Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bu ara çok aktif olmadığımın farkındasınızdır. Bazı problemlerim var. O yüzden çok giremiyorum. Ara sıra misafir de olsa kontrol ediyorum. Lütfen kusuruma bakmayın, çok destekçiniz olamıyorum bu ara :43:

egzersiz yapamıyorum kızlar vakit bulamıyorum akşamları çok yoruluyorum hafta sonlarıda bişey çıkıyo ben ne yapacam böle en son 2 parmak tek boğumda kalmıştım şimdi onu alabilirmiyim bilemiyorum çok üzgünüm çokk

Kızlar bu ara çok aktif olmadığımın farkındasınızdır. Bazı problemlerim var. O yüzden çok giremiyorum. Ara sıra misafir de olsa kontrol ediyorum. Lütfen kusuruma bakmayın, çok destekçiniz olamıyorum bu ara :43:

canım evet pek goremıyorum seı buaralar hayırdır umarım onemlı bır sey yoktur hepsenmı yardımcı olcan bırazda bzi yardımcı olmaya calısalım sana

egzersiz yapamıyorum kızlar vakit bulamıyorum akşamları çok yoruluyorum hafta sonlarıda bişey çıkıyo ben ne yapacam böle en son 2 parmak tek boğumda kalmıştım şimdi onu alabilirmiyim bilemiyorum çok üzgünüm çokk

Yapamıyorum diye bir şey yok. Gerekirse uykundan feragat edip yapacaksın.:20:

Bunlar zihninin sana ertelemek için bir oyunu. Oysa birkaç gün inat edip egzersize hiç ara vermeseniz hepiniz kurtulacaksınız bu problemden. :34:

canım evet pek goremıyorum seı buaralar hayırdır umarım onemlı bır sey yoktur hepsenmı yardımcı olcan bırazda bzi yardımcı olmaya calısalım sana

Uzun hikaye be mufimcim. Eşimle boşanacağız sanırım. Birbirimizi seviyoruz ama aynı ev içinde anlaşamıyoruz. Bugün boşanmaktan bahsettik hatta boşanırsak hangi eşya kimde kalacak onu bile konuştuk. Haa boşanmıyoruz... Sabrediyoruz, düzelmeye çalışıyoruz ama ben bu evliliğin sonunu pek göremiyorum. Canım çok sıkkın olduğunu için de açıkçası pek internete girmiyorum, girsem de şarkı dinliyorum falan... Destek olmak istiyorum sizlere ama içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor bu ara o yüzden hepinizden özür dilerim biraz bencillik yapıyorum:43:

diya ole deme ne olur aksatma ben hafta sonu yapamadım egzersız inan toparlanmam zor oldu yogun olunca cok zor gelıyor ınsana evet ama zorla kendını hergun yapmaya calıs kısadaolsa mesela 10 dakka ama yap lütfen bu durumdan egzersız olmadan olmuyor maalesef doktora gıden arkadaslarda sonuc olarak egzersızle kurtuluyor dene canım eve geldııgnde bır kahve mmolası verdiğinde egzersiz denemesı yapabılırsın bu arada pes etme lutfen

Yapamıyorum diye bir şey yok. Gerekirse uykundan feragat edip yapacaksın.:20:

Bunlar zihninin sana ertelemek için bir oyunu. Oysa birkaç gün inat edip egzersize hiç ara vermeseniz hepiniz kurtulacaksınız bu problemden. :34:

haklısın tembellik ediyorum çok yorgunluğumun arkasına sığınıyorum kafamda çok karışık herşeyin arasında bide tayin olayım çıktı bide sadece bendemi oluyo bu zaman uzadıkça kocama karşı isteksizlikte başladı

haklısın tembellik ediyorum çok yorgunluğumun arkasına sığınıyorum kafamda çok karışık herşeyin arasında bide tayin olayım çıktı bide sadece bendemi oluyo bu zaman uzadıkça kocama karşı isteksizlikte başladı

Kocana karşı isteksiz değilsin, sadece o işin sonu cinsel ilişkiye gelecek diye korkuyorsun zihnin sana oyun oynuyor:20:

Uzun hikaye be mufimcim. Eşimle boşanacağız sanırım. Birbirimizi seviyoruz ama aynı ev içinde anlaşamıyoruz. Bugün boşanmaktan bahsettik hatta boşanırsak hangi eşya kimde kalacak onu bile konuştuk. Haa boşanmıyoruz... Sabrediyoruz, düzelmeye çalışıyoruz ama ben bu evliliğin sonunu pek göremiyorum. Canım çok sıkkın olduğunu için de açıkçası pek internete girmiyorum, girsem de şarkı dinliyorum falan... Destek olmak istiyorum sizlere ama içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor bu ara o yüzden hepinizden özür dilerim biraz bencillik yapıyorum:43:

çok üzüldüm ya canım neden bu duruma geldiniz inşallah düzelir herşey

çok üzüldüm ya canım neden bu duruma geldiniz inşallah düzelir herşey

İkimizin de alışkanlıkları çok farklı. Evlenince ne ben eski onu bulabildim ne de o eski beni bulabildi. Ev içindeki beklentilerimiz çok farklı. Bu şekilde ikimizde mutlu değiliz. Evlilik terapistine gidelim dedim "ben böyleyim" dedi işin içinden sıyrıldı. "o zaman ben de böyleyim" dedim mecbur... Bakalım kısmet... hakkımızda hayırlısı...

Ama bugün ona da söyledim, uzak bir yere gidince üzülmüyorum, hatta gitsin istiyorum... Eskisi kadar sevmiyorum... Özlemiyorum... Öpmek istemiyorum... O yokken evde daha rahatım o evdeyken diken üstündeyim...

Son düzenleme:

canım benım lütfen karamsarlığa kapılma hemen vazgeçmeyin birbirinizden her evde her evlilikte sorunlar oluyor bizlerde yokmu sanki ama sabredip geçiriyoruz işte olumsuzluklara takılmayın ne olur evlilik hikayenızı bilmıyorum ama sonucta ortak aldıgınızz bır kararla hayatınızı birleştirdiniz sorun ne olursa olsun konusun paylasın belkıde yanlıs anlasılan durumlar vardır

diya ole deme ne olur aksatma ben hafta sonu yapamadım egzersız inan toparlanmam zor oldu yogun olunca cok zor gelıyor ınsana evet ama zorla kendını hergun yapmaya calıs kısadaolsa mesela 10 dakka ama yap lütfen bu durumdan egzersız olmadan olmuyor maalesef doktora gıden arkadaslarda sonuc olarak egzersızle kurtuluyor dene canım eve geldııgnde bır kahve mmolası verdiğinde egzersiz denemesı yapabılırsın bu arada pes etme lutfen

doğru diyosun uykumdan biraz feragat edip hergün 10 15 dk çalışsam belkide başarabilirim geçen 2 gün rapor almıştım 2 parmak ilk boğuma kadar o arada gelmiştim sonra tabi işe başladığım için orda kaldım denicem desteğin için sağol cnm

canım mr gecmiş sayfadakı mesajlarını okudumda inan çokkkkkkkkkkkkkk sevındım hadı bakem bu hafta içi halledlım su konuyu rahatlayalım halayımız cekılsınn

Mufimmm dün göremedin canım seni :( bu arada sende de maşallah güzel gelişmeler var :))) bizim gelişmeler çok yakın gidiyor birbirine şunu bir yenelim tüm vajidaşlarımızla canım (en büyük dileğim bu) siteyi halaya doyuralım :16: :16: :16: :16:

canım benım lütfen karamsarlığa kapılma hemen vazgeçmeyin birbirinizden her evde her evlilikte sorunlar oluyor bizlerde yokmu sanki ama sabredip geçiriyoruz işte olumsuzluklara takılmayın ne olur evlilik hikayenızı bilmıyorum ama sonucta ortak aldıgınızz bır kararla hayatınızı birleştirdiniz sorun ne olursa olsun konusun paylasın belkıde yanlıs anlasılan durumlar vardır

canım iş hayatınız ne durumda bilmiyorum ama inan buduruma en iyi çözümleren birisi herkesten uzak basbasa kalıp konusup kafanızı dınleyeceğiniz bır tatile çıkın belkı yorgunluktanda kaynaklanıyor olabılır

İkimizin de alışkanlıkları çok farklı. Evlenince ne ben eski onu bulabildim ne de o eski beni bulabildi. Ev içindeki beklentilerimiz çok farklı. Bu şekilde ikimizde mutlu değiliz. Evlilik terapistine gidelim dedim "ben böyleyim" dedi işin içinden sıyrıldı. "o zaman ben de böyleyim" dedim mecbur... Bakalım kısmet... hakkımızda hayırlısı...

tatlım benim eşimde öle benim huyum böle diyo değişmem diyo ama altan alınca değişiyo mecbur bizde çok seviyoruz birbirimizi.herkes hep derdi aynı eve girince farklı oluyo 2 farklı insan alışkanlıklarımız tercihlerimiz var sadece bunu sanırım karşılıklı kabul etmemiz lazım biraz olacağına bırak ve onu öle kabul etmeye çalış tabi oda seni öle kabul edecek birbirinizin alışkanlıklarınıza saygı gösterip hatta uyum sağlamaya çalışcaksınız seviyosanız bence düzelirsiniz bu arada ne kadar evlisiniz

Bu arada arkadaşlar benim bir arkadaşımın bebeği oldu birazdan eşimle bebek görmeye gideceğiz yine aynı sorular bana sorulacak (siz ne zaman düşünüyorsunuz, siz de bebek var mı vb...) onlar bu soruları sorarken benim içimdeki fırtınadan habersizler tabi :((( Allah'ım vaji her yönden hayatı işkenceye çeviriyor. bana sabır dileyin kızlar...

Tatlım bugün çok açık bir şekilde konuştuk birbirimizle. Kendi problemimle bu topiği meşgul etmek istemiyorum aslında. Yanlış anlaşılma falan yok aramızda, herkes gerçekten karşıdakinin anlattığını net anlamış. Mutlu musun dedi. Mutluyum diyemedim. Değilim dedim. Hatta ağlayarak konuştuk birbirimizle ben de ağladım o da ağladı. Onun benden beklediklerini ben karşılayamıyorum benim de ondan beklediklerimi o karşılayamıyor. Değişmeye çalıştık ama olmadı. Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edemiyoruz. Ortak yolu bulamıyoruz. Ağlaya ağlaya her şeyi konuştuk bugün. O benden soğumamış ama ben ondan soğumuş gibi görünüyorum, kendi hislerimden de çok emin olmasam da... Terapiste gitmeyi de kabul etmedi. Biraz devam edelim, düzelmeye çalışalım, olmazsa yapacak bir şey yok boşanacağız dedik...

Mufimmm dün göremedin canım seni :( bu arada sende de maşallah güzel gelişmeler var :))) bizim gelişmeler çok yakın gidiyor birbirine şunu bir yenelim tüm vajidaşlarımızla canım (en büyük dileğim bu) siteyi halaya doyuralım :16: :16: :16: :16:

canım benım dun erkenden uyudum cok yorgundum hatta aklımda sitede kaldı özellikle senıde cok merak ettım hadı bakalım halaya doyuralım herkesı snın halayın bası benım tamammı bu arada gercekten çok yakın durumdayız sen bugun denedınmı 10 cm ben 3 parmakta biraz zorlandım ama 2 boğuma kadar ulaştım

canım iş hayatınız ne durumda bilmiyorum ama inan buduruma en iyi çözümleren birisi herkesten uzak basbasa kalıp konusup kafanızı dınleyeceğiniz bır tatile çıkın belkı yorgunluktanda kaynaklanıyor olabılır

Her şey üst üste geldi bu ara. Ben işsiz kaldım sonra o işsiz kaldı. İkimizde şu an işsisiz. Yarından itibaren aynı evin içindeyiz. Bakalım hayat bize ne getirecek...

Ama bugün ona da söyledim, uzak bir yere gidince üzülmüyorum, hatta gitsin istiyorum... Eskisi kadar sevmiyorum... Özlemiyorum... Öpmek istemiyorum... O yokken evde daha rahatım o evdeyken diken üstündeyim...

canımm daha önce açtığın bi konuyu okumuştum...zor bi eşin var ama kendisi bunun farkında değil aile danışmanlığını kabul etmemiş sanırım olayın ciddiyetinin farkında değil...keşke onu ikna edebilsen eminim düzelir herşey...senin özlememen öpmek istememen çok normal belli bir zaman sürekli yaşanan negatif şeyler gerçekten duygularını yıptayıtor insanın ,,eş kavramını etkiliyo hissizlik başlıyo ve en son nokta kaybedecek bişeyin kalmaması işte ozaman göze alınmıcak bişey kalmıyo...umarım sizinki böyle değildirrr evliliklerin ilk yıllarında çok yaşanırmış boşanma talepleri hatta boşanmalar...umarım eşin daha aklı başında davranır seni yavaş yavaş kaybettiğini farkeder ve çabalar...

Back
X