- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #129.601
vayyy vayyy harika bir falmış:) hadi bakalım en yakın zamanda meyveside olur inşl....
inşallah canım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayyy vayyy harika bir falmış:) hadi bakalım en yakın zamanda meyveside olur inşl....
inşallah canım inşallah
Hayır canım Öyle Bişey Yok. Kanın gelmemesi için ilaç filan yok. Bundan Bu kadar Korkmaa regl olmuyo musun sen ?? Onun gibi bişey budaa. Çok az bişey geliyo. Sonra Kendiliğinden duruyo zatenn. Ve bir daha da o kan gelmiyo. Yani bir kereye mahsus bişey bu. Kanaman olmaz diye kesin bişey söyleyemeyiz. Herşeye hazırlıklı ol derim ben. Belki penis denemesindee gelir. Belki egzersizdee gelir. Bunu görecez bakalım..a
en son 6 cm i alabilmiştim ama git gel yapamadım içimde sıkışıp kaldı sanki aparat ama denemeye devam :) başka çare yok :) içimde bişeyin olması orda hareket etmesi çok rahatsız edici bi his. vajili olmayan kadınlar nesinden zevk alıyorlar anlamıyorum :) birde nasıl rahat ediyorlar gitgellerde benim canım bu kadar yanarken hiiiiç anlamıyorum. acaba onlarda bizim gibi sonradan mı alışıyorlar?
sende durumlar nasıl başladın dimi egzersizlere![]()
Hayır Canım Bu tamamen Psikolojik bişey. Zevk almak isteyen kadın zevk alır. Herşey beyindee başlar bunu unutma. Ve her kadın Vajinismus Olacak diye bişey yok. Olmayanlarda var. Hatta bu sorunu hiç duymayanlar bile vaar. Kişiden Kişeye değişen bişey. Bendee Vajinismustum bundan tam 2 buçuk ay önce ve senin gibi Böyle bişeyden kadınların nasıl zevk aldığını düşünür dururdum. Ne iğrenç bişey derdim kendi kendimee. Ama Yendikten sonraa hiçte öyle değilmiş onu anladım. Ve Hatta zevk diye bişey varmış onu anladım ve gördüm. Benimde Bir gün yeniceğim ve hatta zevk alacağım aklımaa bile gelmezken şuan bunları yaşıyorum. Çok şükürRabbim herkesee yaşatsın bu mutluluğu ❤
![]()
Henna ben de 3 aylık evliyim.ve de vajiyim.biri vajidaş yazmış buarada çok güldüm ona:))) kızlar size birşey sormak istiyorum..geçmiş konuşmalara göz attım bi şöyle..kimler olduğunu hatırlamıyorum ama işte herkes şey yazmış..ben bilmeem 4 cm aldım ben bilmem 6 cm aldım falan..bunlarda ciddimisinz siz?hayır şu yüzden soruyorum..eğer zaten bunu yapabiliyosanız sizin olayınız bitmiş bence..ben orama bakamıyorum bile ya..eşiminkinede bakamıyodum yeni yeni aştım bunları..sanırım en beter durumda olan benim bütün burda yazanlardan ben bunu çıkardım:))))bide şey sorcaktım acaba bu iştede genetik olma olasılığı varmı ki?? Eşimin aileside 1 sene ilşkiye girememiş çünkü..bizdede aynı durum..offff kafam çok karışık..yediğim yemekten gezmekten hiçbişeyden zevk almıyorum.hep aklımın biyerinde bu var..çok korkuyorum eşimle aram bozulcak bu konu diye..resmen hergün uykum kaçıyor..buseferde nete sarıyorum sabaha kadar netin başında oturyorum..eşimle sarılarak yatamıyorum bile..sanki tehlike çanları çalıyor gibi(sanki ömür billah olmıcak gibi gelio bana..gerçi biz daha 2 kez denedik.(.evliliğimizi hiç yaşayamdık sürekli misafir geldiği için...) dün gece hazırıdm hadi deneyelim dedim..sanki bugünlerdede o kaçıyor..anlam veremiyorumm..
evet egzersiz taavsiye eden çok gerçekten..ama ben egzersizde yeneceğime inanıyorum.gerçekten inanıyorum.birazda kocamın yardımıyla tabi..sen kaç ayda yendin peki?
kızlar bişey sorcam cem keçenin iki kitabı var 10 adımda vajinusmus tedavisi ve vajinusmusun üstesinden gelmek burda bazı arkadaşlar cem keçenin kitaplarınıda okumakta fayda olduğunu söylemişler ama hangisini almam lazım yada alayımmı ne dersiniz :)
Henna ben de 3 aylık evliyim.ve de vajiyim.biri vajidaş yazmış buarada çok güldüm ona:))) kızlar size birşey sormak istiyorum..geçmiş konuşmalara göz attım bi şöyle..kimler olduğunu hatırlamıyorum ama işte herkes şey yazmış..ben bilmeem 4 cm aldım ben bilmem 6 cm aldım falan..bunlarda ciddimisinz siz?hayır şu yüzden soruyorum..eğer zaten bunu yapabiliyosanız sizin olayınız bitmiş bence..ben orama bakamıyorum bile ya..eşiminkinede bakamıyodum yeni yeni aştım bunları..sanırım en beter durumda olan benim bütün burda yazanlardan ben bunu çıkardım:))))bide şey sorcaktım acaba bu iştede genetik olma olasılığı varmı ki?? Eşimin aileside 1 sene ilşkiye girememiş çünkü..bizdede aynı durum..offff kafam çok karışık..yediğim yemekten gezmekten hiçbişeyden zevk almıyorum.hep aklımın biyerinde bu var..çok korkuyorum eşimle aram bozulcak bu konu diye..resmen hergün uykum kaçıyor..buseferde nete sarıyorum sabaha kadar netin başında oturyorum..eşimle sarılarak yatamıyorum bile..sanki tehlike çanları çalıyor gibi(sanki ömür billah olmıcak gibi gelio bana..gerçi biz daha 2 kez denedik.(.evliliğimizi hiç yaşayamdık sürekli misafir geldiği için...) dün gece hazırıdm hadi deneyelim dedim..sanki bugünlerdede o kaçıyor..anlam veremiyorumm..
Cadikedi listene yazarmısın yendimmm :)
Gelin oldum diyebiliriz :)
yani 2. denememde de oldu :) umarım hep böyle olur..
canım sen bilirsin ama alma derim ben. çünkü işe yaramıyor yani en azından bende yaramadı CD-KİTAP hiç işe yaramadı bende. ben buraya üye oldukdan ve cadikedi'nin beni gaza getirmesiyle yendim. sen de azıcık cesaretli ol ben sana istersen nasıl rahatladığım ve kasılmalarımın nasıl geçtiğini özelden anlatırım.
süper bir haber bu gözün aydın canım![]()