• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:1::1::1::1:Ayyy Hadi bakalımm İnşş Canımm. Hayalinin gerçek olmasını bendee çok isterimm. O zaman napıyosun Regl Bittikten hemen sonraa Pamuk eller Vajiyee:1::1: Bol Bol egzersiz yapıyosunn. Başkaa şekildee vajinismusu Yenmenn Çok zorr:19:

aynen biter bitmez yapıcam baya gelmiştim ama tekrar basa sarcam ama sanırım cabuk gecerim tabi inşallah çünkü o aşamaları daha önce yaptıgım için inşallah evlilik yıldönümüzde eşime güzel hediye vermilş olurum yetişmez ama çünkü 29'u evlilik yıldönümümüz az zaman gibi gözüküyo ama inşallah hırs edersem yenerim dua edin kızlarr

kızlar ben napıyım ya nerde takılıyorum lütfen yardım edin. 10cm aldım penis denemesindeyim, ucunu zorlaya zorlaya aldım ki ben ucunu alırsam gerisi gelir diyodum rahattım ama gerisi bi türlü olmuyo

Tatlım egzersizleree devam etmen lazımm. Yılmadan Usanmandan. Eşinee egzersiz yaptırıyo musun bakalımm ?? Mutlakaa yaptır. Onun Faydasını Göreceksin. Penis denemesindee üst pozisyondaa denemeni öneriyorum. Yüzün Eşinee Dönük olsun. Bolcaa Jel sürr hem kendinee hem eşinee. Kaysınn Gitsin diyee. Penisi Vajinana Yerleştir. Ve Yavaş nefes alıp vere vere oturmaya başla canının yandığı yerdee durr beklee çekme kendini geriyee bir kaç saniyee beklee yanması gidicektir. Sonraa devam et oturmaya baktın yinemi ağrınn var dur beklee yinee ağrın geçene kadar geçtimi tekrar devam et. Sonraa Bir bakıcaksınn hepsii cupppppppp diye girivermiş. Yani demem oki canının yandığı yerde pes edip geri çekme kendini beklee o andaa içindee. zaten bir kaç saniye içindee geçicek o. Bu şekilde yaparsann Kolaykıklaa olur. Bide kafana koyman lazımm ben bunu yapıcam diyee anlaştık mı ??:16::16:

aynen biter bitmez yapıcam baya gelmiştim ama tekrar basa sarcam ama sanırım cabuk gecerim tabi inşallah çünkü o aşamaları daha önce yaptıgım için inşallah evlilik yıldönümüzde eşime güzel hediye vermilş olurum yetişmez ama çünkü 29'u evlilik yıldönümümüz az zaman gibi gözüküyo ama inşallah hırs edersem yenerim dua edin kızlarr

Oooo Canım sen istedikten sonraa yaparsınn. Önemli olan istemen daha 29 Kasım'a var hemm. O süree gelenee kadar egzersiz yaparsın. Bu arada eşinee de egzersiz yaptırr. Onun baya bir yararı olacaktır sanaa.

eşine egzersiz derken anlamadım ama

Yani Canım Şimdi sen neyle egzersiz yapıyosunn ?? Parmak egzersizimi Yoksaa Aparatlaa egzersizmi ?? Parmakla Yapıyosann eşin parmaklarını soksun vajinanaa. O şekilde eşin egzersiz yapsınn. Eğer aparatla yapıyosann aparatını eşine ver yine o soksun git gel yapsın. Bu Senin eşinee karşı güvenini getirecek vee sendee eşinle ilişkiye girmek isticeksin tatlımm:16::16::16: Ama Öylee tek seferdee değil devamlı olarak eşinee yaptırman lazım.. Gerçekten çok yararını göreceksin..

Yani Canım Şimdi sen neyle egzersiz yapıyosunn ?? Parmak egzersizimi Yoksaa Aparatlaa egzersizmi ?? Parmakla Yapıyosann eşin parmaklarını soksun vajinanaa. O şekilde eşin egzersiz yapsınn. Eğer aparatla yapıyosann aparatını eşine ver yine o soksun git gel yapsın. Bu Senin eşinee karşı güvenini getirecek vee sendee eşinle ilişkiye girmek isticeksin tatlımm:16::16::16: Ama Öylee tek seferdee değil devamlı olarak eşinee yaptırman lazım.. Gerçekten çok yararını göreceksin..

anladım ben aparatla yapıyorum dediğin haklı inşallah kabul eder birlikte yaparız eder heralde yaa

:43: aparat sıralamasını yaparmısın bana peki beRayy ?

Canım İlk başta 1 tane Kulak Çöpüyle İşe Başlıyosun. Sonra 2-3 tane Kulak çöpüyle devam ediyosun. Sonra Kulak Çöpüne Alıştıktan sonra Parmak egzersizi Yapabilirsin.(Ben parmak egzersizi yapmıştım) Ve Aparatlarla Egzersiz var. Aparat derken mesela rimele peçetee sarıyosun streç filmle sabitleştiriyosun. Jel sürerek o şekildee egzersiz yapıyosun. Ama parmakta ilk başta serçe parmak sonra işaret parmak sonra orta parmak sırayla gidiyo. Ondan sonra İki parmağa geçiyoruz yani işaret parmakla orta parmağı aynı anda sokuyoruzz. Daha sonraa 3 parmağa geçiyoruz bunlarda işaret,orta ve yüzük parmak oluyo. Egzersiz Aşamaları bunlardan oluşuyo tatlımm:16::16:

Canım İlk başta 1 tane Kulak Çöpüyle İşe Başlıyosun. Sonra 2-3 tane Kulak çöpüyle devam ediyosun. Sonra Kulak Çöpüne Alıştıktan sonra Parmak egzersizi Yapabilirsin.(Ben parmak egzersizi yapmıştım) Ve Aparatlarla Egzersiz var. Aparat derken mesela rimele peçetee sarıyosun streç filmle sabitleştiriyosun. Jel sürerek o şekildee egzersiz yapıyosun. Ama parmakta ilk başta serçe parmak sonra işaret parmak sonra orta parmak sırayla gidiyo. Ondan sonra İki parmağa geçiyoruz yani işaret parmakla orta parmağı aynı anda sokuyoruzz. Daha sonraa 3 parmağa geçiyoruz bunlarda işaret,orta ve yüzük parmak oluyo. Egzersiz Aşamaları bunlardan oluşuyo tatlımm:16::16:

Çok teşekkür ederim canım bugün olmasada yarın deneyeceğim kulak çöpüyle , sen hangi aşamadasın peki?

Harika çok sevindim darısı bizlerin başına ... Bişey daha soracağım ne kadar sürede yendin peki ?

2 Buçuk ay Vajinismus Derdini çektim ben. Ağustostu heraldee egzersizleree başlamıştım. EYLÜL'ün 5 'İndede Yenmiştimm. Yani 1 ay 1 buçuk ay filan egzersiz yaptımm. Amaa Tabi ki bu herkeste aynı olacak diyee bişe yok. Belki sen daha erken yenersin. 4 günde vajinismusu yenenler var yani..:16::16:

2 Buçuk ay Vajinismus Derdini çektim ben. Ağustostu heraldee egzersizleree başlamıştım. EYLÜL'ün 5 'İndede Yenmiştimm. Yani 1 ay 1 buçuk ay filan egzersiz yaptımm. Amaa Tabi ki bu herkeste aynı olacak diyee bişe yok. Belki sen daha erken yenersin. 4 günde vajinismusu yenenler var yani..:16::16:

Evet okuyorum vala imreniyorum onlara

kızlar birşey sormak istiyorum 2parmak kaç cm kaç cm alında eşle denemek gerekiyor?

cnm hemen 0212 414 35 26 bu numarayı arayıp sıbel dınc ten randevu al durumunu anlat sıgortalı ısen ucret odemıosun esinle gt ılk seansa hee gtmeden cem kecenın vajınısmusun ustesınden gelmek bunu oku kıtabı 100 sayfasını ıkıgunde oku sana hırs verıcektır snrada gt doktora zaman kaybetme nolur nelere yasadıgını bılıorım 1,5 ay hayatımın en zor gunlerı ıdı olmek ıstedım kendımı yetersz hssettgm ıcın

ama ben istanbulda oturmuyorum ki bulunduğum ildede yok vajinusmusla ilgilenen

Back
X