- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #130.761
Tatlım bugün çok açık bir şekilde konuştuk birbirimizle. Kendi problemimle bu topiği meşgul etmek istemiyorum aslında. Yanlış anlaşılma falan yok aramızda, herkes gerçekten karşıdakinin anlattığını net anlamış. Mutlu musun dedi. Mutluyum diyemedim. Değilim dedim. Hatta ağlayarak konuştuk birbirimizle ben de ağladım o da ağladı. Onun benden beklediklerini ben karşılayamıyorum benim de ondan beklediklerimi o karşılayamıyor. Değişmeye çalıştık ama olmadı. Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edemiyoruz. Ortak yolu bulamıyoruz. Ağlaya ağlaya her şeyi konuştuk bugün. O benden soğumamış ama ben ondan soğumuş gibi görünüyorum, kendi hislerimden de çok emin olmasam da... Terapiste gitmeyi de kabul etmedi. Biraz devam edelim, düzelmeye çalışalım, olmazsa yapacak bir şey yok boşanacağız dedik...
canım ne demek sen bızım aynı aynı sorularımıza bıkmadan uanmadan cevap verıyorsun senın sıkıntını neden paylasmayalımkı...bak esınde sende aslında bırbırınızı çok sevıyorsunuz yoksa neden aksın bu gözyaşları...inan su topite kıme sorsan aynı seyı soyler elenmeden onceki kişi benım eşim değil sankı diyor aynı evı paylaşak çooook baska bazen gerçektende senın yrın gibi oluyorlar destekli,anlayaışlı,uyumlu ;ama bazende kım bu adam dıyebılıyuz .sızın konusma anladıgım kadarıyla olumsuz bır ortamda gerceklesmiş sen bır fedakarlık yap (hepimiz gibi) güzel bır ortam hazırla oturun eşinle, geçirdiğiniz güzel günlerden bahsein düğün nişan videolarınızı izleyin fotoğraflarınıza bakın ama mutlaka konusun