Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben 4 aylık evliyim.. bu süreçte sadece 1 ay uğraştım olmadı.. denedik olmadı ve pes etmiştim..
ama son zamanlarda tekrar kendime geldim ve çalışmaya başladım.. şimdilik genişliği 8-9 cm lik aparatı alıyorum
3 gün önce jinekologa gitmeye karar verdim fiziksel bir problem var mı acaba diye??
sadece baktı ve istersen küçük parmağımı bi sokayım dedi bende olur dedim ve soktu tabi ben yine kastım..
bana dediki kızlık zarı aynen duruyor ve sen asla vajinismus değilsin.. 3 parmağıma kadar aldığımı söyledim aparattan bahsettim "imkanı yok sen buraya bir şey sokmamışsın" diyor..
bu akşam 10 cm e kadar çıkmak istiyorum..
bir de bana " sıcak suyu sıvı vazelinle leğene koy üzerine otur bekle ve bol bol vazelin kullanarak deneyin en geç bir haftada çözersiniz" dedi..
kalçama da kırlent koymamı tavsiye etti
NE DERSİNİZ?? bu duruma???????????????????

Canım benim ya şımartma beni :16::16::16::16:

Haydi bakalım bu azimle akşam dene sen :46::46::46::34:

Yarın da inşallah güzel haberlerini alırız :21::21::4::4::4::10::10:

canım dün hiç giremedim nete vaktim olmadı misafirlet falan ben 3 parmağa devam ettim p... bir kısmını gayet rahat aldım :) herhalde 3 boğum 3 parmak alınca p.. devamınıda alıcam ama yarı gelin oldum diyorum artık :):) :):):):) eşimde dedi egzersizler tam bitmeden acı hissederim diye çekiniyor haklı olarak bugünde izinliyim anlayacağınız yarın akşam haber vericem :):):)

3. GÜNÜM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Buraya girdikten sonra bir hırs geldi yarı gelin falan olamam ben dedim :) eşim de bak canın yanarsa egzersizde yapmazsın dedi hayır YANMAYACAK dedim :) yansada sıkıcam dişimi dedim veeeeeeeeeeeeee DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNN GELİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM GELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :):):):)):)
:):):):)
:):):):):)

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :):)):):):)::):):):):):)

:):):)::):):):):)::):):):) mutluluktan ağlıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

bende uzun zamandır girmiyordum aparatlarla deneme değilde eşimin p.... ile deneme yaptım tabi olmasada ilerleme var 2*3 defa kadın doguma gittim kızlık zarında bi sorun yok klasik türk zarları gibi dedi.eliyle ugrastı kasıldım acıyor dedim ama kadın kendini kasmassan agrın olmaz bence kafanda bitirmelisin sen vjininsmus değilsin dedi. anlattıklarımdan ve muyaneden sonra vajinismus olmadıgımı söyledi peki neden olmuyo diyorum kafanda bitirmen gerekli dedi istersen bi psikiyatra git dedi gitmedim denemelere devam ettim eskiden bacaklarımı acamıyordum su an acıyorum ve p.... vajinamın ucunda hafif hafif dokunuslar yapabiliyor deneme yaptık ama bişey yırtılıyor gibi oluyor ön sevişme yapıyoruz ıslanınca deneyelim dedik ben gene yapamadım eşimde o haddede uzun süre sertlik olmuyor diyo cunku baya zaman alıyor o hadde gelmek eşim ilk zamandan bu zamana ilerleme var ama bacaklarını kasmasan ve rahat olsan giricem ama olmuyor diyor. deneyimlilere soruyorum cesaret etmeye calsııyorum p.... ucu degdikten sonra bir andamı içeri giriş olmalı yoksa yavas yavasmı griş olmalı yavas yavas denerken bişeyler yırtılıyo gibi oldu ama anlık giriştede yanlıs bişey olur diyw cok korkuyorum bana akıl verirseniz memnun olurum.4. ayım ama tam olarak karı koca olamamak cok acı :( ve cidden cinsellik evliliğin en önemli yapı tasıymıs bunu anladım.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

3. GÜNÜM

Buraya girdikten sonra bir hırs geldi yarı gelin falan olamam ben dedim :) eşim de bak canın yanarsa egzersizde yapmazsın dedi hayır YANMAYACAK dedim :) yansada sıkıcam dişimi dedim veeeeeeeeeeeeee DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNN GELİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM GELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :):):):)):)

canım nasıl becerdiniz anlatırmısın bizlere tamamen kafanda mı bitirip denedinde oldu bu arada acı oldumu ??????? bende yırtılıyor gibi bi his oluyo kasılmamak için neler denediyesem olmuyor :(!!

3. GÜNÜM

:64: :64: :64: :64: halaylar senin için gelsin. Tebrik ederim seni, yenen arkadaşları gördükçe bizler de yürekleniyoruz artık büyük bir sorun bitti gitti şimdi mutluluk zamanı ;) darısı bizlere inşallahhhh :)

3. Günüm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

buraya girdikten sonra bir hırs geldi yarı gelin falan olamam ben dedim :) eşim de bak canın yanarsa egzersizde yapmazsın dedi hayır yanmayacak dedim :) yansada sıkıcam dişimi dedim veeeeeeeeeeeeee duyduk duymadık demeyinnnn gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oldummmmmmmmmmmmmmmmmm geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :):):):)):)

bu süper bir haber canımmm çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim senin adına ......bir kişi daha yendiiii ve taze gelin kasım ayının son günlerine imzayı attııı:)))) haydin halaya kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr hoppaaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::

bende uzun zamandır girmiyordum aparatlarla deneme değilde eşimin p.... Ile deneme yaptım tabi olmasada ilerleme var 2*3 defa kadın doguma gittim kızlık zarında bi sorun yok klasik türk zarları gibi dedi.eliyle ugrastı kasıldım acıyor dedim ama kadın kendini kasmassan agrın olmaz bence kafanda bitirmelisin sen vjininsmus değilsin dedi. Anlattıklarımdan ve muyaneden sonra vajinismus olmadıgımı söyledi peki neden olmuyo diyorum kafanda bitirmen gerekli dedi istersen bi psikiyatra git dedi gitmedim denemelere devam ettim eskiden bacaklarımı acamıyordum su an acıyorum ve p.... Vajinamın ucunda hafif hafif dokunuslar yapabiliyor deneme yaptık ama bişey yırtılıyor gibi oluyor ön sevişme yapıyoruz ıslanınca deneyelim dedik ben gene yapamadım eşimde o haddede uzun süre sertlik olmuyor diyo cunku baya zaman alıyor o hadde gelmek eşim ilk zamandan bu zamana ilerleme var ama bacaklarını kasmasan ve rahat olsan giricem ama olmuyor diyor. Deneyimlilere soruyorum cesaret etmeye calsııyorum p.... Ucu degdikten sonra bir andamı içeri giriş olmalı yoksa yavas yavasmı griş olmalı yavas yavas denerken bişeyler yırtılıyo gibi oldu ama anlık giriştede yanlıs bişey olur diyw cok korkuyorum bana akıl verirseniz memnun olurum.4. Ayım ama tam olarak karı koca olamamak cok acı :( ve cidden cinsellik evliliğin en önemli yapı tasıymıs bunu anladım.allah hepimizin yardımcısı olsun.

daya25 nerelerdesin sen bakimmm kaçakkk!!!!!seni tembel seniii:))))canım bak 4. Ayındasın daha yenisin üzülme senelerini böyle geçirip yenenler var...sen egzersizlerden kaçıyosunnn at kafandan şunu artıkkkk sen önce bi ayna karşısına geçip vajini tanıdınmı ıkınıpda deliği gördünmü onu de bakalımm hele:))sana yol gösterelim hepimiz böyle yendik sen de bizden farklı değilsin canımmm

bende uzun zamandır girmiyordum aparatlarla deneme değilde eşimin p.... Ile deneme yaptım tabi olmasada ilerleme var 2*3 defa kadın doguma gittim kızlık zarında bi sorun yok klasik türk zarları gibi dedi.eliyle ugrastı kasıldım acıyor dedim ama kadın kendini kasmassan agrın olmaz bence kafanda bitirmelisin sen vjininsmus değilsin dedi. Anlattıklarımdan ve muyaneden sonra vajinismus olmadıgımı söyledi peki neden olmuyo diyorum kafanda bitirmen gerekli dedi istersen bi psikiyatra git dedi gitmedim denemelere devam ettim eskiden bacaklarımı acamıyordum su an acıyorum ve p.... Vajinamın ucunda hafif hafif dokunuslar yapabiliyor deneme yaptık ama bişey yırtılıyor gibi oluyor ön sevişme yapıyoruz ıslanınca deneyelim dedik ben gene yapamadım eşimde o haddede uzun süre sertlik olmuyor diyo cunku baya zaman alıyor o hadde gelmek eşim ilk zamandan bu zamana ilerleme var ama bacaklarını kasmasan ve rahat olsan giricem ama olmuyor diyor. Deneyimlilere soruyorum cesaret etmeye calsııyorum p.... Ucu degdikten sonra bir andamı içeri giriş olmalı yoksa yavas yavasmı griş olmalı yavas yavas denerken bişeyler yırtılıyo gibi oldu ama anlık giriştede yanlıs bişey olur diyw cok korkuyorum bana akıl verirseniz memnun olurum.4. Ayım ama tam olarak karı koca olamamak cok acı :( ve cidden cinsellik evliliğin en önemli yapı tasıymıs bunu anladım.allah hepimizin yardımcısı olsun.

daya25 nerelerdesin sen bakimmm kaçakkk!!!!!seni tembel seniii:))))canım bak 4. Ayındasın daha yenisin üzülme senelerini böyle geçirip yenenler var...sen egzersizlerden kaçıyosunnn at kafandan şunu artıkkkk sen önce bi ayna karşısına geçip vajini tanıdınmı ıkınıpda deliği gördünmü onu de bakalımm hele:))sana yol gösterelim hepimiz böyle yendik sen de bizden farklı değilsin canımmm

daya25 nerelerdesin sen bakimmm kaçakkk!!!!!seni tembel seniii:))))canım bak 4. Ayındasın daha yenisin üzülme senelerini böyle geçirip yenenler var...sen egzersizlerden kaçıyosunnn at kafandan şunu artıkkkk sen önce bi ayna karşısı
na geçip vajini tanıdınmı ıkınıpda deliği gördünmü onu de bakalımm hele:))sana yol gösterelim hepimiz böyle yendik sen de bizden farklı değilsin canımmm

yavrum sorma kacak oldum iyice mazeretlerim vardı bi cok sey eee nasıl gidiyor alıstınmı artık bir sorun yok değilmi rahatca ilşkiye girebiliyosun ?

yavrum sorma kacak oldum iyice mazeretlerim vardı bi cok sey eee nasıl gidiyor alıstınmı artık bir sorun yok değilmi rahatca ilşkiye girebiliyosun ?

çok şükür canım sorun yok vaji diye bişi yok hayatımızda şimdi bebiş istiyoruz rabbim aratmadan nasip eder inş....sıramızı savdık tatlım sıra sizdee....egzersizleri sakın ihmal etme biliosun egzersiz olmadan olmazz....

bu süper bir haber canımmm çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim senin adına ......bir kişi daha yendiiii ve taze gelin kasım ayının son günlerine imzayı attııı:)))) haydin halaya kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr hoppaaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::

halaylaaar banaaa gelsinnn :):):):):):):):): oleeeeeeeeeeeeeeeey :D:D:D:D teşekkür ederim canım benim darısı bütün bu illeti çekenlereee kurtulmak nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşş :):):)

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

mufimbüyük bir azimle 11 sıra birden üste çıktı :46: vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:64: kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruzzz:46::46::46::46::46:

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci:34:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]2 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.Pissa[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.masumsu[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.veracroft [/td]
[td]18 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.cadii34[/td]
[td]21 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.Hazal34[/td]
[td]25 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.esra1645[/td]
[td]28 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.umuut[/td]
[td]28 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ajuuu[/td]
[td]3 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]İki parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mevlana[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 14 GELİNİ BELLİ 15. GELİNİ ARIYORUZZZ YOK MU ARTTIRAN???

realove bizim tahminlerimize göre 2 Kasım'da gelin olmuştu ama bana onay vermediği için ve o günden beridir de siteye girmediği için listeden çıkardım ismini arkadaşlar. Bilgilerinize sunarım:34:

cADI KEDİMMM ADIMI 15. GELİN OLARAK YAZARMISIN :):):):):):):)::):):):)

Kizlar kendi profilimi goremiyorum tlfdan girdigim icin mi ust kisimda kullsnici adimida goremiyorum
listeye bennimde adim eklenmis bugun hic egzersiz yapmadim cok halsizim ve durumuma uzuluyorum:-[

Kızlarrrr yeni vajililer bakın bu yanma kasma olaylarını size şöyle anlatayım.....şimdi baş parmağınızla işaret parmağını sımsıkı yuvarlak şekilde birbirine sarın.... Sonra bir mum veya 10 cmlik bişeyi veya bırakın bi kalemi ortasına sokmaya çalışın girermi?????????????acırrrr parmaklarınız bile acır siz sıkarken arasına sokmak istediğiniz şey karşısında.....pekiiii gevşek bırakın sıkmayın bakın nasıl hiç parmaklarınız acımadan girecek o kalem yada herneyse....işte bizim vajinismus dediğimiz bunun gibi....kendimizi sıktığımızda kastığımızda vajimizin deliğini küçültüyoruz ve kalemde olduğu gibi p....s i sıktığımız yere sokmaya çalışıyoruz.....kafanızda bunu çözün kızlar....ne kadar rahat bırakırsanız vajiniz okadar esner sadece esner eğer sıkarsanız vajiyi germiş olursunuz bi taraftan sıktığınız yere bi taraftan 10 cm bişi girsin isterseniz nolurrrrr yırtılcak cibi hissedersiniz işte bunun sebebi bu....siz kendinizi kasınca ordaki deliği küçültüyosunuz genişlemesine esnemesine fırsat vermiosunuz....bilmem anlatabildimmii...umarım faydası olur.......

Back
X