Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım bu böyle bişi işte:17::17::17::17:ağlamakla gülmek arasında gidip geliyor insan...ben ikisini bir arada yaşamıştımm gözlerimden yaş gelirken 32 diş dışarda gülende bi tip:))tuhaff ama olsunn gerçek yaa oldu yaa koyver gitsinnnnn:1::1::1::1:
Bi daha olmazsa diye korkuyorum simdi. Boyle diyenlere hep kizardim daha ne istiyosunuz diye. Ama korkuyorum simdi

:1::1::1::1::1::1::1:bebek düşünüyosan (benim gibi)) alttan bi el atar canım rahme bakıo problem varmı die kist felan hani hormon testi içinde adetin 3. günü kan testi yapılıo o ayrı bi mevzuuu yanii...illa zor olacak die bişey yokk kimisi hissetmiyormuşş...beni hazırlıksız yakaladı ondan belkide seni yinede ürkütmiyim şimdiii:1::1::1:hayırlısı olsun inş. Rabbim aratmadan versin kucağımıza:49::49:

aminnnnnnnnnnn aminnnnn bacımmmm.... yaaaa yinede ben gitmesemmmmmmmmmm bu doktoraaaa

evet bu testlerde cidden bilinçlilik adına gerekliii allah korusunnn eşler evet umursamaz.... ya benimde çevremde baya yakın arkadaşların çoluğu çocuğu oldu ama inan ben bazen yok be gökçe hazır değilsin diyorummm az daha gez diyorum sonraaa 2 hafta sonraaa ayyy bebeğim olsa sevsem yetiştirsemmm yedirsem içirsem yıkasam...vs...

amin canım.ben çok istiyorum..öğretmen olduğunu profilinden okumuştum.:)ortak noktalarımız çoğalamaya başladı:)neyse eşimi ikna yoluna gidiyim en iyisi.
hadi et bakalım iknanı ....
ya bennn eğitim öğretim yılına göre bile bebek girişimini ayarlamayı bekliyorum bukadar vajiyi bekledikten sonraa....

aminnnnnnnnnnn aminnnnn bacımmmm.... yaaaa yinede ben gitmesemmmmmmmmmm bu doktoraaaa

canımmm bence ihmal etme bebek düşünüyorsun bilinçli hareket etmek lazım,,,bebeğinin sende hayat bulmasında engel bişey olup olmadığını tıbbi olarak kontrol ettirki sonralarda keşkelerin olmasın...bide deneyip olmazsa eninde sonunda yapıyolar ve geçen zaman içindede ümitlerin ve olmayınca hayal kırıklıkların kalıyor geride.. bunu başta yaptır kurtul bencee:34::34::34::34:

canımmm bence ihmal etme bebek düşünüyorsun bilinçli hareket etmek lazım,,,bebeğinin sende hayat bulmasında engel bişey olup olmadığını tıbbi olarak kontrol ettirki sonralarda keşkelerin olmasın...bide deneyip olmazsa eninde sonunda yapıyolar ve geçen zaman içindede ümitlerin ve olmayınca hayal kırıklıkların kalıyor geride.. bunu başta yaptır kurtul bencee:34::34::34::34:

çok haklısınnnnnnnnnnnn çookkkkkkkkkkkkkkkkkk

çarşamba rubella testi için gidecem vede kızamıkçık hepatit b vs.. folik asitttt offfffffff bakayımmm daha neler çıkcak

Çok canım sıkılıyor beni teselli edin :( 2 gündür haftasonu old, için egzersiz yapabildim şuan 9 cm i alabiliyorum ama git geller canımı yakıyor. rahatsızlık hissinden başka bişey hissetmiyorum :( çok yanıyor vajina... birde bişey sorucam kızlık zarı denen şeyin şekli nasıl ve nerde tam olarak biliyor musun?

Canımm merhaba. Git gellerin canının yakmasının sebebi kendini sıktığından oluyo. Sen farketmedende olsa kendini sıkıyosun.

Vajinanın yanmasının sebebide daha orası yeni yeni genişliyor,esniyor o yüzden yanma olması gayet normal ve geçiçi.

Kızlık zarının şekilleri farklılık gösteriyo kişiden kişiye. Kiminin ki yuvarlak kimininki yarı ay şeklinde.İnternetten yazarsan kızlık zarı şekilleri diye çıkar zaten.

Ve son olarak kızlık zarı nerde diye sormuşsun. Kızlık zarı 2-3 cm yada daha içerde olabiliyor. Yine kişiden kişiye farklılık gösteriyor..:16::16::16:

canım bana mail adresini msj atcaktın unuttun mu :(

benim sonum nolucak ya hiç bi şey beceremiyorum hep acıcak düşüncesi var ya ben fiziksel sorun var mı diye muayenede olmadım hiç bu egzersizlerden önce onu mu olmam gerek başaran arkadaşlarım :(

canım bana mail adresini msj atcaktın unuttun mu :(

benim sonum nolucak ya hiç bi şey beceremiyorum hep acıcak düşüncesi var ya ben fiziksel sorun var mı diye muayenede olmadım hiç bu egzersizlerden önce onu mu olmam gerek başaran arkadaşlarım :(

Canım Tabiki Biz hep söylüyoruz Bunu. Fiziksel bir problemin olup olmadığını bilmek açısından. Doktora gitmen gerekiyo. Ona Göre egzersizlere Başlıcaksın. Bu şekilde eline hiç bir şey geçmez.

O yüzden biraz çaba ve gayret içinde olman lazımm..:16::16:

Canım Tabiki Biz hep söylüyoruz Bunu. Fiziksel bir problemin olup olmadığını bilmek açısından. Doktora gitmen gerekiyo. Ona Göre egzersizlere Başlıcaksın. Bu şekilde eline hiç bir şey geçmez.

O yüzden biraz çaba ve gayret içinde olman lazımm..:16::16:

çok teşekkür ederim önce muayene sonra ise egzersize başlıcam reglim biter bitmez

Canımm merhaba. Git gellerin canının yakmasının sebebi kendini sıktığından oluyo. Sen farketmedende olsa kendini sıkıyosun.

Vajinanın yanmasının sebebide daha orası yeni yeni genişliyor,esniyor o yüzden yanma olması gayet normal ve geçiçi.

Kızlık zarının şekilleri farklılık gösteriyo kişiden kişiye. Kiminin ki yuvarlak kimininki yarı ay şeklinde.İnternetten yazarsan kızlık zarı şekilleri diye çıkar zaten.

Ve son olarak kızlık zarı nerde diye sormuşsun. Kızlık zarı 2-3 cm yada daha içerde olabiliyor. Yine kişiden kişiye farklılık gösteriyor..:16::16::16:

yanmalarımın sebebini gayet net açıklamışsın teşekküre derim. benim kafama takılan zarın nerde olduğu :S ben şuanda aparatla çalışıyorum ve aparatın ucunun ilk girdiği yuvarlak boşluk ve kenarlarında ki deri parçası zar olmuyor mu? benim aparatı ilke yerleştirdiğim yer değil mi zar? daha içerde mi? anlamadım? :44:

Selam kızlar nasılsınız? Bugün sonunda ertelediğim mum denemesini tamamlayacağım, bu konudada ertleme yapıyorum kendimle ciddi bir kavga içine girdim

Back
X