• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

açıkçası ben de parmakla yapamamıştım mumla çalıştım ama senin aklını karıştırmak istemedim.nasıl rahat edeceksen o şekilde çalış,bundan sonra daha da iyi olcak

yok mum aldım zaten mumla denicem bugün akşam yencem bende bu hastalığı izindeyken ilerlemeliyim bişey soram bu 7 cm 10 cm dediğiniz seninde az önce sorduğun gibi mumun çevresimi yoksa uzunluğumu olacak tabi ben önce normal mumu kalınlaştırmadan denicem

7cm olarak bahsettiğin mumum çevresi mi,uzunluğu mu:26:aslında ya tamamen parmak çalış ya da mum bence:26:parmakla çalışmadım bir fikrim yok ama mum da cm cm ilerledim içimde beklettim bu şekilde yaptığımda çok kolay oldu ve canım yanmadı.yavaş yavaş seviye arttır ve rahat olmadan bir üst seviyeye geçme canım.kendini sıktığında canın biraz acıyabilir,o yüzden rahat olman çok önemli

mumun cevresi 7 cm. mesela iki parmağı küs seklinde yapıncada mumla aynı genişlikte oluyo fakat alamıyorum parmağımı:(evet belkide kendimi sıkıyorum farkında olmadan inşallah tez zamanda bu problemi aşarım eşimd buduruma cok üzülüyobenimde psikolojim bozuldu diyo bazen dayanamıyor sıkıntısın banada belli ediyo surat falan asıyo ama biraz zaman gecince normale dönüyo bana her sekilde destek olmaya çalışıyo ama bana belli etmiyo oda cok üzülüyo hiç sigara içmezdi dün cebinde sigara paketi gördüm benimde artık psikolojim iyice bozuldu bir yandan yüksek lisansada başladım ama kendimi okula veremiyorum depresyonda gibiyim hiç bişy yapasım gelmio kendimi hiç evli gibi görmüyom bende egzema rahatsızlığı da var elimde olmuyo içimdeki sıkıntı hep vucuduma yansıyo yaralarım tekrar çıkyo:( kusura bakmayın biraz uzattım ama kimseye anlatamıyorum patlıcak gibiyim:(

Bak ne güzel yönü bulunca acı da yok işte :46::46::46:

Şimdi işaret parmağınla orta parmağını küs şekline getir. Yani üst üste koy ve onları yerleştirmeye çalış :34:

canım orta parmakla oluyor acısız ama şu 2 parmak aynı anda olmuyoır :(:( sokamıyorum ya :( canım yanıyor kendimi kastığım için mi bilmiyorum ama kasmamaya çalışıyorum 2 parmağın ilk boğumlarına kadar tamam ama 2. boğum dan sonra acı oluyor :( birde bişey sorucam emla diye bir kremim var ilişki esnasında nasıl uygulasam acı hissetmem yani onu sürünce ilişkiye girebilir miyim? acısız ? birde tatlım içime sürmem de bir sakınca var mı anestol sonuçta ???

orta parmakla oluyor acısız ama şu 2 parmak aynı anda olmuyoır :(:( sokamıyorum ya :( canım yanıyor kendimi kastığım için mi bilmiyorum ama kasmamaya çalışıyorum 2 parmağın ilk boğumlarına kadar tamam ama 2. boğum dan sonra acı oluyor :( birde bişey sorucam emla diye bir kremim var ilişki esnasında nasıl uygulasam acı hissetmem yani onu sürünce ilişkiye girebilir miyim? acısız ? birde içime sürmem de bir sakınca var mı anestol sonuçta yandığını duymuştum

orta parmakla oluyor acısız ama şu 2 parmak aynı anda olmuyoır :(:( sokamıyorum ya :( canım yanıyor kendimi kastığım için mi bilmiyorum ama kasmamaya çalışıyorum 2 parmağın ilk boğumlarına kadar tamam ama 2. boğum dan sonra acı oluyor :( birde bişey sorucam emla diye bir kremim var ilişki esnasında nasıl uygulasam acı hissetmem yani onu sürünce ilişkiye girebilir miyim? acısız ? birde içime sürmem de bir sakınca var mı anestol sonuçta yandığını duymuştum

Canım emla ya da anestol hiç kullanmadım. Anestolu basur için kullanmıştım çok yakar o. Kullananlar yardımcı olacaktır sana. Ben kullanılmamasından yanayım ama kullanmak seni rahatlatırsa sen bilirsin. Ben sadece jel kullanmıştım. :34:

Gene yönünü tutturamamışsındır tekrar tekrar yön değiştirerek dene:34:

Canım emla ya da anestol hiç kullanmadım. Anestolu basur için kullanmıştım çok yakar o. Kullananlar yardımcı olacaktır sana. Ben kullanılmamasından yanayım ama kullanmak seni rahatlatırsa sen bilirsin. Ben sadece jel kullanmıştım. :34:

Gene yönünü tutturamamışsındır tekrar tekrar yön değiştirerek dene:34:

yine denedim cnm ya tek parmağı o kadar rahat sokuyorum ki hani oynaya oynaya desem yeridir ama iki parmağı üst üste sokamıyorum o ilk giriş yeri var ya orda bir acı oluyor zorlamıyorum da :( neden oluyor ya neden yapamıyorum tek parmakta mı kalıcam ben ya :( düşün daha bunun 3 parmağı var mumu var onları sanırım hiç yapamıcam :( telaşa kapıldım yine iki parmağın ilk boğumunuda şimdi alamıyorum girişte bir acı oluyor :(:(:( ne yapayım sence denemeye devam mı acısa bile :(:(

yine denedim cnm ya tek parmağı o kadar rahat sokuyorum ki hani oynaya oynaya desem yeridir ama iki parmağı üst üste sokamıyorum o ilk giriş yeri var ya orda bir acı oluyor zorlamıyorum da :( neden oluyor ya neden yapamıyorum tek parmakta mı kalıcam ben ya :( düşün daha bunun 3 parmağı var mumu var onları sanırım hiç yapamıcam :( telaşa kapıldım yine iki parmağın ilk boğumunuda şimdi alamıyorum girişte bir acı oluyor :(:(:( ne yapayım sence denemeye devam mı acısa bile :(:(

acaba bebek yağıyla mı denesem birde ne diyorsun ? ben tek parmağımı orta parmağımı yağsız içime çok rahat alıyorum da :(

acaba bebek yağıyla mı denesem birde ne diyorsun ? ben tek parmağımı orta parmağımı yağsız içime çok rahat alıyorum da :(

Bebe yağı ile deneme mantar yapar. Bende mantar yaptı ve çoğu kişide de mantar yaptı. Gerçi bebe yağıyla egzersiz yapıp yenen var mantar olmadan ama çoğu kişiyi mantar yapıyor yanlış yönlendirmek istemem.

Parmağını yerleştirmeden önce bir şey sürmezsen girişte de ileride de yanması normal. Kayganlık sağlaman lazım. Hiç olmadı seksi şeyler düşün , en azından biraz kayganlık sağla :34:

Bu arada illaha parmakla devam etmek zorunda değilsin ki. Kendine bir aparat hazırla. Kulak çubuğunu al, birkaç kat peçeteye sar, streç filme geçir sonra da doktor eldivenine ya da prezervatife geçir, jelle ve yerleştir:34:

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba 3 aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedim uzun süredir siteyi takip ediyorum yazılanların hepsini okudum ve siteye üye olmaya karar verdim çünkü gercekten burada yazılanlar okumak bile insana bu problemi çözeceğine dair büyük bi inanç ve cesaret veriyor. Üye olarak bu ortamda aktif olarak bulunarak daha da azimli inançlı olacagımı düşündüm o yüzden üye oldum. Evlilik öncesi zaten korkularım vardı sürekli arkadaslarıma görürsünüz ben yapamıcam nasıl girer oraya bişey diye söyleniyordum ve dediğim oldu 3 aydır eşimle ilşkiye giremedim evliliğimizin ilk haftası kadın doğum uzmanına gittim oramda bir sorun olmadığını gayet rahat ilişkiye girebileceğimi sorunun psikolojik olduğunu söyledi 2 haftadır da eşimle devlet hastanesinde bir psikiyatrişse gidiyorum ve uzun zamansır parmak egzersizi yapıyorum fakat hep ara verdim o yüzden hiçbi sonuç alamadın ugünden itibaren düzenli olarak yapmaya karar verdim serçe parmağımı orta parmağımı alabiliyorum ama iki parmak yapamıyorum mumda denedim 7cm alabiliyrum psikiyatrisle görüşdüğümüzden beri eşimle cinsel birleşme denemesi de yapmıyıruz ama ben hala endişeliyim sanki hiç olmucak gibi gelio:( eşimi çok seviyom bu hastalığı yenmek istiyorum lütfen banad ayardımcı olun:(

Merhaba Canım.Seni Burda Hepimiz Çok İyi Anlıyoruz. Egzersizde yapmışsın Bir Kaç kere. Bu Çok Güzel Bişey. Öncelikle Egzersizlere ara vermedenn Devam etmen Gerekiyor. Çünkü Bu illetten Kurtulmanın tek yolu Düzenli egzersizden Geliyor. Günde en az 1-2 Kere yapman lazım.Çünkü Bunun Yararını gerçekten göreceksin. Parmak egzersizinde mi daha rahatsın yoksa Aparatla mı ? Bunun Farkına Varman lazım. O şekilde ya parmak yada aparatla yapıcaksın. 7 cm alabiliyomuşsun bu çok güzel devam et 7 cm'e Hergün yap. Gün geçtikçe Kalınlaştıracaz. 8-9-10 Cm diye gidicek yavaş yavaş. Bu Arada Eşinede yaptır egzersiz tatlım. Senin yaptığın egzersizi eşine yaptır yani. Burdan Ayrılma Mesajları Hep Oku. Kısa süre içerisindee sendee yeniceksin bak görüceksinn:16::16::16::54::54::54::54::54:

Merhaba Canım.Seni Burda Hepimiz Çok İyi Anlıyoruz. Egzersizde yapmışsın Bir Kaç kere. Bu Çok Güzel Bişey. Öncelikle Egzersizlere ara vermedenn Devam etmen Gerekiyor. Çünkü Bu illetten Kurtulmanın tek yolu Düzenli egzersizden Geliyor. Günde en az 1-2 Kere yapman lazım.Çünkü Bunun Yararını gerçekten göreceksin. Parmak egzersizinde mi daha rahatsın yoksa Aparatla mı ? Bunun Farkına Varman lazım. O şekilde ya parmak yada aparatla yapıcaksın. 7 cm alabiliyomuşsun bu çok güzel devam et 7 cm'e Hergün yap. Gün geçtikçe Kalınlaştıracaz. 8-9-10 Cm diye gidicek yavaş yavaş. Bu Arada Eşinede yaptır egzersiz tatlım. Senin yaptığın egzersizi eşine yaptır yani. Burdan Ayrılma Mesajları Hep Oku. Kısa süre içerisindee sendee yeniceksin bak görüceksinn:16::16::16::54::54::54::54::54: [

tesekkür ederim mesajınız için inşallah dediğiniz gibi olur kısa zamandq bu problemimi çözerim:(evet dediğiniz gibi egzersizleri düzenli yapmam gerekiyor bundan önceki zamanlarda bunu hep ihmal ettim ama inşallah bugünden sonra düzenli yapıcam bugun yine yaptım serçe parmagı orta parmagı alabiliyırom 7 cm mumu da alabiliyorum fakat parmagımı küs seklinde yapptığımda alamıyorum. galiba aparat da daha rahatım gibi. parmak egzersizlerini önceki zamanlarda esimlede denedik seerce parmağını işaret parmagnı alabildim ama hemen stres oluyodum parmağını çıkarrttirıyodum kendi parmagımla yaptıgımda daha rahattım

Merhaba Canım.Seni Burda Hepimiz Çok İyi Anlıyoruz. Egzersizde yapmışsın Bir Kaç kere. Bu Çok Güzel Bişey. Öncelikle Egzersizlere ara vermedenn Devam etmen Gerekiyor. Çünkü Bu illetten Kurtulmanın tek yolu Düzenli egzersizden Geliyor. Günde en az 1-2 Kere yapman lazım.Çünkü Bunun Yararını gerçekten göreceksin. Parmak egzersizinde mi daha rahatsın yoksa Aparatla mı ? Bunun Farkına Varman lazım. O şekilde ya parmak yada aparatla yapıcaksın. 7 cm alabiliyomuşsun bu çok güzel devam et 7 cm'e Hergün yap. Gün geçtikçe Kalınlaştıracaz. 8-9-10 Cm diye gidicek yavaş yavaş. Bu Arada Eşinede yaptır egzersiz tatlım. Senin yaptığın egzersizi eşine yaptır yani. Burdan Ayrılma Mesajları Hep Oku. Kısa süre içerisindee sendee yeniceksin bak görüceksinn:16::16::16::54::54::54::54::54: [

tesekkür ederim mesajınız için inşallah dediğiniz gibi olur kısa zamandq bu problemimi çözerim:(evet dediğiniz gibi egzersizleri düzenli yapmam gerekiyor bundan önceki zamanlarda bunu hep ihmal ettim ama inşallah bugünden sonra düzenli yapıcam bugun yine yaptım serçe parmagı orta parmagı alabiliyırom 7 cm mumu da alabiliyorum fakat parmagımı küs seklinde yapptığımda alamıyorum. galiba aparat da daha rahatım gibi. parmak egzersizlerini önceki zamanlarda esimlede denedik seerce parmağını işaret parmagnı alabildim ama hemen stres oluyodum parmağını çıkarrttirıyodum kendi parmagımla yaptıgımda daha rahattım

Canım Eşinin Egzersiz yapmasına izin vermen lazım. Çünkü Eşinin güvenine ihtiyacın var o yüzden söylüyorum. Ben Parmak Egzersiziyle Yenmiştim. en son 3 parmak almıştım.Ve Hemen yendim. Aslındaa parmak çok daha kolay. En azından İçini keşfedebiliyosun. Hissediyosun. 2 parmağını Küs Şeklinde yapmanaa aslında hiç gerek yok. Çünkü Vajina çok esnek bişey ve herşeyin şeklini alıyor. Ayrıyeten 2 parmağını alamamanın sebebide o anda kendini istem dışı kasmandan oluyor. Gireceğinee inancın olmuyo. Çok korkuyosun bu yüzdenn girmiyo zaten. Amaa sen inansan bu buraya girecek desen inan kayar gider. Bolca Jel Kullanıyosundur umarım. Kendine inanman lazım. Ben Bunu yapıcam evliliğimi kurtarucam diceksin. Ve inan korktuğun gibi hiç bişey yok. Acı filan yok. Bu bize beynimizin bir oyunu. :47::47::47:

Bebe yağı ile deneme mantar yapar. Bende mantar yaptı ve çoğu kişide de mantar yaptı. Gerçi bebe yağıyla egzersiz yapıp yenen var mantar olmadan ama çoğu kişiyi mantar yapıyor yanlış yönlendirmek istemem.

Parmağını yerleştirmeden önce bir şey sürmezsen girişte de ileride de yanması normal. Kayganlık sağlaman lazım. Hiç olmadı seksi şeyler düşün , en azından biraz kayganlık sağla :34:

Bu arada illaha parmakla devam etmek zorunda değilsin ki. Kendine bir aparat hazırla. Kulak çubuğunu al, birkaç kat peçeteye sar, streç filme geçir sonra da doktor eldivenine ya da prezervatife geçir, jelle ve yerleştir:34:

canım kulak çubuğundan 1 tane mi alayım üstüne sarayım peçeteyi sonra streç yapayım birde jel olarak yakmayan ne önerebilirsin ?

Bu arada bi arkadaşım var dı vAJinismustu yendi eşi doktor eldivenin içindeki 1 parmağına boşalmış ve kız ucundan biraz keserek onu spermlerle beraber vajinasının içine sokmuş spermler rahime gitmiş ve arkadaşım hamile kaldı daha sonra normal doğum yaptışu an 2 yaşında bir kızı var normal doğumdan sonra vajinismusu bir daha hiç yaşamadığını söyledi. Siz ce böyle bir şeye girişeyim mi ? Bende hamile kalmak istitiyorum fakat önce vajinismusu yenmek istiyorum.:( kararsızım :(

Ohooo bir şey kalmamış ki :21: 7 cm almışsın yahu daha ne olsun?????:4: Kalınlaştır ve tekrar dene... Kasım sonunda hiç olmadı Aralık ayında gelinsin sen :34::46::46::46:

Son düzenleme:
merhaba ben de 6,5 aylık evliyim. 2 aydır da burada yazılanların çoğunu okudum. okudukça dünyalar benim oldu ama gel gör ki ben de cesaret edip başlayamıyorum. bugün izinliydim denedim deliği bulamadım. çok küçük, diyelim ki buldum ve başladım kulak çubuğuyla orayı genişlettikçe kaslar yanlara doğru mu çekilecek. nasıl olacak? ben de artık listede olursam belki daha çok yol kat ederim. desteginize ihtiyacım var. ben şu an kegeldeyim. hafta sonu arkadaşlarımız gelecek yine bir yanım eksik olacak. artık kurtulmak istiyorum. keşke hafta sonuna kadar kurtulsam. cadıkedi senin 4 günde kurtulduğunu bilmek bana umut veriyor. Bu arada benim de kedim var. senin kedini başka bir topikte gördüm. kartopu gibi. çok tatlı benim ki de tekir 6 yaşında ama 2 yıldır bizimle sahibi atmış. kendisi tekir ve adı da hanımkız.

Ohooo bir şey kalmamış ki :21: 7 cm almışsın yahu daha ne olsun?????:4: Kalınlaştır ve tekrar dene... Kasım sonunda hiç olmadı Aralık ayında gelinsin sen :34::46::46::46:

inşallah:) muma daha sonra pamuk sarıp kalınlastırarak denedim fakat alamadım en son 7 cm kaldım bugun 2 3 kere daha denedim fakat kalınlastırdığımda alamadım ama:(

canım kulak çubuğundan 1 tane mi alayım üstüne sarayım peçeteyi sonra streç yapayım birde jel olarak yakmayan ne önerebilirsin ?

Bu arada bi arkadaşım var dı vAJinismustu yendi eşi doktor eldivenin içindeki 1 parmağına boşalmış ve kız ucundan biraz keserek onu spermlerle beraber vajinasının içine sokmuş spermler rahime gitmiş ve arkadaşım hamile kaldı daha sonra normal doğum yaptışu an 2 yaşında bir kızı var normal doğumdan sonra vajinismusu bir daha hiç yaşamadığını söyledi. Siz ce böyle bir şeye girişeyim mi ? Bende hamile kalmak istitiyorum fakat önce vajinismusu yenmek istiyorum.:( kararsızım :(

Vallaha tatlım vajinismus olup da hamile kalan , doğum yaptıktan sonra da vajinismus olarak kalan çok kişi var. Ha normal doğum mudur sezeryan midir bilemem ama , böyle bir şey olsa bile normal doğuma cesaret edebilecek misin? :44:

Bence sabret. Azimle egzersiz yaparsan çok kısa sürede yenersin inan bana:34:

Ben bir tane kulak çubuğunun üzerine birkaç kat peçete onun üzerine de kağıt havlu sarıp streçlemiştim, streç filmle sabitleyip doktor eldivenine geçirmiştim. Jel olarak okeyin durexin su bazlı kayganlaştırıcı jellerini kullanan arkadaşlar memnundu ben bi jel almıştım ama geciktiriciymiş bir zararını görmedim benim jelin adı long time dı :1: su bazlı kayganlaştırıcı jel al yani:34:

inşallah:) muma daha sonra pamuk sarıp kalınlastırarak denedim fakat alamadım en son 7 cm kaldım bugun 2 3 kere daha denedim fakat kalınlastırdığımda alamadım ama:(

bende senin gibiyim ama 2 parmağı küs şeklinde alamıyorum inşallah bu illetten kurtulucaz :) ben morelliyim sana da morel vermek istedim :) eminim vajiyi yenip hamile kaldığımız zaman burda adımız yazıcak :):)

merhaba ben de 6,5 aylık evliyim. 2 aydır da burada yazılanların çoğunu okudum. okudukça dünyalar benim oldu ama gel gör ki ben de cesaret edip başlayamıyorum. bugün izinliydim denedim deliği bulamadım. çok küçük, diyelim ki buldum ve başladım kulak çubuğuyla orayı genişlettikçe kaslar yanlara doğru mu çekilecek. nasıl olacak? ben de artık listede olursam belki daha çok yol kat ederim. desteginize ihtiyacım var. ben şu an kegeldeyim. hafta sonu arkadaşlarımız gelecek yine bir yanım eksik olacak. artık kurtulmak istiyorum. keşke hafta sonuna kadar kurtulsam. cadıkedi senin 4 günde kurtulduğunu bilmek bana umut veriyor. Bu arada benim de kedim var. senin kedini başka bir topikte gördüm. kartopu gibi. çok tatlı benim ki de tekir 6 yaşında ama 2 yıldır bizimle sahibi atmış. kendisi tekir ve adı da hanımkız.

İsmi de pek güzelmiş hanımkızın :) canım şimdi yemek yapmam lazım eşim gelecek ve benim mutfak aynı şekilde kaldı vaktim olduğunda listeye adını eklerim :34:

Kulak çubuğunu ya da parmağını yerleştirdiğinde kasların alışıyor. Orası esniyor:34:

Böyle yani :34:

$kegel exercises.gif

2 parmak küs şeklinde içime sokamıyorum sizce aparat kaç cm olmalıdır aparata başlarken ?

Canım Yapamıyorum Diye Bişey Yok. Öncee Tek parmakla başla. Hangi parmağını yapıyosan onunla bir devam et. Çünkü en başta Tek parmağa alışman lazım. Zamanı geldimi 2 parmağa geçersin. :16::16::16:

Back
X