- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #131.361
best, özür dilerim. bugün üye oldum bilmiyordum adres verilmeyeceğini. acaba bu egzersizler 1'er hafta mı yapıcak her biri sırayla. tüm yapılacak egzersizleri nerden görebilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
best, özür dilerim. bugün üye oldum bilmiyordum adres verilmeyeceğini. acaba bu egzersizler 1'er hafta mı yapıcak her biri sırayla. tüm yapılacak egzersizleri nerden görebilirim.
kızlar merhaba gecen hafta orta parmagımı birde 7cmlik aparatı rahatlıkla alabiliyodum cesaretlenip deneme yapmıştık fakat alamamıştımgecen haftadan bu yana hala devam edebiliyorum biraz önce 9 cmlik apartı biraz zorlansamda alabildim i,ki parmagımıda alabiliyorum:) inşallah en kısa süre yeneriz sunu
bu hafta 10cme kadar gelmeye çalışıp hafta sonu tekrar denemeye calışcam inşallah olur bi yandan umutluyken bi yanda da yine olmucak gibi umutsuzum inşallah olur.. ben aparatta parmaga göre daha rahatım parmakta biraz kendimi kasıyo gibiyim illa üç parmaga kadar alabilmemiz grekiyomu dnemek için yoksa 10cm aparatı alcagım zaman denesem olurmu? Allah hepimizin yardımcısı olsun eşlerimizede bizede sabır versin
kulak çöpünü dahi itemeyince ben diyrum p.... nasıl grcek umarım egzersizleri yapabilirim akşam yine denicem offff![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün deneme yaptım gelin oldum diyemem ama p.. nin yarısını sanırım aldım içime sadece kendimi bırakıp tamamlayamadım baya yorulmuştum, bu aşama bile baya uzun sürdü çünkü. Artık inancım daha fazla çok yakınım bende GELİN OLMAYA![]()
Ayy cnm cok sevindim bende ayni durumdayim suan yariya kadar oldu esimle hepdi niye olmadi bilmiyorum ama bende cok yoruldum bacaklarim agridi birakmak istedim yanma olduyine bende simdi napicam tekrar deneme yapayim mi esimle ben 3parmaktan snr bu asamaya geldm ins asariz bu sikintilarimizi
Ya bide ben es denemesi ustte denedim bi baski oldu yaridan snrasini yapamadim esim sen zorunu yapiyon bana birak olacak iste dedi ama yapamadim altta olunca daha cok kasiliyorum kizlar baya yol kateddim simdi napmaliyim
Amin ins cnm Allah tum bu sikintiyi cekenlere yardim etsin bizede ins bide burda bi arkadas sicak suya oturdum oldu demis bende ole yaptim yariya kdr oldu baya zorlandim p...in basi giriyo ama ilerletemiyodum yariya kdr oldu cok sukur
bestt mesaj atcaktın banaa
İkinmaya calistim cnm nefes almaya biyandan oturmaya bi ara esim kizmaya baslayinca zorladim iste terledim heyecandan o kdrcik oldu ya sonuna kdrda olacak ins egzersizlerdede once ilk parmak bogumu 2. 3. derken olmadimi diye dusundum
Evet cnm geriliyolar sanirim bende es denemesinde bi ara ustteyken donsem esim devam etsin dedim ama cesaret edemedim birden hizlica sokar sanki ozmn cok aci olacak saniyorum hala bitse keske bu dert yanma oluyo sadece iste goruyorum ama kural koyuyorum hala deneme yapmak istemiyorum yaptim demek istiyorum az kalmistir o gune ins
attım canım gelmedi mi
geldi ama arkadaş ekleme tuşun yok mesaj atma da yok aç istersen onları sonra gene kapatrsın ben istek yollicam şimdi sana