- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #129.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem korkudan 1 yildir beraber olamiyorum hem basimda illaki kanamali diyen cahil bir koca var kanamasi lazimmis, kanamassa olmazmis, bu adam guvenmiyomu bana ? simdi hic beraber olma istegi yok kafamda bide hadi kanamazsa dusunceleri var lanet olsun.
kızlar ya ben orta parmağı tam alabılıyorumya o kac cm oluyoki ona gore degerlendıreyım kendımı
canım hoşgeldiin, ben orta parmakla başladım egzersizlere arkadaşların özverisi ve yardımıyla şimdi 10cm deyim kolay olmadı tabi :))) ama sakın korkma bu işte biraz cesaret ve inat şart. henüz bitmedi benim ama bitcek inşaallah, yazmak istedim çünkü ilk girdiğimde ben de cvp bekledim alınca da dünyalar benim oldu. emin ol başlayınca gerisi gelcek Allah ın izniyle. kocana kızların dediği gibi netten yazılar bul, esneyince gelmediğini açıklamaya çalış daha olmazsa egzersiz yaparken kan falan gelirse atma ve ona göster, Allah yardımcın olsun canım
Gelin ol da yaparız![]()
![]()
hopefor maşallah diyorum sana 10 cm e gelmişsin tebrik ederim çünkü senin yenmen an meselesi ..ben 10 cmi denediğim gün eş denemesi yapmıştım ve yendim ama kendime güvenim vardı yaparım artık diyodum...deneme yapmadan mutlaka 10 cm lik aparatla önce egzersiz yap sonra cesaretinin olduğu bi an deneme yap...
Arkadaslar benide araniza alin evleneli 1 sene oldu ama bende tik yok.
Baska bolume konu acmistim okursaniz sevinirim, bu konuyu actigimda 2 aylik evliydim henuz ama simdi saka maka 1 yil olmus.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/500558-evleneli-2-ay-oldu-hala-birlikte-olmadik.html
Cok asiri korkuyorum, heryerim kaskati kesiliyor, denemek bile istemiyorum, titriyorum korkudan, napcam![]()
Mezura yoksa parmağına ip dola sonra netten sanal cetvel yaz ona göre ölç![]()
canım çok teşekkür ederim eskidik artık ama farkedilmek, cvp almak ve bu tarz yüreklendirmeler beni çoook mutlu ediyo. kimi zaman zorlanıyorum ecrin normal heralde değilmi? ama güveniyorum kendime. inşaallah ben de en kısa zamanda bitiririm bu meseleyi
canım çok teşekkür ederim eskidik artık ama farkedilmek, cvp almak ve bu tarz yüreklendirmeler beni çoook mutlu ediyo. kimi zaman zorlanıyorum ecrin normal heralde değilmi? ama güveniyorum kendime. inşaallah ben de en kısa zamanda bitiririm bu meseleyi
:oley beee supersın bende katılıyorum halaya darısı benım halaya![]()
![]()
bende almadım o kitabı daha ama burayı sürekli okuyom haftasonu da psikoloğa başlıyom onun yardımıyla egzersizlerede başlarım inş olur sende psikolog yardımıyla mı yendin
tabbiiki normal canım...bu egzersizleri yaparken kendine en uygun pozisyonu da kendin en iyi ayarlayabilirsin..10 cm bana göre son kullanılabilecek aparat çünkü pe... daha yumuşak bi organ ve emin ol aparattan daha kolay oluyo..aparatları denerken zorlanma illaki oluyo hatta bigün olan aparatı ertesi gün zorlanarak alamayacağımı düşünerek aldığımı bilirim ben ama kulak çöpü hariç hergün egzersizime ufaktan başlayıp denedimki hem güvenim kırılmasın hemde daha alışmış bi vajiye kalın aparatta rahat olmak için...hee şunuda belirteyim zor zar aldığım 10 cm i denedim zaten zar zor olduğu için hazır bu olmuşken hadi deneyelim dedim eşime öylede oldu :)))cesaret canım bu aşamalardan sonra sadece kendine güven yönünü iyi anla ve ilk denemeni tavsiyem sen üstteyken yap..aklında olsun diye söylüyorum sen nezaman yapmak istersen ozaman yap ama üstte dene ilkini..güzel haberlerini bekliyorumm canımm..
mezura yoktu sımdı dedığın gibi sanal cetvelden baktım 5,5 cm miş tüh azıık daha fazla olsaymıs ama neysebunada şükür
Çok teşekkür ederim canım inanın kimseye anlatamıyorum en yakın dostlarımla bile paylaşamıyorum dışarıdan herşey yolunda gözüküyor ama yaşadıklarımı bilseler sanki kısır bir döngü eş denemesi ve sonunda ağlayarak sabahı ediyorum. Eşim bile artık denemek istemiyor. Doktora bile gittim ama devamını getiremedim kendimi güçlü sanırsın ama değilmişim Dün yazdım buraya ilk defa düşünün gecenin bir yarısı ancak cesaret ettim ve şimdi kulak çubuğu birbirimize bakıyoruz nasıl yapacağım bunu ben. Sadece Sizin birbirinizi tanımadan bu kadar sabırla mücadele etmeniz beni yüreklendiriyor hiçbirinizi tanımadan içim ısındı iyi ki varsınız kızlar
iki gün önce buraya yazmıştım 2 haftalık evliym ve hala gerdeğe giremedk burdan okuduklarıma dayanarak söylüyormki bnde bir vajınısmusluyum.adet oldgm içn egzersizlere başlıyamadm..konuyu okudm biçok kişi birbrine acayip yardmcı olmuş ve vajıyi atlatmşlar gerçktn cok kıskandm bn hergece ağlamaktn psikolojiyi bozmak üzereym zayıfladm hmde cok zayıfladm nolur yardm edin.tecrübeli biri bni faceden ekliyebilrmı yardmnıza ihtiyacm var lütfn(
5.5 cm de iyi ne zaman başladın ne kadar sürede buraya geldin bilmem ama attıgın adımları küçümseme ben ilk kulak çubuğu aldığımda uçuyordum nerdeyse![]()