- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #130.441
şimdi canım öncelikle şunu demeliyim ben jel hiç kullanmadım !!!!!!!!!!
kayganlaşmasını istiyorsam kocamı düşündüm hep elimi suda ıslattım başka hiç bişi yapmadım ! ben öyle yatak odasına geçeyim açayım bacaklarımı krizlere gireyim yok yook :) bunlar yok tv izliyorum mesela hemen o an rahatım ya ayakta bildiğin ayakta bacaklarımı açarak tek parmağımı sokmaya başladım. ama varya terler boşalıyor sırtımdan ağlıcak gibi oluyorum. Dedim bu işte bi iş var ama sorun bende !!! sonra bu siteye üye oldum anlattım durumu. dediler rahat ol !!! daha sonra tek parmağımı içimde beklete beklete aldım. Bana diyorlar yanıyor mu acıyor mu bilmiyorum ki/
yanıyor da diyorum acıyor da :):)::) oysa ki kendimi öyle bir kasıyormuşum ki inanın kasarken KİLO VERDİM :):):):):):) yani kasarken daha fazla güç sarfediyoruz inanın bana. sonra dedim ben bu işi çöüzcem. Doktora falan gitmedim. Doktor ne yapıcak bana ? iş bende bitiyor öyle değil mi ? ben 1 parmak orta parmağımı tam alabiliyordum sonra sıkmadan sonra 2 parmak üst üste yap dediler. denedim olmadı yapamadım. nasıl canım yanıyor. ( BU ARADA CANIM ACIYOR DEMİYORUM SADECE YANIYOR ) öğrenmiş oldum :):):):) dedim sorun yine bende YÖNÜNÜ bulamıyorum. birde 2 parmağı ben buraya sokamam canım yanar kaygıısı !!! hadi yönünüde buldum. yine bir yanma ! neden diceksiniz ! KASMAKTAN !!! sonra baktım kasmayınca rahat olunca oldu. o gün dedim ki kendi kendime aynı zamanda 2 parmağı alan 3ü de alır. yerimde saymadan ! devam ! çünkü öğrendim kasarsam yanıyor. baktım 3 üde gayet normal biraz yansada aldım. ki bu çok doğal sonradan alıştım. sonra o gece penis denemesine geçtim ! yarısına kadar ben üst pozisyonda tüm hakimiyet bende yavaşça içimde beklete beklete aldım. SONRA YARI GELİN oldum yazdım siteye ! bir uyuz oldum yarı gelin olunur mu ya :):):) eşime dedim bu gece ben bunu yapıcam. ÖN SEVİŞMEYİ UZUN TUTTUM. İYİCE B,R ORGAZM OLDUM inanın bana biras yanma olsada o kadar basit ki yöününü bulduktan sonra... :) sadece güven, azim, istikrar !!!! daha sonra alta geçtim. yine tüm hakimiyet bendeydi ilk girişte.. VE O KADAR ÜZÜLDÜM Kİ YAPTIKTAN SONRA BUMUYMUŞŞ DEDİM... BU KADAR MI !! 1 SENE BOYUNCA BENİM ÜZÜLDÜĞÜM AĞLADIĞIM KRİZE GİRDİĞİM ŞEY ! O KADAR RAHAT OLUN Kİ... dünya yıkılsa umrunuzda olmasın..... :):):)
teşekkürler canım anlattığın için