• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben geldiiiiiiiiiiiim misafir abimin dugunu anca evime ve kendimr geldim kizlar hala gelin olmadim amaaaa:(( ya ama cok yogundum inanin 15 gundur evde yokum zaten ondan onceki 15 de misafir falan kendimi unutmustum artik egzersizlerimde hic sorum yok 12 cmlik maketimle aramiz iyi ama es denemesi yapmadik hala neyse iste boyle artik bu ise bi son vermeye geldi sira bana geldi offf nasilda uzadi yaa neyse kizlar eski kizlar yok pek ne kadar cokyeni kiz gelmis hosgelmisler de ne.kadar uzucu bu kadar cok kisi bu sorunla ugrasio rabbim yardim et herkese althea cileklim facar kizlar aldim msj larinizi cok saolun;) yaa bse duydum zeale gitmis bakin buna uzuldum gercekten bence buyuk kayip neyse herkese merhaba ben geldim ;) kimler yendi acaba yaa;)

Oooo Canım Hoşgeldinn sonunda geldin ya. Valahi artık bir ara gelmiceksin sandım. Neyseki burdasın artık:16::16:

İnş Bir Kaç Güne Bitirceksin sende bu iş.Zaten artık evindesin de. Rahat rahat yapabilirsiniz. İnş en kısaa zamandaa Gelin Haberini Bekliyoruz. :16::16::16::7::7:

herkese selamlar... yeni gelin var mı yeni geliiinnn :)))) ben yendikten sonra 3. denemeyi yapmıştım kiii ( son 2yi aynı akşam yaptık zaten :P ) grip oldum sinüzitim azdı, bugün de regl başladı, hep peşpeşe olur zaten :)) dolayısıyla orada kalıverdik ilerleyemedim fazla ama sorun yok çok şükür. sayenizde gelin oldum :))
var mı sorusu olan?? sık giremiyorum maalesef. bir süre burdayım yardıma geldiiimmm....

bana doktor şart oldu artık vaji bitti sürekli acaba et mi var ki diye düşünmeye başladım ve aynaya da bakmıyorum artık et falan görürüm diye. inşallah et falan yoktur varsa ne yapcam şimdi de o takıldı :(

o et parçası hepimizde olan değil di mi ??? bunu merak ettim açıkçası, ne olduğunu öğrendiğinde yazarsan sevinirim. kendin nasıl bakmadan durabildin yaa ben olsam kırk kere bakmıştım :)) sen istemiyorsan eşine vajina çizimlerini göster farklı bir durum var mı baksın bence aklıma bu geldi.

canım benim biri burda yendim yazdığı zaman okadar mutlu oluyorum ki:16:bu illet tamamen psikolojik,ertelememen gerekiyor moralinin iyi olması gerekiyor ve kendine güvenmen gerekiyor.sen egzersizlerinle sorduğun sorularla bir çaba içinde olduğunu ve olayı ciddiye aldığını hissettiriyorsun.bu yüzden sorunu kısa zaman içinde çözeceğini düşünüyorum.çok iyi gidiyorsun kabustan kurtulmaman için hiç bir sebep yok.

canım benım cok sagol cok haklısın bırısı yendım deyınce bende cok svınıyorum bırısı barı rahatlasın dıyorum ınsallah darısı bana insallah burda herkes bırbırını desteklıyor bu sıte bana cok ıyı geldı en yakın arkadaslarıma bıle anlatamadıgımı burada co rahat yazıyorum sana ve herkese cokkkkkkkkk tesekkurler Allah yardımcımız olsun

Ben geldiiiiiiiiiiiim misafir abimin dugunu anca evime ve kendimr geldim kizlar hala gelin olmadim amaaaa:(( ya ama cok yogundum inanin 15 gundur evde yokum zaten ondan onceki 15 de misafir falan kendimi unutmustum artik egzersizlerimde hic sorum yok 12 cmlik maketimle aramiz iyi ama es denemesi yapmadik hala neyse iste boyle artik bu ise bi son vermeye geldi sira bana geldi offf nasilda uzadi yaa neyse kizlar eski kizlar yok pek ne kadar cokyeni kiz gelmis hosgelmisler de ne.kadar uzucu bu kadar cok kisi bu sorunla ugrasio rabbim yardim et herkese althea cileklim facar kizlar aldim msj larinizi cok saolun;) yaa bse duydum zeale gitmis bakin buna uzuldum gercekten bence buyuk kayip neyse herkese merhaba ben geldim ;) kimler yendi acaba yaa;)

hoşgeldin canım valla merak ettik seni umut acaba naptı diye :) neyse inş önumuzdeki gunlerde gelin haberlerini duyarız artık :)

olmadı olmuyoda akşam bacaklarımı açamıyorum kasılıyorum diye şekilden şekle girdik halimize güldük :1: herkesin dediğini denedik önce eşim giryo diyodu ben hissetmiyodum gece girdi bu kez hissettim acı oldu batma gibi gerisini getiremedikk :((

seiss cım devam olacak insallah ben yenemedım ama sanırım bıraz gerılmkten kaynaklanmıstır pes etmesakın

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci:34:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.masumsu[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]2 parmak 2 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]işaret parmağı ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadii34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 10 GELİNİ BELLİ AMA 2'si TAM FARKINDA DEĞİL :D...
Arkadaşlar ilk 2 listesindeki gelinler artık bana onay versinler vajinismusu yendikleri tarihi ekleyeyim lütfen :64: Bakın sonra listeden çıkarıcam hıııııııı:20:

Bu arada facebook'ta reklama ihtiyacım var :D link paylaşmak yasak olduğundan, profilme girip, web sitesi kısmına tıklar mısınız? Sonra da çıkan sayfayı beğenir misiniz ? :) Şu anda bile ismimin üzerine tıkladıktan sonra "visit homepage" yazısını tıklarsanız aynı işlem olacaktır :) Aslında bu tarz şeyleri hiç sevmem ama bazen yapmak zorunda kalıyormuş insan :)

Son düzenleme:
yaaa kızlar bende 1 senedir evliyim ama vajıyım alllhım kurtulmak isitoyrum ama egzersizi hiç bi şekilde yapamıyorum yaa çok fazla kasıyorum asılda ilk gün girmişti eşimin penisi bana yardımedin

Vajinismustan kurtulmak istiyorsanız, egzersiz yapmak zorundasınız. Bunu aklınıza iyice yerleştirmeniz ve cesaret edip egzersize başlamanız lazım. Ben de 1 sene çektim bu illeti. Sonunda egzersizsiz olmadığını anladım, cesaret ettim başladım ve 4 günde yendim:34:

O yüzden diyoruz ki "egzersiz , egzersiz, egzersiz":31:

Yapamıyorum diyenlerin çoğu egzersiz yapmaya başladı. "yapamıyorum" diye bir şey yok. Fiziksel bir probleminiz yok mutlaka egzersiz yapabilrsiniz. Sadece cesaretinizi toplamanız gerekiyor:34:

Merhabaa Canımm. Lütfen Bu Şekildee Umutsuzca Konuşma. Hemen egzersizlere başlarsın eğer azim ve inat edersen kısa bir sürede yenebilirsin. İnan Bana egzersizdee Korkulacak hiç birşey Yok!! Canın yanmıcak. ACI Diye bişey zaten Yok. O sana beyninin yaptığı bir oyun.. Kulak Çöpüyle İlk başta bir dene bakalım. Deliğine doğru ittir. Deliğinin nerde olduğunu biliyo musun ?? Gördünmü hiç ?? :16::16:

kulak çöpü mü.... offf yaaaa bir türlü toplayamıyorum cesaretimi kenarına değdirebiliyorum ama içine asla offffffffffffff........ herkes yener ama ben asla ömür boyu böyle mi olacak dayanamıyorum artık. cesaretimi toplamak için ilaç felan mı içsem ne yapsam çıldırmak üzereyim ne kadar aciz hissediyorum kendimi :(

merhaba .. hoşgeldin.. doktora gittin mi? fiziksel bir sorunun yok değil mi? yapabilirsin. senin bizden hiç bir eksik tarafın yok. biraz cesaret et.. her şeyin düzeldiğini göreceksin. ben şimdi sana kulağına kulak çöpünü değdir.. sonra ileriye it desem yapamaz mısın?? işte kulağımız nasıl bizim organımızsa vajimizde bizim bir organımız.. önce bunu anlamalısın.. bir an önce egzersizlere başla.. ara vermeden.. göreceksin yeneceksin.. zaten egzersizlerin nasıl yapılacağını biliyorsundur.. hadi kalk .. yapmaya başla hemen hem kendini hem eşini bu eziyetten kurtar.. tekrarlıyorum başaracaksın... burayada başardığını yazacaksın..

doktora gittim çünkü bebeğimiz oldu hiç ilişki olmadan. mecburen sezaryenle oldu tabi ama dr.bey kontrol etti (etmeye çalıştı) bişe olsa söylerdi herhalde. sadece normal doğumun benim için travma olabileceğini söyledi ve daha önce hiç ilişki olmadığı için mecburen sezaryenle doğum yaptım o kadar çok üzülüyorum ki herşey normaldi ama ben değildim :( keşke normal doğum yapabilseydim :( şimdi kızım 1,5 yaşında ama ben hala bakireyim :)

merhaba .. Hoşgeldin.. Doktora gittin mi? Fiziksel bir sorunun yok değil mi? Yapabilirsin. Senin bizden hiç bir eksik tarafın yok. Biraz cesaret et.. Her şeyin düzeldiğini göreceksin. Ben şimdi sana kulağına kulak çöpünü değdir.. Sonra ileriye it desem yapamaz mısın?? Işte kulağımız nasıl bizim organımızsa vajimizde bizim bir organımız.. önce bunu anlamalısın.. Bir an önce egzersizlere başla.. Ara vermeden.. Göreceksin yeneceksin.. Zaten egzersizlerin nasıl yapılacağını biliyorsundur.. Hadi kalk .. Yapmaya başla hemen hem kendini hem eşini bu eziyetten kurtar.. Tekrarlıyorum başaracaksın... Burayada başardığını yazacaksın..

inşallah...........

kulak çöpü mü.... offf yaaaa bir türlü toplayamıyorum cesaretimi kenarına değdirebiliyorum ama içine asla offffffffffffff........ herkes yener ama ben asla ömür boyu böyle mi olacak dayanamıyorum artık. cesaretimi toplamak için ilaç felan mı içsem ne yapsam çıldırmak üzereyim ne kadar aciz hissediyorum kendimi :(

Canımm Neden bu kadar kötü düşünüyosun.. Yapamam diye bişey yok. Tamam yapmaa nolacak ?? Eşin seni ne kadar bu şekilde kabul edecek ?? Bu Ne kadar Böyle sürecek ?? HER ZAMAN SÖYLERİM YAPMAK ZORUNDASIN !! Kendin İçinn, eşin için en önemlisi YUVAN İÇİN !! sana şu kadarını söylücem öyle aman aman korktuğun gibide hiç bişey yok. Can acımasıymış filanmış yok öyle şeyler. seni temin ederim:34::34:

doktora gittim çünkü bebeğimiz oldu hiç ilişki olmadan. mecburen sezaryenle oldu tabi ama dr.bey kontrol etti (etmeye çalıştı) bişe olsa söylerdi herhalde. sadece normal doğumun benim için travma olabileceğini söyledi ve daha önce hiç ilişki olmadığı için mecburen sezaryenle doğum yaptım o kadar çok üzülüyorum ki herşey normaldi ama ben değildim :( keşke normal doğum yapabilseydim :( şimdi kızım 1,5 yaşında ama ben hala bakireyim :)

hoppaaaaaaalaaaaaaaaaa
bi yaşıma daha girdim yeminle.
ilk defa duydum böle bişe:)

yaaa kızlar bende 1 senedir evliyim ama vajıyım alllhım kurtulmak isitoyrum ama egzersizi hiç bi şekilde yapamıyorum yaa çok fazla kasıyorum asılda ilk gün girmişti eşimin penisi bana yardımedin

ben yendim 1,5 yılda nasıl olduğunuda yazdım. oku ve uygula lütfen faydlı olucaktır. inanman lazım

Back
X