• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba ben 3 senedir bunları okuyorum herkes başardığını yazıyor ama ben hala bu hastalığı yenebileceğime inanamıyorum egzersiz bile yapabilmek için cesaretim yok.... hatta bu yazılanları bile okuyamıyorum... çarşamba günü evliliğimizin 3. yılı ve ben artık bu illetten kurtulmak istiyorum. evlilik yıl dönümümüz yeni bir başlangıç olsun , eşimi mutlu etmek ,özgüvenimi de tekrar kazanmak istiyorum. artık hiç birşeyi başarabileceğime dair inancım kalmadı çünkü :(((

3 yıldır bunları okumana rağmen egzersiz yapamadıysan vakit kaybetmeden doktora gitmelisin. egzersiz yapmaya cesaret etmedikçe bu hastalıktan doktor yardımı olmadan kurtulmak çok zor. ya cesaret ya doktor maalesef :20::20::20::20:

herkese merhaba..bundan 3-4 ay önce buldum ben burayı..22 aylık evliyim...uzunca bır zaman giremedim..burdaki kardesler ,arkadaslar bana o kadar yardım da bulundular ki..sürekli egzersiz yapmamı söylediler ama ben maalesef bunu yapamadm cesaret edemedim..ve yeşim yercok hanıma gittik..ve sonun da yendim..burdan selaya,zealeya,kemreye,sessizce kimse,rabite,candy 34,snowlaken,deli sevdam,senay_mehmete ve su anda adını yazamadgım herkese cok tesekkür ederim destegınız için cok ama cok tesekkür ederim..allahım en kısa zamanda herkesi bu dertten kurtarsın ıns..

yaaaaa sen nerelere kayboldun, 3-4 ayı geç en az 6 ay oldu sen kaybolalı :20::20::20::20::20: bulsam döveceedim de, kaçtın gittin. aklım sende kaldıydı, ara sıra aramızda kulağını çınlattık zealea ile inşallah yenmiştir diye. çok şükür güzel haberle dönmüşsün, tebrik ediyoruuuuuum!!!! halaylar sanaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar:

canım baktım çok baktım netten görsellere kendime çok çok baktım ve netten bakmadığım incelemediğim vajına kalmadı et gibi birşey vr o yuzden bakamıyorum artık.. jınekologa gıdıcem son care o kaldı ıcım rahatlasınn
git tabi ne diyecek bakalım. bana sen hepimizde olandan bahsediyorsun gibi geldi inşallah öyledir bir sorun olmamasını diliyorum... işte egzersizler bu anlamda da çok faydalı. ben de organıma ilk egzersizlere başlamadan önce baktım, vajina nerdeymiş şu yaşımda emin oldum. kendi vücudunu tanımadan başkasına teslim edip ilişkiye girmek her türlü felsefeye ters, imkansız bir şey :)))

doktor murat ulusaoya falan gden var mı kaç para ücreti ya lütfen kızlar yardımcı olun

ben cem keçenin 10 adımda vajinismusu yenmek kitabını okudum.ama egzersizlere başalayamadım.samsunda bi psikologa gittim.ilk görüşme için 200 tl ödedim.ikinci ücretsizdi.ikinci görüşmelerde para almıyor.üçüncüye gitmeme gerek kalmadı.nerede oturuyorsun bilmiyorum ama.tavsiye ederim.

3 yıldır bunları okumana rağmen egzersiz yapamadıysan vakit kaybetmeden doktora gitmelisin. egzersiz yapmaya cesaret etmedikçe bu hastalıktan doktor yardımı olmadan kurtulmak çok zor. ya cesaret ya doktor maalesef :20::20::20::20:
biz de gidecektik doktora internetten araştırmaya başlamıştık ufaktan. baktım doktorlar da kendi sitelerinde egzersiz falan yazmışlar, anlaşılan muayenehaneye gitsek de egzersiz verecek yeni kurtuluş yok dedik ve egzersize başladım. ilk egzersizi eşim yaptırdı parmağıyla. sonra ben kendim devam ettim. yani doktora da gidilse vereceği çalışma aynı...

biz de gidecektik doktora internetten araştırmaya başlamıştık ufaktan. baktım doktorlar da kendi sitelerinde egzersiz falan yazmışlar, anlaşılan muayenehaneye gitsek de egzersiz verecek yeni kurtuluş yok dedik ve egzersize başladım. ilk egzersizi eşim yaptırdı parmağıyla. sonra ben kendim devam ettim. yani doktora da gidilse vereceği çalışma aynı...

bunu bilmeden yazdığımı mı sanıyorsun? buraya gelip aylarca dil dökmemize rağmen egzersize başlamayan arkadaşlara baştan doktora gitmeyi önermek daha mantıklı. çünkü biz ne kadar dil dökersek onlar o kadar "yapamam" diyor, bir yerde elin kolun bağlanıyor. kimseye zorla egzersiz yaptıramazsın, arkadaş 3 yıldır bildiği halde yapamadıysa bizim dil dökmemizin faydası olmayacağını düşündüm ben.

ben de doktora gitmeden burada yendim ve cem keçe' nin kitabını okudum. bence de doktora gitmeye gerek yok ama cesaret etmeyip, burada zaman kaybedeceklerine daha çabuk çözüme ulaşabilirler. yaklaşık 1 yıldır buradayım ben ama yazdığımı doktor reklamı sandın heralde???

ya kızlar bana da yardımcı olun ben gezersize cesaret hiç edmöiyorum doktora gidip uygun fiyata geçen varsa onlardan yardım istiyorum lütfen yaa :(

Canım doktorlar Çok para alıyolar. Bildiğime göre 5.000 TL filan. Ama her doktorda aynımı onu bilemem. Ne gerek var bir doktora bu kadar para vermeye kendi kendine egzersiz yapıp yenebilirsin. Aynen Burdaki herkes gibi. Bir zamanlar bendee egzersiz yapmaya korkardım. Ama mecbur yaptım ve yendim.Egzersiz yapmadan olmaz bu iş. doktora gitsen o da sana aynı şeyleri yaptıracakk:16::16::16:

bunu bilmeden yazdığımı mı sanıyorsun? buraya gelip aylarca dil dökmemize rağmen egzersize başlamayan arkadaşlara baştan doktora gitmeyi önermek daha mantıklı. çünkü biz ne kadar dil dökersek onlar o kadar "yapamam" diyor, bir yerde elin kolun bağlanıyor. kimseye zorla egzersiz yaptıramazsın, arkadaş 3 yıldır bildiği halde yapamadıysa bizim dil dökmemizin faydası olmayacağını düşündüm ben.

ben de doktora gitmeden burada yendim ve cem keçe' nin kitabını okudum. bence de doktora gitmeye gerek yok ama cesaret etmeyip, burada zaman kaybedeceklerine daha çabuk çözüme ulaşabilirler. yaklaşık 1 yıldır buradayım ben ama yazdığımı doktor reklamı sandın heralde???

:DDDD çok güldüm yaa... :)) ne biliyim yaw ben de aklımca doktora gidip stres olmayın para vermeyin, çünkü o da zaten egzersiz verecek evinizde temiz temiz sakin sakin çalışın mesajı vermek istemiştim sadece. hatta yazdım yani ben de gidecektim baktım egzersizden kaçış yok gitmedim diye. neyse sen de kendi mesajını ver tabi artık hangisi kimi etkiler bilemeyiz hasbelkader :) gelinler artsın da başka bir şey istemiorum kendi adıma :)

ya kızlar doktr murat ulusoyu okdum adam 2 günde çözüyormuş ben evde nasıl çözebilirim bilnç latından kaldırıyormuş hem yaa bu arada samsun bana çok uzak oaraya gidemm arkadaşım ben evde kendim parmağımı bazen götmrye çalışyorum ama sanki orada var bi duvar eşim de askerde herşey daha zor yani

benim kasılmalarım vardı ilk birleşmeyi çok oluyor atlatalı ama kasıldığımdan dolayı birlikte olamıyorduk dün gece herşey normalmiş gibi oldu :) bu gecede deneyeceğim :) yarın haber vereceğimmm size :)

Anladım Canım. Üst Pozisyonda yüzün eşine dönük dene istersen. Çok Rahat Bir pozisyon.Kontrol sende Oluyo. Sen Zoru Başardın. Zaten Bir Kadınsın. Artık Bunun Kıymetini bil. Ve zevkine bak. Acı yok ! Kasılma Yok !! Herşey Güzel Olacak. Derin derin nefis alıp vermeyi unutmaa. Güzel Haberlerle Gel:16::16::16:

ya kızlar doktr murat ulusoyu okdum adam 2 günde çözüyormuş ben evde nasıl çözebilirim bilnç latından kaldırıyormuş hem yaa bu arada samsun bana çok uzak oaraya gidemm arkadaşım ben evde kendim parmağımı bazen götmrye çalışyorum ama sanki orada var bi duvar eşim de askerde herşey daha zor yani

Canım Murat Ulusoy tam 5.000 TL istiyo biliyorum. Çünkü bende vajinismustum.Bir ara mesaj atmıştım kendisine. O şekilde öğrendimm..Ama hiç gerek kalmadı. Kendi kendime yendim zatenn..

Eveeeett. En son orta parmağı sokabilmiştim. Sonra eşimin işaret parmağını aldım. O da yetmedi, okullarda kullanılan tahta kalemini aldım, etrafını peçeteyle sardım ucunu da doktor eldivenine geçirdim. İlk yaptığım aparat uzun ve inceydi, diğer aparatımsa ondan iki kat kalındı. Ben biraz önce incesinden başladım. Onda 11 cm'e kadar aldım. Onu çıkarır çıkarmaz, geniş olan aparatı içime aldım. Onda da 9 cm'e kadar ilerleyebildim. Daha fazla ilerlemek istediğimde, ileride acıyla karşılaştım. Onun için devam etmedim. 9 cm'de yaklaşık yarım saat içimde beklettim. Oranın baya bir genişlediğini gördüm. Hiç acı hissetmedim. Şimdi çok mutluyum. Benim bu ilerlememi lütfen listeye ekleyin. :)

Bir de bir şey soracaktım. En fazla kaç cm'e kadar ilerleyebiliyoruz? İleride acı hissedersem devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım?

Eveeeett. En son orta parmağı sokabilmiştim. Sonra eşimin işaret parmağını aldım. O da yetmedi, okullarda kullanılan tahta kalemini aldım, etrafını peçeteyle sardım ucunu da doktor eldivenine geçirdim. İlk yaptığım aparat uzun ve inceydi, diğer aparatımsa ondan iki kat kalındı. Ben biraz önce incesinden başladım. Onda 11 cm'e kadar aldım. Onu çıkarır çıkarmaz, geniş olan aparatı içime aldım. Onda da 9 cm'e kadar ilerleyebildim. Daha fazla ilerlemek istediğimde, ileride acıyla karşılaştım. Onun için devam etmedim. 9 cm'de yaklaşık yarım saat içimde beklettim. Oranın baya bir genişlediğini gördüm. Hiç acı hissetmedim. Şimdi çok mutluyum. Benim bu ilerlememi lütfen listeye ekleyin. :)

Bir de bir şey soracaktım. En fazla kaç cm'e kadar ilerleyebiliyoruz? İleride acı hissedersem devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım?

merhaba.. çevresi 10 cm olduğunda eş denemesi yapabilirsin.. daha fazla ilerlemeye gerek yok.. göreceksin ki p.... le daha kolay olacak... hadi bakalım en kısa zamanda haberini bekliyoruz...

doktora gittim çünkü bebeğimiz oldu hiç ilişki olmadan. mecburen sezaryenle oldu tabi ama dr.bey kontrol etti (etmeye çalıştı) bişe olsa söylerdi herhalde. sadece normal doğumun benim için travma olabileceğini söyledi ve daha önce hiç ilişki olmadığı için mecburen sezaryenle doğum yaptım o kadar çok üzülüyorum ki herşey normaldi ama ben değildim :( keşke normal doğum yapabilseydim :( şimdi kızım 1,5 yaşında ama ben hala bakireyim :)

sende normal bir kadınsın.. bizim gibi. bu durumun üstesinden gelebilirsin.. kendi kendine cesaret ver.. başarabilirsin.. bak burada kaç kişi başardı.. senin onlardan hiç bir eksik tarafın yok.. kulak çöpüyle başla aynayı al karşına girişe yerleştir. sonra bakma it gittiğini göreceksin.. jellemeyi unutma.. sonra kendinde cesaret bulacaksın..

ewt kızlar doktara girmekten vazgeçtimm veeeee egzaersizlere bşlamaya karar verdim ama hiç içeri elimi götüremiiyorummm yardımlarınızı hemen bekkliyorum canlarım hepimiz inşllah kurtulacağız bu ilellten ya 5 kilo çocuk çıkıyo o şey mi girmyecek

Back
X