- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #129.321
Kızlar sorusu Olan varsaa Sorsunn. Burdayımm cavaplarım hemenn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o et parçası hepimizde olan değil di mi ??? bunu merak ettim açıkçası, ne olduğunu öğrendiğinde yazarsan sevinirim. kendin nasıl bakmadan durabildin yaa ben olsam kırk kere bakmıştım :)) sen istemiyorsan eşine vajina çizimlerini göster farklı bir durum var mı baksın bence aklıma bu geldi.
seiss cım devam olacak insallah ben yenemedım ama sanırım bıraz gerılmkten kaynaklanmıstır pes etmesakın
Ben geldiiiiiiiiiiiim misafir abimin dugunu anca evime ve kendimr geldim kizlar hala gelin olmadim amaaaa( ya ama cok yogundum inanin 15 gundur evde yokum zaten ondan onceki 15 de misafir falan kendimi unutmustum artik egzersizlerimde hic sorum yok 12 cmlik maketimle aramiz iyi ama es denemesi yapmadik hala neyse iste boyle artik bu ise bi son vermeye geldi sira bana geldi offf nasilda uzadi yaa neyse kizlar eski kizlar yok pek ne kadar cokyeni kiz gelmis hosgelmisler de ne.kadar uzucu bu kadar cok kisi bu sorunla ugrasio rabbim yardim et herkese althea cileklim facar kizlar aldim msj larinizi cok saolun
yaa bse duydum zeale gitmis bakin buna uzuldum gercekten bence buyuk kayip neyse herkese merhaba ben geldim
kimler yendi acaba yaa
![]()
sonun da ben de gelin oldum :))))))))))))))))))
herkese merhaba..bundan 3-4 ay önce buldum ben burayı..22 aylık evliyim...uzunca bır zaman giremedim..burdaki kardesler ,arkadaslar bana o kadar yardım da bulundular ki..sürekli egzersiz yapmamı söylediler ama ben maalesef bunu yapamadm cesaret edemedim..ve yeşim yercok hanıma gittik..ve sonun da yendim..burdan selaya,zealeya,kemreye,sessizce kimse,rabite,candy 34,snowlaken,deli sevdam,senay_mehmete ve su anda adını yazamadgım herkese cok tesekkür ederim destegınız için cok ama cok tesekkür ederim..allahım en kısa zamanda herkesi bu dertten kurtarsın ıns..
herkese merhaba..bundan 3-4 ay önce buldum ben burayı..22 aylık evliyim...uzunca bır zaman giremedim..burdaki kardesler ,arkadaslar bana o kadar yardım da bulundular ki..sürekli egzersiz yapmamı söylediler ama ben maalesef bunu yapamadm cesaret edemedim..ve yeşim yercok hanıma gittik..ve sonun da yendim..burdan selaya,zealeya,kemreye,sessizce kimse,rabite,candy 34,snowlaken,deli sevdam,senay_mehmete ve su anda adını yazamadgım herkese cok tesekkür ederim destegınız için cok ama cok tesekkür ederim..allahım en kısa zamanda herkesi bu dertten kurtarsın ıns..
Kızlar sorusu Olan sorsun. Cevaplarımm hemencikkk![]()
ya kızlar bana da yardımcı olun ben deliği bile görmye elii oraya götürmeye cesaret edmiyorum doktora gidip uygun fiyata tedavi olanlardan da cevap bekliyorum lütfen aranıza yeni katıldım 1 buçuk senelik evliyim kocam da askerde
ya kızlar bana da yardımcı olun ben gezersize cesaret hiç edmöiyorum doktora gidip uygun fiyata geçen varsa onlardan yardım istiyorum lütfen yaa![]()
Tebrikler Canım![]()
merhaba canım hoş geldin öncelikle jinekolojik muayene ile başlamalısın eğer herhangi bir fizyolojik sorun yoksa vajinanı incelemen ve tanıman gerekiyor ardından egzersizlere başlayabilirsin kulak çubuğu ilk aşamada rahat oluyor sonra parmak ya da aparat ile devam edebilirsin...soruların olursa herzaman yardımcı oluruz canım...