• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlarım, canlarım, cigerlerim, vajidaşlarım...:1:

Gördüğünüz gibi ben ne yazmışım?

"Parmak falan diyorsunuz ama yokkk yapamam" "kulak çöpünü düşününce bile kendimi kasıyorum"

Ama ne olmuşşşş?

Bu cadı inat etmiş, azmetmiş ve 4 günde yenmişşşşşşşşş:ssz:

Niye siz de yapamayasınız????????????????????????????????????????????

BEN İNANIYORUM HERKES YENECEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:34:

offf keşke senin kadar cesaretli olabilseydim ben eşle yenmeye çalışıyom ama sonuç hep hüsran ağlama :(

bence senin kafan bayag bi karısmıs en ıyısı sen jınekoloja gıt durumunu anlat. hamile bile olabılırsın yanı. hamıle olup ustune regl olan ınsanlar var cunku.

bi kaç aydır böyle oluyo vaji ağzına boşalma olduktan sonra böle oldu evt öyle olanda varda bilmiyorum ki doktora gitmekde istemiyorum çekiniyorum acıkcası hiç böle olan varmı aceba ama bütün adet belirtileri var

merhaba kızlar.nickini hatırlayamadım ama bir arkadaşım ıkınınca daha çok canının yandığını söylüyordu ben de ıkındığını sanarak kendini sıkmış olabileceğini söylemiştim.kendim denedim ıkınırken kendimi biraz sıktım ve ozaman zorlandım,ama doğru nefesle ıkındığımda sorun yoktu.yani ıkınıyoruz diye kendinizi sıkıyorsunuz bence bu yüzden acı duyuyorsunuz:26:

bi kaç aydır böyle oluyo vaji ağzına boşalma olduktan sonra böle oldu evt öyle olanda varda bilmiyorum ki doktora gitmekde istemiyorum çekiniyorum acıkcası hiç böle olan varmı aceba ama bütün adet belirtileri var

canım zaten adet belirtileri gebelik belirtilerine benziyo bide 20-25 gun gecıkmesi bence hıc normal bıseymış gibi durmuyo. o zaman en basitini yap eczaneden bi test alıp test yap yada kan testi yaptır hem kafan rahatlar , hemde suphelerın gecmıs olur.

şimdi benim de bir sorum olacak.vajiyi yendiğimden beri sürekli wcye gitme gibi bir problemle uğraşıyorum daha önce bahsetmiştim.bir de p..s in başının deydiği yere sanki bişey batıyormuşum gibi bir şikayetim vardı hala geçmek bilmedi.yarın doktora gitmek istiyorum bu idrar sorunu için ürolojiye gidicem ama ilişkide hissettiğim batma ile ilgili jinekoloğa mı yoksa yine ürolojiyle mi görünmem gerek:26:bu doktor işlerinden hiç anlamıyorum yardım lütfen:18:vajiyi yendikten sonra buna benzer sorunları yaşayan oldu mu?

şimdi benim de bir sorum olacak.vajiyi yendiğimden beri sürekli wcye gitme gibi bir problemle uğraşıyorum daha önce bahsetmiştim.bir de p..s in başının deydiği yere sanki bişey batıyormuşum gibi bir şikayetim vardı hala geçmek bilmedi.yarın doktora gitmek istiyorum bu idrar sorunu için ürolojiye gidicem ama ilişkide hissettiğim batma ile ilgili jinekoloğa mı yoksa yine ürolojiyle mi görünmem gerek:26:bu doktor işlerinden hiç anlamıyorum yardım lütfen:18:vajiyi yendikten sonra buna benzer sorunları yaşayan oldu mu?

Kuzumm Jinekoloji Doktorunaa Git ilk başta. O Bir Baksınn zaten eğer gerek görürse seni ürolojiye yönlendirir. Bencedee eğer hala geçmediysee İyi olur doktora görünmen. İnşş Bişey olmazz. Üzmee Kendini. Belki tahriş filan olmuştur.

Canım anlattıklarına göre sistit gibi duruyo...bu durum hem idrar yolları hem de üreme sistemiyle alakalı bir durum...hem de ilişki esnasında bunu yaşıyor olduğun için, sistit değilse de gene jinekologluk bir durum var demektir bence...naçizane...:28: karar senin tabi...

Evet Canım Ben Yeneli 2 Buçuk Ay Oldu. Çok Şükürr Vajinismusu Tamamen hayatımdan Çıkardımm:16::16:

cok sevindimdarısı bize bende orta parmakdan kalın bi aparatla calısıyodum araya ramazan girdiğinden beri hiç bişey yapmadımadet olursam eger devam edicem işte inşallah bu sefer olur perşembe doğum günüm 29u evlilik yıldönümüzü ikisinden briinde bu işi bitirmem lazım :)

Kuzumm Jinekoloji Doktorunaa Git ilk başta. O Bir Baksınn zaten eğer gerek görürse seni ürolojiye yönlendirir. Bencedee eğer hala geçmediysee İyi olur doktora görünmen. İnşş Bişey olmazz. Üzmee Kendini. Belki tahriş filan olmuştur.

uff jinekolog alttan bakmak isteyecek ben cıkamam kı o sandalyeye:18:üroloji bu ağrıya çözüm bulmaz mı ki:14:jinekolog için doktor araştırması yapmam gerek en azından bayan tercihim olur.neyse korkunun ecele faydası yok gidicem artık birine

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Liste güncellendi , listede adı olmayan, egzersizi güncellenmeyen lütfen söylesin bu ara takip edemedim kızlar özür :(

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]Tahminen 4cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 7 GELİNİ BELLİ AMA 3'ü TAM FARKINDA DEĞİL :D...
Arkadaşlar ilk 4 listesindeki gelinler artık bana onay versinler vajinismusu yendikleri tarihi ekleyeyim lütfen :64:

2 gelinimiz art arda geldi svd85 ve lenorecuervo ikinizi de kutluyorum :64::64::64::64::64::64::64:

Halay çekmek isteyenler 64 sayısının önüne ve arkasına iki nokta (:) ekleyin :34:
canım benide ekle listeye yendimm 9 kasım da :64: :64: :64: :64:

Son düzenleme:
cok sevindimdarısı bize bende orta parmakdan kalın bi aparatla calısıyodum araya ramazan girdiğinden beri hiç bişey yapmadımadet olursam eger devam edicem işte inşallah bu sefer olur perşembe doğum günüm 29u evlilik yıldönümüzü ikisinden briinde bu işi bitirmem lazım :)

Çok Güzel Önünü Hedef Koyarak Bu İşi daha da kolaylaştırırsın. Benimdee Çünkü Önümdee Bir hedefim vardı. O Tarih gelmedenn Yenmiştim Vajinismusu. Tabi ki Bol Bol Egzersiz yaparakk:16::16:

Back
X