- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #131.381
tebrikler canimallah baska dert vermesin
![]()
teşekkür ederim tatlım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canimallah baska dert vermesin
![]()
Canim bende 1 haftada yendim doktor yazmisti bana jeli ben femolub adinda bir jel kullandim.vajiyi yendikten sonrada 2 kez kullandim birliktelikte ondan sonra biraktim kullanmayi.ama sen medikalden ultrason jeli alip onuda kullanabilirsin hem zararsiz hemde ekonomik.1 haftada yenenler hangi jelleri kullandınız
çok tebrikler canımmm![]()
tebrik ederim canım benim son günlerde aldığım en güzel haber oldu bu haydi halaya hoobaaaa![]()
![]()
![]()
:64
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
güliran çooookkk sevindimm canımmm:) inan bu yazdıklarını gülümseyerek okudum banada dua et bi an önce atlatayım....
çok teşekkür ederim cnım bence bunları uygulamalısın :) bugün ikinci denememi yapıcam ogünden sonra henüz yapamadım sanırım zamanla alışıcam allahın izniyle sende atlatıcaksın dua et ve gerekli aşamaları yap ben egzersiz yapmadım çünkü bilmiyordum böyle bişeyi o yüzden eşimle sık sık birlikte olmayı denedim kendimi sıktım ve p...si biraz içime alabildim sonra sanki orda duvar varmış gibi oluyordu ve çok acım oluyordu devam edemiyordum buraya yazdım ve kızlar bana yönümün yanlış olabilecegini falan söylediler tabi bir kadın doğuma gittim fizyolojik bişeyim yokmuş jel ve krem verdi yazdıklarımı okumuşsun zaten o şekilde yaptım ve çok şükür oldu ama zarım esnek bugün ekrar deniycem ve anne olmak istiyorum inş herkes bu hastlıktan kurtulur duacınızım cnm he bu arada görüşmekten bahsedilmiş bende istanbulda oturuyorum ve bu görüşmeye katılabilirm ve bundan çok memnun olurum böylelikle birbirimize daha çok yardımcı olabilirz :)
o zaman mümkünse ciga83@hotmail.com adresinden yazabilir misin canım.
çok teşekkür ederim cnım bence bunları uygulamalısın :) bugün ikinci denememi yapıcam ogünden sonra henüz yapamadım sanırım zamanla alışıcam allahın izniyle sende atlatıcaksın dua et ve gerekli aşamaları yap ben egzersiz yapmadım çünkü bilmiyordum böyle bişeyi o yüzden eşimle sık sık birlikte olmayı denedim kendimi sıktım ve p...si biraz içime alabildim sonra sanki orda duvar varmış gibi oluyordu ve çok acım oluyordu devam edemiyordum buraya yazdım ve kızlar bana yönümün yanlış olabilecegini falan söylediler tabi bir kadın doğuma gittim fizyolojik bişeyim yokmuş jel ve krem verdi yazdıklarımı okumuşsun zaten o şekilde yaptım ve çok şükür oldu ama zarım esnek bugün ekrar deniycem ve anne olmak istiyorum inş herkes bu hastlıktan kurtulur duacınızım cnm he bu arada görüşmekten bahsedilmiş bende istanbulda oturuyorum ve bu görüşmeye katılabilirm ve bundan çok memnun olurum böylelikle birbirimize daha çok yardımcı olabilirz :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün deneme yaptım gelin oldum diyemem ama p.. nin yarısını sanırım aldım içime sadece kendimi bırakıp tamamlayamadım baya yorulmuştum, bu aşama bile baya uzun sürdü çünkü. Artık inancım daha fazla çok yakınım bende GELİN OLMAYA![]()
kızlar çok mutluyum dün iki parmakla çalıştım baktım oluyor eşime deneyelim dedim. yarısından fazlası girdi çok az kalmıştı ama öleçok terledim ki çok fena yoruldum bi yerde yine tıkanıp kaldı bıraksam olacak biliyorum ama şunu beynime anlatamıyorum. yine de çok fena gaza geldim bugün bi kez daha deneyecm:))) bana dua edin lütfen((
canım çokkk sevindim senin adınaa yarısını alan hepsini alır canım sen gerçekten yakınsınn artıkk..... kaldığın yerde devamlı popoya aşapıya doğru devam ettirr.emin aslında dahada kolay olan yeri kalmış...sen zor kısmını atlatmışsın....başaracaksınn halaylarınıda çekicez inşallahh...
bende hiçbirşey değdiremedim mecburen 2.500 lira verdik ve 2 saatte bitti.ama istersen sen yine de önce bi jel al,ben jelde kullandım denemek için ama hiç birşey yapamadım.umudunu kaybetme.İnşallah olur
Kızlar cepten giriyorum şu an. Beni merak etmişsiniz gerek buraya yazarak gerek özel mesaj atarak hepiniz sağ olun. Şimdilık her şey yolunda. Internete bu ara çok uzun giremediğim için sizlerle ilgilenemedim, uzun bir vaktimde girip aranıza döneceğim jgepiniz aklımdasınızöpüyorum sizleri
![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün deneme yaptım gelin oldum diyemem ama p.. nin yarısını sanırım aldım içime sadece kendimi bırakıp tamamlayamadım baya yorulmuştum, bu aşama bile baya uzun sürdü çünkü. Artık inancım daha fazla çok yakınım bende GELİN OLMAYA![]()