- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #128.881
tamam iste orasi öyle görünüyor iyice ikin parmagini yerlestir nefes ver yine ikin kayip gidiyor
normal yani öyle görünmesi iyi o zaman sorun yok denicem bugün zaten tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam iste orasi öyle görünüyor iyice ikin parmagini yerlestir nefes ver yine ikin kayip gidiyor
o et parçasını biraz elinle açtır.eğer orası açık olmasa adet görmezdin o konuda için rahat olsun ama vajina yapısı hakkında bilgiiyi anca jinekologtan alabilirsin için rahat etsin istiyorsan gitmeye çalış.
aslında bu söylediklerin vajinin yan etkisi:)yapmamak için bahanelerde üstümüze yokinşallah canım sen de tüm yenenler gibi yenersin, sen zaten baya ileridesin egzersizde.son bi vuruş kalmış vajiyi yenmene canım.sana tavsiyem mesela 8 cm desin ya hemen onunla başlama aşama aşama ilerlemeye çalış,küçükten büyüğe doğru git, o zaman direk 8 cm almak daha kolay olur.her egzersize bu şekilde başlarsan daha kolay ilerlersin.dualarım sizlerle...
yok içim rahatladı şimdi ben kendim aşmak istiyorum jinekolog son çare artık benim için.gitmek istemiorum doktora gitsemde muayene olmaktan korkarım o yüzden kendim başarıcam inşallah.
ben bişey sorcam eş denemesinde önce emla sürüp sonra ultrasyon jelide sürsem üstüne acaba bir zararı olur mu hem uyuşsun hemde kayganlaşsınki zor olmasın diye birde su bazlı dediğiniz jel ultrasyon jeli demi beyaz bir şişede bende aldımda aynı şeydir umarım.Sizleri seviyorum vajidaşlarım:)
canım anestezik kremleri mümkünse kullanmaman daha iyi tabi ama illaki kullanacaksan bence ansetol pomad kullan.emla çok fazla yakıyor ve etkılı bir krem.anestol hem daha ucuz hem emla kadar yakmıyor.ama eşin prezervatif kullansın yoksa o da uyuşur ve geç boşalırprezervatifin üsütüne biraz anestol sürüp onun üstüne o bahsettiğin ultrason jelini sürebilirsin,ayrıca anestolden çok minik bir parça vajina girişine de sürebilirsin.birkaç sanıye bir yanman olacak ama sonra gecıyor.
althea süpersin sen biliyo musun.
resim eklendi mi bilmiyorum ama benim dedigim pozisyon, alt sagdan ücüncü pozisyon,kadin karin üstü yatiyor. erkek üstünde. ben sadece böyleyken rahat ediyorum ve hani zevk alma durumu oluyor, onu görmemekten kaynakli mi bilmiyorum tabi. ama böyle hic girmeyi denememisti yarin bide böyle denicez
rica ederim.bir de pozisyon olarak sırtın eşine dönük üstte dene belin öne doğru hafif eğik olsun bir elinle de sen yönlendir.ben bu pozisyonu kesinlikle yapamam derdim ama bu şekilde yendim birçok arkadaşım gibi.bu şekilde denemeni de tavsiye ederim.en kısa sürede kurtulursun inşallahtamam canım ilgin için teşekkürler deneyim bunlarıda
rica ederim.bir de pozisyon olarak sırtın eşine dönük üstte dene belin öne doğru hafif eğik olsun bir elinle de sen yönlendir.ben bu pozisyonu kesinlikle yapamam derdim ama bu şekilde yendim birçok arkadaşım gibi.bu şekilde denemeni de tavsiye ederim.en kısa sürede kurtulursun inşallah
Sakın tuhaf tuhaf jelleri kulanma internette bir sürü marka var satılan cinsel ilişkide kayganlaştırmak için, ultrason jeli bile iyi değil bence.. bu jellerin açıklamalarını oku hiçbir yan etkisi yok ve kokusu çok güzel :)) ben kullandım markası wet bi siteden aldık. arkadaşım önermişti. ürünün açıklamasında yenebilir yalanabilir bile yazıyor o kadar iyi yani :)))[/QUO
medikalden aldım ama markasını hatırlamıyom fark ediyo mu ki ultrasyon jelinin zararı var mı diye bende sordum ama arkadaşlar zaten doktorlarda onu kullanıyo dedi ama vajinayada doktor onu sürüyo mu acaba hiç böyle muayene olmadığım için bilmiyorum ama buraya bakıncada hemen herkes ultrasyon jeli kullanıyo
bu pozisyonda bir defa denedim ama galiba korkudan alamadım ve jel falan sürmemiştim ondanda olabilir peki bu pozisyonda ayaklarımız üstündemi duruyoruz yoksa dizlerimizide yere koyuyoruz ben dizlerimide yere koymuştum bi fark var mı acaba
Sakın tuhaf tuhaf jelleri kulanma internette bir sürü marka var satılan cinsel ilişkide kayganlaştırmak için, ultrason jeli bile iyi değil bence.. bu jellerin açıklamalarını oku hiçbir yan etkisi yok ve kokusu çok güzel :)) ben kullandım markası wet bi siteden aldık. arkadaşım önermişti. ürünün açıklamasında yenebilir yalanabilir bile yazıyor o kadar iyi yani :)))[/QUO
medikalden aldım ama markasını hatırlamıyom fark ediyo mu ki ultrasyon jelinin zararı var mı diye bende sordum ama arkadaşlar zaten doktorlarda onu kullanıyo dedi ama vajinayada doktor onu sürüyo mu acaba hiç böyle muayene olmadığım için bilmiyorum ama buraya bakıncada hemen herkes ultrasyon jeli kullanıyo
bende doktora gittim ama ultrason jelini o bölgeye sürmedi hiç açıkçası bilmiyorum ultrason jeli işe yarar mı yada zararı varmıdır.. benim kullndığım en azından kokusu falan daha cazip :)) duygusal manada iyi etkisi oluyor kokunun :)) dur senin için bulayım aldığım siteyi banada arkadaşım önermişti, o da kullanmış
bu pozisyonda bir defa denedim ama galiba korkudan alamadım ve jel falan sürmemiştim ondanda olabilir peki bu pozisyonda ayaklarımız üstündemi duruyoruz yoksa dizlerimizide yere koyuyoruz ben dizlerimide yere koymuştum bi fark var mı acaba
su bazlı jel kullanıyoruz canım.ben de ultrason jeli kullanıyorum.hamilelik düşünmüyorsan su bazlı jellerin hiç bir zararı yok diye biliyorum.
aynı soruyu bende soruyorum althea sen bana önerdin bunu ama pozisyonumu tam yapamıyorum bilemiyorum vajiyede denk getiremiyorum
jel sürersen hem tahriş olmazsın hem kayar gider.ben dizlerimi yere koyarak yapıyorum biraz da belimi önde doğru eğip tek elimden kuvvet elıyorum diğer elimle de p..si kontol ediyorum.yönü bulduktan sonra ayaklarımı açtırarak yavaş yavaş oturuyorum.ayaklarınının üstünde de yapan vardı galiba ama ben kendimi sıktım ve yön konusunda zorlanmıştım.sen nasıl rahat edeceksen onu dene.ama sırtın eşine dönük olsun.
tamam canım misafir gelmezse bu akşam bir deneyeyim inş yarın kurtulmuş olarak gelirim
evet orası bide cok geniş önemli olan azcık girmesi gerisi çok kolay ama işte ilişki sırasında aynı seyleri düşünemiyoruz gaz verin bana bitiriyim 29una kadar yaa![]()