• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrrrrrrr gelin oldumm gelinnnn bende kurtuldum sonunda burdan yardımcı olan bütün arkadaslrıma cok tesekkür ediyorumm umarım di,ğer arkadaslar hemen kurtulur inanmıyorum daha düne kadar bu illetle ugrasıyordum ve bugün bitrdim rabbime binlerce kere şükürrrr bu ay olacak demiştim yanılmadım bende GGGGGEEEEELLLLİİİNNNİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ARTIKKKK halaylar bana gelsinnnn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

masallah masallah supersın tebrıkler halaylar HAZAL34 E gelsin hoppppaaaaaaaaaaaaa
64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/

merhaba kızlarr 8 cm lik aparatı zorda olsa aldım içime biraz zorladım kendimi ama geniş biraz aparattı iki parmak üst üste alamadım ama böyle aldım sizce ne kadr devam etmeliyim kendimi rahat hissedene kadar mı ?

merhaba kızlarr 8 cm lik aparatı zorda olsa aldım içime biraz zorladım kendimi ama geniş biraz aparattı iki parmak üst üste alamadım ama böyle aldım sizce ne kadr devam etmeliyim kendimi rahat hissedene kadar mı ?

merhaba.. klasik bir cevap olacak senin de dediğin gibi rahat olana kadar:) bende parmak egzersizi yapmıştım ve iki parmakta zorlanmıştım.. aparata geçmekle iyi etmişsin.. ama kendini çok zorlama.. egzersize daha önceki aşamalardan başla.. mesela 8 cm.le zorlanıyorsan 6 cm. le çalış.. sonra adım adım ilerle daha kolay olacaktır.. burada kızlar aparatı beklitiyorlardı.. sende deneyebilirsin.. 8cm de kendini rahat hissettiğin anda ilerleyebilirsin..

kızlar eşimin tüm parmaklarını alıyorum ama tek tek hemde jel bile kullanmadan şimdi ne yapayım mum yada diğer aparatlara karşı soğuk kalıyorum ama parmakla devam etmek istiyorum sizce nasıl devam edeyim azmettim kasım bitmeden gelin olmak istiyorum ve bizler destekleyenn herkese çok teşekkür ediyorum.

Bugün devlet hastanesindeki psikiyatriste gittim.. başka sorunlarım da vardı anlattım, vajinismusu da belirttim.. o da bana grup terapiye başlayacaklarını, katılmak isteyip istemediğimi sordu.. bende o an tamam olur dedim. kaydımı aldı ön görüşmeye çağırıcam dedi.. yalnız eşinle gelmen şart dedi, tamam dedim.. fakat hastaneden çıktıktan sonra düşündüm.. acaba doğru mu yaptım, acaba katılmalımıyım? eşim pek sıcak bakmadı ama ısrar edersem kabul eder. sonuçta orda bizimle aynı sorunu yaşayan insanlar olacak.. ne dersiniz kızlar, gitmelimiyim? böyle terapiye giden oldu mu hiç, çare bulurmuyum sizce...

merhaba.. grup terapiye gitmedim, giden arkadaş varsa yardımcı olacaktır sana.. ama ben fikrimi söyleyeyim..bu sorunu yaşayan kişilerde genellikle "bu sorunu bir tek ben yaşıyorum " gibi bir düşünce var.. grupla terapinin temel amaçlarından biri bu düşünceyi yıkmak.. yani sorunun başkalarında da olduğunu görerek rahatlamanızı sağlamak.. ben bunu forumu bulduğum zaman yaşamıştım.. bir tek ben yaşıyorum sanıyordum ama forumu bulunca başkalarının da olduğunu görerek yalnız olmadığımı hissettim.tabi bu da çözüm açısından faydalı olabiliyor..aynı zamanda gruptakiler de muhtemelen benzer şeyler yaşadığı için seni daha iyi anlayacaklar.. ama bence olumsuz yanı eşler bu işe yanaşmayabilir.. haklı olarak.. tamamen şahsi fikrim..

kızlar eşimin tüm parmaklarını alıyorum ama tek tek hemde jel bile kullanmadan şimdi ne yapayım mum yada diğer aparatlara karşı soğuk kalıyorum ama parmakla devam etmek istiyorum sizce nasıl devam edeyim azmettim kasım bitmeden gelin olmak istiyorum ve bizler destekleyenn herkese çok teşekkür ediyorum.

eğer aparat fikri soğuk geliyorsa parmakla devam et... sen kendinde egzersiz yapıyor musun, yoksa sadece eş egzersizleriyle mi ilerliyorsun? eğer kendinde yapabiliyorsan bundan sonraki aşama iki parmak küs şeklinde olacak.. ya da yan yana da olabilir fark etmez.. ama eş parmağıyla yapıyorsan birden iki parmağa geçmek zor olabilir.. önce tek parmak çalışıp rahat olunca iki parmağa geçmeyi dene.. jelsiz eş parmağı sona geldiğinin habercisi.. hem eşine güven açısından da baya bir yol katetmişsin.. azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz..

Bugün devlet hastanesindeki psikiyatriste gittim.. başka sorunlarım da vardı anlattım, vajinismusu da belirttim.. o da bana grup terapiye başlayacaklarını, katılmak isteyip istemediğimi sordu.. bende o an tamam olur dedim. kaydımı aldı ön görüşmeye çağırıcam dedi.. yalnız eşinle gelmen şart dedi, tamam dedim.. fakat hastaneden çıktıktan sonra düşündüm.. acaba doğru mu yaptım, acaba katılmalımıyım? eşim pek sıcak bakmadı ama ısrar edersem kabul eder. sonuçta orda bizimle aynı sorunu yaşayan insanlar olacak.. ne dersiniz kızlar, gitmelimiyim? böyle terapiye giden oldu mu hiç, çare bulurmuyum sizce...

Canımm Ben Terapiye gitmedim. Kendi kendime yenmiştim vajinismusu. Fakat Gitmenizde yarar olabilir. İsterseniz Bir Gidin Ortamı görün.Bakın neler yapıyolar? Tedavi yöntemleri ne ? Bunları Hem Görmüş Olursunuz. Hemde Bilinçlenirsiniz. Eğer memnun kalmazsanız bir daha gitmezsiniz.:16::16::16:

Canım. Kesinlikle Aparatla yada Mumla Yapmak zorunda değilsin. Sadece Parmak egzersizi yaparak Bu illetten kurtulabilirsin.

Çünkü ben sadece parmak egzersizi yaparak yendim. Ve Sana parmakla İlgili çok yardımcı olurum. Eşinle Egzersiz yapman çok çok süper.

Eşine Güvenin geliyo yavaş yavaş. Sende Bol bol egzersiz yap. 2 parmağa geç işaret parmağı ve orta parmağını almayı dene.

Ne kadar zor gibi Gözüksede aslında zor değil. Yapabilirsin. 2 Parmak yan yana yaptıktan sonra 3 parmağa geçicez.

İşaret parmak orta ve yüzük parmak yanyana sokmayı deniceksin. Ve Ondan sonrasında Penis Denemesine Hazırsın demektir canım. Tabi bu yine sana kalmış. Kendini Ne zaman hazır hissedersen o zaman da yapabilirsin. Ben 3 parmak yan yana yaptıktan sonraa yendim çünkü :16::16::16::54::54::54:

kızlarrrrrrrr gelin oldumm gelinnnn bende kurtuldum sonunda burdan yardımcı olan bütün arkadaslrıma cok tesekkür ediyorumm umarım di,ğer arkadaslar hemen kurtulur inanmıyorum daha düne kadar bu illetle ugrasıyordum ve bugün bitrdim rabbime binlerce kere şükürrrr bu ay olacak demiştim yanılmadım bende GGGGGEEEEELLLLİİİNNNİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ARTIKKKK halaylar bana gelsinnnn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gözünaydın canım tebrik ederim darısı bize ama ben çokk tembelimm daha hiç bişeye başlamadım gerçi reglim yeni bitti ama

gözünaydın canım tebrik ederim darısı bize ama ben çokk tembelimm daha hiç bişeye başlamadım gerçi reglim yeni bitti ama

sağol cnm regl bitince orası cok acık oluyo bence ara vermeden basla egzersize inan acı felan yok ben hiç jel kullanmadan bitrdim egzersizde kullandım ama yendiğimde unuttum sürmeyi zaten denemek içinde sey yapmamaıstıkk

sağol cnm regl bitince orası cok acık oluyo bence ara vermeden basla egzersize inan acı felan yok ben hiç jel kullanmadan bitrdim egzersizde kullandım ama yendiğimde unuttum sürmeyi zaten denemek içinde sey yapmamaıstıkk

doğru diyosun canım bende öyle duymuştum çok açık oluyomuş hatta ben regl bitince hemen eş denemesi yapayım dedim ama misafirlerim var olmadı ve kalmaya devam edecekleri için bu bi kaç güünde yapamayacağım galiba egzersizede hiç başlamadım zaten bakalım ne zaman başlayacağım ben kendimi hazır hissettiğimde hep bişeyler çıkıyo çalıştığım içinde akşamları zamanım olmuyo

merhaba.. klasik bir cevap olacak senin de dediğin gibi rahat olana kadar:) bende parmak egzersizi yapmıştım ve iki parmakta zorlanmıştım.. aparata geçmekle iyi etmişsin.. ama kendini çok zorlama.. egzersize daha önceki aşamalardan başla.. mesela 8 cm.le zorlanıyorsan 6 cm. le çalış.. sonra adım adım ilerle daha kolay olacaktır.. burada kızlar aparatı beklitiyorlardı.. sende deneyebilirsin.. 8cm de kendini rahat hissettiğin anda ilerleyebilirsin..

oofff şu aparatta girişte bir acı olouyor ya oysa aparatsız tek orta parmağımı cup diye içime sokabiliyorum alışkanlık oldu parmak kendimi rahat hissediyorum aaa ben bunu şimdi çok rahat alırım diyorum sonra aparata geçiyorum daha ilk girerken bir acı daha sonra yönünü bulmaya çalışırken 2. bi acı daha zaten 2 parmak küs şekilde alamıyorum parmağım 8 cm aparatta 8 cm fakat aparat 2 parmağım üst üste binmiş hali gibi kalın yaptım alışmak için yardım kızlar aparatta niye acı parmakta hiç tık yok :(:(

oofff şu aparatta girişte bir acı olouyor ya oysa aparatsız tek orta parmağımı cup diye içime sokabiliyorum alışkanlık oldu parmak kendimi rahat hissediyorum aaa ben bunu şimdi çok rahat alırım diyorum sonra aparata geçiyorum daha ilk girerken bir acı daha sonra yönünü bulmaya çalışırken 2. bi acı daha zaten 2 parmak küs şekilde alamıyorum parmağım 8 cm aparatta 8 cm fakat aparat 2 parmağım üst üste binmiş hali gibi kalın yaptım alışmak için yardım kızlar aparatta niye acı parmakta hiç tık yok :(:(

bende aynı durumdayım benim aparatım daha ince ama ben alamıyorum orta parmağımdan başka hiç bişeyi onuda öle cup diye değil yavaş yavaş bunaldım çokkk

bende aynı durumdayım benim aparatım daha ince ama ben alamıyorum orta parmağımdan başka hiç bişeyi onuda öle cup diye değil yavaş yavaş bunaldım çokkk

dün gece eşim dedi yaparsın inan bana dedi bak aparatı zorda olsa alıyorsun benim parmağımı alıyorsun kendi parmağınıda alıyorsun gel bi deneyelim dedi sonra tamam dedim o an geldi yine kasıldım sanırım istem dışı da olsa kapadım bacaklarımı beynim bacaklarımı açmamı söylese de vücut kasılıyor yine ilk ucu girerken bir acı :( sonra o sıra önce ben parmağımı soktum acı yok eşim de soktu yine acı var sanırım erken mi davrandık p.. te ? bu ay kesin yenmek istiyorum şu illeti bıkkınlık geldi artık..

kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş hesabı olcak ama :):):) parmakta inan hiç bişi yok alırsın çok rahat en kolayı parmak yönünü bulduktan sonra sen istemesen bile inan bana o yolunu buluyor :):) ama şu aparatta bende yapamıyorum be cnm :(:(

Back
X