• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

katarsis_ azimle tek kulak çubuğunu 3 kulak çubuğuna yükselterek sıradaki yerini 2 üste taşıdı, tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruzzz:46::46::46:

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci:34:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]2 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.masumsu[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.veracroft [/td]
[td]18 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.cadii34[/td]
[td]21 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]7,5 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]3 Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]işaret parmağı ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadii34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 12 GELİNİ BELLİ AMA 1'si TAM FARKINDA DEĞİL :D...

realove artık gelin olduğunu onayla yahu yoksa listeden çıkarıcam hıııııııı:20::33::33::33:

Bu arada facebook'ta reklama ihtiyacım var :D link paylaşmak yasak olduğundan, profilme girip, web sitesi kısmına tıklar mısınız? Sonra da çıkan sayfayı beğenir misiniz ? :) Şu anda bile ismimin üzerine tıkladıktan sonra "visit homepage" yazısını tıklarsanız aynı işlem olacaktır :) Aslında bu tarz şeyleri hiç sevmem ama bazen yapmak zorunda kalıyormuş insan :)

Son düzenleme:
aminn caınmmm dualarımız sizinlee...umutsuzluğa kapılma hiçbir aşamada.....korkacak bişey yok çünkü sen olayın mantığını aldınn oraya bişeylerin girdiğini anladınn UNUTMA ÇOCUK ÇIKIYO ORDAN...p...s de neymişş...merakla beklicem güzel haberlerini.....kolay gelsin canımmm

mrb arkadaşlar egzersizleri 1 ay oldu başlayalı ama düzen yapmıyodum yani bi hafta ara bile verdigim oluyodu şimdi son bi haftadır düzenli olarak yapmaya başladım be mumdan aparatlarla yapmaya başladım şimdi pns denemsine geçiyimmi başka ne deniyebilirm bu sorunu aşabilckmiyim ya

mrb arkadaşlar egzersizleri 1 ay oldu başlayalı ama düzen yapmıyodum yani bi hafta ara bile verdigim oluyodu şimdi son bi haftadır düzenli olarak yapmaya başladım be mumdan aparatlarla yapmaya başladım şimdi pns denemsine geçiyimmi başka ne deniyebilirm bu sorunu aşabilckmiyim ya

merhaba. mumun çevresi kaç cm? çevresi 10 cm olduğunda ve kendini hazır hissettiğinde p.. denemesi yapabilirsin. hatta kendini hazır hissediyorsan daha küçük cmlerde bile deneyebilirsin. yani önemli olan senin kendini hazır hissetmen.. tabikide aşabileceksin.. ne kadar yol aldığına bakarsan aşacağını göreceksin.. hadi haberleri bekliyoruz.

mrb arkadaşlar egzersizleri 1 ay oldu başlayalı ama düzen yapmıyodum yani bi hafta ara bile verdigim oluyodu şimdi son bi haftadır düzenli olarak yapmaya başladım be mumdan aparatlarla yapmaya başladım şimdi pns denemsine geçiyimmi başka ne deniyebilirm bu sorunu aşabilckmiyim ya[/QUO

canım eğer 10 cm genişliğinde bi aparatı içine alabiliyorsan ve bekletebiliyorsan tabiiki p...s deneyebilirsin ...eğer 10 cm değilse aparatın mumun üzerine havlu kağıt sar streçle sabitle ve prez. e geçir sonraki işlem aynı bol jelle ve dene...10 cm e ulaştıysan da tavsiyem ilk denemeni üst pozisyonda dene...tabiiki başaracaksın canımm senin bizden farkın yok hepimiz aynı mücadeleyi verdik..sıra sizde :))

merhaba son bir kaç haftadır bu konuyu takip ediyordum ilk sayfadan başlayarak her gün okudum en son 300lü sayfalara kadar geldim. ben de 5 ay bu sorunla uğraştım ama en sonunda başardım tabi burada bu konuyu başlatan ve nasıl başardıklarını anlatan arkadaşların katkısı çok büyük oldu. yapabilen insanları görünce daha bi hevesleniyor insan. herkesin başaracağına eminim en önemli olay umutsuzluğa kapılmadan,yılmadan, hedefe odaklanmak sonrasında zaten aslında ne kadar güçlü olduğumuzu bu sorunun ise bizi yenemeyecek kadar küçük olduğunu görüyoruz. tanımadığım halde sadece yazılarını okuyarak yapabileceğime inandıran tüm herkese sonsuz teşekkürler bence burada harika bir iş yapıyorsunuz :)

kızlar günaydın. ben hala aynı durumdayım. (10cm) en son cuma akşam denedim aparat sonrasında müthiş bi uyku bastırdı gözlerimi açamadım. dün penis denemesi yapmak istiyodum olkadı deneyemedim yorgundum biraz ama asıl sorun bu değil neden bilmilorum ama galiba isteksizleştim ilk günlerdeki heyacanım kalmadı sanki. bu durum acaip huzursuzluk veriyo. sabah erken saatlerde açiyorum gözümü. noldu bilmiyorum. bunun üstüne bugün wc ye gittiğimde çok çok afedersiniz ama ihtiyacımı giderdikten sonra (kızlar kusura bakmayın bunları yazıyorum bu kadar açık diye ama sizlerden başka kimse yok bunları anlatabileceğim) bir iki damla kan damladı zemine korktum tam anlayamadım ama sanki vajinadan ya da çevresinden gelmiş gibi aynayı alıp baktım ama bişey görünmüyodu. en son cuma günü 10 cm aldım ondan önce yada sonra böyle bişey olmadı. bilgisi olan var mı?

Kızlar bana verdiğiniz moral ve yönlendirme ile bugün 3 kulak çubuğunu yavaş yavaş ama hepsini aldım aynada gördüm gözlerim doldu ama bu sefer sevinçten :))) şimdi nasıl bir yol izleyeyim arkadaşlar ne yapmalıyım??? Benim ve tüm arkadaşlarımın halayı çekilecek inşallah o günleri de göreceğiz biliyorum ;)

ayyy canım benım hadi bakalım kız az kaldı insallah bu ayın gelınlerı arasında olalım ikimizde hadi insallah masallah

ayyy canım benım hadi bakalım kız az kaldı insallah bu ayın gelınlerı arasında olalım ikimizde hadi insallah masallah
İnşallah canım, benim de en çok istediğim şey bir an önce şu hastalıktan hep beraber kurtulmak. Dün rimelin yarısını alabildim zorlamak istemedim bıraktım ama bugün bir daha deneyeceğim çünkü akşam eşim dönüyor beni çok yol almış görsün istiyorum :))))

Accill sorum var arkadaşlar yeri burası değil ama :(
Bu cuma muayenede doktorum yumurtan çatlamış dedi.Muhtemelen perşembe akşamı oldu.Çünkü çok az kan geldmişti.Neyse yumurta çatladıktan sonra hamile kalınır mı?Ben kalınmaz diye biliyordum fakat biraz int araştırması yaptım kalınabilir diye okudum.bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.cumarteside ilişki oldu.Kafam karıştı iyice:(

Accill sorum var arkadaşlar yeri burası değil ama :(
Bu cuma muayenede doktorum yumurtan çatlamış dedi.Muhtemelen perşembe akşamı oldu.Çünkü çok az kan geldmişti.Neyse yumurta çatladıktan sonra hamile kalınır mı?Ben kalınmaz diye biliyordum fakat biraz int araştırması yaptım kalınabilir diye okudum.bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.cumarteside ilişki oldu.Kafam karıştı iyice:(

canım dun olan ılıskıyle hemen hamıle kalınmaz

slm canım arkadaslarım 3 senedır bu derten bende muzdarıptım yendım ısteyen arkadaslarıma elımcen geldıgınce yardımcı olmak ısterım

canım tebrıkler Allah baska dert vermesın 3 sene dıle kolay cok zor bı donem bende bı bucuk sene ugrastım sonunda kurtuldum gercı tam kurtuldum sayılmaz ama kendı kendıme yen dım yazmıssın ya egzersız yapmadan mı yenebıldın merak ettım

bnm bırde tecrubelı arkadaslarıma sorum olcak cevaplarsanız sevınırım.henuz 7 defa ılıskıye gırebıldım tabi anestol ve jelle bunları kullanmadan denemedım daha yavas yavas bırakıcam bıraz alısıyım ılıskıye.ıkıncısı zevk almıorum henuz normal mı bu.bıde benden ılk baslardakınde kırmızı gelmedı 6ıncı denememde kırmızı geldı sonra aradan bı dort gun gectı yedıncı denemeyı yaptık yedıncı denemede de kırmızı geldı kırmızı sorun deıl farketmıorum bıle acımıo gelırken hıssedılmıo bıle ama neden geldıgını anlamadım cok kasmadım da kendımı sadece yedıncısınde esıme bıraz sinirliydim ıstemeyerek yptım acaba ondan mı geldı kırmızı bılmıorum anlamadım yanı normal mı bunu sormak ıstedım ıcerde bı sorun yoktur demı. zevkı gectımde su anestol ve jelı bıraksam daha da rahatlıyck kafam

Back
X