• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben halen hiçbirşey yapamayanlardanım var mı acaba benim gibisi sadece jel aldım oda parmak aparat için değil belki eş denemesiyle olur ama halen o deliğide görebilmiş değilim o kadar ıkınıp bakmama rağmen önceki sorumda sordum ama cvp alamadım popo deliği bir boşluk sonra popoya doğru en dip yer mi

Canım Nasıl İlerlemiyor. Mümkün değil bu. Yanlış Yöne Doğru İttiriyosann girmez tabiki. Biraz Popoya doğru ittireceksin. Ucu Giriyosaa Devamıdaa gelir. Sen kendine güvenmediğin için vee olmuyacağına Kendini kaptırdığın için böyle oluyo. Yapmak zorundasın başka bir seçeneğin varmı sencee ?? Yılmadan Usanmadann yap. Ayır bacaklarını sonuna kadar yarı oturur şekildee aç vajini ıkınnnnn iyicee bolcaa jell sür işaret parmağınaa deliğin oraya doğru ittir bakalım bak nasıl girecekk. Kendinii sıkmaaa lütfenn..

biliyorum başka şansım yok çok istiyorum yapmayı ama yapamıyorum.et parçası görünüyo içerde onun hemen alt kısmına doğru ilerlemem gerekiyor herhalde öylemi?

altheacim gecmis olsun canim insallah ilac fayda saglar

teşekkür ederim canım çok sağol.vajiden kurtuldum derken bir de bu idrar sorunu ve ilişkide acı cabası çıktı:(doktor fobimi de bir türlü aşamıyorum:( unutmadan bu akşam senden güzel haberler bekliyorum kır artık şu şeytanın bacağını:34:

bu gibi durumlarda ilişkiye 10 15 gün ara verilmeli diyor doktorlar. ve daha sonrasında ilişkiye girerken kayganlaştırıcı kullanmak gerektiğini söylüyorlar uzmanlara soru sorabileceğimiz bir sürü site var ve hemen de cevap yazıyor doktorlar. istersen oralardan da rahatlıkla anlatabilirsin sorununu, farklı uzmanları dinlemekte fayda var
geçmiş olsun..

ilgin için teşekkür ederim çok sağol:16: jinekologa gidebilsem herşeyi söyleyecek de doktor fobim var bunu nasıl aşarım bilmiyorum.kayganlaştırıcı veya ultrason jeli kullanıyorum zaten.5 gün ilaç tedavisi var ve ilişki yasak.bu konu için o dediğin sitelere ulaşmak için nasıl bir aratma yapayım link versen olmaz herhalde

ben halen hiçbirşey yapamayanlardanım var mı acaba benim gibisi sadece jel aldım oda parmak aparat için değil belki eş denemesiyle olur ama halen o deliğide görebilmiş değilim o kadar ıkınıp bakmama rağmen önceki sorumda sordum ama cvp alamadım popo deliği bir boşluk sonra popoya doğru en dip yer mi

ıkındığın zaman bir yandan da elinle dudakları açtır idrar çıkış deliğinin hemen altında.iç dudakların içinde et parçası gibi bişeyler var orda.şimdi daha nasıl anlatayım bilemedim netten fotoğrafları incelersen yerini bulman biraz daha kolaylaşır sanırım.:26:

ben artık kafayı yemek üzereyim ya.parmak ve aparatla egzersiz yaptım ucu giriyor ama ilerleyemiyorum.artık içimden eş denemeside yapmak gelmiyor.kendime çok kızıyorum herkesin yaptığı bu kadar basit bir şeyi nasıl böyle bir saplantıya çevirdim:(her gün başım ağırıyo tansiyonum çıkıyor çok mutsuzum ben :(( napıcam nereye kadar böyle gidecek bitsin bu kabus artık

öncelikle bir sakin ol bakalım.ucu girip devamı gitmiyorsa yönünü ayarlayamıyorsundur.poponun altına yastık koyup ,biraz eğimli yani popoya doğru yönlendirirsen aparatını olup gider.bir de bu şekilde dene istersen

biliyorum başka şansım yok çok istiyorum yapmayı ama yapamıyorum.et parçası görünüyo içerde onun hemen alt kısmına doğru ilerlemem gerekiyor herhalde öylemi?

Evet Canım aynen Öylee zaten parmağınn doğru yönü kendiliğinden buluyo. Boşluk nerdeysee oraya doğru gidiyo zatenn..

öncelikle bir sakin ol bakalım.ucu girip devamı gitmiyorsa yönünü ayarlayamıyorsundur.poponun altına yastık koyup ,biraz eğimli yani popoya doğru yönlendirirsen aparatını olup gider.bir de bu şekilde dene istersen

yastık koyup denedim ama ilerleyemedim korkudan herhalde zorlayamıyorum hızla ittirsem bi zararı olurmuki?

Evet Canım aynen Öylee zaten parmağınn doğru yönü kendiliğinden buluyo. Boşluk nerdeysee oraya doğru gidiyo zatenn..

doğru yönü bulamıyorum ama burdan okuduğum gibi popoya doğru ilerlemeye çalışıyorum ama olmuyor.sanki ordan sonrası yok gibi kalıyor orda.aklım almıyor bir türlü ya yapanlar nasıl yapıyorda ben yapamıyorum.bitirdi artık bunun stresi beni ya

yastık koyup denedim ama ilerleyemedim korkudan herhalde zorlayamıyorum hızla ittirsem bi zararı olurmuki?

parmağın ya da aparatın dik olmayacak biraz popo yönünde eğim vermelisin.hızla itersen zorlarsın tahriş olursun ve canın yanar.ileri geri ileri geri yavaş yavaş hareket ettirerek ilerlemeyi dene hafif bir yanma olabilir ozaman çıkartma bekle derin nefes al ver geçtiğinde ıkın ve nefesini verirken aparatı ya da parmağını ilerlet.kendini sıkmazsan canın acımaz.

Son düzenleme:
ilgin için teşekkür ederim çok sağol:16: jinekologa gidebilsem herşeyi söyleyecek de doktor fobim var bunu nasıl aşarım bilmiyorum.kayganlaştırıcı veya ultrason jeli kullanıyorum zaten.5 gün ilaç tedavisi var ve ilişki yasak.bu konu için o dediğin sitelere ulaşmak için nasıl bir aratma yapayım link versen olmaz herhalde

ben bir doktora yazdım hemen cevapladı o sitede bir sürü kadın doğum uzmanı var :) yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :) orda rahatlıkla her türlü sorununu açıkça yazabilirsin link veriyorum :

Hemen Salk >>Trkiye'nin Salk Portal

bu doktor vajinismuscu :)) rahatlıkla sorabilirsin..

Son düzenleme:
doğru yönü bulamıyorum ama burdan okuduğum gibi popoya doğru ilerlemeye çalışıyorum ama olmuyor.sanki ordan sonrası yok gibi kalıyor orda.aklım almıyor bir türlü ya yapanlar nasıl yapıyorda ben yapamıyorum.bitirdi artık bunun stresi beni ya

Canım sana öyle geliyorr nasıl devamı yok. Elbette devamı var. Sen Böyle düşünürsen Olmazz. Önceliklee egzersiz yapmayı kafana koyacaksın. Hayır ben yapamıyorum diyee bişey yok.. Yanlış Yöndür bu yüzden ilerlemiyodur. Yanlış pozisyondanda kaynaklanabilir. Tekrar Tekrar denemen lazım. Doğru Yönü bulman lazım. Vazgeçmek yok çünkü. Vazgeçersen kaybedersin..

ben bir doktora yazdım hemen cevapladı o sitede bir sürü kadın doğum uzmanı var üye ol ve sorunu sor :) yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :) orda rahatlıkla her türlü sorununu açıkça yazabilirsin link veriyorum :

Hemen Salk >>Trkiye'nin Salk Portal

bu doktor vajinismuscu :)) rahatlıkla sorabilirsin..

tekrar teşekkür ederim.vajiden kurtuldum diye sevinirken bir de bunlarla uğraşıyorum.inşallah yara ya da yırtık yoktur:18:

tekrar teşekkür ederim.vajiden kurtuldum diye sevinirken bir de bunlarla uğraşıyorum.inşallah yara ya da yırtık yoktur:18:

Yırtık olsa bile sanırım sorun değil 2 hafta ilişki yasak daha sonrasında düzeliyor bir arkadaşımda vardı bu sorun doktora gitmişti. yinede sen bir uzmana danış tabi..
Tekrar geçmiş olsun.. Gelişmeleri bildirirsin :)

parmağın ya da aparatın dik olmayacak biraz popo yönünde eğim vermelisin.hızla itersen zorlarsın tahriş olursun ve canın yanar.ileri geri ileri geri yavaş yavaş hareket ettirerek ilerlemeyi dene hafif bir yanma olabilir ozaman çıkartma bekle derin nefes al ver geçtiğinde ıkın ve nefesini verirken aparatı ya da parmağını ilerlet.kendini sıkmazsan canın acımaz.

aynen böyle yapmaya çalışıyorum çok okudum egzersiz yorumlarını ama işte demek bir yerde hata yapıyorum farkında olmadan kasıyorum belki bilmiyorum denicem tekrar

Kuzumm Çook Geçmiş Olsunn. Korkmaa Lütfen İnşallah düşündüğün gibi bişey yoktur. İlaç İyi gelir İnş.Bunlardaa Geçicektirr. ilaç ne zaman biterr pekii ??

Canım sana öyle geliyorr nasıl devamı yok. Elbette devamı var. Sen Böyle düşünürsen Olmazz. Önceliklee egzersiz yapmayı kafana koyacaksın. Hayır ben yapamıyorum diyee bişey yok.. Yanlış Yöndür bu yüzden ilerlemiyodur. Yanlış pozisyondanda kaynaklanabilir. Tekrar Tekrar denemen lazım. Doğru Yönü bulman lazım. Vazgeçmek yok çünkü. Vazgeçersen kaybedersin..

o yönü bir bulsam yarı yarıya çözmüş olucam inşallah.iilerleyemeyince topluyorum ben her şeyi bırakıyorum yapamadıkca daha çok moralim bozuluyor çünkü.ama haklısın vazgeçme şansım yok üstüne gitmem lazım sağlığımdan oluyorum bu hastalık yüzünden

Kuzumm Çook Geçmiş Olsunn. Korkmaa Lütfen İnşallah düşündüğün gibi bişey yoktur. İlaç İyi gelir İnş.Bunlardaa Geçicektirr. ilaç ne zaman biterr pekii ??

çok sağol berayım:16:ilaca daha bu sabah başladım wc sorunum çözülecek gibi eskisi kadar sık wcye koşmuyorum.5 gün antibiyotik tedavisi yanında bir ilaç daha var. yırtık olsaydı 12 gün ilşkiye ara verdiğimiz oldu ozaman da geçerdi ama geçmedi:(

çok sağol berayım:16:ilaca daha bu sabah başladım wc sorunum çözülecek gibi eskisi kadar sık wcye koşmuyorum.5 gün antibiyotik tedavisi yanında bir ilaç daha var. yırtık olsaydı 12 gün ilşkiye ara verdiğimiz oldu ozaman da geçerdi ama geçmedi:(

O zaman Yırtık Yoktur Belki Kuzumm. Kötü Şeyler Düşünme bak ilaç etkisini göstermeyede başlamış. Düzelecek İnş. Antibiyotik İyi Gelir bencedee. İlaçlarını aksatmaa. Canınıda sıkmaa biliyosun Bizim Yaşadığımız herşey Birazdaa Psikolojik..

Kızlarr size bişi sorcam yenen arkadaşlar ben 9 kasımda yendim ama eşimin yanında olmadıgım için bi 9 kasımda ilişki oldu bide daha dün gece ama ben yine normal pozisyonda alamadım ben üstteyken içime aldım p...... Tabi kayganlaştırıcıyla çünkü ikinci denememizdi kaygılarım vardı olackmı olmucakmı die aklım bunda oldugu için kendimi veremedim sulanma olmadı bende bu yüzden kayganlaştırıcı kullandım sizce düzelirmi ne zaman normal pozisyonda ilişkiye giirebilicem atlatanlar siz ne kadar sonra normal ilişki yaşayabildiniz bana bilgi verin?

Back
X