ama oturmadım ayna karşısına. şu an için sorunum deliği görememe nereye sokacağımı bilsem ( ki anüsü görüyorum orası değil tabi biliorm akıntı gelen bölge) ama tabi neresine sokcam anlayamadım bırakmıştım ve parmakla yapamam dedim. kulak çöpüne sadece streç sarıp jellesem yetmez mi? eldivene gerek var mı? zaten şu an mum ya da daha kalın aparat hayal geliyor. bıktırcam sizi ama her sayfayı yazılanları okuyorum sanırım ben çok korkak ve zayıfım :( bişiyi beceremiyorum.

esım bana cocukmusun vs deyınce kı 4 yıllık sevgılım 1,5 aylık evlıyz ewlenmeden once ılıskıye grmıoduk tabı benden sogudu uzaklastı ewlennce bende bu cıkınca ama hırs ettım doktora ggtım cerrahpsa tıp fakultesı urolojı bolumune tek seans doktor sert bırı ıdı bayan 3ay gelceksın dedı ALLAHA YALVARDIM bıran once kurtulayım buraya gelmek zorunda kalmıyım dye hftasonuda denedım basardım 3gun parmak egzersızı denedım ama mum ve aparat denemedım parmaktan penıse gectım ayna ıle bende goremıodum kapalı gozukuyordu:)sonra penısle ustte pturup deneynce penıs kayboldu yapabıldım demekkı dedım ben ble ınanamıorum allahsukurler olsun allah kmsenın basına vermesın ınsallah bole bsey... penıs kayboldugu ıcın ustune otrdgmda emın oldum grdgne snra kendım altta denedım ama penısı kendım yerlestrrek kayganlastrıcı jelde surdum tabıı..allah hepınızı kurtarsn ınsallah .. ben 1seans 3 gun parmak egzersızı ıle kurtardım. kabus gıbı 1bucuk ay dı...bende kadınlar kulubundekılerın nerdeyse bu konudakı tum yorumlarını okudum en buyuk cesaretı burdan aldım tesekkurler

kızlar, penisi almak için vajinin ağzının baya açılmasımı lazım yoksa aparattaki kadar olsa olurmu acaba sorun ordamı başlıyo benim

Canım Vajinaa ağzı durduk yere o kadar açılmaz. Ancak Penis Oraya giriş yaparken açılır. Esnek olduğu için hemen penisin Şeklini alır:16::16::16:

kızlar merhaba ;ben yenmiştim zaten ama tam değil diye şüphelerim vardı.ama dün gece mutlu sona ulaştıkkk :))) ben hep üstteyken yapabiliyodum ama dün geleneksel pozısyonda da başardık çok kolay oldu hatta eşim içime ilk kez b.şaldı hemde yumurtlama günlerim inşallahh hamile kalmışımdırr.kızlarr ben yendiysem herkes yenmıştır inanın buna erkek çocuğu gibiydim cilve filan hak getire.eşim benden daha nazlıdır düşününnnn :))) yaptığım tek şey egzersiz inat ve ısrarla egzersiz..tabi bunu tek başarmadım yenen arkadaşlar çok yardımcı oldu bilhassa cadıkedi ,athenave tabiiki berayy..aklıma gelen bunlar unuttuklarım çok fazla eminim...herkese teşekkürlerr

Çook Sevindimm Canımm. İnşallah bebek haberinidee alırızz. Bundan Sonraki Günlerinizin Tadını çıkarınn. Artık Vajnismus Yok!! Mutluluk Varrr..:46::46::46::46::46::46::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32:

5günlük evliyim arkadaşlar eşimle ilk 2 gün hiç penisini içime alamazken 3 gün başının bi kısmını alabildim biraz kan geldi
kenarları yandı tahriş oldu 4 gün denerken sızlıyor artık eşim tamamının içine girmesi gerektiğini söylüyor ben o yavaş yavaş pompalarken önde. Kaslarımı açtığımı hissediyorum a a böyle olmaz birden hepsinin girmesi gerektiğîni söylüyor doktora gidelim dedi deneyimlerinizi bana anlatırmısınız lütfen bide girerken eşim aşağıya kayıyor yani bi türlü yapamadık tam olarak vajinamın önündemi üstündeni ne Et'ler var sanırım dokununca huylanıyorum ya bu iş nasıl yapılır bi yol gösterin

BENDE TAM BILMIORUM 1,5 AYLIK EVLIYIM DAHA YENI YAPABILDIK VE BEN ANCA KENDIM YERLESTRINCE PENISI OLUYOR AMA OLDUGNDAN BLE EMIN DEILIM ACIMIOR CUNKU SMDI ODLUGUNADA INANAMIORUZ AMA USTUNE OTURUORUM PENIS TAMAMEN KAYBOLUOR ICIMDE HSSETTM BASTA AMA DHA ILERI GDINCE DUYARSZLASTI BIDE PREZ YAPTGMZDAN BILMIORUM SURTUNME GIBI GELIOR INSALLAH YAPABILIROZUDR AMA KORKUM GTI VAJINISMUSU YENDGMME INANIORM:d

ya of jinekolojiye konu actım kimse yazmamıs bielnler yardım cı olsun lütfen adetlerim çok gecikiyor vajiliyim ama vaji ağzına boşalma oluyor yaklasık 3 aydir adetim 20-25 gün gecikiyor kızlar bilgidi olan yazsın lütfen

ya kızlar bilgisiolan yokmu cumartesiden beri hiç kimse bişey yazmadı yaa

çook sevindimm canımm. Inşallah bebek haberinidee alırızz. Bundan sonraki günlerinizin tadını çıkarınn. Artık vajnismus yok!! Mutluluk varrr..:46::46::46::46::46::46::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32:

bende yaptım galıba sonunda 2kere ustte olunca kendım yerlestrıorum oyle yapıorum ıcıne grdıkten snra alta gecıorum dger turlu kıpırdıorum cıkıor 1,5 ay sonra sonunda vajınısmusu yendım para odemeden cerrahpasa tıp faultesne gttım urolojı sızde gıdın ve cem kecenın kıtabını okuyp parmak egzersızı yapın yenemeyen herkes yenıcektır parmaktan snra

Ya of jinekolojiye konu actım kimse yazmamıs bielnler yardım cı olsun lütfen adetlerim çok gecikiyor vajiliyim ama vaji ağzına boşalma oluyor yaklasık 3 aydir adetim 20-25 gün gecikiyor kızlar bilgidi olan yazsın lütfen

Canım Bunu Biz Bilemeyiz. Belki Yumurtalıklarını Üşütmüşsündür o yüzden olabilir. Bencee Bir Doktora Git derim. Ben evlenmeden önce böylee bişey başıma gelmişti adet günlerim Çok Gecikiyodu hatta 3 ay filan adet olamadığımı bilirim. Doktora Gittim Yumurtalıklarını üşütmüşsün yazdığım ilacı iç adet görürsün dedi. İlacı içtim 7 gün içindee adet gördüm. Ve bi dahada gecikmem olmadı. Zaten Evlendim evleneli Hiç Öylee sorunlarım olmadı çok şükür. Doktoraa Gitt hemen tatlımm:16::16:

biriside bana yardımcı olsunnnnnnnnn

cnm hemen 0212 414 35 26 bu numarayı arayıp sıbel dınc ten randevu al durumunu anlat sıgortalı ısen ucret odemıosun esinle gt ılk seansa hee gtmeden cem kecenın vajınısmusun ustesınden gelmek bunu oku kıtabı 100 sayfasını ıkıgunde oku sana hırs verıcektır snrada gt doktora zaman kaybetme nolur nelere yasadıgını bılıorım 1,5 ay hayatımın en zor gunlerı ıdı olmek ıstedım kendımı yetersz hssettgm ıcın

Canım Ben Hiç anestolle yapmadım. Hiçte Gerek Duymadım.Seninki tamamen psikolojik bencee. Benimde 10 gün filan yapamadığım olmuştu adet dönemimde. Amaa ondan sonraa yinee olmuştu. Demekki beyninden tam olarak silememişsin vajiyi. Öncelikle sen başardınn zaten artık korkacak bişey yok. Kendinee Güvenn. Azim et. Ve GÖr bak olacaktır. Anestoluda Kullanma artık bencee. Çünkü gerek Yok. Jel Yeterli.Sakin Ol vee Sen Bu İşi bitirmişken yeniden aynı şeyleri yaşamaya izin vermee:16::16::16:

BEN 3GUN ONCE YENDIM VAJIYI AMA KENDIM PENISI YERLESTRREK SIZCE TEKRARLRMI:s

Canım Bunu Biz Bilemeyiz. Belki Yumurtalıklarını Üşütmüşsündür o yüzden olabilir. Bencee Bir Doktora Git derim. Ben evlenmeden önce böylee bişey başıma gelmişti adet günlerim Çok Gecikiyodu hatta 3 ay filan adet olamadığımı bilirim. Doktora Gittim Yumurtalıklarını üşütmüşsün yazdığım ilacı iç adet görürsün dedi. İlacı içtim 7 gün içindee adet gördüm. Ve bi dahada gecikmem olmadı. Zaten Evlendim evleneli Hiç Öylee sorunlarım olmadı çok şükür. Doktoraa Gitt hemen tatlımm:16::16:

ya ben bekarken hep düzenliydi evlendim yine düzenliydi vajiliyken bebek sahibi olmak istiyorum o yüzden vaji ağzına boşalma oldu ondan sonra gecimeye basladı

Back
X