• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim canım inşallah birilerine faydası olur.çünkü herkes birşey soruyor haklı olarak ama kafalar karışıyor jel miydi krem miydi diye,umarım açıklayıcı olmuştur:16:

bu topiğe gelen arkadaşların hepsi bende dahil olmak uzere hepımız cok acelecıyız. boyle bı sayfa gorunce hemen uye oluyor ve hıc gecmısı okumadan dırek sorunumuzu anlatmaya başlıyoruz. aslında sayfaları tek tek dıkkatlı okursak butun sorularımızın cevabının oldugunu gorecegiz ama tembellik yapıyoruz işte :9::9:

bu topiğe gelen arkadaşların hepsi bende dahil olmak uzere hepımız cok acelecıyız. boyle bı sayfa gorunce hemen uye oluyor ve hıc gecmısı okumadan dırek sorunumuzu anlatmaya başlıyoruz. aslında sayfaları tek tek dıkkatlı okursak butun sorularımızın cevabının oldugunu gorecegiz ama tembellik yapıyoruz işte :9::9:

herkes haklı olarak okadar bunalmış ki bu vajiden bir an önce kurtulmak istiyor ve belki 1 sayfa önce cevaplanmış sorunun aynısını soruyor.aman yeter ki egzersizciler pes etmesin sorulara elbet biri cevap verir.ama geçmişi okumakta da fayda var.

herkes haklı olarak okadar bunalmış ki bu vajiden bir an önce kurtulmak istiyor ve belki 1 sayfa önce cevaplanmış sorunun aynısını soruyor.aman yeter ki egzersizciler pes etmesin sorulara elbet biri cevap verir.ama geçmişi okumakta da fayda var.

aynen canım insan kurtulmak ıstedıgı ıcın boyle bı sayfa ve kendısı gıbı bı cok kişi oldugunu gorunce hemen sorularını ard arda sıralıyor. ayrıca bende vajiyi yendıkten sonra gecmişi tek tek okudum vakıt buldukca ve okudugum her sayfada yenı yenı seyler ogrendıgıme de ınanıyorum :)

yine olmadı ya yine hüsran yine gözyaşı çok bunaldım artık :((( doktora gitmeye karar verdim başka yolu yok sanırım:((

üzülme canım olacak elbet.bir iki defa olmadı diye bukadar üzme kendini.doktora git gitmesine de o da aynı şeyleri yaptıracak.sorunun çözümü sen de kendine güven,acıyı sil aklından.

üzülme canım olacak elbet.bir iki defa olmadı diye bukadar üzme kendini.doktora git gitmesine de o da aynı şeyleri yaptıracak.sorunun çözümü sen de kendine güven,acıyı sil aklından.

fiziksel bir sorun olduğuna inanmaya başladım.inceliyorum kapalı görünüyor belki doktor bir sorun yok derse kafamdan atarım bunu ancak.doktor fikri beni korkutsada gitmem gerek:((

fiziksel bir sorun olduğuna inanmaya başladım.inceliyorum kapalı görünüyor belki doktor bir sorun yok derse kafamdan atarım bunu ancak.doktor fikri beni korkutsada gitmem gerek:((

kapalı olsaydı adet göremezdin.mutlaka açıktır ama yapı olarak pek çok çeşit var doktora gidersen için rahat edecek,durumunu belirttiğinde seni çok zorlamazlar sanırım.bu kabus bitince herşey çok güzel olacak birazcık daha sabır

Kızlar selam ben bügun katıldım aranıza 6 aylık evlıyım evlendıkden 10 gün kadar sonra birlikde olabildik. Ama şuan hala kasılmalarım devam edıyor.bunun adı vajınusmusmu bılemıyorum. Bacaklarımı acamıyorum ve kendımı kazıyorum bu nedenle canım yanıyor ve gerı cekıyorum. Anlıyacagınız kasılma olayını cozemedım bu durumda olan arkadaşlar varsa yardım rıca edıyorum. Bunu nasıl atlata bılırım. Sımdıden tesekkurler. ıyı aksamlar.

Kızlar selam ben bügun katıldım aranıza 6 aylık evlıyım evlendıkden 10 gün kadar sonra birlikde olabildik. Ama şuan hala kasılmalarım devam edıyor.bunun adı vajınusmusmu bılemıyorum. Bacaklarımı acamıyorum ve kendımı kazıyorum bu nedenle canım yanıyor ve gerı cekıyorum. Anlıyacagınız kasılma olayını cozemedım bu durumda olan arkadaşlar varsa yardım rıca edıyorum. Bunu nasıl atlata bılırım. Sımdıden tesekkurler. ıyı aksamlar.

Aslında çok kısa bir sürede birlikte olabilmişsin, bu iyi bir aşama. O yüzden tam olarak vajinismus olduğunu söylemek zor gibi :)

Ben de hala kendimi kasıyorum aynı şeyi ben de merak ediyorum :)

kapalı olsaydı adet göremezdin.mutlaka açıktır ama yapı olarak pek çok çeşit var doktora gidersen için rahat edecek,durumunu belirttiğinde seni çok zorlamazlar sanırım.bu kabus bitince herşey çok güzel olacak birazcık daha sabır

çok sağol desteğin güven veriyor.evet çok çeşitli yapılar varmış bilmiyorum ya bir şeyler yapmam lazım .yarın yine denicem vazgeçmicem ertelemek çözüm değil çok zaman kaybetttim.

çok sağol desteğin güven veriyor.evet çok çeşitli yapılar varmış bilmiyorum ya bir şeyler yapmam lazım .yarın yine denicem vazgeçmicem ertelemek çözüm değil çok zaman kaybetttim.

Canım gerçekten doktorun "fiziksel bir problemin yok" demesi etkili oluyor. O yüzden mutlaka bir doktora görün. Çok kısa bir muayene zaten:34:

Hazal 34 allah hayırlı uzun ömürler versin..

Vajiyi yenen arkadaşlar sizide tebrik ederimmm:64::64::64::64::64::64::64::&4::64::64::64::64:

Darısı tüm yenecek olan arkadaşların başına!!!! çünkü hepiniz birgün yeneceksiniz inşaallahh :64:

Canım gerçekten doktorun "fiziksel bir problemin yok" demesi etkili oluyor. O yüzden mutlaka bir doktora görün. Çok kısa bir muayene zaten:34:

aynen fiziksel bir problemin yok diye doktordan duymam lazım yoksa kendi kendime fiziksel teşhisler koyup duruyorum.belki çok saçma ama yapamadıkca beynim bana oyunlar oynuyo resmen.doktora nasıl gidip durumumu anlatıcam nasıl muayene olucam onuda bilmiyorum ama gitmem şart malesef

Cadıkediii sanada çok çok geçmiş olsun....en kısa zamanda tamamen düzelirsin inşallah..

İnşallah canım ya... Kocam evde yok... 4 gündür... Annem yeğenlerime bakıyor ona gidemiyorum çocuklara bulaşmasın diye... Ablam şehir dışında... Tek başıma kendime bakmaya çalışıyorum :43::2::2::2:

İnşallah canım ya... Kocam evde yok... 4 gündür... Annem yeğenlerime bakıyor ona gidemiyorum çocuklara bulaşmasın diye... Ablam şehir dışında... Tek başıma kendime bakmaya çalışıyorum :43::2::2::2:

çok geçmiş olsun canım ya.gripsin sanırım sıcak şeyler iç bol bol.bide vıcks sürüp yatıp terlettinmi kendini daha çabuk toparlıyor vücut.sen bize lazımsın dikkat et kendine ;)

arkadaşlar izne gidiyoruz memlekete 1 aylıgına orda internet yok giremem büyük ihtimal sizleride çok merak edicem ama gelince takip edderim hadi bakalım 1 aya kadar herkes yensinnnn :):):) daha sonra listeyi takip ederim canlarım özlücem sizleri bb

canımm çok dikkat et kendinee...bol bol varsa yada temin edebileceksen ıhlamur tüket...

Back
X