Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

offff bende 7 sene sevgili kaldık böyle bir sorun yaşayacağımızı aklımdan geçirmezdim bende bunalımdayım olmuyo olmuyo olmuyo beynime söz geçiremiyorum ben ilk başta yapamıyorum

canım tuhaf gelio evet ama gerçekten en rahat pozisyon o....ama tek yolu bu değil....beline yastık koyarak alttada yapabilirsin,,,eğer bunu denersende bacaklarını kaldır be eşinin belini sar bacaklarınla....girişin dahada açılıo rahat oluyor yanii....üstte neden kolay çünkü eşinin bacaklarının arasına ayna koyabiliyosun ve deliği görüp p......s i sen yönlendirebiliyosun ....ama bakmadan deliği bulabiliriz siosan ilk denemede ozaman altta dediğim gibi dene oda rahat oluyor...

ecrinx canımmmm her mesajıma mutlaka cevap vererek benı daha çok cesaretlendirensin sagol varol iyiki varsın

umuttttttttttttt canım yendınmııııııııııııııııııııı ay suan sevıncten havaya ucucam bak oglumda tepınıyor :)
canım benım cok sevındımm yaaaaa canım benım kurtuldunnnnnnnnnnnnn:32::32::32::32::32:
darısı tum vajılılerın basına ya daha dun gıbı buraya gelısını korkularını umutsuzluklarını hatırlıyorum
of hamılelıkte duygular tavan bende ağlak bırıyım zatı duygulandım:25: gozun aydın canım
yenı gune baslayınca omzundan nasılda yuk kalktıgnı hayatın nekadar daha farklı oldugunu anlayınca kulaklarımı cınlat emi :)

nolur vajinismusu atlatmış tecrübeli biri bna ulaşssın lütfn yardımınıza ihtiyacm var :((

buyur canımm sor sormak istediğini....yeni başlıcaksan eğer yenmeye önce ayna koy karşına ve bacaklarını aç ve ıkın ııkındıkca(çiş yapar gibi)orda açılan deliği gör canımmm sonra...kulak çöpü varya incecik hani onu al prezv. geçir ve bol bol jel sür o deliğe yerleştir derin nefes aldıkça kulak çöpünü ilerlet...şlerletirken biyere takıldığını düşündüğündetönünü biraz daha popoya doğru ey....ekstradan da wc de çişini birden bırakma tut bırak tut bırak şeklinde yap...otururken yatarken tv seyrederkende sürekli bu hareketi tekrarla vajiyi sık bırakk bu kegel egzersizi faydası çok...

Umuut sonunda oldu, cok cok mutluyum, inan kendim yendigimde bile bu kadar mutlu olmamistimmm dm:D .ayaklara dikkat aman ha, bundan sonra cok mutlu olursunuz insallah, Allah baska dert vermesin, bebisim benim :)))))).

bende kendimde görüyorum bu sıkıntıyı 4.5 yıllık evliyim 3.5 yaşında bir kızım var.öyle sıkıntım çok yok ama çokda rahat değilim eşim bir yere kadar geliyor ilişkide sonra sanki daralıyor bende itiyorum onu cnm yancak gibi geliyor ve backlarım kasılmaktan ağrıyor bazen.geçende vajinal ultrasonda aynı sorun oldu hatta dr.da çokmu korkuttular seni dedi.parmak egzersizi yapabileceğimide düşünemiyorum.

Kızlar yeni üyelerimiz var bu çok sevindirici bir haber. En azından sessizce izlemekte kalmadınız ve üye oldunuz. Öncelikle bu cesaretinizden dolayı hepinizi kutluyorum :46:

Fakattt... Görüyorum ki çoğunuz egzersize hiç başlamamışsınız başlamaktan korkuyorsunuz, işte bu olmadı:20:

Bu işin tek çaresi egzersiz. Doktora da gitseniz doktor size egzersiz verecek. O yüzden ne yapıp edip EGZERSİZ YAPMAK ZORUNDASINIZ:34:

Yok ben yapamıyorum, yok olmuyor, yok deneyemiyorum, yok vaktim yok gibi bahanelere yer yok bu illette:19:

Eğer gerçekten bu sorundan kurtulmak istiyorsanız egzersiz yapmak zorundasınız!!!:31:

Bizler yendik, nasıl yendik, hiç çalışmadan sadece burayı okuyarak yenmedik, egzersiz yaptık inat ettik... Ve sizlerin bizlerden farkı hiç yok:20:

Hepimiz korkuyorduk, hepimiz cesaret edemiyorduk, hepimiz dokunamıyorduk:18:

Ama azim ve inatla sona geldik:17:

O yüzden lütfen artık kendinize güvenin ve adım atın... Beklemekle, ertelemekle bu illeten kurtulamazsınız:20:

ecrinx canımmmm her mesajıma mutlaka cevap vererek benı daha çok cesaretlendirensin sagol varol iyiki varsın

oyyyyy kuzm yaaa cesur olan sensin ben sadece bunu farketmeni istiyorum okadar...bende farklı değildim çünkü geceleri 3e 4 e kadar bir kişi bile cvp yazsın die bakardımm...beklerken çok stres olurdumm her mesajı okurdum...ÇÜNKÜ NE DEMEK OLDUĞUNU EN AZ SİZİN KADAR YAŞADIM..inş. vajiyi yenip aramızda olursun da yetişemediğimiz yerde sen müdehale edersinnn...ama az kaldı bunu hissediyorum GERÇEKTEN....

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Yeni gelinimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz esra1645:46::46::46::46::46::46::46:

Tebrik ediyor halayını zevkle çekiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yehuuuu :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Daha esra1645 in halayından inmemişken Umuut'un da gelin olduğu haberini aldık ve halaya durmadan devam ediyoruz haydi bir gelin daha gelsin halaydan yorulalım bu gece :64::64::64::64::64::64::64:

Ayrıca
diyar6635
ajuuu
kumtanesi09
mufim harika bir azimle sıradaki yerlerini bayağı üstlere taşıdılar kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz :46::46::46:

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci:34:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]2 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.masumsu[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.veracroft [/td]
[td]18 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.cadii34[/td]
[td]21 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.Hazal34[/td]
[td]25 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.esra1645[/td]
[td]28 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.umuut[/td]
[td]28 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ajuuu[/td]
[td]3 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]iki parmak tek boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mevlana[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 15 GELİNİ BELLİ AMA 1'si TAM FARKINDA DEĞİL :D...

realove artık gelin olduğunu onayla yahu yoksa listeden çıkarıcam hıııııııı:20::33::33::33:

Bu arada facebook'ta reklama ihtiyacım var :D link paylaşmak yasak olduğundan, profilme girip, web sitesi kısmına tıklar mısınız? Sonra da çıkan sayfayı beğenir misiniz ? :) Şu anda bile ismimin üzerine tıkladıktan sonra "visit homepage" yazısını tıklarsanız aynı işlem olacaktır :) Aslında bu tarz şeyleri hiç sevmem ama bazen yapmak zorunda kalıyormuş insan :)

Son düzenleme:
buyur canımm sor sormak istediğini....yeni başlıcaksan eğer yenmeye önce ayna koy karşına ve bacaklarını aç ve ıkın ııkındıkca(çiş yapar gibi)orda açılan deliği gör canımmm sonra...kulak çöpü varya incecik hani onu al prezv. geçir ve bol bol jel sür o deliğe yerleştir derin nefes aldıkça kulak çöpünü ilerlet...şlerletirken biyere takıldığını düşündüğündetönünü biraz daha popoya doğru ey....ekstradan da wc de çişini birden bırakma tut bırak tut bırak şeklinde yap...otururken yatarken tv seyrederkende sürekli bu hareketi tekrarla vajiyi sık bırakk bu kegel egzersizi faydası çok...

iyi hoşta canm ben hala kızım nasıl sokucam kulak çöpünü oraya

fatmaipek olsun bi bebişin varmış..valla been hamıle kalmak ıstemesem hıc ugrasmazdım..ne bılım belkı sacma ama cok zor parmak egzersızı falan bılmıyorum

bazen eşimle diyoruz biz bunu nasıl yaptık diye.ben eşimle birlikte oluyorum ama işte dediğim gibi ilerleyince kasılıyorum .şimdide 2.yi istiyoruz 7 aydır olmuyor :19:

oyyyyy kuzm yaaa cesur olan sensin ben sadece bunu farketmeni istiyorum okadar...bende farklı değildim çünkü geceleri 3e 4 e kadar bir kişi bile cvp yazsın die bakardımm...beklerken çok stres olurdumm her mesajı okurdum...ÇÜNKÜ NE DEMEK OLDUĞUNU EN AZ SİZİN KADAR YAŞADIM..inş. vajiyi yenip aramızda olursun da yetişemediğimiz yerde sen müdehale edersinnn...ama az kaldı bunu hissediyorum GERÇEKTEN....

canımsın insallah insalah bu derdi çeken bilir şimdi bıle arkadaslara destek olmaya çalısıyorum bir mesajın, bir cevabın ne kadar önemli olduğunu biliyorum rabbim herkese yarsım etsin daha buyuk sıkıntılar vermesın ne diyim ama sunu gönülden söylüyorumki İYİKİ VARSINIZ İYİKİ SİZLERİ BULDUM yoksa boş boş bekleyerek kendı kendıne geçmesini bekleyecektimki oda zaten olmayacaktı inan bunu yenince gelip sarılmak istiyorum sana ,cadıkediye,katarsise daha simdi hatırlayamadığım çooook arkadasıma

sankı orası kapalıymıs gbıı dedım bgun doktora.doktor bayagı cesaret verdı bana sen o kdr agır vajın degılsın dedı kızlarr..yrn psıkolaga gıdıcem.bılıyorm egzersız verıcektır.bzn dıyrumkı bı cesaret bırakıyım kendımı olsn bıtsın ne acı cekıceksem cekıyım..

Back
X