Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3. GÜNÜM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Buraya girdikten sonra bir hırs geldi yarı gelin falan olamam ben dedim :) eşim de bak canın yanarsa egzersizde yapmazsın dedi hayır YANMAYACAK dedim :) yansada sıkıcam dişimi dedim veeeeeeeeeeeeee DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNN GELİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM GELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :):):):)):)
:):):):)
:):):):):)

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :):)):):):)::):):):):):)

:):):)::):):):):)::):):):) mutluluktan ağlıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

canım tebrik ederim...

Kızlarrrr yeni vajililer bakın bu yanma kasma olaylarını size şöyle anlatayım.....şimdi baş parmağınızla işaret parmağını sımsıkı yuvarlak şekilde birbirine sarın.... Sonra bir mum veya 10 cmlik bişeyi veya bırakın bi kalemi ortasına sokmaya çalışın girermi?????????????acırrrr parmaklarınız bile acır siz sıkarken arasına sokmak istediğiniz şey karşısında.....pekiiii gevşek bırakın sıkmayın bakın nasıl hiç parmaklarınız acımadan girecek o kalem yada herneyse....işte bizim vajinismus dediğimiz bunun gibi....kendimizi sıktığımızda kastığımızda vajimizin deliğini küçültüyoruz ve kalemde olduğu gibi p....s i sıktığımız yere sokmaya çalışıyoruz.....kafanızda bunu çözün kızlar....ne kadar rahat bırakırsanız vajiniz okadar esner sadece esner eğer sıkarsanız vajiyi germiş olursunuz bi taraftan sıktığınız yere bi taraftan 10 cm bişi girsin isterseniz nolurrrrr yırtılcak cibi hissedersiniz işte bunun sebebi bu....siz kendinizi kasınca ordaki deliği küçültüyosunuz genişlemesine esnemesine fırsat vermiosunuz....bilmem anlatabildimmii...umarım faydası olur.......

canım sen cok güzel anlatmıssında bunu nasıl basarıcaz onu bilmiyorum yani ben sahsım adına kasılıyorum rahat olmaya calıstıgımdada asırı terliyorum ve bacaklarımın içi titriyor bu arada ben bir soru sormustum hani o hadde geldiğnde ani sekildemi girmesi daha iyi olur yksa yavas yavas mı girmesi uygun olur biz yavas yavas denedik ama kastıgımdan sanırım yırtılıo gibi oldu bende istemedm geri cekildi acaba dediğin gibi kaygan jeli iyice sürüpte denesek olurmu ki. ama işte bi anda olması dahamı ii olur onu bilemedim

umuutt

canım tebrikler :52::52:

Nasıl nasıl oldu sende benim gibiydin ( gerçi ben daha kötüyümya )

ama çok sevindim canım tebriklerrrrrrrr:46::46::46:

umuutt

canım tebrikler :52::52:

Nasıl nasıl oldu sende benim gibiydin ( gerçi ben daha kötüyümya )

ama çok sevindim canım tebriklerrrrrrrr:46::46::46:

Canım beniiiimm ben dememiş miydim biz yakın zamanlarda halledicez diye ben 7cm , sen 8 cm ohhhh süperiz alkışlar bize gelsin ( laf aramızda ben o tatlı figürleri yapmayı bilmiyorum daha o yüzden sözcüklerle söylüyorum alkıııışşşşş ;))))

amanda aman şimdi kendımızı alkışlayalımda halayımıza katılan çok olur ttlım bu arada figürleri yaparken figürlümesajların üzerine farenın imlecini tutarsan zaten nasıl yapıldıgı görülüyor mesela halay için iki nokta : koyuyosun bosluk bırakmadan 64 yazıp tekrar ikinokta : koyuyorsun öptümmmm

3. GÜNÜM

Buraya girdikten sonra bir hırs geldi yarı gelin falan olamam ben dedim :) eşim de bak canın yanarsa egzersizde yapmazsın dedi hayır YANMAYACAK dedim :) yansada sıkıcam dişimi dedim veeeeeeeeeeeeee DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNN GELİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM GELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :):):):)):)

tebrikler canım çok sevindim.daha yeni gelmiştin bravo sana.egzersiz falan yaptınmı?Allah başka sıkıntı vermesin

canım sen cok güzel anlatmıssında bunu nasıl basarıcaz onu bilmiyorum yani ben sahsım adına kasılıyorum rahat olmaya calıstıgımdada asırı terliyorum ve bacaklarımın içi titriyor bu arada ben bir soru sormustum hani o hadde geldiğnde ani sekildemi girmesi daha iyi olur yksa yavas yavas mı girmesi uygun olur biz yavas yavas denedik ama kastıgımdan sanırım yırtılıo gibi oldu bende istemedm geri cekildi acaba dediğin gibi kaygan jeli iyice sürüpte denesek olurmu ki. ama işte bi anda olması dahamı ii olur onu bilemedim

canım bol bol jelll zaten olmazsa olmaz bide öyle çok düşünürsen yaparken cesaretin gider....çok çok yavaş da değil birdende değil......ittirebildiğin kadar ittir ama birden üstüne oturma yavaş ama çok beklemeden....vajiyı ıkınarak açıyosun gevşetiyosun açtırır gibi çok afedersin çiş yapar gibi ıkınıyosun ilerlerken

canım bol bol jelll zaten olmazsa olmaz bide öyle çok düşünürsen yaparken cesaretin gider....çok çok yavaş da değil birdende değil......ittirebildiğin kadar ittir ama birden üstüne oturma yavaş ama çok beklemeden....vajiyı ıkınarak açıyosun gevşetiyosun açtırır gibi çok afedersin çiş yapar gibi ıkınıyosun ilerlerken

birde öyle deneyecem bakalım :(

3. GÜNÜM

birisi halaymı dedi hemen pullu mendilimi alıp gelldim tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy haydi kızlar şimdiki halayımız ajuuu ya KOCAMAN TEBRİKLER :65::64::64::65::64::64::65::64::64::65::64::64::65::64::64:

canım çok tebrik ederim,ne zamandır senin bu mutlu haberini bekliyorduk hatta seni tanıyan herkes birbirine soruyordu umut ne yaptı diye.ama yenmişsin ya halaylar sana gelsin:):64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::118::118:

tebrikler canım çok sevindim.daha yeni gelmiştin bravo sana.egzersiz falan yaptınmı?Allah başka sıkıntı vermesin

yaptım tabi canım 3 gün. amin canımmm bütün vajili arkadaşlarım inşallah en kısa zaman da bundan kurtulur. bundan sonra bende burdayım. elimden geldiği kadar herkeze yardım etmeye çalışıcam. ben burda yendim. inşallaah herkes yenicek :)

3. GÜNÜM

Canımm Tebrik ederim senii:16::16::16:

Allah başka dert vermesin. Bundan Sonraki, Zamanlarının tadını çıkar artık. Halaylar ssana gelsinn:46::46::46::46::46::46::21::21::21::21::32::32::32::32:

3. GÜNÜM

valla helal olsun sana ya tebrik ederim gerçekten cadıkediyi de geçtin 3 günde yendin alkış halay az gelir sana :)) darısı bizlere bizimlede paylaş artık nasıl yaptın ne aşamalardan geçtin hangi pozisyonda yendin jel olarak ne kullandın hepsini anlat ki herkes nasiplensin

3. GÜNÜM

canım nasıl becerdiniz anlatırmısın bizlere tamamen kafanda mı bitirip denedinde oldu bu arada acı oldumu ??????? bende yırtılıyor gibi bi his oluyo kasılmamak için neler denediyesem olmuyor :(!!

canım olay tamamen beyinde bitiyor. yani bilinçaltında. evet baştan biraz yanma oldu gibi dedim ki kendi kendime parmakta egzersiz yaparken yanmıyor da penis te niye yansın ? demekki yönünde bir sıkıntı var dedim yanıyor diye asla KASMADIM ! aksine daha rahat oldum. kızlar eşlerimiz bize bağlı gerekirse nasıl parmakta ilk başlarken içimizde bekletip bekletip ilerletiyoruz peniste de aynı olayı yapabilirsiniz bu eşinizi de sizide rahatlatan bir durum olucaktır. inanın bana ama yanıyor diye çekmek yok daha fazla açarsanız yanma kalkıcaktır.penisi içinize biraz beklete beklete alabilrsiniz. zaten eşlerimiz bu durumu biliyor. haaart hurrt diye girmezler. YIRTILIYOR demişsin tatlım. kastığın için oluyor kasmasan inan böyle birşey olmaz. Ayrıca bu benim şahsi görüşüm jelleri melleri bir kenara atın. Orgazm olmaya bakın eğer vajinanızı ön sevişmeyi uzun tutup kayganlaşmasını iyi sağlarsanız bu sıkıntıları daha az yaşarsınız. birde sevişirken aklınıza uffff şimdi ilişkiye nasıl giricem acıyacak mı diye hiç düşünmeyin. OLAYI AKIŞINA BIRAKIN. düşünmeyin onu. olur veya olmaz. bugün olmazsa yarın olur. illa da yapıcam yapıcam diye birşey yok. bir kadın kendini ne zaman hazır hissederse o iş o zaman olur unutmayın :)

canım tebrik ederim kurtuldun sende sonunda kısa zamanda yendin kasımda ne kadar cıok gelin cıkardık ya allahım baska dert sıkıntısı vermesin inşallah halaylar sanaaa :64:64:64:64:64:64:64:64:64:64:

Back
X